Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Εστω και τώρα να κοιτάξεις να βρεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, πήγαινε ίσως σε κάποιο ψυχολόγο η κάποιον ειδικό μην το αφήσεις άλλο, δεν είναι όλες οι Ελληνίδες σαύρες, άμα βρεις την αυτοπεποίθηση σου κάποια θα βρεις να ταιριαξεις

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Φίλε @ares έχεις δοκιμάσει σε παραλία χειμερινών κολυμβητών;
Έχει πολύ δυνατά τεμάχια και έτοιμα για όλα...

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Εστω και τώρα να κοιτάξεις να βρεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, πήγαινε ίσως σε κάποιο ψυχολόγο η κάποιον ειδικό μην το αφήσεις άλλο, δεν είναι όλες οι Ελληνίδες σαύρες, άμα βρεις την αυτοπεποίθηση σου κάποια θα βρεις να ταιριαξεις
Πηγαινα σε ψυχολογο και ψυχιατρο και με φορτωνε φαρμακα χωρις να μου μιλαει μονο εισαι καλα ?
Αυτες χρειαζονται ψυχιατρο μαλλον

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Μου φαγανε τα λεφτα που ειχα οικονομιες τα γραφεια με τις υποτιθεμενες διασημες αμφιβαλλω αν εχουν διασημες. Και δεν μου εδειξαν ουτε μια φωτογραφια. 3000 ευρω μου εφαγαν λεγοντας μου ψεμματα οτι θελουν κι αλλα λεφτα για εγγυηση και προκαταβολη λογω πολλης ζητησης κι απο αλλους και υψηλων απαιτησεων των διασημων γυναικων
Καλά τώρα, τι μαλάκες...μια φωτογραφία να κάνεις δουλίτσα έπρεπε να σου την δώσουν...τσιγγουνεύτηκαν την εκτύπωση;

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Πηγα και στη Εκκλησια εκει εχουν περισσοτερες απαιτησεις ψαχνουν να βρουν αντρα με υπερυψηλα προσοντα γιατι πανε μονο για γαμο και θα τον λουστουν για ολη τη ζωη τους και φοβουντε μην τους βγει φτωχος και χαρακτηρας κακος

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Εγω ειμαι χαμηλου βεληνεκους μικρων κυβικων ουτε λεφτα διαθετω ουτε ομορφος ειμαι ουτε αυτοκινητο εχω ειμαι καλο παιδι οχι αληταρας κι οταν με βριζουν οι γυναικες επειδη τις κοιταξα μονο κατεβαζω το κεφαλι και φευγω ταπεινωμενος.
Η προσωποποιηση του loser δηλαδή. Παραδέξου το λοιπόν και πήγαινε παρακάτω... δεν σου φταίνε οι γυναίκες. Λογικό να εχουν απαιτήσεις, όπως και εσύ άλλωστε. Λογικές ή ενίοτε και παράλογες, δεν μπορείς να μπεις στα θέλω του άλλου. Έγκειται στην αυτοπεποίθηση του καθενός να κρίνει τι και ως ποια έκταση θα παραχωρήσει από τα δικά του μπορώ και θα ικανοποιήσει από τα θέλω του άλλου. Το να κλαίγεσαι όμως δηλώνει ήττα από τη σέντρα και το pitty fuck δεν είναι πλέον στην ατζέντα καμιάς γκόμενας.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Η προσωποποιηση του loser δηλαδή. Παραδέξου το λοιπόν και πήγαινε παρακάτω... δεν σου φταίνε οι γυναίκες. Λογικό να εχουν απαιτήσεις, όπως και εσύ άλλωστε. Λογικές ή ενίοτε και παράλογες, δεν μπορείς να μπεις στα θέλω του άλλου. Έγκειται στην αυτοπεποίθηση του καθενός να κρίνει τι και ως ποια έκταση θα παραχωρήσει από τα δικά του μπορώ και θα ικανοποιήσει από τα θέλω του άλλου. Το να κλαίγεσαι όμως δηλώνει ήττα από τη σέντρα και το pitty fuck δεν είναι πλέον στην ατζέντα καμιάς γκόμενας.
Δεν κλαιγομαι και εχω αυτοπεποιθηση φουλ. Αλλα αυτες φαινεται αηδιαζουν απο την φατσα μου

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Και που παρακατω να παω αφου ολες με απορριπτουν εκτος απο κατι γιαγιαδες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Φίλε @ares έχεις δοκιμάσει σε παραλία χειμερινών κολυμβητών;
Έχει πολύ δυνατά τεμάχια και έτοιμα για όλα...
Αν παω για κολυμπι στο παγωμενο νερο επιτοπου θα ξεραθω ρε μην λες αηδιες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Γι'αυτο το ριξα στις διασημες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Για ηλιοθεραπεία θα πας εσύ.

Sunbathing Handsome Jack GIF by Mashed

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Με χαλανε πολυ την κατεβασα και την εκανα ζουμ ολες χαλια η θεια μου η γρια ειναι πιο ομορφη. Εχουμε γουστο δεν ειμαστε σκουπιδογαμηδες λειψανων. Ελπιζουμε σε κατι καλυτερο νομιζω!

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Εδώ και λίγο καιρό στην στάση που παίρνω το υπηρεσιακό πούλμαν για την δουλεία ήρθε μια ελλεινιδα φοιτήτρια επαρχιωτησα, και στην ψιλοκουβεντα μια μέρα είπε ότι έβλεπαν ένα τροχαίο, ότι δηλαδή έχει γκομενο, έλεος δηλαδή νομίζουν ότι ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από αυτές!:jerking: αυτό μας έλειπε να την πέσουμε σε κάποια από την δουλεία λες και δεν έχουμε ξαναδεί Μουνι, που είναι μέτρια και δεν έχει ούτε τα μισά μου χρόνια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom