ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
που να πας τύπε; εννοεις ειναι μποτανες;
βαθμολογηστε τις ποια να προτιμησω με ποια να παω απο 1-10 βαθμους
ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!!!!!που να πας τύπε; εννοεις ειναι μποτανες;
κάστινγκ καναπε κλπ;ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!!!!!
γουατ ? ρε ηθοποιοι ειναι της τηλεορασης στον αντεννακάστινγκ καναπε κλπ;
Μέσα σε ολόκληρη Αθήνα να μην βρίσκεις μια περίπτωση της προκοπής;.Τοσο τερας ειμαι τοσο ασχημος ? Γραφει στο μετωπο μου επικινδυνος φτωχος ανωμαλος ? Μηπως εχουν βαλει φωτογραφια μου στους δρομους καταζητειται ανωμαλος ?
ΑΘΗΝΑ ρε σε περιοχη κοντα στο κεντρο ολες και ολοι οι διασημοι και ανθρωποι του πνευματος μενουν στη γειτονια μουΜέσα σε ολόκληρη Αθήνα να μην βρίσκεις μια περίπτωση της προκοπής;.
Εκτός αν είσαι σε κάνα κουτσοχωρι....
Ωραία...ΑΘΗΝΑ ρε σε περιοχη κοντα στο κεντρο ολες και ολοι οι διασημοι και ανθρωποι του πνευματος μενουν στη γειτονια μου
να γαμησω γυναικα ηθοποιο θελω οχι να αποκτησω γνωσειςΩραία...
Οι γυναίκες του πνεύματος θα εκτιμήσουν έναν τύπο που δεν είναι σκλάβος της ύλης.
Πάνε σε καμμία παρουσίαση βιβλίου,σε εκθέσεις εικαστικών κτλ.....
και μόλις σου διαλέξουμε πώς θα την γαμήσεις; Θα την καλέσεις σπίτι ή εσύ στην πολυθρόνα κι αυτή μέσα στην τηλεόραση; Εγώ ψηφίζω την 1η πάντωςνα γαμησω γυναικα ηθοποιο θελω οχι να αποκτησω γνωσεις
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; - Page 7879
Διανα την Ελενη Βαϊτσου ποσο της βαζεις απο το 1-10 ?και μόλις σου διαλέξουμε πώς θα την γαμήσεις; Θα την καλέσεις σπίτι ή εσύ στην πολυθρόνα κι αυτή μέσα στην τηλεόραση; Εγώ ψηφίζω την 1η
7Διανα την Ελενη Βαϊτσου ποσο της βαζεις απο το 1-10 ?
εχεις τηλεφωνο τους ?και μόλις σου διαλέξουμε πώς θα την γαμήσεις; Θα την καλέσεις σπίτι ή εσύ στην πολυθρόνα κι αυτή μέσα στην τηλεόραση; Εγώ ψηφίζω την 1η πάντως
τις αλλες ποσο τις βαθμολογεις ?
Τέτοιες γκόμενες γαμάει ο @sevagio . Εγώ μία την σουβλατζού, μία τη γυναίκα ενός μπάτσου, μία την ταμία στο σούπερ. Γαμάω με ταξικά κριτήρια. Στην 2η 6, στην 3η 6,5. Η 1η πρέπει να ήταν 8άρι στα 20-25 της. Λοιπόν, καλή διασκέδαση φίλε μου!εχεις τηλεφωνο τους ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τις αλλες ποσο τις βαθμολογεις ?
Τέτοιες γκόμενες γαμάει ο @sevagio . Εγώ μία την σουβλατζού, μία τη γυναίκα ενός μπάτσου, μία την ταμία στο σούπερ. Γαμάω με ταξικά κριτήρια. Στην 2η 6,5, στην 3η 6. Η 1η πρέπει να ήταν 8άρι στα 20-25 της. Λοιπόν, καλή διασκέδαση φίλε μου!
Τι έχεις Ωρίωνα; Δεν μπορείς; Θες να σε βγάλω ελεύθερο υπηρεσίας;Βζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζβζζζζβζζζβζζβζ
Ε όχι και ελεύθερος υπηρεσίας... εγώ έχω όνειρο να πεθάνω πάνω στη δουλειά.Τι έχεις Ωρίωνα; Δεν μπορείς; Θες να σε βγάλω ελεύθερο υπηρεσίας;