Χαχαχα!
Ο καπετανιος τα βλεπει αυτα;
Αυτή η γάτα που βλέπεις στο βίντεο, του @CaptainK είναι.Χαχαχα!
Ο καπετανιος τα βλεπει αυτα;
Αυτή η γάτα που βλέπεις στο βίντεο, του @CaptainK είναι.
Εσύ τραβάς βίντεοΚι εγω στην απεξω;
Παω να κλαψω σε μια γωνια!
Εσύ τραβάς βίντεο
Και εσύ! Και εσύ!Κι εγω στην απεξω;
Παω να κλαψω σε μια γωνια!
Και εσύ! Και εσύ!
Μακρύ αλλά εύστοχο ερωτηματολόγιοΕιναι πολυ σωστη η σκεψη σου για app ελεεινιδομετρου..
Θετω ερωτησεις
1) ποσες φορες πας το μηνα κομμωτηριο ( απο 1 εως 4 )
2) ποσες φορες κανεις μανι/πεντι το μηνα ( απο 1 εως 4 )
3) ποσο φεμινιστρια εισαι ( απο 1 εως 10 )
4) ποσες πλαστικες εχεις κανει ( απο 0 εως 5 )
5) ποσες φορες κλαιγεσαι τη μερα ( απο 1 εως 10 )
6) ποσες φορες πας για ψωνια το μηνα ( απο 1 εως 4 )
7) ποσες πουτσες εχεις φαει ( απο 1 εως 20 )
8) ποσες φορες εχεις παει μυκονο στη ζωη σου ( απο 1 μεχρι 15 )
9) ποσα ανουσια ταξιδια εχεις κανεις στο εξωτερικο ( απο 1 εως 20 )
10) ποσες φωτο/stories εχεις στο insta ( απο 30 μεχρι 500 )
11) ποσες φορες βγαινεις τη βδομαδα ( απο 1 εως 7 )
12) ποσες φορες μιλας με ψυχολογο το μηνα ( απο 1 εως 5 )
13) ποσες φορες μαγειρευεις τη βδομαδα ( απο 0 εως 4 )
14) ποσο μισεις τους αντρες ( απο 1 εως 10 )
15) ποσα σκυλια/γατια εχεις ( απο 1 εως 5 )
16) ποσες φορες κανεις σεξ τη βδομαδα οταν εισαι σε σχεση ( απο 1 εως 7 )
17) ποσα τσιγαρα κανεις τη μερα ( απο 0 εως 20 )
18) το καλοκαιρι ποσα μετρα μπαινεις στη θαλασσα ( απο 0 εως 5)
19) ποσες ωρες κανεις ηλιοθεραπεια τη μερα ( απο 1 εως 5)
20) ποσους μηνες κανεις σολαριουμ το χρονο ( απο 0 εως 6)
21) ποσα τατουαζ εχεις ( απο 0 εως 10 )
Καλη η Χριστινα αλλα 600 ευρω για μια ωρα ειναι πολλα...τα reality τα χω μπερδεψει βεβαια...Αυτή που ήταν στο island of love την έχουμε πάρει πολλοί από το μπου
Μα εγώ δεν έχω γατάκι, έχω σκύλαρο. Κρυφό.Μου πιάνεις την κουβέντα για τη γάτα μου για να μου πεις στο τέλος ότι έχεις κι εσύ το γατάκι σου που θέλεις να μου δείξεις, ε;
Ναι αλλά βουίζει το κρυφό σου και έτσι έγινε φανερό στα έμπειρα αυτιά μουΜα εγώ δεν έχω γατάκι, έχω σκύλαρο. Κρυφό.
Και πως μπαινεις στον κυκλο τους ?Οι άλλοι είναι πάντα εντός του κύκλου τους ενώ εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
Υπαρχει αυτο που λες αλλα αυτοι οι οργασμοι φαινονται πολυ αληθινοι υποφερουν απο την ηδονη. Μα τοσο καλοι ηθοποιοι ?αν δε ξερεις τη διαφορα απο περφορμερ τυπε και πιστευεις οτι βλεπεις στο κινητο και στο γυαλι τοτε σου εχω σου εχω πολυ δυσαρεστα νεα! μεχρι και η γυναικα σου θα σου προσποιειται οργασμο!
Η δουλειά στην δημοσιογραφία δεν έχει ωράρια.Και πως μπαινεις στον κυκλο τους ?
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου πραγματικά έχουν οργασμό...Υπαρχει αυτο που λες αλλα αυτοι οι οργασμοι φαινονται πολυ αληθινοι υποφερουν απο την ηδονη. Μα τοσο καλοι ηθοποιοι ?
Τύπε μου δεν ξέρω ποια είναι η Χριστίνα.Καλη η Χριστινα αλλα 600 ευρω για μια ωρα ειναι πολλα...τα reality τα χω μπερδεψει βεβαια...
Να γινω δημοσιογραφος ?Η δουλειά στην δημοσιογραφία δεν έχει ωράρια.
Δίνει όμως επαφή με ωραίες γυναίκες.Οσοι δεν έχουν γίνει τελείως σαπακια από τον τρόπο ζωής και έχουν ακόμα έστω υποτυπώδη στύση ,έχουν τα τυχερά τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου πραγματικά έχουν οργασμό...
Εκτός αν είσαι σε βενζινάδικο ή συνεργείο αυτοκινήτων άρα θα την δεις .Να γινω δημοσιογραφος ?
Σε βενζιναδικο ή συνεργειο που υπαρχει πιθανοτητα να περασει ομως οχι σε περιοχη και μεσα σε στενο κρυμενο. Και που να ξερω εγω που βαζει βενζινη ή φτιαχνει το αυτοκινητο της. Η σολωμου το φορτιζει εχει ηλεκτρικο και δεν παει σε βενζιναδικο το φορτιζει δωρεαν σε διαφορα σημεια με φορτιστες. Τωρα εγινε μοδα τα ηλεκτρικα στις διασημεςΕκτός αν είσαι σε βενζινάδικο ή συνεργείο αυτοκινήτων άρα θα την δεις .