Εμετός και σε μεγάλο βαθμό δείχνει πως σκέφτεται η μέση ελληνίδα εδώ και δεκαετίες.Υπάρχει υπερβολική αυτοπεποίθηση που είναι τελείως αθεμελίωτη.Θυμάμαι στα φοιτητικά μου χρόνια στην Γαλλία στα τέλω των 70s που ακομα δεν υπήρχε η σκατίλα του νεοδυτικού πολιτισμού με τις θυματοποιήσεις,τους φεμιναζισμούς,την τοποθέτηση συναισθημάτων του κάθε πυροβολημένου πάνω απο την λογική και την πραγματικότητα κτλ κτλ κτλ, πήγαινες έξω και οι γυναίκες ήταν προσιτότατες.ΜΙλάμε επίσης για πολύ όμορφες γυναίκες απο πολλά μέρη του πλανήτη και έκανες παρέες,γνωριμίες,γαμουσες κτλ...Ακόμα και σε εκείνο τοι περιβάλλον την Ελληνίδα την ξεχώριζες γιατί δεν συμμετείχε σε όλο αυτό,αλλά το έπαιζε ιστορία.Στο τέλος έμπλεκαν με τίποτε μαροκάνους ζιγκολό που τους έτρωγαν λεφτά,τις έδερναν,έφευγαν απο το Παρίσι νύχτα χωρίς να παραστούν σε τελετές αποφοίτησης (απλά έπαιρναν την βεβαίωση), αλλά όταν γυρνουσαν εδώ το έπαιζαν απελευθέρωση,φεμινισμός κτλ...
Καλά,για τις βόρειες δεν έχω λόγια...Βλέπεις να είναι η άλλη σαν Βαλκυρία και να κάνει παιχνίδι άνετα,ενώ η Λίτσα απο την Άνω Κουραδιάνα και η Κούλα απο τον Κωλονό ποιυ ηταν σαν τους νάνους στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών το έπαιζαν κυριλε και απρόσιτες.Και μιλάμε για τότε που η καθυστερημένη Ελλάδα ήταν πίσω και ο κόσμος δεν είχε και πολλές απαιτήσεις.Πλέον ακουω και βλέπω σημεία και τέρατα όπως ο συναγωνιστής ή άλλα που μου λέει ο γιός μου και οι φίλοι του.Απλά αίσχος.