Λοιπόν όλοι όσοι τυχαίνει και γνωρίζω είτε μέσω δουλειάς, είτε σε καμία παρέα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη έξοδο είναι δεσμευμένοι? Ειδικά στη ηλικία μου (35) δεν υπάρχουν καν ελεύθεροι που να σου κινούν και το ενδιαφέρον έτσι? Αλλά να μου πείτε ανά ήταν ενδιαφέρον τύπος θα έμενε single? Δηλ τι να κάνω να βλέπω μικρότερους? Κουράστηκα,θέλω να βρω τον άνθρωπο μου κι εγώ. Καλή η εργενικη ζωή δε λέω αλλά μπουχτησα, τι ζητάω? έναν σύντροφο που να είναι υποστηρικτικός και να με κάνει να γελάω.
Μπούχτησα τις πούτσες και ψάχνω
μαλάκα σύντροφο
Η τύπισσα είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη .[ άλλο που νομίζει ότι δουλεύει τον κόσμο ]
1] Λέει ότι δεν υπάρχουν ελεύθεροι στην ηλικία της ,που να της κινούν το ενδιαφέρον και ότι όλοι οι ενδιαφέροντες τύποι έχουν σχέση .[ όχι ότι δεν υπάρχουν γενικά ελεύθεροι ] Επίσης λέει , ότι για να είναι ο άλλος στα 35 του ελεύθερος , αυτό σημαίνει , ότι δεν είναι ενδιαφέρον τύπος κτλ και όλο αυτό ενώ και η ίδια είναι 35 και ελεύθερη [ Μετάφραση ... πούτσες μπλε , και χεσμένους τους έχει τους 35 σε σχέση . Απλά γουστάρει το να φάει τον γκόμενο της άλλης ]
2] Αναρωτιέται και λέει , τι να κάνω , να βλέπω ,μικρότερους ? Η μετάφραση είναι ,,, γουστάρω να γαμηθώ με μικρότερους [ συν το ότι γουστάρω να τρώω τον γκόμενο της άλλης ]και όλα τα προηγούμενα είναι πούτσες μπλε για το θεαθήναι .
3] Και το κερασάκι στην τούρτα . Τι ζητάω ? Έναν σύντροφο που να είναι υποστηρικτικός , και να με κάνει να γελάω .
Τουτέστιν ένα αντικείμενο , για συγκεκριμένη χρήση , που θα το βγάζω από το ντουλάπι όταν έχω ανάγκη τις συγκεκριμένες υπηρεσίες , πχ [ κλόουν ταξιτζής , χορηγός θαυμαστής ,αυλικός κτλ ] και αυτό θα είναι υποχρεωμένο να μου τις παρέχει διότι μόνο για αυτόν τον λόγο υπάρχει .
Πρόκειται για κλασική περίπτωση , εγωκεντρικής -ναρκισσου – απατεώνισσας -καριόλας ολικής , που πουλάει το αφήγημα , άτυχη ,ευαίσθητη , και πάει λέγοντας
Υστερόγραφο . Τις αναρτήσεις αυτές , τις κάνουν για να ψαρέψουν πυρφόρους .