argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.863
- Πόντοι
- 9.297
χαχα ares ειναι ψεκι 1000 τετοιους να ειχαμε θα παιρναμε και τη πολη
χαχα ares ειναι ψεκι 1000 τετοιους να ειχαμε θα παιρναμε και τη πολη
Αυτές κάνουν λάθος. Που δεν γαμιώνται με τον ares.Όλες γουστάρουν να γαμηθούν και όλες γαμιώνται συνέχεια σαν τα σκυλιά φίλε μου. Αν όντως δεν γαμιουνται μαζί σου κάτι κάνεις λάθος.
Γαμιουνται σιγουρα οι ανωμαλες ολες οι ελλεεινιδες αλλα μονο αν τους κανει κλικ και εχουνε χημεια οπως λενε αυτες. Με τον αληταρα τον κουκλο που τις φτυνει τις βριζει και τις ξεφτυλιζει. Εγω ειμαι χαμηλου βεληνεκους μικρων κυβικων ουτε λεφτα διαθετω ουτε ομορφος ειμαι ουτε αυτοκινητο εχω ειμαι καλο παιδι οχι αληταρας κι οταν με βριζουν οι γυναικες επειδη τις κοιταξα μονο κατεβαζω το κεφαλι και φευγω ταπεινωμενος. Παλια που ειχα περισσοτερες ορμες πηγαινα και σε καμμια πουτανα επαγγελματια με τα λεφτα που μαζευα με κοπο σιγα σιγα για αρκετο χρονικο διαστημα. Τωρα που εφτασα κοντα στα 50 και δεν εχω κανει σχεση με κανονικη γυναικα τι να κανω ?Όλες γουστάρουν να γαμηθούν και όλες γαμιώνται συνέχεια σαν τα σκυλιά φίλε μου. Αν όντως δεν γαμιουνται μαζί σου κάτι κάνεις λάθος.
Έτσι όπως τα παρουσιάζεις , η μόνη λύση είναι η Λεγεώνα των Ξένων.Γαμιουνται σιγουρα οι ανωμαλες ολες οι ελλεεινιδες αλλα μονο αν τους κανει κλικ και εχουνε χημεια οπως λενε αυτες. Με τον αληταρα τον κουκλο που τις φτυνει τις βριζει και τις ξεφτυλιζει. Εγω ειμαι χαμηλου βεληνεκους μικρων κυβικων ουτε λεφτα διαθετω ουτε ομορφος ειμαι ουτε αυτοκινητο εχω ειμαι καλο παιδι οχι αληταρας κι οταν με βριζουν οι γυναικες επειδη τις κοιταξα μονο κατεβαζω το κεφαλι και φευγω ταπεινωμενος. Παλια που ειχα περισσοτερες ορμες πηγαινα και σε καμμια πουτανα επαγγελματια με τα λεφτα που μαζευα με κοπο σιγα σιγα για αρκετο χρονικο διαστημα. Τωρα που εφτασα κοντα στα 50 και δεν εχω κανει σχεση με κανονικη γυναικα τι να κανω ?
την διασημη δλδ δεν θα την ξεμουνιασεις?Γαμιουνται σιγουρα οι ανωμαλες ολες οι ελλεεινιδες αλλα μονο αν τους κανει κλικ και εχουνε χημεια οπως λενε αυτες. Με τον αληταρα τον κουκλο που τις φτυνει τις βριζει και τις ξεφτυλιζει. Εγω ειμαι χαμηλου βεληνεκους μικρων κυβικων ουτε λεφτα διαθετω ουτε ομορφος ειμαι ουτε αυτοκινητο εχω ειμαι καλο παιδι οχι αληταρας κι οταν με βριζουν οι γυναικες επειδη τις κοιταξα μονο κατεβαζω το κεφαλι και φευγω ταπεινωμενος. Παλια που ειχα περισσοτερες ορμες πηγαινα και σε καμμια πουτανα επαγγελματια με τα λεφτα που μαζευα με κοπο σιγα σιγα για αρκετο χρονικο διαστημα. Τωρα που εφτασα κοντα στα 50 και δεν εχω κανει σχεση με κανονικη γυναικα τι να κανω ?
Υπάρχει λύση...πολυ βασικο σημαντικη τεχνικη
Με εχουν ταπεινωσει πολυ. Δεν εχω καθολου εμπειριες σχεσεων ουτε τα στοιχειωδη. Οι μονες γυναικες που μιλαω ειναι οι πωλητριες καταστηματων και το μονο που τους λεω ειναι δωσε μου αυτο , ψωμι , φαι κλπ και μετα πληρωνω και φευγω παω σπιτιΈτσι όπως τα παρουσιάζεις , η μόνη λύση είναι η Λεγεώνα των Ξένων.
Να είσαι ψύχραιμος. Θα γαμησεις. Αρκεί να μην τους μιλας για εμβόλια και άλλες μαλακίες. Διασκέδαση είναι το γαμησι. Αν το κάνεις επικίνδυνη αποστολή , θα χάσεις
Μου φαγανε τα λεφτα που ειχα οικονομιες τα γραφεια με τις υποτιθεμενες διασημες αμφιβαλλω αν εχουν διασημες. Και δεν μου εδειξαν ουτε μια φωτογραφια. 3000 ευρω μου εφαγαν λεγοντας μου ψεμματα οτι θελουν κι αλλα λεφτα για εγγυηση και προκαταβολη λογω πολλης ζητησης κι απο αλλους και υψηλων απαιτησεων των διασημων γυναικωντην διασημη δλδ δεν θα την ξεμουνιασεις?
κοιτα μην σου κανουν το κονε με καμια ζοζεφιν και δεν εχεις ορμες εκεινη την ωρα και μας κανεις ρομπες
Τη ζοζεφιν την εχω γαμησει απο την οθονη ειμαι προπονημενος και ετοιμος για μαχητην διασημη δλδ δεν θα την ξεμουνιασεις?
κοιτα μην σου κανουν το κονε με καμια ζοζεφιν και δεν εχεις ορμες εκεινη την ωρα και μας κανεις ρομπες
Πηγαινα σε ενα εστιατοριο και καποιες σερβιτορες μου γελουσαν που και που ισως απλα απο ευγενια επειδη ειμαι πελατης αλλα ο υπευθυνος εβρισκε αφορμες να μου τη λεει μεχρι και ψεμματα οτι θελει πιστοποιητικο εμβολιασμου ρωτησα τις κοπελες και μου ειπαν δεν χρειαζεται πλεον. Κι οταν το ακουσε μου ειπε οτι εβρισα το μαγαζι ψεμματα δηλαδη και μου ειπε οτι ο διευθυντης του ειπε να μην με ξαναφησει να κατσω σε τραπεζι να φαω μονο delivery για το σπιτιΧωρίς πλάκα τώρα, έστω αυτές οι πωλητριες από τα μαγαζιά δεν πρόσεξες αν κάποια σε ψιλογουσταρε να κάνεις κίνηση; άμα πήγαινες συχνά τι στο καλό κάποια οικειότητα θα ερχόταν εκτός αν είσαι πιο ψυχρός και από παγόβουνο.
Με εχουν ξεφτιλισει τοσο πολυ στο δρομο οι γυναικες επειδη απλα τις κοιταω με εχουν ταπεινωσει και πλεον δεν τολμαω να μιλησω σε γυναικα για σχεση και ραντεβουΧωρίς πλάκα τώρα, έστω αυτές οι πωλητριες από τα μαγαζιά δεν πρόσεξες αν κάποια σε ψιλογουσταρε να κάνεις κίνηση; άμα πήγαινες συχνά τι στο καλό κάποια οικειότητα θα ερχόταν εκτός αν είσαι πιο ψυχρός και από παγόβουνο.
Αυτες να πανε να φουνταρουν στον γκρεμο γιατι χανουν τετοιον αντρα σαν και μεναΥπάρχει λύση...
Το κοίταγμα του ares...οταν με βριζουν οι γυναικες επειδη τις κοιταξα...
Ε οχι ! Δεν κοιταω με τετοιο υφοςΤο κοίταγμα του ares