sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Ας ανοιξω λοιπον κι εγω τους δικους σου οριζοντες. Δεν φοβαμαι τιποτα, δεν ελπιζω τιποτα, ειμαι ελευθερος. Απλα και καθαρα.
Προ εξαμηνου ήταν γύρω στις 8 μονάδες....Ο χωρισμος του Πασχαλακη τι αποδοση εδινε;
Σαν μπάρμπας που πλέον κόβω κίνηση,όχι δεν έχουμε κλειστεί στα καβούκια μας,αλλά η γυναίκα του σήμερα μας έχει μπλοκάρει απο αυτό.Το ξινό ύφος της δήθεν ντίβας,η δήθεν αυτοπεποίθηση που ουσιαστικά είναι απαξίωση προς τον μέσο άνδρα και ο φόβος μην μπλέξει ο καθένας με την μαλακία που δέρνει το κάθε πυρότουβλο,μας έχει αποξενώσει.Και να πάει σε δαύτην κάποιος Νίκος 33 ετών που είναι οικοδόμος ή περιπτεράς ή κάτι εν πάσει περιπτώσει που το θεωρεί υπό (καμία δουλειά δεν είναι υποδεέστερη της άλλης και κανείς δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος λόγω εργασίας) θα του ρίξει άκυρο ή θα γαμηθεί μαζί του αν είναι πολύ ωραίος,αφου πιθανόν να του βγάλει τον Χριστό και μετά άντε γειά.Και εκείνη μπορεί να είναι απλά μια κομμώτρια στην Άνω Κουραδιάνα,αμόρφωτη,τσόλι και πυρότουβλο στον εγκέφαλο,αλλά θα απαιτήσει τον μοντέλο-λεφτά-καλλιεργημένο-που είναι αρκετά μαλάκας να τον κάνει ότι θέλει,αλλά αρκετά έξυπνος για να βγάζει λεφτά.Το πρόβλημά τους δεν είναι η εμφάνιση ή ότι και να κάνουν στα μαλλιά και τα μπουτια και στα ρουχα,αλλά στον εγκέφαλο.Νομίζουν όλες ότι είναι θεές επι γης και θα πρέπει να τις προσκυνάνε,γιατί ετσι τους είπαν και έτσι μεγάλωσαν,αλλά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε.Στην δυτική ευρώπη τα πέρασαν αυτά εως κάπιο βαθμό,δεκαετίες πρίν,αλλά συμμαζεύτηκαν τα πράγματα πάρα πολύ και οι νεότερες γενιές έχουν μικρότερα ποσοστά διαζυγίων και πιο καλό οικογενειακό περιβάλλον.Δεν είναι τυχαίο που πας έξω και ακομα και να μην σε ξέρουν μπορείς να προσεγγίσεις κάποια εύκολα και ότι ήθελε προκύψει,αλλά εδώ πας ωραία να μιλήσεις και σε απαξιώνουν.Στην Ελλάδα ως υπερβολικοί στα πάντα,τα έχουμε γαμήσει όλα.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ;
Είμαι κοπέλα στα 32 και όποτε βγαίνω έξω είτε για δουλειά είτε βόλτα φροντίζω να είμαι περιποιημένη. Αγαπώ τον εαυτό μου, ντύνομαι κομψά, φροντίζω να διατηρώ ωραίο σώμα, πρόσωπο, μαλλιά κλπ..... αλλά δεν με πλησιάζουν! Είτε μόνη είτε με φίλες που θα βγω δεν μου μιλάει κανείς παρ'ότι προσπαθώ να είμαι ευδιάθετη και αισιόδοξη. Στην εφηβεία είχα πολλές προσεγγίσεις ακόμα και στο δρόμο τυχαια. Τι γινεται; Τόσο πολύ έχει αλλάξει ο κόσμος και έχουμε κλειστεί στα καβούκια μας;
Μήπως γιατί είσαι ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ;
Όταν γκόμενες λένε δε μας πλησιάζουν εννοούν δε μας πλησιάζουν οι γκόμενοι που θελουμε
Όλοι οι άλλοι αόρατοι είναι
Ήρθε και το metoo και επηρέασε αρνητικά τα εργασιακά των γυναικών.
