Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χα !
Μάλλον δουλευόμαστε μου φαίνεται.
Αν εσύ είσαι πρόθυμος να τα κάνεις όλα αυτά, τότε είσαι η εξαίρεση του κανόνα.
Διότι ο κανόνας είναι σαφής.
Ποτέ ο Έλληνας δεν παραδέχεται την κακομοιριά του.
Ποτέ δεν παραδέχεται την βλακεία του.
Ποτέ δεν παραδέχεται την τεμπελιά του.

Όπως είχε πει ο μέγας φιλόσοφος Enforcer ο Έλληνας χαρακτηρίζεται από τρεις συγκεκριμένες αντιλήψεις:

Πρώτον, νομίζει ότι είναι καλύτερος από του άλλους.
Δεύτερον, νομίζει ότι οι άλλοι τον ζηλεύουν.
Τρίτον, νομίζει ότι υπάρχει συνομωσία εναντίον του.

Διάθεση αυτοκριτικής εγώ δεν παρατηρώ πουθενά. Και ας έχουμε πιάσει πάτο.
Μακάρι να είχαν και άλλοι συνδιαλλακτικότητά σου.

Κι ομωs.....παντα ειμαι open mind στο νεο.......
Δεν ειμαι ο....Χριστοδουλοs!!!!...."Δεν ηξερα γιατι σπουδαζα"

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χα !
Μάλλον δουλευόμαστε μου φαίνεται.
Αν εσύ είσαι πρόθυμος να τα κάνεις όλα αυτά, τότε είσαι η εξαίρεση του κανόνα.
Διότι ο κανόνας είναι σαφής.
Ποτέ ο Έλληνας δεν παραδέχεται την κακομοιριά του.
Ποτέ δεν παραδέχεται την βλακεία του.
Ποτέ δεν παραδέχεται την τεμπελιά του.

Γενικά, εσύ και ο life97 μιλάτε σωστά. Πιστεύω ότι δεν είναι εξαίρεση αλλά η νέα γενιά.
Θέλω να πω ότι ο νέος Έλληνας, παραδέχεται αυτά που παραθέσατε αλλά είναι τόσο βολεμένος που κάνει τον Κινέζο.
Άλλα λέει όταν πάει για καφέ και άλλα κάνει στη δουλειά του.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οτι κοπλιμεντο κ να πεις δε με ριχνεις...προδωσες την εμπιστοσυνη μου νιτζα... :'(
Τι να πω. Έχω μάθει να ξεχωρίζω το καλό. :grin:

6tguua.jpg

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι να πω. Έχω μάθει να ξεχωρίζω το καλό. :grin:

6tguua.jpg
ουτε βγαζοντας την φωτο μου μετα την διαιτα με ριχνεις...μη προσπαθεις...με εχεις πληγωσει... υ.γ η μεσαια ειμαι..μη μπερδευεστε επειδη δε φοραω μασκα... :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γενικά, εσύ και ο life97 μιλάτε σωστά. Πιστεύω ότι δεν είναι εξαίρεση αλλά η νέα γενιά.
Θέλω να πω ότι ο νέος Έλληνας, παραδέχεται αυτά που παραθέσατε αλλά είναι τόσο βολεμένος που κάνει τον Κινέζο.
Άλλα λέει όταν πάει για καφέ και άλλα κάνει στη δουλειά του.

