Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τύπε στα είπαμε ,αλλά δε λες να καταλάβεις.

Θα κανεις παρέες με παρθένους φλωρους θα μένεις με γονείς ,τελευταία λύση κάποιας χοντρής μυξοπαρθένας θα είσαι
Χαχαχαχ ναι σίγουρα αυτό θα γίνει.....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.811
Πόντοι
1.446
Μ'αυτη τη λογική ο λαϊκός άνδρας είναι με το πουλί στο χέρι ....
Όχι δεν θέλω να πω αυτό...
Τα είπα πολύ χοντρικά, για να δείξω ότι πάντα μέτραγε το χρήμα...
Σήμερα πολλές γκόμενες δεν έλκονται από "μπρουτάλ λαϊκούς" άντρες, που λένε ότι σπανίζουν στην εποχή μας;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Δηλαδή εγώ που θα μένω με γονείς θα κάνω κακη εντύπωση?
Όχι βέβαια, διότι θα είσαι φοιτητής σε σχολή σχετικά κοντά στο σπίτι σου. Είναι λογικό ότι θα μένεις με γονείς, εφόσον λόγω σπουδών δεν μπορείς να έχεις εισόδημα και προφανώς δεν έχει και κανένα νόημα να πληρώνει κανείς νοίκι, όταν μένει κοντά στην Αθήνα.
Θα έχεις απλά δυσκολίες λόγω έλλειψης προσωπικού χώρου για να φέρνεις γκόμενες και πρέπει να ψάξεις να βρεις μία λύση, αλλά καμμιά λογική κοπέλα δεν θα σε αξιολογήσει με βάση το ότι μένεις με τους γονείς σου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Σήμερα πολλές γκόμενες δεν έλκονται από "μπρουτάλ λαϊκούς" άντρες, που λένε ότι σπανίζουν στην εποχή μας;
Η γκόμενες γουστάρουν δύναμη και εξουσία.

Κάποτε ήταν ο νεατερνταλ με το μεγάλο ρόπαλο ,τώρα μπορεί να είναι και κάποιος μυξοπαρθενος με λεφτά (όπως ο τύπος από το σναπτσατ που πήρε τη Μιράντα κερ)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μπα εγώ βλέπω όλες οι λαϊκές από κάτι καγκουρες έλκονται, συνήθως αυτοί έχουν μια δύναμη και μια εξουσία και ξεχωρίζουν απ'τα πιο μαζεμένα παιδιά, γι'αυτό οι καγκουρες πάντα έχουν γκόμενα, αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
οι γυναίκες είναι πιο καπάτσες σ' αυτά τα θέματα και μας τυλίγουν. Κάνουμε τη μαλακία και το αντιλαμβανόμαστε κατόπιν εορτής.
Πες το ψεμματα τυπε.
Οι γυναικες δυστυχως ειναι τις πιο πολλες φορες ενα βημα πιο μπροστα απο τον ανδρα.
Ως παθων και μαθων(και οχι ως δηθεν μαγκας)εχω να συμβουλεψω το εξης
-καποτα στο σεξ και μη δινετε βαση στα λεγομενα τους.Γειωστε τες χωριστε τες στο 6 μηνο και πολλα λεω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Πρώτη επιλογή ο Τζίμης και ας είναι άπειρος και ας μην έχει χώρο. Θα τις πηγαίνει σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης με το αμάξι που δεν έχει.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πρώτη επιλογή ο Τζίμης και ας είναι άπειρος και ας μην έχει χώρο. Θα τις πηγαίνει σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης με το αμάξι που δεν έχει.
Μέχρι τότε θα εχω ένα Όπελ κορσα αυτόματο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Μέχρι τότε θα εχω ένα Όπελ κορσα αυτόματο
Εντάξει αυτό είναι όντως μεγάλο πλας. Ετοιμάσου όμως να το παίζεις σωφέρ.

Παρτο πεντάθυρο να γλυτώσεις τα λεφτά του ξενοδοχείου. Ειδικά αν είναι χοντρή η άλλη θα χρειαστεί πεντάθυρο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Όχι βέβαια, διότι θα είσαι φοιτητής σε σχολή σχετικά κοντά στο σπίτι σου. Είναι λογικό ότι θα μένεις με γονείς, εφόσον λόγω σπουδών δεν μπορείς να έχεις εισόδημα και προφανώς δεν έχει και κανένα νόημα να πληρώνει κανείς νοίκι, όταν μένει κοντά στην Αθήνα.
Θα έχεις απλά δυσκολίες λόγω έλλειψης προσωπικού χώρου για να φέρνεις γκόμενες και πρέπει να ψάξεις να βρεις μία λύση, αλλά καμμιά λογική κοπέλα δεν θα σε αξιολογήσει με βάση το ότι μένεις με τους γονείς σου.
Ναι ισχύει αυτό, δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές που σκέφτονται τόσο χαζά είπαμε αφού εδώ μένω για ποιο λόγο να νοικιάζω. Θεωρώ ότι τα κορίτσια έχουν αρκετά χαμηλά στάνταρ μέχρι τα 25 τουλάχιστον

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Οι γκομενες επιπεδου ξενερωνουν και μονο στην λεξη λαικος αντρας
δεν ειναι τα τσοκαρα που χαμουρευονται με τραπερς.Ειναι χειροτερες!!
ειναι γκομενες,που ειναι σε φαση σαικεντελικ,σχολη λονδινου
Και ξερεις γιατι συμβαινει αυτο ?
διοτι υπαρχει ο αγαπουλας,ο οποιος εχει παρει bmw με δανειο,μενει γλυφαδα σε 4οροφη πολυκατοικια
αυτος ειναι στον πρωτο οροφο,80 τ.μ ειναι το σπιτι και πληρωνει 900 ευρω το μηνα
σταθερο τηλεφωνο δεν εχει,internet παιρνει απο το κεντρικο του κτιριου
90 ευρω πληρωνει κοινοχρηστα ο αγαπουλας :hi:
Και τρώει ψωμοτύρι τις Κυριακές για να την πηγαίνει για φάει στο Ναμος.

Και τις καθημερινές περιμένει έξω από το Σκλαβενίτη όταν πετάνε τα ληγμένα και δίνει μάχη με τους γυφτους για να τα πάρει πριν πάνε στα σκουπίδια

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οι μισοί ελληναράδες που κλαψουρίζουν για τα λεφτά και τις δυσκολίες είναι απλά καλοπερασάκηδες.

Κάποιοι βγάζουν 8-9 κατοστάρικα και λένε δεν φτάνουν να ζήσουν μόνοι τους. Οι ίδιοι μερικά χρόνια μετά φτάνουν τα 1.200-1.500 και συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι .

Η δε Αγία Ελληνική Οικογένεια ζει στη μόνιμη αυταπάτη ότι το παιδί της (αγόρι/κορίτσι) στα τριάντα είναι παιδί ,είναι το πιο ωραίο και ο καλύτερος επιστήμονας.

Ξενοδόχος πέρσι ,μετά από κουβέντα μου ζήτησε να προωθήσω το βιογραφικό του παιδιού του στην(μεγάλη) εταιρία που εργάζεται ο αδερφός μου.

Το παιδί επιστήμονας,και όλο παιδί παιδί παιδί.

Παίρνω το βιογραφικό το κοιτάω,το παιδί ήταν 31 χρονων ,με μάστερ στο μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο του Νορθ Πουτσινγκ στην Αγγλία και με ΜΗΔΕΝ προϋπηρεσία, ούτε μια ρημάδα πρακτική. Το εστειλα στον αδερφό μου να γελάσουμε.

Όσο για όσους μιλάνε για ανειδίκευτους, ακολουθεί αληθινή ιστορία,φίλου μου.

2010,το παλικάρι δούλευε για 530 ευρώ καθαρά πάνω κάτω. Έμενε με τη γκομενα του ,η οποια τον παράτησε ,και του είπε επι λέξη «βρήκα άλλον και θα έρθει το Σάββατο,δεν έχω πρόβλημα να μείνεις εδώ αν θέλεις ,αν έχεις ας κρατήσω εγώ το σπίτι και φύγε τώρα»(η καργιολα κράτησε και το σκύλο)

Ο τύπος πέρασε ένα χρόνο από τη ζωή του μαύρο,έχασε τη δουλειά του έπινε,γύρισε στους γονείς του,γενικά ήταν ερείπιο.

Μια μέρα ,δε ξέρω πως του τη βάρεσε,πήρε ένα σακίδιο και πήγε στην Αυστρία ,με μέτρια αγγλικά(απόφοιτος ΤΕΙ),και έκανε λάντζα σε μαγαζιά. Από εκεί πήγε Νορβηγία σε παρόμοιες δουλειές. Νορβηγία στρώθηκε,έμαθε γλώσσα,και σταδιακά πήρε και υπηκοότητα και βρήκε και δουλειά στο αντικείμενο του (έχει καμία δεκαετία πλέον εκεί). Βγάζει αρκετά καλά χρήματα, είχε και γκόμενες. Εδώ τι θα έκανε; Αλλά δε κλαψομουνιζε να βρίσκει 10 προβλήματα για κάθε λύση.Παυλαρας με το όνομα

ΥΓ για να προλάβω για το αντικείμενο, έπρεπε να κάνει κάποιου είδους μετεκπαίδευση ,την οποία έκανε στα Νορβηγικά κιόλας ,είδα τον ΒΠ να λέει για Νορβηγία και τον θυμήθηκα
τυπε μας πεθανες στην παπατζα και στην παραμυθα. βαριεμαι να βρω snake gif ας βρει καποιος αλλος. :confused: :confused: :confused:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οι γκομενες επιπεδου ξενερωνουν και μονο στην λεξη λαικος αντρας
δεν ειναι τα τσοκαρα που χαμουρευονται με τραπερς.Ειναι χειροτερες!!
ειναι γκομενες,που ειναι σε φαση σαικεντελικ,σχολη λονδινου
Και ξερεις γιατι συμβαινει αυτο ?
διοτι υπαρχει ο αγαπουλας,ο οποιος εχει παρει bmw με δανειο,μενει γλυφαδα σε 4οροφη πολυκατοικια
αυτος ειναι στον πρωτο οροφο,80 τ.μ ειναι το σπιτι και πληρωνει 900 ευρω το μηνα
σταθερο τηλεφωνο δεν εχει,internet παιρνει απο το κεντρικο του κτιριου
90 ευρω πληρωνει κοινοχρηστα ο αγαπουλας :hi:
Τι σιγά μη καταντουσα έτσι για μια γκόμενα για να λέω ότι είμαι κάποιος. Αν υπάρχουν τέτοια κορόιδα τι να πω κρίμα

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.811
Πόντοι
1.446
Πες το ψεμματα τυπε.
Οι γυναικες δυστυχως ειναι τις πιο πολλες φορες ενα βημα πιο μπροστα απο τον ανδρα.
Ως παθων και μαθων(και οχι ως δηθεν μαγκας)εχω να συμβουλεψω το εξης
-καποτα στο σεξ και μη δινετε βαση στα λεγομενα τους.Γειωστε τες χωριστε τες στο 6 μηνο και πολλα λεω.
Τις έχει προικίσει η φύση να είναι πιο μπροστά από τον άντρα (τις περισσότερες φορές), γιατί θα γίνουν μανούλες (τουλάχιστον γιαυτό προορίζονται).
Αυτές "χρησιμοποιούν αυτό το χάρισμα" για την πάρτη τους στην σημερινή εποχή...
Αν επιτρέπεται troubaman, τον σφύριξες σε καμιά ακάποτα παλαιότερα και την φούσκωσες;:knockinb::sperm:
Γιαυτό λες παθών και μαθών; :think:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εντάξει αυτό είναι όντως μεγάλο πλας. Ετοιμάσου όμως να το παίζεις σωφέρ.

Παρτο πεντάθυρο να γλυτώσεις τα λεφτά του ξενοδοχείου. Ειδικά αν είναι χοντρή η άλλη θα χρειαστεί πεντάθυρο
Δε μ'αρεσουν οι χοντρές, λεπτή θα είναι, εντάξει λεφτά για πεντάθυρο δεν έχουμε, του συγχωρεμενου του παππού το αμάξι ήταν αλλά κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω, άμα μαζέψω λεφτά θα πάρω ένα Μάζντα μικρό αυτόματο αλλά καινούργιο μοντέλο γιατί είμαι πολύ μαζντακιας

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ναι ισχύει αυτό, δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές που σκέφτονται τόσο χαζά είπαμε αφού εδώ μένω για ποιο λόγο να νοικιάζω. Θεωρώ ότι τα κορίτσια έχουν αρκετά χαμηλά στάνταρ μέχρι τα 25 τουλάχιστον
Βρες από τη σχολή κανένα φιλαράκι που του πέφτει βαρύ το νοίκι να του δίνεις κάτι να σου παραχωρεί τη γκαρσονιέρα του να πηγαίνεις να γαμάς. Αυτά γινόντουσαν στα χρόνια μου που ζούσα στην Αθήνα και ζούσαμε χαρισάμενη εποχή Αντρέα Παπαντρέου, φαντάσου τώρα με την κρίση. Τότε δίναμε την γκαρσονιέρα μας σε φιλαράκια αφιλοκερδώς, αλλά εγώ έβαζα και όρους να μου γνωρίσουν κάποια φίλη της γκόμενάς τους.
Το να τις πας σε ξενοδοχείο βέβαια είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά θα αισθάνονται σαν πουτάνες.
Άσε που οι επαρχιώτισσες θα έχουν νοικιάσει αναγκαστικά και θα υπάρχει χώρος. Με τις Αθηναίες θα είναι το πρόβλημα.
Κι αν θα πάρεις και αυτοκινητάκι που λες μια χαρά θα περνάς.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Βρες από τη σχολή κανένα φιλαράκι που του πέφτει βαρύ το νοίκι να του δίνεις κάτι να σου παραχωρεί τη γκαρσονιέρα του να πηγαίνεις να γαμάς. Αυτά γινόντουσαν στα χρόνια μου που ζούσα στην Αθήνα και ζούσαμε χαρισάμενη εποχή Αντρέα Παπαντρέου, φαντάσου τώρα με την κρίση. Τότε δίναμε την γκαρσονιέρα μας σε φιλαράκια αφιλοκερδώς, αλλά εγώ έβαζα και όρους να μου γνωρίσουν κάποια φίλη της γκόμενάς τους.
Το να τις πας σε ξενοδοχείο βέβαια είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά θα αισθάνονται σαν πουτάνες.
Άσε που οι επαρχιώτισσες θα έχουν νοικιάσει αναγκαστικά και θα υπάρχει χώρος. Με τις Αθηναίες θα είναι το πρόβλημα.
Κι αν θα πάρεις και αυτοκινητάκι που λες μια χαρά θα περνάς.
Το πολύ πολύ αν είναι Αθηναία και δεν έχει και αυτή χώρο το κάνουμε μέσα στο αμάξι σιγά τώρα, απλά πρέπει να πάμε σε απομονωμένο μέρος

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.814
Πόντοι
216
υπάρχει μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ελλάδα ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού είναι ιδιοκτήτης ακινήτων. Δηλαδή είτε νοικιάζει κάτι και μένει κάπου λίγο πιο φτηνά ,είτε μένει στο δικό του σπίτι.
Για αυτό και βλέπεις πολλούς νέους να δυσκολεύονται να μετακομίσουν. Και εγώ σε ιδιόκτητο σπίτι μένω και λίγο λίγο το έχω φτιάξει.

Για ένα νέο που παίρνει τώρα το πτυχίο του ,αν δε βγει έξω (είναι κάποιοι που δε θα το κάνουν και τους καταλαβαίνω) η καλύτερη λύση είναι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες. Επειδή φοβούνται τη δυσφήμιση είνια πιο συνεπείς στην εργατική νομοθεσία.

Τα μικρά μαγαζιά είναι συνήθως που γαμάνε τους υπαλλήλους και ειδικά στην επαρχία όπου οι υποτιθέμενες φιλικές σχέσεις αντικαθιστούν το εργατικό δίκαιο. Ξέρω άτομο στην Κρήτη που δούλευε αλουμινάς σε ένα μάστορα. Πήγαιναν μαζί για ρακές ώσπου μια μέρα ανακάλυψε ότι ο μάστορας δεν του κολλούσε όλα τα ένσημα (ήταν η πρώτη δουλειά του παιδιού δεν ήξερε και τον εκμεταλλεύτηκαν).
Και εγώ ο ίδιος σαν μισθωτός έχω βρεθεί με απλήρωτες υπερωρίες, ενώ σε μεγάλη εταιρεία δεν παίζει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση τα ενοίκια στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει και η φορολογία είναι πολύ υψηλή ή θα βρεις 2 δουλειές να δουλεύεις όλη μέρα, ή θα σε χρηματοδοτούν οι γονείς.
Εγώ δε βλέπω να έχουν ξεφύγει τα ενοίκια, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει για τη ζήτηση που υπάρχει.
Π.χ. Σαλόνικα περιοχή Καλαμαριά που θεωρείται από τις ακριβές, βρίσκεις γκαρσονιέρες ή μικρά δυάρια ανακαινισμένα με ηλεκτρικές συσκευές σε καλές τιμές 400-500 ευρώ, αξιοπρεπή για έναν εργένη/ζευγάρι. Τέτοιες τιμές πάνω κάτω έπαιζαν και προ δεκαετίας. Η αγορά είναι άλλη ιστορία.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν υπαρχουν ?
οι αγαπουληδες ετσι λειτουργουν!! αμαξι να μετραει,σπιτι εστω και με ενοικιο
και ψωνια στην γλυφαδα αν ειναι στα νοτια αλλιως στα βορεια μαρουσι κτλ
ο αγαπουλας καπνιζει κατι λεπτα και μακρια τσιγαρα,σαν αυτα που καπνιζουν κατι πουστακια
εχει 2 κινητα,και πολυ συχνα καθαριζει τις οθονες τους με κατι μαντηλακια
φοραει μονιμως hands free,και ειναι στην τσιτα :coffee:
Σιγά μη γίνω τέτοιος. Καλύτερα καγκουρας παρά αγαπουλης, αυτοί ακόμα και με παπί όλο γκόμενες έχουν, βγαίνουν εκεί τα βράδια κάνουν χαμό βάζουν μουσική στο φουλ και μια χαρά περνάνε, όχι σαν τους φλώρους που ανέφερες, αυτοί πρέπει να είναι πολύ κορόιδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom