Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.847
Πόντοι
1.056
Ε δεν την λες και <<κουκλαρα>>..

Κλασσικη Ελλεηνιδα ειναι μετρια σε εμφανιση, αγυμναστη..

Για τον Αλ Πατσινο τον μυστη μια χαρα ειναι..

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
Δεν είναι ελεεινίδα η σύντροφος του Πατσίνο αλλά.... Κουβετιανή. Νουρ Αλφαλαχ λέγεται (ή κάπως έτσι :confused:).
Μάλιστα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γερόντια, αφού πρώην της ήταν ο Μικ Τζάγκερ και ο Κλιντ Ίστγουντ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.731
Πόντοι
6.946
Δεν είναι ελεεινίδα η σύντροφος του Πατσίνο αλλά.... Κουβετιανή. Νουρ Αλφαλαχ λέγεται (ή κάπως έτσι :confused:).
Μάλιστα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γερόντια γερόντια με πορτοφόλια, αφού πρώην της ήταν ο Μικ Τζάγκερ και ο Κλιντ Ίστγουντ
Το έφτιαξα λίγο.

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Ελεεινηδες αυτη η μαστιγα...προσφατα ειχα κανει ψευτικο προφιλ στο facebook και εμπαινα στις Λολες και Λολοπαντιερες..εκει σε μια κουβεντα που εκανα κατω απο μια αναρτηση ηρθα σε εναν αντιλογο με μια Ελλεηνιδα παντρεμενη...Αυτη οχι μονο με εβρισε αλλα μιλησαμε στο messenger μου εκανε αιτημα φιλιας και μιλουσαμε κανα 5αρι μερες ..ψιλομπαζολα στο προσωπο αλλα κανονικο σωμα γαμευσιμο...με καλη δουλεια και κοινωνικο κυκλο..τουλαχιστον απο αυτα που εβλεπα στο προφιλ της...τα μηνυματα που μου εστελνε εδειχναν μια απελπισμενη απο τον γαμο της γυναικα που εψαχνε κατι διαφορετικο απο αυτο που ζουσε...μια περιπετεια που θα γεμιζε τη ζωη της και τις τρυπες της..Δεν σας κρυβω οτι πεταξε τη φραση <θελω να φυγω μακρια απο εδω> Της ειπα απο την αρχη οτι ημουν ελευθερος 35 χρονων και ζουσα νοτια σε αντιθεση με αυτην που ηταν βοριοελλαδιτισσα αυτο ομως δεν την χαλουσε απ οτι καταλαβα ισα ισα μου εστελνε πρωτη παντα μηνυματα του στυλ..που βρισκεσαι τωρα,τι κανεις,τι σκεφτεσαι κλπ...Την αφησα να κανει παιχνιδι να δω που το πηγαινε ωσπου καποια στιγμη της λεω ..ειμαι παντρεμενος...απο εκεινη τη στιγμη εκοψε τα μηνυματα και καπακι μετα απο αυτο την μπλοκαρα κι εγω...Αυτο που καταλαβα τωρα... η συγκεκριμενη εψαχνε πιτσιρικα ελευθερο να περναει καλα και γιατι οχι να την σπιτωσει κιολας καποια στιγμη μετα τη μελλοντικη αποδραση της απο τον συζυγικο βιο...ξενερωσε οταν της ειπα ειμαι παντρεμενος..σιγουρα χαλουσε τις σκεψεις και τα σχεδια της κατι τετοιο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.729
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ μ'αυτή την ιστορία με τον Πασχαλάκη,ο Ραπτόπουλος τις έχει κάνει τις γεροντομπεμπέκες άνω κάτω.Όσες έχουν μικρότερους γκόμενους τις έχει βάλει στην πρίζα.

Πάντως πλάκα πλάκα,σχεδόν όλες αυτές της σοουμπιζ παραδέχονται ότι έχουν ή είχαν μικρότερους.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ μ'αυτή την ιστορία με τον Πασχαλάκη,ο Ραπτόπουλος τις έχει κάνει τις γεροντομπεμπέκες άνω κάτω.Όσες έχουν μικρότερους γκόμενους τις έχει βάλει στην πρίζα.

Πάντως πλάκα πλάκα,σχεδόν όλες αυτές της σοουμπιζ παραδέχονται ότι έχουν ή είχαν μικρότερους.
μαγκας ο τερματζής

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.729
Πόντοι
3.656
Ελεεινηδες αυτη η μαστιγα...προσφατα ειχα κανει ψευτικο προφιλ στο facebook και εμπαινα στις Λολες και Λολοπαντιερες..εκει σε μια κουβεντα που εκανα κατω απο μια αναρτηση ηρθα σε εναν αντιλογο με μια Ελλεηνιδα παντρεμενη...Αυτη οχι μονο με εβρισε αλλα μιλησαμε στο messenger μου εκανε αιτημα φιλιας και μιλουσαμε κανα 5αρι μερες ..ψιλομπαζολα στο προσωπο αλλα κανονικο σωμα γαμευσιμο...με καλη δουλεια και κοινωνικο κυκλο..τουλαχιστον απο αυτα που εβλεπα στο προφιλ της...τα μηνυματα που μου εστελνε εδειχναν μια απελπισμενη απο τον γαμο της γυναικα που εψαχνε κατι διαφορετικο απο αυτο που ζουσε...μια περιπετεια που θα γεμιζε τη ζωη της και τις τρυπες της..Δεν σας κρυβω οτι πεταξε τη φραση <θελω να φυγω μακρια απο εδω> Της ειπα απο την αρχη οτι ημουν ελευθερος 35 χρονων και ζουσα νοτια σε αντιθεση με αυτην που ηταν βοριοελλαδιτισσα αυτο ομως δεν την χαλουσε απ οτι καταλαβα ισα ισα μου εστελνε πρωτη παντα μηνυματα του στυλ..που βρισκεσαι τωρα,τι κανεις,τι σκεφτεσαι κλπ...Την αφησα να κανει παιχνιδι να δω που το πηγαινε ωσπου καποια στιγμη της λεω ..ειμαι παντρεμενος...απο εκεινη τη στιγμη εκοψε τα μηνυματα και καπακι μετα απο αυτο την μπλοκαρα κι εγω...Αυτο που καταλαβα τωρα... η συγκεκριμενη εψαχνε πιτσιρικα ελευθερο να περναει καλα και γιατι οχι να την σπιτωσει κιολας καποια στιγμη μετα τη μελλοντικη αποδραση της απο τον συζυγικο βιο...ξενερωσε οταν της ειπα ειμαι παντρεμενος..σιγουρα χαλουσε τις σκεψεις και τα σχεδια της κατι τετοιο.

Βλαχοβόρεια που θα βαρέθηκε το χωριό της εδώ πάνω και ονειρεύεται Αθήνα,καλοκαίρια στη Μύκονο αντί στην Καλλικράτεια κλπ

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Αυτό λέω. Όταν δεν είσαι σοβαρός βουιζεις και υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα. Όταν σοβαρεύεσαι τραγουδάς τραγούδια γλυκιας μελαγχολίας
Καπετάνιε, να σε ρωτήσω κάτι τώρα που γνωριστήκαμε;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.167
Πόντοι
2.536
Καπετάνιε, να σε ρωτήσω κάτι τώρα που γνωριστήκαμε;
Βγήκαν τα αποτελέσματα του ακοΥογράμματος, της Τριαξονικής και Μαγνησιακής ΤομογραφΕίας και θέλεις μια πρώτη εκτίμηση από τον Καπετανιο; Ρώτησέ με αλλά μην ανησυχείς πια. Τώρα που θα πάμε για αυτοψία στα τίμια ξενοδοχεία της πόλεως των Αθηνών, θα σε πάω και για έναν Υπέροχο και θα λυτρωθείς για πάντα από το απαίσιο βουητό, Ωρίωνα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Βγήκαν τα αποτελέσματα του ακοΥογράμματος, της Τριαξονικής και Μαγνησιακής ΤομογραφΕίας και θέλεις μια πρώτη εκτίμηση από τον Καπετανιο; Ρώτησέ με αλλά μην ανησυχείς πια. Τώρα που θα πάμε για αυτοψία στα τίμια ξενοδοχεία της πόλεως των Αθηνών, θα σε πάω και για έναν Υπέροχο και θα λυτρωθείς για πάντα από το απαίσιο βουητό, Ωρίωνα
:2funny::2funny: Είσαι όργιο :2funny:

Αυτό που λένε "οι μούτσοι που γαμούσαμε γίναν καπεταναίοι" ισχύει;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.167
Πόντοι
2.536

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
εσύ δεν θα υπάρξεις καπετάνιος

Sad The Little Mermaid GIF

ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236

Ναι , ναι , το ακούω ως εδώ
Δεν ξέρω τι ακούς εσύ....

Και να σου πω και κάτι, που μου το παίζεις έξυπνος και με διορθώνεις συνέχεια; Δεν είναι "Μαγνησιακή" αλλά "Μαγνησιτική".
Think About It GIF by Identity

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.167
Πόντοι
2.536
Δεν ξέρω τι ακούς εσύ....

Και να σου πω και κάτι, που μου το παίζεις έξυπνος και με διορθώνεις συνέχεια; Δεν είναι "Μαγνησιακή" αλλά "Μαγνησιτική".
Think About It GIF by Identity
Το σίγουρο είναι ότι σε μαγνητίζω δυνατά

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81

Δεν ξερω αλλα αυτον τον Ραπτοπουλο τον συμπαθω παρα πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom