Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Η 'άλλη' μπορεί να είναι άεργη,άφραγκη,βρωμιάρα,να είναι όλη μέρα στο ινσταγκραμ και το τικ τοκ,και μ'ένα απλά ψιλομέτριο σώμα,να την παρακαλάει ένα τσούρμο στα γόνατα με το δαχτυλίδι

Βρες μου αντίστοιχους άντρες που θα τους ήθελε καμία.

Μην προσπαθείτε κάποιοι να δικαιολογήσετε ή να συγκρίνετε κατάστασεις

Ωραία . Δηλαδή διάφοροι απελπισμένοι άνδρες κτλ [ολόκληρο τσούρμο ] παρακαλάει την κάθε άεργη , βρωμιάρα , μπάζο κτλ κτλ κτλ [ο.κ και συμφωνώ]

Και με ρωτάς ρητορικά, το ποια γυναίκα θα έκανε κάτι τέτοιο για κάποιον αντίστοιχο τύπο κτλ κτλ κτλ [το να παρακαλάει δηλαδή κάποιον άεργο βρομιάρη μπάζο κτλ ] η να τον θέλει κτλ

ο.κ και επίσης συμφωνώ

Δηλαδή επί της ουσίας παραδεχόμαστε ότι όντως εκείνες είναι πιο νορμάλ από ότι το τσούρμο των ανδρών κτλ . Και ότι εκείνες δεν κάνουν τέτοιες χονδρομαλακίες . Τα περί δικαιολογίας καταστάσεων κτλ που κολλάνε ?

Εκτός και εάν εννοείς ότι όπως διάφοροι κυνηγάνε μπάζα βρωμιάρες κτλ , έτσι και διάφορες πρέπει να κυνηγούν άεργους βρομιάρηδες μπάζα τριμαλακες κτλ για να μην είναι μπήξε και δείξε

[Αν ισχύει το τελευταίο ], Ρε συ είμαστε με τα καλά μας ?

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Σύμφωνα με τη eurostat 70 τις εκατό τα διαζύγια στην Ελλάδα άντε πάτε παντρευτητε

Ο γάμος σαν θεσμός στην σημερινή εποχή απέτυχε .Εδώ και χρόνια παπαλα η δουλειά . Και απέτυχε διότι έμπαζε , [και από μόνος του] ,από παντού Είναι ένας ξεπερασμένος θεσμός άλλης εποχής και άλλης χιλιετίας , που εξυπηρετούσε τότε διάφορες καταστάσεις , αλλά σήμερα όχι .

Τα μεγαλύτερα και παντός είδους εγκλήματα , και οι πιο ακραίες νοσηρές καταστάσεις , μέσα σε γάμους έχουν υπάρξει , και με την βιτρίνα του πατρίς θρησκεία οικογένεια .

Ο καθένας φυσικά κάνει τις επιλογές του και αναλόγως πορεύεται , αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πει μετά , είτε ότι έπεσε από τα σύννεφα , είτε ότι οι πάντες και τα πάντα φταίνε εκτός από αυτόν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Ωραία . Δηλαδή διάφοροι απελπισμένοι άνδρες κτλ [ολόκληρο τσούρμο ] παρακαλάει την κάθε άεργη , βρωμιάρα , μπάζο κτλ κτλ κτλ [ο.κ και συμφωνώ]

Και με ρωτάς ρητορικά, το ποια γυναίκα θα έκανε κάτι τέτοιο για κάποιον αντίστοιχο τύπο κτλ κτλ κτλ [το να παρακαλάει δηλαδή κάποιον άεργο βρομιάρη μπάζο κτλ ] η να τον θέλει κτλ

ο.κ και επίσης συμφωνώ

Δηλαδή επί της ουσίας παραδεχόμαστε ότι όντως εκείνες είναι πιο νορμάλ από ότι το τσούρμο των ανδρών κτλ . Και ότι εκείνες δεν κάνουν τέτοιες χονδρομαλακίες . Τα περί δικαιολογίας καταστάσεων κτλ που κολλάνε ?

Εκτός και εάν εννοείς ότι όπως διάφοροι κυνηγάνε μπάζα βρωμιάρες κτλ , έτσι και διάφορες πρέπει να κυνηγούν άεργους βρομιάρηδες μπάζα τριμαλακες κτλ για να μην είναι μπήξε και δείξε

[Αν ισχύει το τελευταίο ], Ρε συ είμαστε με τα καλά μας ?