Φιλτατε θεωρω οτι ολα ειναι κυκλος και σαν να υποψιαζομαι οτι αυτο αρχιζει και αλλαζει..η τουλαχιστον θελω να το πιστευω..Στην Ελλάδα ως υπερβολικοί στα πάντα,τα έχουμε γαμήσει όλα.
Θα ανοίξω τους ορίζοντές σου, σήμερα. Είχα 4 διαφορετικές μεταθέσεις, σε Καταστήματα και στη Διοίκηση. Αν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κάτι, είναι πως όταν βάλεις Άντρες και Γυναίκες στον ίδιο χώρο, θα υπάρξει φλερτ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. Το που θα καταλήξει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά και από τις συγκυρίες. Είδα 4 γάμους μεταξύ Συναδέλφων (κι εγώ Συνάδελφο παντρεύτηκα), άσχετα με το αν διατηρήθηκαν ή διαλύθηκαν. Πολλές σχέσεις φανερές, κι ακόμα περισσότερες κρυφές, τις οποίες υποψιαζόμασταν αλλά δεν είμασταν σίγουροι, αφού δεν τους είδαμε μαζί κάπου. Σε όσες σχέσεις ήμουν το ένα μέλος, πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ την πρώτη κίνηση την έκανε η γυναίκα, με τον τρόπο της. Κι εγώ πήρα το μήνυμα και προχώρησα διστακτικά στην αρχή. Την πρόταση την έκανα εγώ, άσχετα αν είχα πάρει θετικό σήμα. Κι αυτός είναι ο κανόνας, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ την πρώτη κίνηση να την κάνει ο άντρας, δεν είμαστε16 χρονών όπου ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ κάποια να σου στείλει τη φίλη της για να σου πει ότι ενδιαφέρεται. Αν έμπαινα τώρα στη δουλειά δεν θα πλησίαζα κάποια, όσο κι αν μου έδινε θετικό σήμα, εκτός αν είχα απόδειξη, ας πούμε κάποιο μήνυμα στο κινητό μου. Ο λόγος είναι απλός. Τη σημερινή εποχή του Mee Too, το φλερτ στη δουλειά έχει εργαλειοποιηθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι γυναίκες είναι ανέντιμες, κι ο σκοπός τους είναι να σε καταστρέψουν, αλλοίμονο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν χωρίσετε άσχημα, ποτέ δεν ξέρεις αν θα προσπαθήσει να σε εκδικηθεί, με αυτό τον τρόπο. Οι Γυναίκες αυτού του τύπου, δεν το γράφουν στο κούτελο. Αυτές πρέπει να φοβάται η νέα γενιά, όχι τις όμορφες
Σαν μπάρμπας που πλέον κόβω κίνηση,όχι δεν έχουμε κλειστεί στα καβούκια μας,αλλά η γυναίκα του σήμερα μας έχει μπλοκάρει απο αυτό.Το ξινό ύφος της δήθεν ντίβας,η δήθεν αυτοπεποίθηση που ουσιαστικά είναι απαξίωση προς τον μέσο άνδρα και ο φόβος μην μπλέξει ο καθένας με την μαλακία που δέρνει το κάθε πυρότουβλο,μας έχει αποξενώσει.Και να πάει σε δαύτην κάποιος Νίκος 33 ετών που είναι οικοδόμος ή περιπτεράς ή κάτι εν πάσει περιπτώσει που το θεωρεί υπό (καμία δουλειά δεν είναι υποδεέστερη της άλλης και κανείς δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος λόγω εργασίας) θα του ρίξει άκυρο ή θα γαμηθεί μαζί του αν είναι πολύ ωραίος,αφου πιθανόν να του βγάλει τον Χριστό και μετά άντε γειά.Και εκείνη μπορεί να είναι απλά μια κομμώτρια στην Άνω Κουραδιάνα,αμόρφωτη,τσόλι και πυρότουβλο στον εγκέφαλο,αλλά θα απαιτήσει τον μοντέλο-λεφτά-καλλιεργημένο-που είναι αρκετά μαλάκας να τον κάνει ότι θέλει,αλλά αρκετά έξυπνος για να βγάζει λεφτά.Το πρόβλημά τους δεν είναι η εμφάνιση ή ότι και να κάνουν στα μαλλιά και τα μπουτια και στα ρουχα,αλλά στον εγκέφαλο.Νομίζουν όλες ότι είναι θεές επι γης και θα πρέπει να τις προσκυνάνε,γιατί ετσι τους είπαν και έτσι μεγάλωσαν,αλλά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε.Στην δυτική ευρώπη τα πέρασαν αυτά εως κάπιο βαθμό,δεκαετίες πρίν,αλλά συμμαζεύτηκαν τα πράγματα πάρα πολύ και οι νεότερες γενιές έχουν μικρότερα ποσοστά διαζυγίων και πιο καλό οικογενειακό περιβάλλον.Δεν είναι τυχαίο που πας έξω και ακομα και να μην σε ξέρουν μπορείς να προσεγγίσεις κάποια εύκολα και ότι ήθελε προκύψει,αλλά εδώ πας ωραία να μιλήσεις και σε απαξιώνουν.Στην Ελλάδα ως υπερβολικοί στα πάντα,τα έχουμε γαμήσει όλα.
Αυτο που κυβερναει τους ανθρωπους εδω κ μια 10ετια ειναι η λεξη "ΕΓΩ".
Γυναικες =" θελω να εναν παιδαρο εργατικο με λεφτα να με αγαπαει να ειναι πιστος να θελει οικογενεια ,καλο παιδι κ να ειναι λιγο αλητης ωστε να με ιντριγκαρει.''
Αντρες = "θελω μια μουναρα με δουλεια ωστε να συνεισφερει να με αγαπαει να ειναι πιστη να θελει οικογενεια,να ειναι καλη γυναικα και πουταναρα στο γαμησι για να γουσταρω.''
Η φραση "δε περναω καλα ειμαι δυστυχισμενος/νη θελω να χωρισω" εχει γινει σουπα γτ ολοι θελουν τη τελεια ζωη που δεν υπαρχει αλλα βλεποντας στα σοσιαλ ολο το θεατρο απο διασημους που υποκρινονται πως κανουν ζωαρα κρατανε μια μικρη ελπιδα οτι μπορει να βρουν τον/την ιδανικο/κη και αυτο ειναι που τους καταστρεφει.
Ολοι θελουν το καλυτερο για τη ζωη τους το πιθανοτερο ειναι να μη το βρουν ποτε,εδω πανμπλουτοι/τες που μπορουν να εχουν οποια/οποιον θελουν βαρανε δυστυχια κ μενουν μονοι,με αποτελεσμα να καταληγουν με αυτον/αυτη που τους/τις ενοχλει λιγοτερο.
Η βολεψη που ειχαν τα ζευγαρια μας τελειωσε,η σκληροπυρηνικη οικογενεια πεθανε απο εδω κ περα θα πεφτουν κερατα οποτε νιωθει ο καθε συντροφος οτι βαρεθηκε η οτι χρειαζεται μια ανανεωση σεξουαλικα κ συναισθηματικα.
Τα λεφτα λιγοστευουν σε ολο το πλανητη(μισθοι,ενοικια,τροφιμα,λογαριασμοι,ψωνια) και οι γυναικες επειδη ειναι καταναλωτικα οντα θα κοιτανε ποιος δινει περισσοτερα για την παρτη τους.
Δεν ειμαστε ιδιοι δε μπορουμε να τις καταλαβουμε κ ουτε αυτες εμας,το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να φροντισουμε να εχουμε χρηματα για τα "γουστα μας"(γυναικες) ,οσο ημουν χαμηλομισθος ηξερα οτι οι γυναικες ερχονται για την εμφανιση τωρα που βγαζω πολυ περισσοτερα και ντυνομαι καλυτερα μαζευω βδελες που θελουν να πιουν το αιμα μου.
Για να κλεισω,συναναστρεφομενος τοσα χρονια με ανθρωπους ολων των επιπεδων και βλεποντας συμπεριφορες γυναικων και αντρων το μονο που μετραει ειναι να εχεις εξουσια και λεφτα,δε χρειαζεται να αγαπας κανεναν αλλο περα απο τον εαυτο σου και τα χρηματα σου γιατι αυτα θα σε βοηθησουν στη ζωη. Οι γυναικες στις παλιες ελληνικες ταινιες που στηριζαν τον αντρα στις δυσκολιες που αντιμετωπιζε και στη φτωχια πεθαναν,κοιταχτε να πετυχετε οτι καλυτερο μπορειτε σε αυτη τη ζωη για να ειστε ανετοι και να μη πεθανετε στη ψαθα πληρωνοντας διατροφες,Ελον Μασκ δε θα γινει κανενας μας οποτε καντε μασουρι τα χρηματα και ξοδευετε μονο σε οτι κανει καλο στον εαυτο σας.
Δυστυχια θα υπαρχει ειτε ειμαστε παντρεμενοι ειτε ελευθεροι αλλα με τη τσεπη γεματη εχουμε την ελευθερια να ξεφυγουμε.
Αυτο που κυβερναει τους ανθρωπους εδω κ μια 10ετια ειναι η λεξη "ΕΓΩ".
Γυναικες =" θελω να εναν παιδαρο εργατικο με λεφτα να με αγαπαει να ειναι πιστος να θελει οικογενεια ,καλο παιδι κ να ειναι λιγο αλητης ωστε να με ιντριγκαρει.''
Αντρες = "θελω μια μουναρα με δουλεια ωστε να συνεισφερει να με αγαπαει να ειναι πιστη να θελει οικογενεια,να ειναι καλη γυναικα και πουταναρα στο γαμησι για να γουσταρω.''
Γάμος στα 93, για τον Buzz Aldrin, 63 η σύζυγος
Στα αλλοδαπάς και ΜΑΚΡΙΑ από τις τρισάθλιες Ελλεηνίδες, παίζεις μπάλα μέχρι να πας στο τάφο...
Υ.Γ.: Κρατιέται καλά η νύφη για τα χρονάκια της.
Πώς και δεν γύρισαν ακόμα καμιά τσόντα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, κανένα εξομοιωτή;;; Θα έβγαζε πολύ γέλιο! Θα είχε και χρήσιμες συμβουλές: πώς να πετύχει το cif, να μην πάνε τα φλόκια στο γάμο του Καραγκιόζη, πώς να βρεις την τρύπα όταν γυρνάς γύρω γύρω ανάποδα, και πολλά ακόμα! Συμβουλές από αστροναύτες - μύστες που έζησαν μήνες σε τροχιά, και έχουν πολύτιμη γνώση σχετικά...Ο τυπος κανει διαστημικο σεξ!
Πώς και δεν γύρισαν ακόμα καμιά τσόντα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, κανένα εξομοιωτή;;; Θα έβγαζε πολύ γέλιο! Θα είχε και χρήσιμες συμβουλές: πώς να πετύχει το cif, να μην πάνε τα φλόκια στο γάμο του Καραγκιόζη, πώς να βρεις την τρύπα όταν γυρνάς γύρω γύρω ανάποδα, και πολλά ακόμα! Συμβουλές από αστροναύτες - μύστες που έζησαν μήνες σε τροχιά, και έχουν πολύτιμη γνώση σχετικά...
Δε διαφωνω Αlpha απλα θα ηθελα αν μπορεις να μου περιγραψεις το νοημα οπως το εννοεις απο μεριας σου γιατι πχ εγω βρισκω νοημα οταν δημιουργω στην εργασια μου χαλαρωνω βλεποντας καποια ταινια - σειρα -ντοκιμαντερ που μου δινει κατι να σκεφτω πριν πεσω για υπνο,γυμναζομαι χρονια για να ξεδινω και ταξιδευω 1-2 φορες το χρονο εξωτερικο.Στα περισσοτερα θα συμφωνησω. Σε αυτο που δεν συμφωνω, ειναι οτι δινεις ιδιαιτερη σημασια στην υλικη ζωη και οχι στην ζωη με <<νοημα>>
Σαφως και τα χρηματα παιζουν σπουδαιο ρολο σε αυτην την ζωη, αλλα το πιο σημαντικο ειναι να ζεις ζωη με <<νοημα>>
Δεν έχει σημασία το τι θεωρώ ζωή με νόημα, για τον καθένα μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό..Δε διαφωνω Αlpha απλα θα ηθελα αν μπορεις να μου περιγραψεις το νοημα οπως το εννοεις απο μεριας σου γιατι πχ εγω βρισκω νοημα οταν δημιουργω στην εργασια μου χαλαρωνω βλεποντας καποια ταινια - σειρα -ντοκιμαντερ που μου δινει κατι να σκεφτω πριν πεσω για υπνο,γυμναζομαι χρονια για να ξεδινω και ταξιδευω 1-2 φορες το χρονο εξωτερικο.
Οσο αφορα τις γυναικες αν βρεθει καποια που δε με ενοχλει θα κατσω μαζι της μεχρι να την πιασει η σχιζα και μετα φευγω,οταν δεν εχω κατι επισκεφτομαι τα κοριτσια ισα ισα να ηρεμουν οι ορμονες μου.
Γενικα βλεπω τα πραγματα τετραγωνα δε προσπαθω να σπασω τις γωνιες που με σταματαν δημιουργωντας χαος γυρω μου μονο και μονο επειδη δεν ειναι ολα οπως τα θελω,τα χρηματα παντα με βοηθουσαν να νιωθω καλυτερα γιατι εκανα πραγματα με αυτα που δε μπορουσα οταν δε τα ειχα.
Αν θεωρεις οτι μου λειπει κατι βασικο που δε τον εχω βαλει στο προγραμμα μου πολυ ευχαριστως να ακουσω τη συμβουλη σου.
Δεν ειναι λυση αυτη μην ξεγελαμε τον εαυτο μας οτι ειμαστε ικανοποιημενοι με τη ζωη μας επειδη επισκεπτομαστε τις επαγγελματιες του σεξ. Παντα θα μενουμε αδειοι και ανικανοποιητοι αναζητωντας μια μονιμη σχεση αγαπης μια μονιμη αγκαλια.Δε διαφωνω Αlpha απλα θα ηθελα αν μπορεις να μου περιγραψεις το νοημα οπως το εννοεις απο μεριας σου γιατι πχ εγω βρισκω νοημα οταν δημιουργω στην εργασια μου χαλαρωνω βλεποντας καποια ταινια - σειρα -ντοκιμαντερ που μου δινει κατι να σκεφτω πριν πεσω για υπνο,γυμναζομαι χρονια για να ξεδινω και ταξιδευω 1-2 φορες το χρονο εξωτερικο.
Οσο αφορα τις γυναικες αν βρεθει καποια που δε με ενοχλει θα κατσω μαζι της μεχρι να την πιασει η σχιζα και μετα φευγω,οταν δεν εχω κατι επισκεφτομαι τα κοριτσια ισα ισα να ηρεμουν οι ορμονες μου.
Γενικα βλεπω τα πραγματα τετραγωνα δε προσπαθω να σπασω τις γωνιες που με σταματαν δημιουργωντας χαος γυρω μου μονο και μονο επειδη δεν ειναι ολα οπως τα θελω,τα χρηματα παντα με βοηθουσαν να νιωθω καλυτερα γιατι εκανα πραγματα με αυτα που δε μπορουσα οταν δε τα ειχα.
Αν θεωρεις οτι μου λειπει κατι βασικο που δε τον εχω βαλει στο προγραμμα μου πολυ ευχαριστως να ακουσω τη συμβουλη σου.
Λίγοι είναι οι τυχεροί γιατί είναι λίγες οι διάσημες...Αν δεν εχεις πολλα φραγκα αν δεν εχεις την γυναικα που γουσταρεις πραγματικα να την γαμας και να την εχεις συνεχεια μεσα στο σπιτι σου αν δεν εχεις τα συγκεκριμενα υλικα αγαθα που επιθυμεις αν δεν εισαι καλυμμενος ψυχικα και πανω απο ολα να εχεις υγεια δεν αξιζει τιποτα. Εισαι looser αποτυχημενος. Λιγοι ειναι οι τυχεροι