Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.752
Πόντοι
9.297
Με τη φάτσα φυλακόβιου θα μπορούσε να γαμάει αβέρτα
Πώς ,αν δεν μπορεί να τις κερασει μια πορτοκαλάδα;
Μήπως...θα τον πληρώνουν κιόλας;Έχασε τέτοιο ταλέντο ο Σειρηνάκης;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.752
Πόντοι
9.297
Μπορεί να είναι εισοδηματίας ή να'χει λεφτά ο μπαμπάς του
Δεν μιλάω για τέτοια περίπτωση αλλά για άνεργο χωρίς εισοδήματα...δεν είναι αυτός ο τύπος έτοιμος για φουνταρισμα στον πάτο της θάλασσας;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.752
Πόντοι
9.297
Μόνος και άνεργος παλεύεται....
Άνεργος και να υποφέρουν και αλλοι ...για αυτοκτονία!Η έστω για φευγιο στο εξωτερικό.Οχι ότι θα προκόψει αν είναι ανειδίκευτος εργάτης ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
Δεν μιλάω για τέτοια περίπτωση αλλά για άνεργο χωρίς εισοδήματα...δεν είναι αυτός ο τύπος έτοιμος για φουνταρισμα στον πάτο της θάλασσας;

Υπάρχουν και τέτοιοι . Όχι όσο αντίστοιχες γυναίκες, αλλά υπάρχουν . Ξέρω άσχημο , παντρεμένο με μουνάρα , που τον ζει. Και πλούσια.
Μόνο πτυχία έχει ο τύπος. Μπατήρης, άσχημος , με μουνάρα . Πλούσια με βίλλα αντικειμενικής πάνω από μύριο .

Ζουν ανάμεσά σας. Ο sub δεν θα ήθελε να πστέψει ότι υπάρχουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.752
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν και τέτοιοι . Όχι όσο αντίστοιχες γυναίκες, αλλά υπάρχουν . Ξέρω άσχημο , παντρεμένο με μουνάρα , που τον ζει. Και πλούσια.
Μόνο πτυχία έχει ο τύπος. Μπατήρης, άσχημος , με μουνάρα . Πλούσια με βίλλα αντικειμενικής πάνω από μύριο .

Ένας στους χίλιους είναι αυτός....οι υπόλοιποι 999 είναι με μπαζο και πεινάνε Πρίμο σεγοντο...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.702
Πόντοι
3.656

Στην Αμερική θα ήταν για φουντάρισμα,εδώ όχι

Αν έχει στέγη/φαγητό/γέρους με συντάξεις,τσιμπάει και κανα επίδομα,την βγάζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.752
Πόντοι
9.297
Μιλάω για τον τύπο με τα πτυχία ,όχι για τον συναγωνιστή Sub.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.752
Πόντοι
9.297
Στην Αμερική θα ήταν για φουντάρισμα,εδώ όχι

Αν έχει στέγη/φαγητό/γέρους με συντάξεις,τσιμπάει και κανα επίδομα,την βγάζει
Προσωρινά θα αντέξει...πιο μετά;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όπως τα λες είναι ........ αλλά κανείς δεν νοιάζεται για τους άλλους !
Κάπως έτσι είναι,δυστυχώς ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.702
Πόντοι
3.656

Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν;Μαγκιά τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσωρινά θα αντέξει...πιο μετά;;;

Κανεις δεν σκέφτεται το μετά,όλοι κοιτάνε το τώρα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν;Μαγκιά τους

Στο ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς που λες, δεν διαφωνώ . Ούτε για το καριολίκι των ελλεηνίδων .
Αλλά αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, απλά παλεύεις πιο σκληρά.
Η παραίτηση δεν είναι λύση .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ζωη σαν κατοικιδιο. Τετοια ζωη ουτε για αστειο. Καλυτερα βοθρατζης στην Ινδια, αστεγος, ξεδοντιαρης, και με 1 ποδι, αλλα τουλαχιστον περηφανος.
Το πιο πολυτιμο πραγμα στον αντρα ειναι η περηφανια. Αν την χασει ειναι σα σκουπιδι, ασχετα αν το αντιλαμβανεται η οχι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
Ζωη σαν κατοικιδιο. Τετοια ζωη ουτε για αστειο. Καλυτερα βοθρατζης στην Ινδια, αστεγος, ξεδοντιαρης, και με 1 ποδι, αλλα τουλαχιστον περηφανος.
Το πιο πολυτιμο πραγμα στον αντρα ειναι η περηφανια. Αν την χασει ειναι σα σκουπιδι, ασχετα αν το αντιλαμβανεται η οχι

Όλοι είχαμε δει ταινίες με κούρκουλο , φούντα, μπεάτα ασημακοπούλου, μάρθα βούρτση , μαίρη χρονοπούλου ....

Η αληθινή ζωή δεν είναι ο Κράχτης με το Φούντα όμως.