Το τί είναι νορμάλ και τί όχι στην Ελλάδα,σηκώνει πολλή κουβέντα.

Σε μια 'νορμάλ' κοινωνία,ψάχνονται και άντρες και γυναίκες.Στην Ελλάδα όμως,το πράγμα είναι μονόπλευρο.Μόνο άντρες ψάχνουν γυναίκα.Και το καταλαβαίνεις παντού.Υπερπροσφορά αντρών για τις γυναίκες,πείνα για τους άντρες.

Μ'αυτήν την κατάσταση,δεν κάνει καμία έκπληξη το να παρακαλάνε πολλοί και τις άεργες,και τα μπάζα,και όλες,από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιλογές.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

το κονκλαβιο του macchiato δεν πληρωνει μουνετες , ΜΟΝΟ πληρωνεται απο αυτες :tooth:

οσον αφορα το αρθρο , ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο :coffee::coffee: παρουσιαζουν τη Θεσσαλονικη ως Λας Βεγκας οι αμπαλοι αρδισκοι.

ΟΛΑ γινονται σχεδον φανερα, αν οι τρομπες της αρσενικης φυλης παιζουν ολη ωρα με τα κινητα τους,θα γαμανε ΜΟΝΟ οι σπονσορες και οι τρομπες θα πληρωνουν το ξενοδοχειο,αρκει να εχουν αποκομισει πεντε μουνοπροφιλ ινσταγκραμ για να κοιμηθουν ευτυχισμενοι :uglystupid:
τις προαλλες βγηκα Αχιλλειον και Μπλανκ ,οπου διεξαγονται τα περιβοητα κυριακατικα παρτυ(γελαει ο κοσμος, αν τα συγκρινουμε με αυτα παλιοτερων εποχων μεσα στην πολη)
παραλιγο να παιξω φαση με ενα αλογο υποδοχης - αναλογιες μοντελου,ενω εγω βγηκα μονο και μονο επειδη μ' εσυρε μια παρεα συναδελφων.εξυνα τις αρχιδαρες μου επι 2 ωρες σαν τον Μπισμπικη σε μια καρεκλα,σερφαροντας για στοιχημα και αθλητικα.

οι αλλοι με ειρωνευονταν οσο δηθεν χορευαν ,αλλα οταν εκανα νοημα στο αλογο , κρυφτηκαν:jerking2:
αυριο ισως παω αποκλειστικα γι' αυτην,θα πιω μια μπυρα και χωρις πολλα πολλα θα της δωσω ραβασακι χερι με χερι.
στα αρχιδια μου ,τη σταμπαρα και θα κανω κινηση για να μην το εχω κριμα στο λαιμο μου.
αν μου κατσει,θα ειναι τιποτα μυστηριο ,οπως γραφει το αρθρο??? εκτος αμα εννοει τιποτα κωλομπαρα,οποτε μαλλον το 2023 προσγειωθηκε στον ελλαδικο χωρο:tooth:

αν κινεισαι-φερεσαι-μιλας ανθρωπινα ,το εκτιμουν τα πορνιδια ,να ξερεις. δε θελει πολυ μπλα-μπλα,αυτο το λαθος ισως εκανα και εγω παλιοτερα,λογω μετεφηβικης ανωριμοτητας. γι αυτο δε μπορω να κακισω οσους ειναι 18-24,οι υπολοιποι ειναι τρομπες ολκης.
.....νομιζεις πως δεν εχουν πληξει οι μουνετες με τοσους μαλακες γυρω τους?
εγω βεβαια διανυω μια φαση οπου θελω να εστιασω στη σταδιοδρομια μου και δεν εχω πολυ χρονο για μουνοτραβηγματα.

μονο fast track διαδικασιες και οτι κατσει,τουλαχιστον μεχρι να φτασει το καλοκαιρακι :sunglasses:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297

Σε μια 'νορμάλ' κοινωνία,ψάχνονται και άντρες και γυναίκες.Στην Ελλάδα όμως,το πράγμα είναι μονόπλευρο.Μόνο άντρες ψάχνουν γυναίκα.Και το καταλαβαίνεις παντού.Υπερπροσφορά αντρών για τις γυναίκες,πείνα για τους άντρες.

Μ'αυτήν την κατάσταση,δεν κάνει καμία έκπληξη το να παρακαλάνε πολλοί και τις άεργες,και τα μπάζα,και όλες,από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιλογές.
Φυσικά η επιλογή του μοναχικού ασυμβίβαστου μπουρδελιαρη φαντάζει ως ουτοπική....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
το κονκλαβιο του macchiato δεν πληρωνει μουνετες , ΜΟΝΟ πληρωνεται απο αυτες :tooth:

οσον αφορα το αρθρο , ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο :coffee::coffee: παρουσιαζουν τη Θεσσαλονικη ως Λας Βεγκας οι αμπαλοι αρδισκοι.

ΟΛΑ γινονται σχεδον φανερα, αν οι τρομπες της αρσενικης φυλης παιζουν ολη ωρα με τα κινητα τους,θα γαμανε ΜΟΝΟ οι σπονσορες και οι τρομπες θα πληρωνουν το ξενοδοχειο,αρκει να εχουν αποκομισει πεντε μουνοπροφιλ ινσταγκραμ για να κοιμηθουν ευτυχισμενοι :uglystupid:
τις προαλλες βγηκα Αχιλλειον και Μπλανκ ,οπου διεξαγονται τα περιβοητα κυριακατικα παρτυ(γελαει ο κοσμος, αν τα συγκρινουμε με αυτα παλιοτερων εποχων μεσα στην πολη)
παραλιγο να παιξω φαση με ενα αλογο υποδοχης - αναλογιες μοντελου,ενω εγω βγηκα μονο και μονο επειδη μ' εσυρε μια παρεα συναδελφων.εξυνα τις αρχιδαρες μου επι 2 ωρες σαν τον Μπισμπικη σε μια καρεκλα,σερφαροντας για στοιχημα και αθλητικα.

οι αλλοι με ειρωνευονταν οσο δηθεν χορευαν ,αλλα οταν εκανα νοημα στο αλογο , κρυφτηκαν:jerking2:
αυριο ισως παω αποκλειστικα γι' αυτην,θα πιω μια μπυρα και χωρις πολλα πολλα θα της δωσω ραβασακι χερι με χερι.
στα αρχιδια μου ,τη σταμπαρα και θα κανω κινηση για να μην το εχω κριμα στο λαιμο μου.
αν μου κατσει,θα ειναι τιποτα μυστηριο ,οπως γραφει το αρθρο??? εκτος αμα εννοει τιποτα κωλομπαρα,οποτε μαλλον το 2023 προσγειωθηκε στον ελλαδικο χωρο:tooth:

αν κινεισαι-φερεσαι-μιλας ανθρωπινα ,το εκτιμουν τα πορνιδια ,να ξερεις. δε θελει πολυ μπλα-μπλα,αυτο το λαθος ισως εκανα και εγω παλιοτερα,λογω μετεφηβικης ανωριμοτητας. γι αυτο δε μπορω να κακισω οσους ειναι 18-24,οι υπολοιποι ειναι τρομπες ολκης.
.....νομιζεις πως δεν εχουν πληξει οι μουνετες με τοσους μαλακες γυρω τους?
εγω βεβαια διανυω μια φαση οπου θελω να εστιασω στη σταδιοδρομια μου και δεν εχω πολυ χρονο για μουνοτραβηγματα.

μονο fast track διαδικασιες και οτι κατσει,τουλαχιστον μεχρι να φτασει το καλοκαιρακι :sunglasses:
To άλογο το πλησιασες διαδικτυακά πρώτα;

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Προσωπικά θα το θέσω λίγο διαφορετικά . Σε μια κοινωνία , ψάχνονται και άνδρες , όπως ψάχνονται και γυναίκες , αλλά που ο καθένας και η καθεμιά , έχουν τα δικά τους κριτήρια , τα δικά τους θέλω ,την δική τους στάση ζωής και για τους δικούς τους πάντα λόγους , και αυτό είναι δικαίωμα τους

Τα πράγματα είναι απλά .Η έχουμε τα ίδια γούστα , τα ίδια θέλω κτλ όποτε κάνουμε “χωρίο” είτε όχι και ο καθένας τραβάει τον δρόμο του .Το να χρεώνουμε τον άλλον η την άλλη , λόγο του ότι έχει διαφορετικά γούστα , και θέλω κτλ από εμάς ,όχι μόνο δεν στέκει ,και με την καμία , άλλα και μπορεί να φτάσει η όλη φάση ,ακόμη και σε τέρμα παθετικ καταστάσεις .

Είπες και μόνος σου ότι το “νορμάλ” είναι σχετικό . Οπότε και ο καθένας και η καθεμιά πράττει ανάλογα και σύμφωνα με το δικό του -της “νορμάλ” , και δεν είναι υποχρεωμένοι το να πράττουν σύμφωνα με το δικό σου η με το δικό μου κτλ

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Προσωπικά θα το θέσω λίγο διαφορετικά . Σε μια κοινωνία , ψάχνονται και άνδρες , όπως ψάχνονται και γυναίκες , αλλά που ο καθένας και η καθεμιά , έχουν τα δικά τους κριτήρια , τα δικά τους θέλω ,την δική τους στάση ζωής και για τους δικούς τους πάντα λόγους , και αυτό είναι δικαίωμα τους

Τα πράγματα είναι απλά .Η έχουμε τα ίδια γούστα , τα ίδια θέλω κτλ όποτε κάνουμε “χωρίο” είτε όχι και ο καθένας τραβάει τον δρόμο του .Το να χρεώνουμε τον άλλον η την άλλη , λόγο του ότι έχει διαφορετικά γούστα , και θέλω κτλ από εμάς ,όχι μόνο δεν στέκει ,και με την καμία , άλλα και μπορεί να φτάσει η όλη φάση ,ακόμη και σε τέρμα παθετικ καταστάσεις .

Είπες και μόνος σου ότι το “νορμάλ” είναι σχετικό . Οπότε και ο καθένας και η καθεμιά πράττει ανάλογα και σύμφωνα με το δικό του -της “νορμάλ” , και δεν είναι υποχρεωμένοι το να πράττουν σύμφωνα με το δικό σου η με το δικό μου κτλ

Άντρες-γυναίκες δεν έχουν τα ίδια κριτήρια

Ο άντρας,και λίγο να του αρέσει μια γυναίκα,θα θέλει να τη γνωρίσει.

Η γυναίκα και να της αρέσει κάποιος,αν δεν ικανοποιεί τα άλλα της κριτήρια,δεν θέλει ούτε να τον γνωρίσει

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Βρέθηκα σε παρέα που ήταν κι ένα ζευγάρι . Παντρεμένοι αρκετό καιρό. Σχετικά νεοι γύρω στα 40. Αυτή να μιλά ακατάπαυστα, ο αλλος να είναι σιωπηλός και να παίζει με το κινητό. Να ψελλίζει που και που , "ναι μωρό μου, ναι καρδούλα μου κλπκλπ". Τραγική η κατάσταση του... Μου έδωσε την εντύπωση ότι η κουραστική προσωπικότητα της γυναίκας του τον είχε γονατίσει .. αυτή να περιαυτολογει διαρκώς και να μιλά για τα προβλήματα της.. ανυπόφορη εντελώς..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.027
Πόντοι
6.236
Βρέθηκα σε παρέα που ήταν κι ένα ζευγάρι . Παντρεμένοι αρκετό καιρό. Σχετικά νεοι γύρω στα 40. Αυτή να μιλά ακατάπαυστα, ο αλλος να είναι σιωπηλός και να παίζει με το κινητό. Να ψελλίζει που και που , "ναι μωρό μου, ναι καρδούλα μου κλπκλπ". Τραγική η κατάσταση του...
Τον ρώτησες ποιο μέλος είναι;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Μαλάκες άκουσε legit κοριτσάκι 15 ετών σήμερα να λέει " τον πέταξα , είμαι ελεύθερο πουλί , τώρα κλαίει". Το έλεγε γελόντας με αυτό που κατάφερε.

Ρε απο μικρά τα μαθαίνουνε ρε !

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Βρέθηκα σε παρέα που ήταν κι ένα ζευγάρι . Παντρεμένοι αρκετό καιρό. Σχετικά νεοι γύρω στα 40. Αυτή να μιλά ακατάπαυστα, ο αλλος να είναι σιωπηλός και να παίζει με το κινητό. Να ψελλίζει που και που , "ναι μωρό μου, ναι καρδούλα μου κλπκλπ". Τραγική η κατάσταση του... Μου έδωσε την εντύπωση ότι η κουραστική προσωπικότητα της γυναίκας του τον είχε γονατίσει .. αυτή να περιαυτολογει διαρκώς και να μιλά για τα προβλήματα της.. ανυπόφορη εντελώς..
Τυπε μου, ο τύπος ήταν απασχολημένος στο κινητό να διαβάζει τις τελευταίες κριτικές στο μπου, ώστε να αποφασίσει σε ποια κορασίδα να πάει, όταν θα πει στην γυναίκα του ότι "θα πάω με τα φιλαράκια να δω τον αγώνα το απόγευμα ".

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Αν θέλετε μουνι που δε θα σας φύγει πηγαίνετε σε κάποια φτωχή χώρα και μείνετε εκεί.βέβαια και εκεί οι ντόπιοι άντρες θα λένε μα τι τρέχει με αυτές τις καμποτζιανες,αλλά στα φρυδια μας.

Το 60% των γυναικών έχουν φάει πουτσα/παρατημα από κάποιον που τις είχε στο κλασιμο και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ σε όποιον δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον ειτε είναι χωμένες με τα σοσιαλ. Μιλάω για ηλικίες 40 και κάτω.

Στο δε Ελλαδιστάν οι μισές έχουν πλυμένο σώβρακο και ζεστό φαΐ από τη μάνα ,όποτε στην πρώτη δυσκολία θα την κάνουν από μια σχέση. Μέσα τους είναι τελείως ναυάγια και δυστυχισμένες όσο και αν το παίζουν μουρατες στα σοσιαλ.

Ευτυχως δεν έχουν την πλήρη αυτογνωσία αλλιώς θα αυτοκτονούσαν.

Τώρα οποίος θέλει να τον βρέξει και τα παραπάνω τον ρίχνουν ψυχολογικά, ας αποδεχτεί ότι δεν θα βγάλει άκρη και ειτε να πορνομεταναστευσει ειτε να πηγαίνει μονο με τανες. Στο ενδιάμεσο σκληρη αποταμίευση, επενδύσεις, αυτοβελτίωση και στο τέλος συνταξιοδότηση σε κάποια φτωχή χώρα που οι άνθρωποι αν και αμόρφωτοι ξέρουν οτι οποίος γεννήθηκε με πουτσα δεν ειναι γυναίκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
εννοειται πως οχι ! δεν εχω καν ινστα και τετοιες μλκιες:jerking:
Ωραίος ...και εγώ τα ίδια...πάντα προσεγγίζω στα ίδια και παληκαρισια χωρίς "αιτήματα" και λοιπά πουστριλικια.
Απλώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι γκόμενες είναι πιο εύκολο να πεισθούν μέσω τρίτου κοινού γνωστού δύο περιβάλλον.
Υποθέτω ότι εσύ δεν έκανες ούτε αυτό και κινήθηκες παραδοσιακά ΜΟΝΟΣ.
Αν κάτσει ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ....Βαρέθηκα να βλέπω εραστές του πληκτρολογίου!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Στο δε Ελλαδιστάν οι μισές έχουν πλυμένο σώβρακο και ζεστό φαΐ από τη μάνα ,όποτε στην πρώτη δυσκολία θα την κάνουν από μια σχέση. Μέσα τους είναι τελείως ναυάγια και δυστυχισμένες όσο και αν το παίζουν μουρατες στα σοσιαλ.

Ευτυχως δεν έχουν την πλήρη αυτογνωσία αλλιώς θα αυτοκτονούσαν.

Σκληρες αληθειες (ιδιαιτερα για τις γυναικες)..

Πολλες το εχουν κανει το μηραιο ασχετα αν δεν το μαθαινουμε..

Για μενα ισως η γυναικα ειναι σε χειροτερη μοιρα (δεν μιλαω για τις πουτανες) σε αυτην την εποχη που ζουμε σε σχεση με τον αντρα..
(ισως το αναλυσω καποια φορα)

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Κι όμως...αυτά τα ναυάγια θεωρούνται "κοινωνικά πρότυπα" μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκαν....:confused::headbang:
Εγώ φρικαρω όταν ακούω διαρκώς πληθυντικό όπως χθες...."ΚΑΝΑΤΕ" παρέλαση;Λες και κάνουν παρέλαση οι γονείς....
"ΠΕΡΑΣΑΤΕ" στις Πανελλήνιες;
"ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ"...Καταλαβαίνεις πόσο γελοίο γίνεται και πόσο τραγικό ταυτόχρονα γιατί μιλάμε για άτομα που έχουν χάσει τον εαυτό τους άρα γίνονται υπερπροστατευτικα μέχρι αηδιας....ποτέ δεν το έλεγαν οι παλιότεροι αυτό ...οι νέοι γονείς το λένε και βλέπουμε τι χάλια έχουν βγάλει που φύτεψαν κινητά σε πεντάχρονα γιατί οι ίδιοι είναι ανίκανοι να τα καθοδηγήσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom