CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.191
- Πόντοι
- 2.536
Θέλεις να με δεις να σουβλίζω, ε; Θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω σε 2 ήμερες...Βεβαίως!
Θα έρθεις;
Θέλεις να με δεις να σουβλίζω, ε; Θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω σε 2 ήμερες...Βεβαίως!
Θα έρθεις;
Βρέθηκα σε παρέα που ήταν κι ένα ζευγάρι . Παντρεμένοι αρκετό καιρό. Σχετικά νεοι γύρω στα 40. Αυτή να μιλά ακατάπαυστα, ο αλλος να είναι σιωπηλός και να παίζει με το κινητό. Να ψελλίζει που και που , "ναι μωρό μου, ναι καρδούλα μου κλπκλπ". Τραγική η κατάσταση του... Μου έδωσε την εντύπωση ότι η κουραστική προσωπικότητα της γυναίκας του τον είχε γονατίσει .. αυτή να περιαυτολογει διαρκώς και να μιλά για τα προβλήματα της.. ανυπόφορη εντελώς..
Ναι αλλά εγώ δεν ψαρεύω ερασιτέχνες ναυάγια....επενδύω στην επαγγελματική ποιότητα και ορμάω σε ερασιτέχνες ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ωσάν εναπομεινας greek lover!Και εσύ σε ένα πληκτρολόγιο είσαι εδώ....
Έτσι λες κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο....Ναι αλλά εγώ δεν ψαρεύω ερασιτέχνες ναυάγια....επενδύω στην επαγγελματική ποιότητα και ορμάω σε ερασιτέχνες ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ωσάν εναπομεινας greek lover!
Δεν πλησιαζω ερασιτεχνες λέγοντας " δώσε ινστα" λες και είμαι κανας έφηβος καγκουρας.....Έτσι λες κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο....
Χρησιμοποιείς και εσύ το "όργανό του σατανά"!!!!
Να σε δω γλυμένο μαλλί με μπριγιαντίνι,γυαλί ηλίου στο μακό μπλουζάκι και Σταν Σμιθ να ξεροχύσω.....ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ωσάν εναπομεινας greek lover!
Το bou.ειναι παράδεισος στην κόλαση των ελλε'ι'νιδων....Έτσι λες κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο....
Χρησιμοποιείς και εσύ το "όργανό του σατανά"!!!!
Σε ποια ομάδα παίζει αυτός ο Σμιθ ;Να σε δω γλυμένο μαλλί με μπριγιαντίνι,γυαλί ηλίου στο μακό μπλουζάκι και Σταν Σμιθ να ξεροχύσω.....
Παράξενα νούμερα και δεν τα πιστεύω!Σύμφωνα με τη eurostat 70 τις εκατό τα διαζύγια στην Ελλάδα άντε πάτε παντρευτητε
Τα μιλφ θέλουν ντύσιμο κύρους για να βλέπουν ότι αυτός που έχουν μπροστά τους ξεχωρίζει από την καγκουροκαφρομαζα....
Αν οι ποδοσφαιριστές η οι επιχειρηματίες με τους οποίους ξεκωλιαζεται δεν ήταν ποδοσφαιριστές αλλά δούλευαν σε καφετέρια θα τους καθόταν;Εκτος απ'τα μιλφ που ψάχνουν μικρότερους,όπως πχ η Ηλιάδη
Εκεί θέλουν καγκουροκαφρόμαζα
Αυτές που γουστάρεις σου κάθονται και σε πληρώνουν ποτά,φαγητά κτλ;Ήρθε η ώρα να προβώ σε μια αποκάλυψη -εξομολόγηση
Είμαι ελλεηνιδος Γουστάρω μόνο ωραίες , που έχουν χρήμα , στάτους , θέση κτλ , και τις υπόλοιπες τις έχω γραμμένες στα αρχίδια μου .
Κατά καιρούς διάφορες τύπισσες ,[ μπάζα , φτωχές κτλ ] ζιγκολό με έχουν ανεβάσει , πουτανο για τα λεφτά ,και χίλια δυο άλλα με έχουν κατεβάσει . Αυτό όμως δεν ισχύει διότι εάν ίσχυε δεν θα ήμουν και πελάτης σε βίζιτες .
Απλά κάποια στιγμή πρέπει να λέμε την αλήθεια .
Δεν μένει η μάνα της μαζί τους.. δεν ξέρω αν τον στραποναρει.. χαχαχα.. μπορεί.. χαχαχαΚλασικός ανάρχιδος στραποναρισμένος πυρφόρος.
Φαντάζομαι και η μάνα της θα έχει εγκατασταθεί μόνιμα μαζί τους για να τους πλένει και να τους ταϊζει
Τι διαγραφή?Ξύπνησε ο Αντισθένης και άρχισε τις διαγραφές
Καλά ξυπνητούρια!
Αυτές που γουστάρεις σου κάθονται και σε πληρώνουν ποτά,φαγητά κτλ;
Σωραιος!Ναι ορισμένες με έχουν γουστάρει και εκείνες .Και ούτε μιζέρια ούτε γκρίνια , ούτε να παριστάνω τον χορηγό , τον ταξιτζή και τον ψυχολόγο κτλ ούτε τίποτα . Όσον αφορά το με πληρώνουν , όχι δεν με έχουν πληρώσει , αλλά ούτε και εγώ τις έχω πληρώσει .Και τις έχω κεράσει , και με έχουν κεράσει , και μισά μισά έχουμε πληρώσει σε εκδρομές και άλλα διάφορα Και να μου ζητήσουν λεφτά και με διάφορους τρόπους και για το οτιδήποτε , ούτε κατά διάνοια .
Διεγράφη το νήμα με τους αιφνίδιους θανάτους. Θα ήταν απαίτηση των φαρμακευτικών.Τι διαγραφή?