Θα μου πεις ότι ο τύπος που μένει στο σπίτι της γυναίκας του , κυκλοφορεί με τη τζάγκουαρ του πεθερού πο ψόφησε
και πληρώνει με κάρτα, χρεωστική, που ο λογαριασμός είναι από λεφτά της γυναίκας του ... δεν έχει αξιοπρέπεια ;;;

και έχει ; ο ντελιβεράς ;;;;;;;

και μετά ο φούντας ... .με το αμάξι που του πήρε η πλούσια εργοστασιάρχης ... αυτοκτόνησε .... στο άγαλμά του ....
που του είχαν κάνει .... επειδή ήταν ήρωας της αντίστασης .....

ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ....

τανία ... Ο ΚΡΑΧΤΗΣ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.702
Πόντοι
3.656

Μπα μη νομίζεις,αν οι γυναίκες είναι κολλημένες μαζί τους,μια χαρά περνάνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ε ενταξει τύπε, κοψε κατι. Ειναι σκουπίδι αυτος που ζει στα πουπουλα επειδη τρωει τα λεφτα της γυναικας του, αλλά διαμαντι και περηφανος αυτος που δεν βγαζει με το εισοδημα του ουτε τις 10 μερες του μηνα και αγκομαχαει ολη την ωρα? Και ποιος το κρινει αυτο, ο κοσμος? Εισαι βεβαιος? Ο κοσμος ειναι στην πλειοψηφια του μετριος, υποκριτης και παρτάκιας. Μια χαρα θα κανει παρεα και θα γλειψει τον άνετο με τα λεφτα της γυναικας του και μια χαρα θα απαξιωσει τον "περηφανο' απενταρο. Μην βλεπεις πολλες ελληνικες ταινιες τύπε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
Ε ενταξει τύπε, κοψε κατι. Ειναι σκουπίδι αυτος που ζει στα πουπουλα επειδη τρωει τα λεφτα της γυναικας του, αλλά διαμαντι και περηφανος αυτος που δεν βγαζει με το εισοδημα του ουτε τις 10 μερες του μηνα και αγκομαχαει ολη την ωρα? Και ποιος το κρινει αυτο, ο κοσμος? Εισαι βεβαιος? Ο κοσμος ειναι στην πλειοψηφια του μετριος, υποκριτης και παρτάκιας. Μια χαρα θα κανει παρεα και θα γλειψει τον άνετο με τα λεφτα της γυναικας του και μια χαρα θα απαξιωσει τον "περηφανο' απενταρο. Μην βλεπεις πολλες ελληνικες ταινιες τύπε

Το ίδιο του είπα κι εγώ ρε φίλε !

Αν και ήταν ωραία ταινία ... Ο ΚΡΑΧΤΗΣ !!!!!!!!

Παρεπιπτόντως .... η Κοντού στην ταινία .... ήταν πιο μπάνικη από τη φτωχιά !!!!!!

Αν και ... κρίνω λόγω ύψους πάντα εγώ !!!!!!!!!

Αν είχε +15 κιλά, θα γούσταρες κι εσύ !!!!!!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.702
Πόντοι
3.656
Θα μου πεις ότι ο τύπος που μένει στο σπίτι της γυναίκας του , κυκλοφορεί με τη τζάγκουαρ του πεθερού πο ψόφησε
και πληρώνει με κάρτα, χρεωστική, που ο λογαριασμός είναι από λεφτά της γυναίκας του ... δεν έχει αξιοπρέπεια ;;;

και έχει ; ο ντελιβεράς ;;;;;;;

Πλάκα κάνεις;

Δώσε μου τη ζωή του πρώτου...και στα παπάρια μου η αξιοπρέπεια

Αρκεί βέβαια να μην είναι καμια χοντρή...Αυτό είναι κόκκινη γραμμή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ίδιο του είπα κι εγώ ρε φίλε !

Αν και ήταν ωραία ταινία ... Ο ΚΡΑΧΤΗΣ !!!!!!!!

Παρεπιπτόντως .... η Κοντού στην ταινία .... ήταν πιο μπάνικη από τη φτωχιά !!!!!!

Αν και ... κρίνω λόγω ύψους πάντα εγώ !!!!!!!!!

Αν είχε +15 κιλά, θα γούσταρες κι εσύ !!!!!!!!
Καποιοι εχουν παρεξηγησει την ιδεα της περηφανιας μαλλον, οι ταινιες με τον μακαριτη τον Ξανθοπουλο εκαναν πολυ κακο

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
και γω εχω μια γνωστη 26χρονη, κορη πλουσιου επιχειρηματια που τα εχει με ενα φτωχο. και τον εχει βαλει και στη δουλεια. αλλα ναι. ειναι σπανιες περιπτωσεις. το τυχερο αρχιδι χτυπησε το λαχειο. αυτη και μουνακι και φραγκατη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και γω εχω μια γνωστη 26χρονη, κορη πλουσιου επιχειρηματια που τα εχει με ενα φτωχο. και τον εχει βαλει και στη δουλεια. αλλα ναι. ειναι σπανιες περιπτωσεις. το τυχερο αρχιδι χτυπησε το λαχειο. αυτη και μουνακι και φραγκατη
Ναι ρε τύπε αλλά δεν θα ειναι περηφανος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom