Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να οριστε και η φωτο μου....Στην εδειξε ο φιλοs ....Μεσα στο.....πνευμα τηs εποχηs....Λουκρητιαααα φυγε  κρατω αλυσιδα!!!!!
Μα γιατι δεν φευγειs??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα πας καλα???αφου με ειδες στην πρωτη φωτο του νιντζα!!!εσενα θα φοβηθω;;;; :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δωσε κ σε μενα μπαρμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα τσουπρα μ.....Να σηκουθει ο ανηψιοs μ....ητουνε στη στανη ουλη μερα και σαλαγαγε τα προβατα.....Αιντε ανηψιε  ροβολα ντε :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλα πας καλα???αφου με ειδες στην πρωτη φωτο του νιντζα!!!εσενα θα φοβηθω;;;; :2funny:
μα δεν στην εδειξα για να φοβηθειs!!!!!!!!!!!δεν μ αρεσει να σκιαζω τα θηλυκα..........Να μ ερωτευονται θελω...
Αλλα τωρα μη μου πειs ε??? Mε ειδεs κι εμεινεs..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τωρα τσουπρα μ.....Να σηκουθει ο ανηψιοs μ....ητουνε στη στανη ουλη μερα και σαλαγαγε τα προβατα.....Αιντε ανηψιε  ροβολα ντε :2funny: :2funny:
βι σνι θυελλα σουζα τ'αλογακι Ι ΧΑ!!!!!!

μα δεν στην εδειξα για να φοβηθειs!!!!!!!!!!!δεν μ αρεσει να σκιαζω τα θηλυκα..........Να μ ερωτευονται θελω...
Αλλα τωρα μη μου πειs ε??? Mε ειδεs κι εμεινεs..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
..................................(εμεινα...αφωνη...)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
βι σνι θυελλα σουζα τ'αλογακι Ι ΧΑ!!!!!!
..................................(εμεινα...αφωνη...)

Λαρσαια κι αυτη....δκια μαs...γρουν  πλι  σκλι  αει μανουλα μ
Κι εγω μενω Αθηνα  αλλα δε λεω που :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λαρσαια κι αυτη....δκια μαs...γρουν  πλι  σκλι  αει μανουλα μ
Κι εγω μενω Αθηνα  αλλα δε λεω που :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω παει καν λαρισσα...αλλα μαρεσει ο λαζοπουλος... :2funny: :2funny: :2funny:
εγω δεν μενω αθηνα..αλλα δε σας λεω που να σκασετε!!!σκασατε η εχω την εντυπωση οτι χεστηκατε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρότι δεν καταλαβαίνω αρκετά από αυτά που γράφεται

εντούτοις μου αρέσουν έτσι όπως τα γράφεται  :thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν εχω παει καν λαρισσα...αλλα μαρεσει ο λαζοπουλος... :2funny: :2funny: :2funny:
εγω δεν μενω αθηνα..αλλα δε σας λεω που να σκασετε!!!σκασατε η εχω την εντυπωση οτι χεστηκατε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω παει και πηρα κληση για παρανομο παρκαρισμα...Λαρσα Λαρσα σε ειδα και λαχταρσα!!!!!!!!!....Δεν σκαμε  δεν σκαμε......Το αλλο δεν το λεμε   ...ειναι τρε μπαναλ.....εχουμε κι ενα επιπεδο η και οριζοντιο, αναλογα απο ποια γωνια το κοιταs.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παρότι δεν καταλαβαίνω αρκετά από αυτά που γράφεται

εντούτοις μου αρέσουν έτσι όπως τα γράφεται  :thumbsup:

Δεν ειναι αναγκη να προβληματιζεσαι....Τιs λιγεs φορεs που θα μπουμε εδω μεσα  δεν χρειαζονται τσακωμοι....Λιγο να ξεδωσουμε και μετα ο καθε κατεργαρηs στον παγκο του....Γιατι να χαλαμε τιs καρδιεs μαs ακομα κι εδω??? Αν εχω αδικο μου το λετε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εχω παει και πηρα κληση για παρανομο παρκαρισμα...Λαρσα Λαρσα σε ειδα και λαχταρσα!!!!!!!!!....Δεν σκαμε  δεν σκαμε......Το αλλο δεν το λεμε   ...ειναι τρε μπαναλ.....εχουμε κι ενα επιπεδο η και οριζοντιο, αναλογα απο ποια γωνια το κοιταs.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απολογουμαι ευθυς για την μπαναλαρια που κατεκλυσε το μυαλο μου προς στιγμην...

Δεν ειναι αναγκη να προβληματιζεσαι....Τιs λιγεs φορεs που θα μπουμε εδω μεσα  δεν χρειαζονται τσακωμοι....Λιγο να ξεδωσουμε και μετα ο καθε κατεργαρηs στον παγκο του....Γιατι να χαλαμε τιs καρδιεs μαs ακομα κι εδω??? Αν εχω αδικο μου το λετε...
εχεις αδικο και σου το λεμε!!! :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
απολογουμαι ευθυς για την μπαναλαρια που κατεκλυσε το μυαλο μου προς στιγμην...
εχεις αδικο και σου το λεμε!!! :2funny: :2funny:

Αυτο θα με φαει εμενα....Η αδικια!!!!ετσι μουρχεται να τραγουδησω !!!!!
Το μερτικο μου απ το μουνιιιιιιιιιιιιιιιιι
μου τοχουν φαει αλλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
γιατι ειχα χερια καθαραααααααααααααααααααααα
και μια τσουτσου μεγααααααααααααααααααααααλη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτο θα με φαει εμενα....Η αδικια!!!!ετσι μουρχεται να τραγουδησω !!!!!
Το μερτικο μου απ το μουνιιιιιιιιιιιιιιιιι
μου τοχουν φαει αλλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
γιατι ειχα χερια καθαραααααααααααααααααααααα
και μια τσουτσου μεγααααααααααααααααααααααλη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τρια πουλακια καθονται κ πινουν φρεντουτσινο!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τρια πουλακια καθονται κ πινουν φρεντουτσινο!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Ελπιζω με ζαχαρη για να γινουνε ...πιτσουνια....
Με γεματη τη ψυχη μου απο γελιο.......και με την φουσκα μου τιγκα στα τσισα παω για νανι......Εχω να ξυπνησω αυριο αρκετα νωριs...στιs 3 το μεσημερι........Α ρε γκαντεμα ζωη  ...κι εμαs τα ορφανα περιστερια..κλπ
Αντε καληνυχτα και ονειρα κολασμενα και πουσαι Λουκ...αν ερθει ξανα η κοπελια με το προβλημα ντε που ηθελε φιλη για τον φιλο τηs φιληs ....πεστηs ναρθει μετα τιs 4  ε  να ξουριστω και κομματι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ελπιζω με ζαχαρη για να γινουνε ...πιτσουνια....
Με γεματη τη ψυχη μου απο γελιο.......και με την φουσκα μου τιγκα στα τσισα παω για νανι......Εχω να ξυπνησω αυριο αρκετα νωριs...στιs 3 το μεσημερι........Α ρε γκαντεμα ζωη  ...κι εμαs τα ορφανα περιστερια..κλπ
Αντε καληνυχτα και ονειρα κολασμενα και πουσαι Λουκ...αν ερθει ξανα η κοπελια με το προβλημα ντε που ηθελε φιλη για τον φιλο τηs φιληs ....πεστηs ναρθει μετα τιs 4  ε  να ξουριστω και κομματι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα στην τυλιξω σε λαδοκολλα κ στις 16:15μμ θα ειναι στην πορτα σου!!!(μην ανοιξεις!!!)
στις τρεις ε??φουκαρα βιοπαλαιστη !!σε νιωθω...καληνυχτες λαιφακο!!!!αυριο η συνεχεια της μαλακιας!!εε...της κουβεντας μας εννοουσα!!! :2funny:

Επισκέπτης
θα στην τυλιξω σε λαδοκολλα κ στις 16:15μμ θα ειναι στην πορτα σου!!!(μην ανοιξεις!!!)
στις τρεις ε??φουκαρα βιοπαλαιστη !!σε νιωθω...καληνυχτες λαιφακο!!!!αυριο η συνεχεια της μαλακιας!!εε...της κουβεντας μας εννοουσα!!! :2funny:
Πάνε τα pop-corn !  :headbang:
Στην αυλαία ήρθα !

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Υπερβολές.
Υπερβολές προς τα κάτω (ελλεηνίδες), υπερβολές και προς τα πάνω (οι πιο ερωτικές στο κόσμο).

Οι γυναίκες ποτέ δεν είχαν το πρώτο ρόλο και ποτέ δεν θα τον έχουν. Προσαρμόζονται στο περιβάλλον που βρίσκουν και στους άνδρες που τις περιτριγυρίζουν.

Το ότι μεγάλο μέρος των γυναικών συμπεριφέρονται ελεεινά, συμβαίνει διότι εξίσου μεγάλο μέρος των ανδρών συμπεριφέρονται ελεεινά.
Εν τέλει, η μοναδική αληθινή αλήθεια είναι ότι μεγάλο μέρος των Ελλήνων (άνδρες και γυναίκες) συμπεριφέρονται ελεεινά.

