Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
"Είμαι Ελλλεινίδα και το χαίρομαι!!! Όταν πληρώνεις για χιλιο...γ...μένο City Tour 300+, τότε θα πρέπει εγώ να κοστίζω κάτι παραπάνω (... ότι έχεις και δεν έχεις π.χ.). Δεν στο κάνω εγώ - θέλεις και τα παθαίνεις!!!" είπε το βδέλυγμα πριν κάνει για τελευταία φορά log out.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνω sarman, μην τρελαίνεσαι :boobies: :boobies: :boobies:

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πειτε τους πως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....στειλτε φωτο να εννοησουν κι οπως ειναι γνωστο ουτε για την φυλης δεν κανουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
;)
Είμαι Ελλλεινίδα και το χαίρομαι!!! Όταν πληρώνεις για χιλιο...γ...μένο City Tour 300+, τότε θα πρέπει εγώ να κοστίζω κάτι παραπάνω (... ότι έχεις και δεν έχεις π.χ.). Δεν στο κάνω εγώ - θέλεις και τα παθαίνεις!!!

Ειπε...!!!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τόχω χιλιοπεί εδώ μέσα και το ξαναλέω: δεν τρελαίνομαι με τις περισσότερες Ελληνίδες. Το μουνί τους είναι στο 2009 (το δίνουν αβέρτα κουβέρτα) και τα μυαλά τους στο 1960: γεμάτα σκατά από τα "Μη" και "Δεν πρέπει" της μαμάς, του μπαμπά και της κοινωνίας. Η συνισταμένη του 2009 με το 1960 παράγει ένα αλλοπρόσαλλο, ενοχικό, αντιερωτικό πλάσμα που εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ. Δεν φταίνε και οι ίδιες οι κακομοίρες βέβαια αλλά έχοντας ζήσει στο εξωτερικό και κάνει σχέσεις κυρίως με ξένες κάνω τη σύγκριση και βλέπω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα.

Μία λαμπρή πάντα εξαίρεση είναι το 3 τοις εκατό των Ελληνίδων. Σε αυτό το 3 τοις εκατό έχω βρει τις πιο τρελαμένες, απελευθερωμένες, συντροφικές, φιλοσοφημένες, ψαγμένες και καυλιάρες γυναίκες του πλανήτη. Μιλάμε και την ίδια γλώσσα - από πολλές απόψεις - και η καύλα γίνεται διπλή. Κουράζει όμως να τρως στη μάπα το 97% ενός τρομερού κατιναριού μέχρι να ξετρυπώσεις κάποια που ανήκει στο 3% και έτσι το πιο συχνά συνάπτω σχέσεις με ξένες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μυαλά τους στο 1960:

Εδω ειναι ολη η  φιλοσοφια......Στο "πανω" πατωμα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πςςςςςςςςςςςςς μεγαλη κουβεντα ξεστομισες.........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσ πολύ μεγάλη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πςςςςςςςςςςςςς μεγαλη κουβεντα ξεστομισες.........

Πσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσ πολύ μεγάλη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρα πολυ σοβαρα επιχειρηματα.......Οσο πιο πολλα πσσσσσσσ   τοσο πιο καλα.......Κριμα που δεν γεμισατε την σελιδα με πσσσσσσσσ  ....Θα ηταν μια απαντηση καταπελτηs...

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Aυτό που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω είναι ενώ πιο πουτάνες από τις  ελληνίδες μπορείς να πετύχεις, στην κατινιά δεν πιάνονται..... :think: :think: :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Παρα πολυ σοβαρα επιχειρηματα.......Οσο πιο πολλα πσσσσσσσ   τοσο πιο καλα.......Κριμα που δεν γεμισατε την σελιδα με πσσσσσσσσ  ....Θα ηταν μια απαντηση καταπελτηs...
Τι περίμενες life97?
Κλασσική περίπτωση δυσλεκτικών μπαζο-τσουλο-ελλεινίδων.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Aυτό που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω είναι ενώ πιο πουτάνες από τις  ελληνίδες μπορείς να πετύχεις, στην κατινιά δεν πιάνονται..... :think: :think: :think:

Καπου ισωs και να τιs καταλαβαινω....Ολοι μαs εχουμε το μερτικο μαs στην πορεια των χρονων....Μεσα απο μια πατριαρχικη μητριαρχικη οικογενεια μεγαλωσανε και ισωs καποια παλαια κομπλεξ ακομα να υπαρχουνε..Η επιδραση των αλλων φυλων και το περασμα των χρονων θαπρεπε
να εξαλειψει αυτουs τουs παραγοντεs...αλλα ματαια

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καπου ισωs και να τιs καταλαβαινω....Ολοι μαs εχουμε το μερτικο μαs στην πορεια των χρονων....Μεσα απο μια πατριαρχικη μητριαρχικη οικογενεια μεγαλωσανε και ισωs καποια παλαια κομπλεξ ακομα να υπαρχουνε..Η επιδραση των αλλων φυλων και το περασμα των χρονων θαπρεπε
να εξαλειψει αυτουs τουs παραγοντεs...αλλα ματαια
:think:
πατριαρχική ή μητριαρχική?

