Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και η Αντριάνα Λίμα τα είχε με τον Λένι Κράβιτζ αλλά ήταν παρθένα :2funny:
Nαι αλλά αν η Αντριάνα Λίμα έτρωγε και κανέναν,δεν νομίζω ότι θα της έκανε τίποτα το σόι της.
Για την Εμιρατιανή δεν παίρνω όρκο...

Εν τω μεταξύ είχαμε γιαχωβού στο Λύκειο, που στο Πανεπιστήμιο συγκατοίκησε με γνωστή μας
και ούτε στο Λύκειο,ούτε στο Πανεπιστήμιο έκανε τίποτα με κανέναν.
Μετά παντρεύτηκε έναν γιαχωβά και έκανε παιδιά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Nαι αλλά αν η Αντριάνα Λίμα έτρωγε και κανέναν,δεν νομίζω ότι θα της έκανε τίποτα το σόι της.

Εν τω μεταξύ είχαμε γιαχωβού στο Λύκειο, που στο Πανεπιστήμιο συγκατοίκησε με γνωστή μας

Εκείνα τα χρόνια οι πιο πολλές πρέπει ήταν γιαχωβούδες τύπε :2funny:

Αφού οι περισσότερες δεν καναν τίποτα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Επειδή έχω διαβάσει κατά καιρούς κάποιους εδώ ότι στο ισλάμ ξέρουν πως να έχουν τις γυναίκες τους..

Στη δουλειά, έρχονται κατά καιρούς απόφοιτοι Πανεπιστημίων της Μέσης Ανατολής για μετεκπαίδευση/έρευνα,
κάθονται κανά χρόνο με μισθούς(2-3 φορές πάνω από το δικό μας) πληρωμένους από τις χώρες τους και ξαναγυρίζουν πίσω.

Εδώ και λίγο καιρό μας έχει έρθει μία από Εμιράτα, που είναι σουδανικής καταγωγής(έχει σημασία αυτό,
γιατί στα Εμιράτα θεωρείται κατώτερη από τους ντόπιους).
Εμφάνιση φτυστή Μαρίνα Σάττι, χωρίς μαντήλα,τέλεια αγγλικά,μορφωμένη και........ΠΑΡΘΕΝΑ
32 χρονών:confused:
Η "διαδικασία" να την πιάσεις γκόμενα είναι μόνο, αν την ζητήσεις από τους γονείς της.
Και πρέπει να είσαι ή από Εμιράτα ή Σουδανός αλλά αραβικής καταγωγής :confused:
Eπίσης είχε σχέση ένα χρόνο με κάποιον:think:

Βγήκαμε μαζί με άλλους συναδέλφους και όταν μας είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ,
φυσικά πήρα την πρωτοβουλία και με ύφος δεκάχρονου που ρωτάει πως γίνεται να χωράει ο Άγιος Βασίλης
από την καμινάδα την ρώτησα:
"Okay, you are a virgin, but you do anal sex?":think:

Η τύπισσα έπαθε σοκ και κόντεψε να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι

Αυτή τώρα δεν είναι τίγκα στα ψυχολογικά;

Σαν τη δεσποινής Ιωάννα θα καταντήσει :drooling-face:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297

Μόνο με αυτόν θα ταίριαζε ..το ένα ναυάγιο βρήκε ένα άλλο....

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Αν στα επρηζε καλά έκανες και την σουταρες.βεβαια ίσως η ίδια να ήθελε "αποκατάσταση" πολλώ δε μάλλον αν είσαι ευκατάστατος οικονομικά.

Ηθελε κατι πιο σοβαρο αλλα δεν ηθελα εγω. Αμα ημουν πιο μεγαλος ισως το εκανα γιατι ηταν και γυναικα υποδειγμα και πανεμορφη!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Ηθελε κατι πιο σοβαρο αλλα δεν ηθελα εγω. Αμα ημουν πιο μεγαλος ισως το εκανα γιατι ηταν και γυναικα υποδειγμα και πανεμορφη!
Σε θεώρησε ανώριμο ....αφού δεν παντρεύτηκες αυτήν δεν νομίζω να προκύψει άλλη για γάμο.Βεβαια δεν είναι όλοι για τον ρόλο του παντρεμένου....

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Ποια 7αρακια,7αρακια για το μέσο Έλληνα είναι σαν να βρήκε Ζιζέλ

Δε λες 4αρακια...
:tooth:
ρε σαμπ μπες στο προφιλ μου να δεις κριτικες που εχω ανεβασει δες γαμησακια,εσυ αυτα περιμενεις να τα κανεις με τις ελληνιδες,ξεχασε το οι ελληνιδες ειναι πατσαβουρες αι πηγαινε σε κανα μπουρδελο ή στουντιο οπως κανουν οσοι δε εχουν γκομενες,καλα εγω δε εχω γιατι δε ασχολουμαι καν,ασχολουμαι με τον αγοραιο για να αποφυγω τις ελληνιδες που ειναι κομπλεξικες,ηλιθιες και εφιαλτικες,κανε και εσυ το ιδιο αφου τις βριζεις τις ελληνιδες δε τις θες και εσυ,αρα εφοσον δε τις θες πηγαινε στις ιεροδουλες που ειναι πιστεψε με οτι καλυτερο.

Mheugenikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Μιλούσα με Ελλεηνίδα σε dating app και με αποκάλεσε husband material. Ερώτηση μύστες. Να το εκλάβω ως εισαι καλό παιδί ? Ελπιζω να βρεθείς στο δρόμου μου όταν δε θα περνάει η μπογιά μου για να σε καπαρωσω σα πυρφόρο? Σε βλέπω φιλικά ? . Τις καλημέρες μου χύστες μου .

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Μιλούσα με Ελλεηνίδα σε dating app και με αποκάλεσε husband material. Ερώτηση μύστες. Να το εκλάβω ως εισαι καλό παιδί ? Ελπιζω να βρεθείς στο δρόμου μου όταν δε θα περνάει η μπογιά μου για να σε καπαρωσω σα πυρφόρο? Σε βλέπω φιλικά ? . Τις καλημέρες μου χύστες μου .
Να το εκλαβεις ως η χρυσή καβαντζα που θα υπάρχει για τις δυσκολες μέρες και που θα κερατωθει πάραυτα οταν νοιωσουν ασφάλεια και οι ορμόνες τους τις καλεσουν για πουτσοσαφαρι.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.232
Πόντοι
3.820

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.793
Πόντοι
9.931

Βανεσαρα δικασε Ελλεεινηδες:rockon:

...Με φλερτάρουν οι άνδρες. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τις φλερτάρουν οι άντρες. Δεν σαν φλερτάρουν κορίτσια γιατί βλέπουν ένα “παγόβουνο”, ξινές φάτσες που το παίζουν απλά ωραίες»...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Οταν η γυναικα τα εχει καλα με τον εαυτο της..., υπεροχη, καλα τα λεει.., ανασα δροσιας.. σωστη νοοτροπια! :springsmile:

Αυτες ειναι γυναικες, τετοια γυναικα πως να μην την φλερταρεις..

Τετοιες γυναικες πρεπει να ειναι υποδειγμα για την καθε Ελλεηνιδα! αλλα θα πρεπει να ειναι δραστηρια και οχι να σαπιζει οπως οι περισσοτερες..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Είναι ευτυχισμένο το παιδί της :confused::confused::confused::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Oνειρευεται το μέλλον της με κάποιον ΣΑΝ εσένα αλλά μάλλον όχι με εσένα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Βανέσα Αδαμοπούλου: «Οι άντρες δεν φλερτάρουν γιατί βλέπουν ξινές φάτσες, που το παίζουν απλά ωραίες»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom