Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
η αληθεια ειναι οτι θελουν τον αντρα να παιρνει πρωτοβουλια. καπως ανατολιτικη νοοτροπια, καμια σχεση με τις ισοτητες της ευρωπης
το ζητημα ειναι οτι οι ελληνιδες το παιζουν φεμινιστριες,θελουν ισοτητα και οι ιδιες με τη σταση τους δειχνουν οτι θελουν τον αντρα καφρο που τις θεωρει κατωτερες,αντε να βγαλεις ακρη με τις ελληνιδες,μαγκες μακρια απο ελληνιδες,μονο μπουρδελα ή αν θελετε φλερτ για κατι διαφορετικο απο τα μπουρδελα μονο ξενες ξεκαθαρα,οι ελληνιδες ειναι για τα πανηγυρια ουτε για χλεπα δε κανουν.

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
δώσε πόνο συναγωνιστή στις καριόλες. :rockon::rockon::rockon: Παρεπιπτόντως το έχω κάνει και εγώ αυτό
ετσι κανουν οι ελληνιδες,μη δουνε οτι εισαι με αλλη ειτε ελληνιδα ειτε ξενη ψωφανε στο να κοιτανε αδιακριτα και τιγκα στις ζηλιες,μη μεινουν 1 λεπτο χωρις γκομενο και δουνε αλλον αντρα με γκομενα κατι παθαινουν ουστ παλιομαλακισμενες ελληνιδες,ολα τα κακα εχετε πανω σας ντιβες ειστε,δε θελετε το φλερτ και μονο χ ριχνετε,ζηλιαρες ειστε,ολα τα κουσουρια οι ελληνιδες τα εχουν.

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Πού να τις βρούμε όμως τις ξένες;
σαμπ πηγες σε κανα μπου?η ακομα ασχολησαι με τις ελληνιδες πως να τις κανεις ανθρωπους στη συμπεριφορα?τσαμπα κοπος ρε μλκ,οι ελληνιδες δε γινονται ανθρωποι στη συμπεριφορα ποτε,αι τραβα τωρα σε κανα μπου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.942
Πόντοι
3.506
σαμπ πηγες σε κανα μπου?η ακομα ασχολησαι με τις ελληνιδες πως να τις κανεις ανθρωπους στη συμπεριφορα?τσαμπα κοπος ρε μλκ,οι ελληνιδες δε γινονται ανθρωποι στη συμπεριφορα ποτε,αι τραβα τωρα σε κανα μπου.
Αν ακόμα και η τελευταία μέτρια ,έχει πρόθυμο αριθμό πυρφόρων που μένουν στο λεωφορείο για άλλες δέκα στάσεις και πληρώνουν μετά ταξί,μόνο και μόνο για να ανταλλάξουν γενικότητες σχετικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου,πως να αλλάξουν ?

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Σε ποιον έδωσες την απόδειξη;
Ποιος έγραψε τηλέφωνο;
Ποιανού τηλέφωνο γράφτηκε;
αλλος ενας μουνοδουλος που προσπαθει να αποστηθησει κολπα αυτουνου απο πανω μπας και ριξει καμια τελειωμενη(γιατι τελειωμενη ειναι οποια εντυπωσιαστει απο τετοιες μαλακιες),εε ρε ναυαγια που ειστε αμα ξερατε τι καυλιαρες γυναικες μπορεις να γαμησεις στα μπουρδελα με 10 εως 50 ευρω δε θα λεγατε στις εξω ουτε καλημερα,ομως ειστε μαλακες δε εχετε ανακαλυψει το νοημα της ζωης που δε ειναι οι εξω αλλα τα μπου.

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Αν ακόμα και η τελευταία μέτρια ,έχει πρόθυμο αριθμό πυρφόρων που μένουν στο λεωφορείο για άλλες δέκα στάσεις και πληρώνουν μετά ταξί,μόνο και μόνο για να ανταλλάξουν γενικότητες σχετικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου,πως να αλλάξουν ?
το ξερω πραματικα γιαυτο ειναι ολες οι ελληνιδες μαλακισμενες γιατι τις γλυφει ο καθε τελειωμενος μπας και του κατσουν,ουστ βλακες αντρες,λεμε ναι στους αντρες που γαμανε στα μπου και εχουν χεσμενες τις ελληνιδες και οχι σε αυτους που δε πανε στα μπου και προτιμαν να φλερταρουν τη καθε μετρια ελληνιδα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
το ξερω πραματικα γιαυτο ειναι ολες οι ελληνιδες μαλακισμενες γιατι τις γλυφει ο καθε τελειωμενος μπας και του κατσουν,ουστ βλακες αντρες,λεμε ναι στους αντρες που γαμανε στα μπου και εχουν χεσμενες τις ελληνιδες και οχι σε αυτους που δε πανε στα μπου και προτιμαν να φλερταρουν τη καθε μετρια ελληνιδα.

Όλα αυτά μέχρι να σου κάτσει καμία...

Μετά θα ξεχάσεις και τα 10αρικάκια και τα 20ρικάκια,θα τρέχεις απο πίσω της όλη μέρα και θα την παίρνεις τηλέφωνο κάθε 5 λεπτά

Άσε,τα'χουμε δει και σε πιο 'σκληρούς' χύστες αυτά,που καταλήξαν οι πιο σκληροί πυρφόροι

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Καλά το μιλήσαμε του τύπου μπορεί να είναι
-Κάνετε στην άκρη κύριε να περάσω
-Συγνογκωνομνη (Ναι ρε πούστη μου ναι ρε πούστη μου ναι ρε πούστη μου, μου μίλησε γυναίκα )

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Κλασικο παραδειγμα Μουνοδουλου φιλου μου .. ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ!

2022-10-19_13-06-19-255.jpg

Εν τω μεταξύ,όσοι έχουν τίντερ τα ίδια λένε,αν κάνουν κανα match με γκόμενα κατουριούνται πάνω τους,αλλά είπαμε...πάνω απ'όλα 'σκληροί χύστες' :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: iliasl
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Όλα αυτά μέχρι να σου κάτσει καμία...

Μετά θα ξεχάσεις και τα 10αρικάκια και τα 20ρικάκια,θα τρέχεις απο πίσω της όλη μέρα και θα την παίρνεις τηλέφωνο κάθε 5 λεπτά

Άσε,τα'χουμε δει και σε πιο 'σκληρούς' χύστες αυτά,που καταλήξαν οι πιο σκληροί πυρφόροι
δε προκειται ποτε να ξεχασω τα 10αρικα και τα 20αρικα,τα μπουρδελα τα αγαπαμε αυτα μας εμαθαν,δε μας εμαθαν οι ελληνιδες τα μπουρδελα μας εμαθαν οποτε δε προκειται να τα ξεχασω ποτε,και αν τωρα θελει καποια να μου κατσει δε θα θελω εγω,ειμαι 23 το ηθελα μεχρι τα 22,παλια το ηθελα πλεον δε το θελω εγω γιατι δε υπαρχει σωστη,αμα υπηρχε θα την εβρισκα,επισης ακομα και να βρω τα μπουρδελα δε προκειται να τα ξεχασω ποτε,αμα εισαι γεννημενος μπουρδελιαρης οπως εγω για παντα θα τα αγαπας τα μπου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
δε προκειται ποτε να ξεχασω τα 10αρικα και τα 20αρικα,τα μπουρδελα τα αγαπαμε αυτα μας εμαθαν,δε μας εμαθαν οι ελληνιδες τα μπουρδελα μας εμαθαν οποτε δε προκειται να τα ξεχασω ποτε,και αν τωρα θελει καποια να μου κατσει δε θα θελω εγω,ειμαι 23 το ηθελα μεχρι τα 22,παλια το ηθελα πλεον δε το θελω εγω γιατι δε υπαρχει σωστη,αμα υπηρχε θα την εβρισκα,επισης ακομα και να βρω τα μπουρδελα δε προκειται να τα ξεχασω ποτε,αμα εισαι γεννημενος μπουρδελιαρης οπως εγω για παντα θα τα αγαπας τα μπου.

Καλά καλά

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
μη πιστευεις τι σου λεω δε με νοιαζει,ομως εσυ εισαι ακομα χειροτερος απο αυτους τους σκληρους μπουρδελιαρηδες που μετα γιναν μουνοδουλοι γιατι αυτοι τουλαχιστον οσο δε ειχαν γκομενα πηγαιναν στα μπου,εσυ που ουτε γκομενα εχεις ουτε εκει πας τι να πεις?αυτο ειναι μαλακια στον εαυτο σου που κανεις

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Κάτι άσχετο μπορεί να σε βγάλει αναφέρομενο γιατι βάζεις ξυπνητήρι να ξυπνήσεις νωρίτερα και μην αργήσεις; Το ακούσαμε και αυτό δεν φτάνει που σηκωνόμαστε για να μην αργήσουμε τι είναι αυτοί
δε ξερω φιλε αληθεια ποσες εχεις παει τωρα στα μπου αυξηθηκαν καθολου οι φορες σου?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.942
Πόντοι
3.506
μη πιστευεις τι σου λεω δε με νοιαζει,ομως εσυ εισαι ακομα χειροτερος απο αυτους τους σκληρους μπουρδελιαρηδες που μετα γιναν μουνοδουλοι γιατι αυτοι τουλαχιστον οσο δε ειχαν γκομενα πηγαιναν στα μπου,εσυ που ουτε γκομενα εχεις ουτε εκει πας τι να πεις?αυτο ειναι μαλακια στον εαυτο σου που κανεις
Αυτός πάει βόλτες με το λεωφορείο

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.942
Πόντοι
3.506
Μην κραζετε συναγωνιστες ρε..

Μπορει το παιδι να ειναι απειρος με τις γυναικες οπως ηταν ολοι καποτε...
Έχεις δίκιο θα σταματήσω.

Πιτσιρικάς είναι ,σαράντα χρονων. Κάποια στιγμή θα απογαλακτιστεί,θα φύγει από το σπίτι ,θα βρει μια κοπέλα κλπ

Όλα στον καιρό τους

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Τύπε τζιμ μήπως ήσουν και παλιότερα εδώ και κατάγεσαι από βόρεια της Ελλάδας? Σα να μου θυμίζεις κάτι :confused:
οχι μαν δε ειμαι εγω αλλον θα λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις δίκιο θα σταματήσω.

Πιτσιρικάς είναι ,σαράντα χρονων. Κάποια στιγμή θα απογαλακτιστεί,θα φύγει από το σπίτι ,θα βρει μια κοπέλα κλπ

Όλα στον καιρό τους
ναι μωρε μεχρι τα 80 εχει καιρο χαχαχα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εργαζόμενος σε εξωτικό νησι λιγο πριν την λήξη της βάρδιας μου
Αφου ειχα τρελές καύλες εκανα ξερό πέσιμο σε μια αυστραλεζα πελάτισσα που καθόταν με την φίλη της
Οχι τιποτα ρομαντζα.. Της πρότεινα βολτα στην παραλια
Αφου δίστασε να μου απαντήσει και αρχισε τα μα και τα μου αδιαφορησα τελείως και συνέχισα τη δουλεια μου μιας και δεν ειχα χρονο για παιχνιδια.

40 λεπτα αργότερα αφου κλείσαμε και ετοιμαζόμουν να φύγω εμφανίστηκε η λεγαμενη μονη της αυτη τη φορα για να πάμε εκείνη τη βόλτα.
Τελικα πήγαμε κατευθείαν σπιτι μου και γαμηθηκαμε μεχρι το πρωί.

Δεν μπορώ να φανταστώ ελλεηνιδα να ρίχνει τον εγωισμό της και να κάνει κατι ανάλογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom