TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Και η Μακρυπούλια χειμερινή κολυμβήτρια είναι...Ουτε 50 δεν ειμαι βρε ειναι μεγαλες για μενα ειμαι συνομηλικος της μακρυπουλιας
Και η Μακρυπούλια χειμερινή κολυμβήτρια είναι...Ουτε 50 δεν ειμαι βρε ειναι μεγαλες για μενα ειμαι συνομηλικος της μακρυπουλιας
Σε ποια παραλια?Και η Μακρυπούλια χειμερινή κολυμβήτρια είναι...
Συνήθως Βουλιαγμένη, ή στο Ναυτικό όμιλο ή κάτω από την ψαροταβέρνα Λάμπρος.Σε ποια παραλια?
Ωρες μερες ?Συνήθως Βουλιαγμένη, ή στο Ναυτικό όμιλο ή κάτω από την ψαροταβέρνα Λάμπρος.
Και λίμνη Βουλιαγμένης την έχω πετύχει κάποιες φορές.Με την μακρυπουλια μαλιστα εχουμε και ενα παρελθον μαλακιας
Εισαι χειμερινος ?Και λίμνη Βουλιαγμένης την έχω πετύχει κάποιες φορές.
Δεν μπαίνω μέσα, για μάτι πάω και για γνωριμίες.Εισαι χειμερινος ?
Η ζετα θελει γλομπους με κοιλιτσα ?Δεν μπαίνω μέσα, για μάτι πάω και για γνωριμίες.
Ή φετες six pack ?Δεν μπαίνω μέσα, για μάτι πάω και για γνωριμίες.
Τις προάλλες μου έλεγε πως έχει βαρεθεί τους δήθεν που γυρνάνε όλοι μέρα στα γυμναστήρια...Η ζετα θελει γλομπους με κοιλιτσα ?
μουνι ναναι και οτι ναναι απο οτι ακουγεταιΗ ζετα θελει γλομπους με κοιλιτσα ?
Γι'αυτο κανει παρεα με το μουτσιναΤις προάλλες μου έλεγε πως έχει βαρεθεί τους δήθεν που γυρνάνε όλοι μέρα στα γυμναστήρια...
Α! Με γυναικες παει ? Λεσβια ?μουνι ναναι και οτι ναναι απο οτι ακουγεται
μουνι ειναι και αυτοΓι'αυτο κανει παρεα με το μουτσινα
Θα την ρωτήσω...Γι'αυτο κανει παρεα με το μουτσινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α! Με γυναικες παει ? Λεσβια ?
Ειναι εγχειρισμενος εχει κανει αλλαγη φυλου ?μουνι ειναι και αυτο
ειδες?
Και βανια καλη ειναι η νικολαουΘα την ρωτήσω...
νομιζω ερμαφροδιτος εχει και ενα πουλακι πανω απο το μουνι τουΕιναι εγχειρισμενος εχει κανει αλλαγη φυλου ?
Η βανια μ'αρεσειμουνι ειναι και αυτο
ειδες?
Ναι αλλά μόνο ντυμένη καρναβάλι με φτιάχνει...Και βανια καλη ειναι η νικολαου
Δεν εκανε επιλογη να κοψει το ενα απο τα δυο?νομιζω ερμαφροδιτος εχει και ενα πουλακι πανω απο το μουνι του