Τι γράφω για την sexy Jo;Βρε, τι γράφεις πάλι για την Jo;
ΌχιΔεν ντρέπεσαι;
Τι γράφω για την sexy Jo;Βρε, τι γράφεις πάλι για την Jo;
ΌχιΔεν ντρέπεσαι;
Οι άλλοι είναι πάντα εντός του κύκλου τους ενώ εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.Γιατι μερικες αν τους πεις κατι πονηρο το παιζουν αθωες και σε μπλοκαρουν στο instagram και σκυλογαμιουντε με αλλους
αν δε ξερεις τη διαφορα απο περφορμερ τυπε και πιστευεις οτι βλεπεις στο κινητο και στο γυαλι τοτε σου εχω σου εχω πολυ δυσαρεστα νεα! μεχρι και η γυναικα σου θα σου προσποιειται οργασμο!Η βανεσα και οι λεσβιες ομως γαμιουνται επι μια ωρα ή ειναι βιντεο μονταζ ολα τα σκηνικα ? Υπαρχουν βιντεο που βιωνουν πολλαπλους οργασμους επι μιση ωρα συνεχομενα τουλαχιστον
απο γιωτα ξεκιναει τυπεΤο όνομά της ξεκινάει από Μ ή από Κ;
ναι αλλα δε μαθαμε ποτε τιμουλα, ενα σοκολατακι? δυο σοκολατακια? 3 και επιδορπιο? η τιποτα χαντρες για ιθαγενεις?Αυτή που ήταν στο island of love την έχουμε πάρει πολλοί από το μπου
Οι Φεμιναζί για περισσότερη δύναμη, η Αριστερά ελπίζοντας ότι αν γλύφει τις γυναίκες θα πάρει κάποιες από τις ψήφους τους, η ΛΟΑΤΚΙ επειδή ποντάρουν στο γεγονός ότι αν οι Νεαρές Γυναίκες φοβούνται τους Νεαρούς Άντρες θα καταλήξουν να έχουν περισσότερους πιθανούς εραστές, και οι Μουνοζητιάνοι με τους Λευκούς Ιππότες επειδή ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι αν γλύφουν τις γυναίκες και προσποιούνται πως τις υποστηρίζουν κάποια θα τους κάτσει.
Μην το κάνεις χειρότερο και εσύαπο γιωτα ξεκιναει τυπε
ναι, την διαλύουν. Ζούμε τις τελευταίες μέρες της Ρωμαικής ΑυτοκρατορίαςΚαρκινοματα τις κοινωνιας!
καλα δεν εχασες και τιποτα. επιπλεει στη θαλασσα ωσαν φελλος με τοσο πλαστικο...Μην το κάνεις χειρότερο και εσύ
Το πρόβλημά μου, κυρίως, είναι ότι όλοι το ξέρατε εκτός από μένα...καλα δεν εχασες και τιποτα. επιπλεει στη θαλασσα ωσαν φελλος με τοσο πλαστικο...
ετσι λενε κατι φημες
καλα ρε τυπε τι κανει νιαου νιαου!!! δε χρειαζεσαι γνωριμιες στις παρυφες της σωουμπιζ για να το ξερεις αυτο!Το πρόβλημά μου, κυρίως, είναι ότι όλοι το ξέρετε εκτός από μένα...
Καλημέρα σε όλους. Τι είναι ο τσιγκουρλαμας;καλα ρε τυπε τι κανει νιαου νιαου!!! δε χρειαζεσαι γνωριμιες στις παρυφες της σωουμπιζ για να το ξερεις αυτο!
με 700 ευρω μισθο και τουρ σε ολα τα ελληνικα νησια γιατι εχει "φιλους" αλλα ποτε δε τους βλεπεις σε φωτο...
τα βυζγια και τα μουτρα ηθελα να ξερα ποιος τσιγκουρλαμας τις τα εφτιαξε και τα πληρωσε. γιατι πιστευω αν τα πληρωνε μονη της, θα ειχε απαιτηση για καλυτερη δουλεια
τσιπηςΚαλημέρα σε όλους. Τι είναι ο τσιγκουρλαμας;
Μη στεναχωριέσαι..κι εγώ δεν ξέρω..Το πρόβλημά μου, κυρίως, είναι ότι όλοι το ξέρατε εκτός από μένα...
Για αυτό θα είσαι αιώνια φίλος μουΜη στεναχωριέσαι..κι εγώ δεν ξέρω..
Ποια είναι, μάθαμε?Για αυτό θα είσαι αιώνια φίλος μου
Ναι, φίλε μου.Ποια είναι, μάθαμε?