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μάλλον μητριαρχική έχει γίνει η σημερινή οικογένεια...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ολα αλλαζουνε και δεν χρειαζεται να τουs το λενε οι αλλοι....ειτε με φωνεs, ειτε με βρισιεs....Δεν καταφερνουμε τιποτα ετσι....Μονεs τουs θαπρεπε να καταλαβουν οτι τα πραγματα ηδη εχουν αλλαξει και να αρχισουν σιγα σιγα να προβληματιζονται και να δεχτουν ισωs εκτοs απο νερο στο κρασι τουs .....να δεχτουν μια βαθυτερη σκεψη και εναν μεγαλυτερο προβληματισμο....παντα βεβαια αν θελουν....Ομωs δεν εχουν καμμια δικαιολογια , δεν μπορουν να ριξουν πουθενα αλλου το φταιξιμο.......σε περιπτωση που θα πουν...δεν ηξερα!!!!!!!Στη σημερινη εποχη δεν υπαρχει "δεν ηξερα".....Ωs και καποιοs ηγετηs τηs εκκλησιαs οταν τον ρωτησαν για την δικτατορια  εκεινοs ειπε...."δεν ηξερα"   εγινε μεσα σε μια μερα πιο γελοιοs παρα ποτε!!!!! Αρα ειναι θεμα συνειδητηs επιλογηs!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:think:
πατριαρχική ή μητριαρχική?

Oλοι βαλανε το χερακι τουs σ αυτο.....ειπαμε καταλοιπα αλλων εποχων που τασκιαζε η φοβερα και τα πλακωνε η σκλαβια....Αλλα περασανε τοσα χρονια απο τοτε.....νυσαφι

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δεν βλέπω παιδεία και υπόβαθρο για κάτι τέτοιο παρά μόνο βόλεμα όπως φυσικά κάνουμε και εμείς και μετά ζητάμε τα ρέστα γιατί η ζωή μας πήρε τον κατήφορο...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτή η σελίδα είναι ότι να ναι? :think: :think: :think:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ολα αλλαζουνε και δεν χρειαζεται να τουs το λενε οι αλλοι....ειτε με φωνεs, ειτε με βρισιεs....Δεν καταφερνουμε τιποτα ετσι....Μονεs τουs θαπρεπε να καταλαβουν οτι τα πραγματα ηδη εχουν αλλαξει και να αρχισουν σιγα σιγα να προβληματιζονται και να δεχτουν ισωs εκτοs απο νερο στο κρασι τουs .....να δεχτουν μια βαθυτερη σκεψη και εναν μεγαλυτερο προβληματισμο....παντα βεβαια αν θελουν....Ομωs δεν εχουν καμμια δικαιολογια , δεν μπορουν να ριξουν πουθενα αλλου το φταιξιμο.......σε περιπτωση που θα πουν...δεν ηξερα!!!!!!!Στη σημερινη εποχη δεν υπαρχει "δεν ηξερα".....Ωs και καποιοs ηγετηs τηs εκκλησιαs οταν τον ρωτησαν για την δικτατορια  εκεινοs ειπε...."δεν ηξερα"   εγινε μεσα σε μια μερα πιο γελοιοs παρα ποτε!!!!! Αρα ειναι θεμα συνειδητηs επιλογηs!!

Τάχω γράψει και γω αυτά παλιότερα φίλε. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα αλλάξουν οι Ελληνίδες, απλούστατα γιατί βρίσκονται σήμερα στη χειρότερη δυνατή εκδοχή τους. Κάτι τέτοιο όμως δε θα συμβεί αύριο. Θα πάρει κάνα δυο γενιές ακόμα! Και όταν βγάλουν τη σκουριά από το μυαλό τους οι Ελληνίδες θα γίνουν από τις πιο ερωτικές γυναίκες στον κόσμο. Αυτές τις Ελληνίδες όμως μάλλον τα...εγγόνια μας θα τις απολαμβάνουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom