Έχω βγει με πάρα πολλές γυναίκες 35+ Δεν επιδίωξα συνέχεια με καμία και εξακολουθώ να προτιμώ νεώτερες προκειμένου να έχω και εγώ τη ψυχολογική μου ηρεμία. Όλες μα όλες είχαν τα εξής χαρακτηριστικά
Έχουν τρελές απαιτήσεις από τον άντρα. Αυτό επειδή ζηλεύουν τις φίλες τους και θέλουν να δείξουν πως μετά από χρόνια στο ψάξιμο βρήκαν κελεπούρι. Η νεώτερη έχει απαιτήσεις επειδή θέλει να κάνει οικογένεια και η μεγαλύτερη επειδή θέλει να της κάνεις τα χατήρια και να περηφανεύεται στις φίλες της.
Έχουν μάθει να είναι μόνες τους και θέλουν χορηγό να συνεχίσουν τον τρόπο ζωής τους χωρίς να μοιράζονται τίποτα.
Το θέμα παιδί το βλέπουν σαν εργαλείο, είτε για να σε κρατήσουν είτε για να γίνουν επιτέλους μητέρες και να σου πάρουν και τα σώβρακα. Μητέρες μπορεί να γίνουν, μάνες όμως με την κλασική έννοια ποτέ.
Έχουν κόμπλεξ όταν διαπιστώνουν πως δεν τις κυνηγάν οι άντρες που θέλουν όπως όταν ήταν νεώτερες . Ιδανικά θέλουν να έχουν 10 πρίγκηπες όπως τους θέλουν για να τις γλείφουν και να επιλέξουν μεταξύ αυτών. Από την πρώτη στιγμή που πιάνεις κουβέντα με μια 30 φευγα διαπιστώνεις πως θέλει να σε βάλει σε μια πισίνα μαζί με άλλους για να είναι αυτή που θα επιλέξει και όχι εσύ. Βέβαια επειδή δεν είμαστε χθεσινοί τον πούλο και δώστου απωθημένα η άλλη. Γενικά οι γυναίκες τρελαίνονται όταν νιώθουν πως τις επιλέγουν και δεν είναι αυτές που επιλέγουν.
Έχουν την αφέλεια να πιστεύουν πως έχουν το σεξ σαν όπλο. Όταν όμως είχες καλύτερες γυναίκες στη ζωή σου και έχεις την οικονομική άνεση να τα σκας που και που σε κανένα εσκορτακι μια μέση 30αρα δεν σε τρελαίνει κιόλας. Μόλις καταλάβουν πως σεξουαλικά δεν σε τρελαίνουν αρχίζουν οι ανασφάλειες. Χάνουν το κύριο ατού που νομίζουν πως έχουν.
Ξέρουν πως γενικά οι άντρες είμαστε πέφτουλες. Όσο μεγαλώνουμε όμως την πέφτουμε εκεί που αξίζει τον κόπο και όχι όπου να ναι. Ζηλεύουν που ακούν τις ιστορίες από νεώτερες και νιώθουν μειονεκτικά που δεν προξενούν αυτές το ενδιαφέρον.
Αρνούνται την απλή πραγματικότητα πως πολλούς άντρες δεν τρελαίνει η ιδέα να είναι μαζί με μια γυναίκα που σεξουαλικά δεν είναι ελκυστική και βιολογικά δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει οικογένεια. Αν θέλεις παρέα για ταξίδια μπορείς να περιμένεις όταν γεράσεις με την παρέα σου από τα ΚΑΠΗ.
Όσο μεγαλώνουν τόσο πιο νεώτερους θέλουν. Όποιος ανοίξει τιντερ θα διαπιστώσει πως κάτι 40αρες κάνουν κρα για νεώτερους όχι όμως για συνομίληκους. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των μόνων γυναικών είναι η ιδέα που έχουν πως μικροδείχνουν