Οι Έλληνες είναι ελεεινοί.

Και αυτό είναι πολύ λογικό.
Εδώ και 30 χρόνια μάθαμε να κλέβουμε, να τεμπελιάζουμε, και να μην σεβόμαστε τίποτα. Διαλύθηκε εκ βάθρου η παιδία, η αξιοκρατία και χάθηκε κάθε είδους ευγένεια και διάθεση για πρόοδο.
Παντού βλέπεις τεμπελχανάδες παραγωγικής ηλικίας να γεμίζουν τις καφετέριες σε ώρες παραγωγής. Και λες, αυτοί δεν δουλεύουν ; Και οι απαντήσεις που παίρνεις είναι πραγματικά του κώλου. Τύπου, «είναι φοιτητές». Και αν είναι φοιτητές γιατί δεν είναι στα έδρανα του πανεπιστημίου, ή στις βιβλιοθήκες ή έστω στα σπίτια τους να διαβάζουνε όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ;
Οι ίδιοι τεμπελχανάδες αργότερα θα διοριστούν κάπου και το μόνο που θα τους ενδιαφέρει θα είναι πώς να βγάζουν χρήματα χωρίς να δουλεύουν. Και αυτό στην σκουπιδοχώρα αυτή ονομάζεται μαγκιά. Και δυστυχώς δεν μπορείς να του απολύσεις, δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα. Τότε, όλοι οι αγράμματοι έλληνες (και πολλοί από αυτούς τους αγράμματους έχουν και πτυχία πανεπιστημίου, ελληνικού πανεπιστημίου βέβαια) θα ξεσηκωθούνε, και θα πουν αυτό που ξέρουν μόνο: «φασισμός» ! Το άλλοθι της τεμπελιάς, της κλεψιάς, της αλητείας.

Η χώρα παρακμάζει βαθειά. Παρακμάζει το έμψυχο δυναμικό της, όχι μόνο η οικονομία της.
Πόσο δίκαιο είχε ο Χάρυ Κλιν όταν είχε πει ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους …

Το θέμα του θρεντ λοιπόν δεν είναι άλλο από το «Τί τρέχει με του Έλληνες»

Υπερβολές είναι και αυτά που γράφεις, αν το πάρουμε έτσι Νέαρχε. Συμφωνώ όμως σε πολλά μαζί σου. Και τα ίδια έχω γράψει και γω πλειστάκις, ότι βασικά είναι ελεεινή η σημερινή Ελληνική κοινωνία και από κει ξεκινάνε όλα. Είναι Ελλεηνοί οι σημερινοί Έλληνες και φυσικά Ελλεηνές οι σημερινές Ελληνίδες (οι οποίες απλά καθρεπτίζουν, όπως είπαμε, την όλη ελεεινότητα της κοινωνίας μας).

Επειδή όμως εδώ βασικά μας ενδιαφέρουν οι γυναίκες, την ευλογημένη εκείνη ημέρα που οι Ελληνίδες θα γίνουν λιγότερο κατίνες, ψώνια, νευρόσπαστα, πιο αληθινές, φιλικές και ερωτικές την ημέρα εκείνη θα ζούμε σε μία φωτεινή και εξελιγμένη Ελληνική κοινωνία (κατά το 2060 και βάλε το κόβω... - και με την προυπόθεση να μη συμβούν τίποτα κωλογεγονότα ενδιάμεσα, όπως επισήμανε και ο life).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δε θελω τιποτα απο αυτα...εχω κυταριτιδα...μου φτανει μονο ο πλουσιος ψυχικος σου κοσμος...και αμα λαχει στην επετειο σου κανω δωρο και ενα κολ γκερλ!!μονο αν σε βλεπω σοβαρα ομως...

Οχι Λουκριτία μου, αυτό το δώρο του το έχω τάξει εγω, γιατί είναι πολύ καλό φιλαράκι! Εσύ βρες κάτι άλλο (σχετικό όμως.....χιχιχι). :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πάνε τα pop-corn !   :headbang:
Στην αυλαία ήρθα !
εμ...ας προσεχες!!να με ''παρακολουθεις''αλλη φορα!!!!! :2funny: :2funny:

Οχι Λουκριτία μου, αυτό το δώρο του το έχω τάξει εγω, γιατί είναι πολύ καλό φιλαράκι! Εσύ βρες κάτι άλλο (σχετικό όμως.....χιχιχι). :boobies:
οκ..σεβομαι!!θα του κανω μια τουρτα που βγαινει πυροσβεστης απο μεσα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για σασ καλα και πανεξιπνα γινεκακια!!!!!!!!!!!11

amjik