Ετσι στσι.....αν ρωτησειs και τα κοριτσια δεν βριζω ποτε....
Παντα μιλαω.....ααααα   και ριχνω και τα χιουμορικα μου
Ειμαι εγω εναs πλακατζηs τζηs τζηs τζηs....
Αν ειναι σοβαρη κουβεντα προσαρμοζομαι
Αλλα στην αστεια ....δινω τα ρεστα μου
Ανηκω στη νεα γενια εξ ηλικιαs
και ανηκω στην χιουμοριστικη γενια εκ πεποιθησεωs που λενε :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι μετριφροσυνη?!τι ταπεινοτης?! :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αν σε δω ντυμενο...πιστευεις οτι θα σταματησω να σε θιγω;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι.....γιατι εμπνεεω  σεβασμο.....αλλα αν επιμενειs να με δειs γυμνο  θα βγαλω εξω το ...αγαλματενιο μου κορμι(κρυψτε τα γυμνασια θηλεων) και θα σε κρατανε με αλυσιδεs μακρυα μου :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ουτε βγαζοντας την φωτο μου μετα την διαιτα με ριχνεις...μη προσπαθεις...με εχεις πληγωσει... υ.γ η μεσαια ειμαι..μη μπερδευεστε επειδη δε φοραω μασκα... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα μπερδευομουνα......οι αλλεs  ειναι ξανθεs!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι.....γιατι εμπνεεω  σεβασμο.....αλλα αν επιμενειs να με δειs γυμνο  θα βγαλω εξω το ...αγαλματενιο μου κορμι(κρυψτε τα γυμνασια θηλεων) και θα σε κρατανε με αλυσιδεs μακρυα μου :2funny: :2funny: :2funny:
εεε...χμμμ...ελπιζω να μη μπαναριστω αν βρισω ε??φανταστικοι αντμιν??!!! γαμω τη  τυχη μου την ταξιθεατρια!!!!τι αλλο μου ετοιμαζει μετα το ...αγαλματενιο κορμι??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν θα μπερδευομουνα......οι αλλεs  ειναι ξανθεs!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ποσα ξερεις ποσα ξερεις???!!!πονηρε... :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει δεν υπαρχει σημερα!!!εχω ψοφησει στο γελιο...ολο λεω θα σηκωθω απο το πισι να βαφτω κ ολο εδω ειμαι...ημαρτον!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Aλοιμονο ταχω και τα δυο...Εχω και κοτερο...Παμε μια βολτα??? :2funny: :2funny: :2funny:
η μετριοφροσυνη ειναι γ τους μετριους καλε μου...  οσο γ το κοτερο...θα το συζητησουμε... ;) ;) ;)ελλεηνιδα κ να μην ενδιαφερετε για κοτερο γινετε?!δε γινετε!! :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εεε...χμμμ...ελπιζω να μη μπαναριστω αν βρισω ε??φανταστικοι αντμιν??!!! γαμω τη  τυχη μου την ταξιθεατρια!!!!τι αλλο μου ετοιμαζει μετα το ...αγαλματενιο κορμι??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ποσα ξερεις ποσα ξερεις???!!!πονηρε... :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει δεν υπαρχει σημερα!!!εχω ψοφησει στο γελιο...ολο λεω θα σηκωθω απο το πισι να βαφτω κ ολο εδω ειμαι...ημαρτον!!!

Για να μην εντεινω κι αλλο την προσμονη σου ,  σου λεω και τι αλλο....Ταξιδια ισα στην Τζαμαικα,  Χαβαη και Κανκουν στο Μεχικο, αστραφτερεs λιμουζινεs και παρτυ ολημεριs και ολονυκτιs...Παρτυ-ζανα   θα σε κανω....Γουνεs ασημικα και διασημοτητα....Σελεμπριτυ και χλωρο ψωμι......Κοτερα κι ελικοπτερα.....Χρυσεs πιστωτικεs για τσακισμα....Θελειs κι αλλα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
η μετριοφροσυνη ειναι γ τους μετριους καλε μου...  οσο γ το κοτερο...θα το συζητησουμε... ;) ;) ;)ελλεηνιδα κ να μην ενδιαφερετε για κοτερο γινετε?!δε γινετε!! :2funny:

Δεν γινεται........γιατι μονο μεσα απο το κοτερο εκτιμαει την .......προσωπικοτητα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για να μην εντεινω κι αλλο την προσμονη σου ,  σου λεω και τι αλλο....Ταξιδια ισα στην Τζαμαικα,  Χαβαη και Κανκουν στο Μεχικο, αστραφτερεs λιμουζινεs και παρτυ ολημεριs και ολονυκτιs...Παρτυ-ζανα   θα σε κανω....Γουνεs ασημικα και διασημοτητα....Σελεμπριτυ και χλωρο ψωμι......Κοτερα κι ελικοπτερα.....Χρυσεs πιστωτικεs για τσακισμα....Θελειs κι αλλα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε θελω τιποτα απο αυτα...εχω κυταριτιδα...μου φτανει μονο ο πλουσιος ψυχικος σου κοσμος...και αμα λαχει στην επετειο σου κανω δωρο και ενα κολ γκερλ!!μονο αν σε βλεπω σοβαρα ομως...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έτσι μπράβο. Είμαστε η νέα γενιά  :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.breakitdownblog.com/wp-content/uploads/2007/10/retard_ninja.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δε θελω τιποτα απο αυτα...εχω κυταριτιδα...μου φτανει μονο ο πλουσιος ψυχικος σου κοσμος...και αμα λαχει στην επετειο σου κανω δωρο και ενα κολ γκερλ!!μονο αν σε βλεπω σοβαρα ομως...

Δωρο που τοταξεs να μην το παρειs πισω....Ναι εχω αφθονο ........εσωτερικο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny:
Δλδ και ο απεξω ειναι δωσε και μενα μπαρμπα..... :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δωρο που τοταξεs να μην το παρειs πισω....Ναι εχω αφθονο ........εσωτερικο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny:
Δλδ και ο απεξω ειναι δωσε και μενα μπαρμπα..... :headbang: :headbang: :headbang:
δωσε κ σε μενα μπαρμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έτσι μπράβο. Είμαστε η νέα γενιά  :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.breakitdownblog.com/wp-content/uploads/2007/10/retard_ninja.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

να οριστε και η φωτο μου....Στην εδειξε ο φιλοs ....Μεσα στο.....πνευμα τηs εποχηs....Λουκρητιαααα φυγε  κρατω αλυσιδα!!!!!
Μα γιατι δεν φευγειs??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολλά ενδέχεται να ..."τρέχουν" με τις "Ελλεεινίδες". Μια σημαντική πτυχή από τα πολλά είναι η ερωτική τους συμπεριφορά και κατάσταση καθώς και οι αιτίες που την προκαλούν.

Μπορεί οι γυναίκες να έχουν τη δυνατότητα  να προσποιηθούν τον οργασμό τους και να ξεγελάσουν τον σύντροφό τους, αλλά δεν μπορεί να κάνει  το ίδιο και ο εγκέφαλός τους. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας, ο εγκέφαλος τον γυναικών «κατεβάζει ρολά» όταν εκείνες φτάνουν σε πραγματικό οργασμό.

Το δείγμα των επιστημόνων περιελάμβανε 13 γυναίκες και 11 άνδρες ηλικίας από 19 έως 39 χρόνων. Οι ειδικοί, χρησιμοποιώντας ειδικά μόνιτορ, παρακολούθησαν τις λειτουργίες του εγκεφάλου και μελέτησαν τομ τρόπο με τον οποίο διάφορα τμήματα του εγκεφάλου αντιδρούν όταν ο/η σύντροφος αντίστοιχα φτάνουν στην «ύστατη στιγμή».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας καθηγητή κ. Γκερτ Χολστέγκε, «τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά αποκαλυπτικά ακόμα και για εμάς» και συμπληρώνει: «Είδαμε ότι κάποια τμήματα του γυναικείου εγκεφάλου, και συγκεκριμένα εκείνα που συνδέονται με το άγχος και τον φόβο, φαίνεται να κλείνουν προκειμένου οι γυναίκες να μπορέσουν να απολαύσουν καλύτερα τα χάδια του συντρόφου τους». Σύμφωνα με τους ερευνητές, το μόνο τμήμα του εγκεφάλου που μένει «ανοικτό» είναι η παρεγκεφαλίτιδα. Το τμήμα αυτό του εγκεφάλου είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των κινήσεων, ωστόσο όμως λέγεται ότι συνδέεται και με τη δημιουργία των συναισθημάτων.

Τα αποτελέσματα του πειράματος έδειξαν ότι
οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, για να φτάσουν σε οργασμό θα πρέπει να νιώσουν ασφαλείς αλλά και να αποκλείσουν το αίσθημα του φόβου, ειδάλλως  ...η προσποίηση είναι σίγουρη.

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες φαίνεται να δυσκόλεψαν τους ερευνητές, καθώς ο οργασμός τους διαρκεί μόνο 20 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ο καθηγητής Χολστέγκε υποψιάζεται ότι και ο ανδρικός εγκέφαλος θα λειτουργεί όπως ο γυναικείος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom