...και κάποιοι δεν προλαβαίνουμε να στρίψουμε έγκαιραΠαθων μαθων γιατι κι εγω καποτε εκανα επιλογες κι εδειξα ευαισθησια κτλ
Ευτυχως χωρις να παντρευτω και χωρις να κανω οικογενεια
Θα ταν η απολυτη καταστροφη για μενα.
Ευτυχως περασα το ηλικιακο "τριγωνο των βερμουδων" χωρις να παραδωθω
Ειδα καλα το "εργο" της γυναικας και ναι το τελος του ειναι αυτο που λες:η δημιουργια απογονων.
Για να το πετυχουν επιστρατευουν καθε θεμιτο η αθεμιτο μεσο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Το έχουμε ξαναπεί...
αν δείτε σε τι παιδιά έριξαν χυλόπιτα οι Ελλεινιδες στην Ελλάδα...
Και με τι αραβοτουρκους πηδιουνται στην Αγγλία και Γερμανία θα τις σιχάθειται
Αλλά αυτές είναι οι Ελλεινηδες συναγωνιστές ...
Γιαυτό οι γνωστες επιμένουμε στο ανατολικο μπλοκ...
Και πού το βρίσκουμε το ανατολικό μπλοκ;
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.716
- Πόντοι
- 1.446
Και πού το βρίσκουμε το ανατολικό μπλοκ;
Αν έχεις τα λευτα η την επαγγελματική δραστηριότητα παιξεις μπάλα
Ρουμανία, Σερβία, Τσεχία, Ουγγαρία ... ειναι εύκολα τα πράγματα ... μιλάω εκ πείρας.
Αν όχι κάνεις την καρδιά σου πέτρα... και πηδας εκορτακια ...
μην με καρφωνετε παλιοπαιδαεσύ που μπήκες στο λογαριασμό του Sub βγες αμέσως γιατί θα μας κάψεις τον εγκέφαλο
Ο Φώτης, πιστός μαθητής του Πάτερ Κλεομένη, κανονικός χριστιανοταλιμπάν, έκανε σε μία φάση επιδρομή σε αυτά τα απομονωμένα μέρη και διέλυε φωλιές ματάκηδων που τις έφτιαχναν για να απολαμβάνουν καλύτερα το θέαμα. Ήταν πυρ και μανία, αλλά δεν μπορώ να βρω το βίντεο.χμμ, τα απομονωμένα μέρη συνήθως είναι γνωστά. Επανειλημμένα έχω πέσει σε ματάκηδες.
Φαντάζομαι τον Τζιμάκο μούρη με μούρη με τον Φώτη να πρέπει να του εξηγεί γιατί γαμάει, ενώ οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία... Ο Φώτης ήταν πολύ άγριος, είχε δείρει κι έναν διευθυντή σχολείου που κατέβασε την εικόνα του Χριστού.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Καλά θα δούμε τι θα κάνουμε. Το ότι θα μένω με γονείς για ένα διάστημα δε σημαίνει ότι δε θα με θέλουν τα κορίτσια από τη στιγμή που σπουδάζω στη πόλη μου λογικό δεν είναι να μένω με συγγενείς? Αποκλείεται να μη βρω και να στραφω στα μπουρδέλα, οι γνωριμίες είναι το κλειδίχμμ, τα απομονωμένα μέρη συνήθως είναι γνωστά. Επανειλημμένα έχω πέσει σε ματάκηδες.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Εξαρτάται αυτό, η πληροφορική είναι ένας κλάδος που μπορείς να βρεις πολύ γρήγορα δουλειά και να εξελιχθεις εύκολα σε σοβαρές εταιρίες, επίσης υπάρχει και το remote που σου προσφέρει ευελιξία, ελπίζω να μη δυσκολευτω τόσο όσο και να τα ισορροπήσω τα πράγματαΤζιμάκο, δεν θα έχεις πρόβλημα όσο είσαι φοιτητής. Το πρόβλημα θα το έχεις μετά, όταν τελειώσεις τη σχολή και μέχρι να μπεις στην αγορά εργασίας κανονικά. Αυτό το διάστημα είναι μαρτύριο, γιατί θα είσαι στα καλύτερα σου χρόνια χωρίς λεφτά, μένοντας στο πατρικό, χωρίς πολλές ευκαιρίες για γυναίκες και με μία limited ζωή. Και μπορεί να τραβήξει πολλά χρόνια.
Αυτό στο εξωτερικό λύνεται περνώντας από τη σχολή κατευθείαν στην αγορά εργασίας με την προυπόθεση να είσαι καλός στο αντικείμενο σπουδών. Το έχω δει με τα μάτια μου σε μία εμπορική σχολή που πήγα για να αναδιοργανώσω τη γραμματεία.
Οι σπόνσορες της σχολής μπαίναν κατευθείαν και μάλιστα με το ταμπελάκι της εταιρείας στο πέτο και συζητάγαν με τους φοιτητές και προφανώς έπαιρναν πληροφορίες και συστάσεις για τους καλύτερους φοιτητές από τη διεύθυνση της σχολής. Πολλοί φοιτητές κλείναν συμβόλαια είτε για άμεση εργασία ως part-timers είτε για μετά την αποφοίτηση. Αυτοί λογικά δεν πρόκειται να γνωρίσουν αγαμίες στη ζωή τους.
Ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα ακριβώς έτσι, σίγουρα οι διευθύνσεις των σχολών έχουν γνωριμίες με εταιρείες κι εργοδότες του κλάδου κι αν είσαι καλός θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.
Μόνο που όλα αυτά τα γαμάει το στρατιωτικό, που κόβει τη συνέχεια σχολής-εργασίας.
Αν ήμουν στην ηλικία σου θα πήγαινα φαντάρος που τώρα η θητεία είναι και μικρή για να ξεμπερδεύω και μετά θα πήγαινα σχολή. Αλλά ξέρω ότι θα το απορρίψεις, γιατί είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος κι ανυπόμονος για τη φοιτητική ζωή και είναι και λογικό για την ηλικία σου.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Σιγά μη λέει ο Χριστός ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Πρώτη φορά το ακούω εγώ, πιστεύω στο Χριστό αλλά αυτά είναι χαζομάρες πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να πιστεύεις κάτι τέτοιο.Ο Φώτης, πιστός μαθητής του Πάτερ Κλεομένη, κανονικός χριστιανοταλιμπάν, έκανε σε μία φάση επιδρομή σε αυτά τα απομονωμένα μέρη και διέλυε φωλιές ματάκηδων που τις έφτιαχναν για να απολαμβάνουν καλύτερα το θέαμα. Ήταν πυρ και μανία, αλλά δεν μπορώ να βρω το βίντεο.
Φαντάζομαι τον Τζιμάκο μούρη με μούρη με τον Φώτη να πρέπει να του εξηγεί γιατί γαμάει, ενώ οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία... Ο Φώτης ήταν πολύ άγριος, είχε δείρει κι έναν διευθυντή σχολείου που κατέβασε την εικόνα του Χριστού.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Είναι λογικές οι γκόμενες ;Καλά θα δούμε τι θα κάνουμε. Το ότι θα μένω με γονείς για ένα διάστημα δε σημαίνει ότι δε θα με θέλουν τα κορίτσια από τη στιγμή που σπουδάζω στη πόλη μου λογικό δεν είναι να μένω με συγγενείς? Αποκλείεται να μη βρω και να στραφω στα μπουρδέλα, οι γνωριμίες είναι το κλειδί
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Ε ο'τι και να είναι έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ σε μένα θα κολλήσουν?Είναι λογικές οι γκόμενες ;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Μην αγχώνεσαι...ίσα ίσα που αν σε φτύνουν και κυκλοφορούν με σουργελα να λες:"Καλά που δεν είμαι σαν και αυτούς".Ε ο'τι και να είναι έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ σε μένα θα κολλήσουν?
Δεν μπόρεσα να βρω το παλιό βίντεο (προ κοβίντ) όπου χάλαγε τις πορνοφωλιές και αυτοί τις ξανάφτιαχναν. Βρήκα μία επιδρομή που έκανε την περίοδο του κοβίντ κι εδώ είναι πιο ήρεμος.Άμα το βρεις ανέβασε το.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία το σεξ εκτός Γάμου είναι αμαρτία. Διάβασε για να ενημερωθείςΣιγά μη λέει ο Χριστός ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Πρώτη φορά το ακούω εγώ, πιστεύω στο Χριστό αλλά αυτά είναι χαζομάρες πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να πιστεύεις κάτι τέτοιο.
Μα για χριστιανοταλιμπάν μιλάμε, ρε Τζιμάκο. Δες το βιντεάκι με το Φώτη που ανέβασα και άντε να του εξηγήσεις. Καλύτερα να μη σε πετύχει σε καμμιά πορνοεπιδρομή του, γιατί είναι τελείως παλαβός. Θα σου σπάσει το αμάξι την ώρα που θα γαμάς, επειδή πήρες το δρόμο της αμαρτίας. (Εννοείται οτι κάνουμε πλάκα, διότι δεν κάνει και κάθε μέρα πορνοεπιδρομές).Σιγά μη λέει ο Χριστός ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Πρώτη φορά το ακούω εγώ, πιστεύω στο Χριστό αλλά αυτά είναι χαζομάρες πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να πιστεύεις κάτι τέτοιο.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Να με φτύνουν όλες λίγο δύσκολο, σε κάνα 6μηνο πιστεύω θα έχω βρειΜην αγχώνεσαι...ίσα ίσα που αν σε φτύνουν και κυκλοφορούν με σουργελα να λες:"Καλά που δεν είμαι σαν και αυτούς".
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Σε έξι μήνες θα βρεις μια χοντρουλα με κρεατοελια στη μούρη, που θα τρώει Μακντόναλντς και θα σου κάθεται κάθε τρίτο Σάββατο που θα έχεις λεφτά να γεμίσεις το Κορσα.Να με φτύνουν όλες λίγο δύσκολο, σε κάνα 6μηνο πιστεύω θα έχω βρει
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Εσύ πιστεύεις ότι αν χωθώ σε παρέες και τέτοια δε θα δουλέψει?Σε έξι μήνες θα βρεις μια χοντρουλα με κρεατοελια στη μούρη, που θα τρώει Μακντόναλντς και θα σου κάθεται κάθε τρίτο Σάββατο που θα έχεις λεφτά να γεμίσεις το Κορσα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Σιγά μη γίνω τέτοιος. Καλύτερα καγκουρας παρά αγαπουλης, αυτοί ακόμα και με παπί όλο γκόμενες έχουν, βγαίνουν εκεί τα βράδια κάνουν χαμό βάζουν μουσική στο φουλ και μια χαρά περνάνε, όχι σαν τους φλώρους που ανέφερες, αυτοί πρέπει να είναι πολύ κορόιδα.
Γιατί δεν παίρνεις κι εσύ κανα παπί;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Μην κάνεις αμερικανιες τύπου:"Σε έξι μήνες θα έχω βρει γκόμενα ,σε έξι χρόνια θα έχω καλή δουλειά και σε δέκα θα έχω δύο παιδιά".Αν δεν βγει το πρόγραμμα θα αγχωθρεις πιο πολύ και μετά θα σε πάρει η κάτω βόλτα.Να με φτύνουν όλες λίγο δύσκολο, σε κάνα 6μηνο πιστεύω θα έχω βρει
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
εσύ που μπήκες στο λογαριασμό του Sub βγες αμέσως γιατί θα μας κάψεις τον εγκέφαλο
Πού τον βρήκες εσύ τον εγκέφαλο για να τον κάψεις κιόλας;