ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Που μενει αυτη ? Εχει τηλ. Τα καταπινει ?Που να τολμήσει να το πει αυτό Ελληνίδα;
Που μενει αυτη ? Εχει τηλ. Τα καταπινει ?Που να τολμήσει να το πει αυτό Ελληνίδα;
τα θελει στη μαπα λεειΠου μενει αυτη ? Εχει τηλ. Τα καταπινει ?
Με αυτο τον τροπο μονο καταλαβαινει σημερα ο αντρας αφου λενε οτι αν θελουνε θα το δειξουν. Και το οχι ειναι οχι ετσι λενε και απαιτουν να το σεβομαστε. Ας βγουν λοιπον στους δρομους να ζητιανεψουν για σεξ να καταλαβουμε κι εμεις οι αντρες να μην φοβομαστε τις καταγγελιεςΠου να τολμήσει να το πει αυτό Ελληνίδα;
Σωστά...δεν είναι καμμία φευγατη η κοπέλα!τα θελει στη μαπα λεει
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό γιατί αυτές το σεξ το βλέπουν ως κάτι που παρέχουν για την κοινωνική και οικονομική άνοδο που λαμβάνουν.Με αυτο τον τροπο μονο καταλαβαινει σημερα ο αντρας αφου λενε οτι αν θελουνε θα το δειξουν. Και το οχι ειναι οχι ετσι λενε και απαιτουν να το σεβομαστε. Ας βγουν λοιπον στους δρομους να ζητιανεψουν για σεξ να καταλαβουμε κι εμεις οι αντρες να μην φοβομαστε τις καταγγελιες
Δεν μου κανει εγω θελω να τα καταπινει. Γιατι δεν τελειωνω ολοκληρωτικα. Επειδη διαρκει λιγο παραπανω η ηδονη μου να μην απομακρυνθει αμεσωςτα θελει στη μαπα λεει
Να μην το πολυψειριζουν να μην το πολυφιλοσοφουν ομως να γινουν απλες οπως εμεις να χαιρονται τις ηδονες να μην καταπιεζονται ψαχνοντας τον mister perfect provider sponsorΔεν πρόκειται να γίνει αυτό γιατί αυτές το σεξ το βλέπουν ως κάτι που παρέχουν για την κοινωνική και οικονομική άνοδο που λαμβάνουν.
Για εμάς είναι απλώς μια φυσική μας ανάγκη.
ετσι γινε επιλεκτικοςΔεν μου κανει εγω θελω να τα καταπινει. Γιατι δεν τελειωνω ολοκληρωτικα. Επειδη διαρκει λιγο παραπανω η ηδονη μου να μην απομακρυνθει αμεσως
Δεν συναντιουνται οι δρομοι μας γιατι: Η γυναικα θελει πολλα πραγματα απο εναν αντρα. Ενω ο αντρας θελει μονο ενα πραγμα απο μια γυναικα.
Θελουν μια γυναικα να τους φροντιζει να τους πλενει να τους μαγειρευει και να τους κανει παρεα στηριζοντας τους και να τους δινει αγαπηΑν ήθελαν και οι άντρες μόνο ένα πράγμα,θα πήγαιναν όλοι στα μπουρδέλα και τέλος.Δεν θα τρέχαν από πίσω τους
Τρέχουν γιατί θέλουν αυτό το ένα πράγμα. Αλλά δεν θέλουν να το πάρουν από τα ρδέλα για πολλούς και διάφορους λόγουςΑν ήθελαν και οι άντρες μόνο ένα πράγμα,θα πήγαιναν όλοι στα μπουρδέλα και τέλος.Δεν θα τρέχαν από πίσω τους
Αν ήθελαν και οι άντρες μόνο ένα πράγμα,θα πήγαιναν όλοι στα μπουρδέλα και τέλος.Δεν θα τρέχαν από πίσω τους
Τρέχουν γιατί θέλουν αυτό το ένα πράγμα. Αλλά δεν θέλουν να το πάρουν από τα ρδέλα για πολλούς και διάφορους λόγους
Πολυ σοφο αυτο το βιντεο λεει την μεγαλη αληθεια. Αν εχεις ολα αυτα που ζηταει και παλι καποτε θα φυγει με τον πρωτο αλητη που την καυλωσε επειδη σε βαρεθηκε καποια στιγμη
Τι ζηταει ο αντρας απο την γυναικα για να ειναι ευτυχισμενος ? Απλα πραγματα να του καθεται και να μην του τα πρηζει συνεχεια
Γίγαντας ,γίγαντας!Πολυ σοφο αυτο το βιντεο λεει την μεγαλη αληθεια. Αν εχεις ολα αυτα που ζηταει και παλι καποτε θα φυγει με τον πρωτο αλητη που την καυλωσε επειδη σε βαρεθηκε καποια στιγμη
Απλα θελουν αυτη που καψουρευτηκαν αυτη που τους αρεσει αυτη που κολλησαν μαζι της. Γουσταρουν ακαποτο σπιτικο μουνι ομορφης εμφανισιμης ελλεεινιδας γνωστη τους οικειο προσωπο που εχουν συνηθισει να βλεπουν συχνα. Με την συνηθεια ερχεται ο ερωτας. Κι οταν την απομυθοποιησει τοτε κοιταει την καινουργια κοτα που ηρθε στο κοτετσι σαν γνησιος κοκορας. Δεν καυλωνω ευκολα με μια αγνωστη πληρωμενη πουτανα με καποτα κατα παραγγελιαν δημιουργια καυλας. Αν δεν υπαρχει συναισθημαΑν ήθελαν μόνο αυτό το πράγμα,δεν θα έτρεχαν.
Θέλουν όλο το πακέτο που περιλαμβάνει η γκόμενα.Και γαμήσι,και συντροφιά,και αγκαλιές,και γλωσσόφιλα,και το κυριότερο,να μην τους έχουν για μπακούρια.
εφοσων δεν υπαρχουν κοινωνικοι περιορισμοι για το ηθος των ανθρωπων ολοι θα κανουν οτι μαλακια θελουν. Εχουμε ηθικη αναρχια πλεον και με τα χρονια θα γινει χειροτερη.Γίγαντας ,γίγαντας!
Αιθέρας !