Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ρε μάγκες για πείτε επειδή είμαι Νεάπολη τώρα, τι παίζει εδώ από κορίτσια μπας και κάνουμε τίποτα. Σήμερα πάω Χαλκιδική βασικά μετά θα ξαναέρθω για κάποιες μέρες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Τις έχει προικίσει η φύση να είναι πιο μπροστά από τον άντρα (τις περισσότερες φορές), γιατί θα γίνουν μανούλες (τουλάχιστον γιαυτό προορίζονται).
Αυτές "χρησιμοποιούν αυτό το χάρισμα" για την πάρτη τους στην σημερινή εποχή...
Αν επιτρέπεται troubaman, τον σφύριξες σε καμιά ακάποτα παλαιότερα και την φούσκωσες;:knockinb::sperm:
Γιαυτό λες παθών και μαθών; :think:
Παθων μαθων γιατι κι εγω καποτε εκανα επιλογες κι εδειξα ευαισθησια κτλ
Ευτυχως χωρις να παντρευτω και χωρις να κανω οικογενεια
Θα ταν η απολυτη καταστροφη για μενα.
Ευτυχως περασα το ηλικιακο "τριγωνο των βερμουδων" χωρις να παραδωθω
Ειδα καλα το "εργο" της γυναικας και ναι το τελος του ειναι αυτο που λες:η δημιουργια απογονων.
Για να το πετυχουν επιστρατευουν καθε θεμιτο η αθεμιτο μεσο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Όντως,δεν πήγα καθόλου νότια ή βόρεια,γυρνούσα κυρίως κέντρο.Φαντάζομαι τουπέ που θα παίζει εκει πέρα.Πάντως είδα καλά μουνιά κάτω,πέρα απο ξένες δηλαδή είδα και ελλεεινίδες,απομυθοποίησα κάπως τη Θεσσαλονίκη σ'αυτόν τον τομέα.

ΥΓ Ότι και να λέμε,καλοκαίρι ειδικά ένα γκομενάκι το χρειάζεσαι για να βολτάρεις.Να πω την αλήθεια,ψιλοζήλεψα τουρίστες που τους έβλεπα με μουνάρες να βολτάρουν Πλάκα,Θησείο κλπ,μακάρι να'χαμε κι εμεις καμια ξένη να τη γυρνούσαμε
Οι τουρίστες έχουν καλύτερους μισθούς και αυτές που κουβαλανε τις έχουν χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό ,όχι όταν κλείσανε τα εισιτήρια ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Το πολύ πολύ αν είναι Αθηναία και δεν έχει και αυτή χώρο το κάνουμε μέσα στο αμάξι σιγά τώρα, απλά πρέπει να πάμε σε απομονωμένο μέρος
Τζιμάκο, δεν θα έχεις πρόβλημα όσο είσαι φοιτητής. Το πρόβλημα θα το έχεις μετά, όταν τελειώσεις τη σχολή και μέχρι να μπεις στην αγορά εργασίας κανονικά. Αυτό το διάστημα είναι μαρτύριο, γιατί θα είσαι στα καλύτερα σου χρόνια χωρίς λεφτά, μένοντας στο πατρικό, χωρίς πολλές ευκαιρίες για γυναίκες και με μία limited ζωή. Και μπορεί να τραβήξει πολλά χρόνια.

Αυτό στο εξωτερικό λύνεται περνώντας από τη σχολή κατευθείαν στην αγορά εργασίας με την προυπόθεση να είσαι καλός στο αντικείμενο σπουδών. Το έχω δει με τα μάτια μου σε μία εμπορική σχολή που πήγα για να αναδιοργανώσω τη γραμματεία.
Οι σπόνσορες της σχολής μπαίναν κατευθείαν και μάλιστα με το ταμπελάκι της εταιρείας στο πέτο και συζητάγαν με τους φοιτητές και προφανώς έπαιρναν πληροφορίες και συστάσεις για τους καλύτερους φοιτητές από τη διεύθυνση της σχολής. Πολλοί φοιτητές κλείναν συμβόλαια είτε για άμεση εργασία ως part-timers είτε για μετά την αποφοίτηση. Αυτοί λογικά δεν πρόκειται να γνωρίσουν αγαμίες στη ζωή τους.

Ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα ακριβώς έτσι, σίγουρα οι διευθύνσεις των σχολών έχουν γνωριμίες με εταιρείες κι εργοδότες του κλάδου κι αν είσαι καλός θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

Μόνο που όλα αυτά τα γαμάει το στρατιωτικό, που κόβει τη συνέχεια σχολής-εργασίας.
Αν ήμουν στην ηλικία σου θα πήγαινα φαντάρος που τώρα η θητεία είναι και μικρή για να ξεμπερδεύω και μετά θα πήγαινα σχολή. Αλλά ξέρω ότι θα το απορρίψεις, γιατί είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος κι ανυπόμονος για τη φοιτητική ζωή και είναι και λογικό για την ηλικία σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ρε μαλάκες μη μας μαυρίζετε κι άλλο την καρδιά με δουλειές και μεταναστεύσεις,γραψτε τίποτα για γκόμενες να πούμε.Μπαίνουμε εδώ να ξεχαστούμε και μαυρίζουμε κι άλλο
Ενω οταν μιλαμε για γκομενες, ασπριζει η καρδια σου?

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ανδρών είμαστε φιλότιμοι , και συχνά κορόιδα με τις γυναίκες...η τάση θα είναι σιγά σιγά να ''ξυπνάει '' μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών και να πιέζεται το κομάτι των γυναικών που δεν συμπεριφέρεται σωστά..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.517
Πόντοι
3.656
Οι τουρίστες έχουν καλύτερους μισθούς και αυτές που κουβαλανε τις έχουν χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό ,όχι όταν κλείσανε τα εισιτήρια ...

Δεν είπα ότι δεν τις αξίζουν,πέρα απο τους μισθούς εννοείται είναι και πιο όμορφοι λαοί γενικώς,και οι άντρες και οι γυναίκες.Βλέπεις ταιριαστά ζευγάρια εμφανισιακά,ψηλός-ψηλή,ξανθός-ξανθιά,οικογένειες με παιδιά όλοι όμορφοι,από τη μια έβλεπες τη μαυρίλα των λαθρογυφτων,την καγκουρομουσίλα των ελλήνων κι απ'την άλλη το ξανθό γένος.Είδα και εξαιρέσεις βέβαια,κάτι βρωμολατίνους με ξανθιές,έναν τάπα Ιταλό με μια μουνάρα 2 κεφάλια ψηλότερή του με παιδί,αλλά γενικώς έβλεπες ωραίο κόσμο.Ωραίο πράγμα να βλέπεις κόσμο απο πολιτισμένες χώρες και όχι μόνο τους πακιστανογυφτους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.517
Πόντοι
3.656
Ενδεχομένως να μη θέλει να ζήσει μακρυά τους αλλά αυτό είναι κάτι που η άλλη μπορεί να εξάγει εφόσον του ζήτησε να φυγουν κ της αρνήθηκε. Προσωπικά αν ημουν σε αυτή τη θέση δεν θα αρνιόμουν σε καμία περιπτωση. Αλλά σίγουρα δεν θα αφηνα ένα διαμέρισμα η χώρο επειδή είναι αι στην ίδια οικοδομή για να παω να ζησω άλλου.

Μαγειρευεις το φαγητό σου πλενεις τα ρουχα σου κλείνεις τη πορτα κ τελείωσε. Ζεις μόνος σου κ περιπου 70% τελείως ανεξάρτητος. Από το να προσπαθείς να συνεννοηθείς με τους άλλους ενοίκους θα έχεις τους γονείς σου.

Τύπε μη μου πεις ότι ζεις στην ίδια οικοδομή με τη μάνα σου...αλλά μαγειρεύεις και πλένεις τα ρούχα σου εσύ.Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο γιατί.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.476
Πόντοι
6.946
Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπουμε συνεχώς το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται, με άλλους "χαρακτήρες - ονόματα - επαγγέλματα", με το ίδιο όμως σκεπτικό - εμπειρίες - διδάγματα για τον κάθε ένα...

Υ.γ.: και δεν είμαι και τόσο παλιό μέλος για να θυμάμαι παλαιότερα ποιοί χαρακτήρες - ονόματα κυριαρχούσαν σε συγκεκριμένα νήματα του μπου.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Δεν είπα ότι δεν τις αξίζουν,πέρα απο τους μισθούς εννοείται είναι και πιο όμορφοι λαοί γενικώς,και οι άντρες και οι γυναίκες.Βλέπεις ταιριαστά ζευγάρια εμφανισιακά,ψηλός-ψηλή,ξανθός-ξανθιά,οικογένειες με παιδιά όλοι όμορφοι,από τη μια έβλεπες τη μαυρίλα των λαθρογυφτων,την καγκουρομουσίλα των ελλήνων κι απ'την άλλη το ξανθό γένος.Είδα και εξαιρέσεις βέβαια,κάτι βρωμολατίνους με ξανθιές,έναν τάπα Ιταλό με μια μουνάρα 2 κεφάλια ψηλότερή του με παιδί,αλλά γενικώς έβλεπες ωραίο κόσμο.Ωραίο πράγμα να βλέπεις κόσμο απο πολιτισμένες χώρες και όχι μόνο τους πακιστανογυφτους
Προφανώς αυτή η γελοία μόδα με τα μούσια ίσως έχει αρχίσει να υποχωρεί από τον υπόλοιπο κόσμο αλλά όχι από εδώ....

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Το έχουμε ξαναπεί...

αν δείτε σε τι παιδιά έριξαν χυλόπιτα οι Ελλεινιδες στην Ελλάδα...

Και με τι αραβοτουρκους πηδιουνται στην Αγγλία και Γερμανία θα τις σιχάθειται

Αλλά αυτές είναι οι Ελλεινηδες συναγωνιστές ...

Γιαυτό οι γνωστες επιμένουμε στο ανατολικο μπλοκ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Τύπε μη μου πεις ότι ζεις στην ίδια οικοδομή με τη μάνα σου...αλλά μαγειρεύεις και πλένεις τα ρούχα σου εσύ.Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο γιατί.
Νομίζω αυτό εννοούσε ο συναγωνιστής.Κουραζεται με δουλειές του σπιτιού για την εμπειρία ενώ θα μπορούσε να μην κουράζεται ...αν θέλει ας μας επιβεβαιώσει τι γίνεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Το έχουμε ξαναπεί...

αν δείτε σε τι παιδιά έριξαν χυλόπιτα οι Ελλεινιδες στην Ελλάδα...

Και με τι αραβοτουρκους πηδιουνται στην Αγγλία και Γερμανία θα τις σιχάθειται

Αλλά αυτές είναι οι Ελλεινηδες συναγωνιστές ...

Γιαυτό οι γνωστες επιμένουμε στο ανατολικο μπλοκ...
Οι πλεμποπληθυσμοι τις θυμίζουν το πραγματικό τους επίπεδο από το οποίο δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν....

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Αυτό το 3ήμερο που δεν έγραφα,ήμουν Αθήνα.Είχα να κατεβώ πολλά χρόνια.Σκέφτηκα να επικοινωνήσω με κανα μύστη εδώ μέσα να κάναμε καμια καμακοκατάσταση,αλλά τελικά δεν το κανα.

Έπαθα πλάκα με το πόσο τουρισμό έχει η Αθήνα.Και ειδικά τουρίστριες.Τόσο ξανθό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.Είδα μουνάρες που τις χάζευα σαν μαλάκας.Ποια Θεσσαλονίκη που λέμε ότι έχει και τουρισμό;Καμία σχέση με την Αθήνα.Είδα και πολλά καυλάκια ελλεεινίδες πιτσιρίκες.

Αυτό που περίμενα ότι θα με χάλαγε ήταν οι λάθρο,γύφτοι και άστεγοι.Ομόνοια να αηδιάζεις,και στο Μοναστηράκι ειδικά στο μετρό.

Γενικά Αθήνα αξίζει για βόλτα στην Ακρόπολη και για τις γυναίκες.Κατα τ'άλλα μια πενταβρώμικη τσιμεντούπολη όπως και η Θεσσαλονίκη,απλά με μεγαλύτερη έκταση και μετρό.
Δασκαλε μου γιατι δεν μας ειδοποιησες για αυτογραφα?:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Άκυρο τελείως αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς την άποψη σας ως μεγαλύτεροι και πιο της πιάτσας. Ελλεινίδες με μαύρους. Τι τους βρίσκουν ; Το βλέπω πλέον καθημερινά. Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δε μπορείς να κατέβεις κέντρο χωρίς να δεις mix raced ζευγαράκι.

Είναι μόνο το μέγεθος της πούτσας τους που τις ελκύει η παίζει κάποιο περίεργο ψυχολογικό σύνδρομο ;
Διάβασε απο πανω σου την ανάρτηση μου...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.994
Πόντοι
2.846
Δηλαδή εγώ που θα μένω με γονείς θα κάνω κακη εντύπωση?
εάν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να μείνεις μόνος σου, απλά τις γράφεις στ' @@@@δια σου, λες "σε όποια αρέσω" και πηγαίνεις με όσες επαγγελματίες επιτρέπει το εισόδημά σου.
Στο κάτω-κάτω οι επαγγελματίες είναι πιο τίμιες από τις άλλες: ξέρουμε τι ζητάνε και - στο περίπου - τι προσφέρουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.517
Πόντοι
3.656
Άκυρο τελείως αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς την άποψη σας ως μεγαλύτεροι και πιο της πιάτσας. Ελλεινίδες με μαύρους. Τι τους βρίσκουν ; Το βλέπω πλέον καθημερινά. Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δε μπορείς να κατέβεις κέντρο χωρίς να δεις mix raced ζευγαράκι.

Είναι μόνο το μέγεθος της πούτσας τους που τις ελκύει η παίζει κάποιο περίεργο ψυχολογικό σύνδρομο ;

Εγώ μόνο κάτι χοντρες έχω δει με μαύρους στη Θεσσαλονίκη.Αλλά κι αυτό σπάνια

Στην Αθήνα τώρα που ήμουν,είδα κάποια mix αλλά μόνο τουρίστες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

Ενδέχεται να είναι αθλητές κάποιοι από αυτούς.
Σίγουρα όμως ακόμα και αν πουλάνε γυαλιά ηλίου μα'ι'μου με σήμα την μπανάνα έχουν θητεύσει στο καμάκι ενώ ο μέσος μαγκοπουστρακος που δεν αντέχει την απορριψη το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σαχλαμαριζει σε σοσιαλ μύδια.
Ποιος έχει πιο πολλές πιθανότητες;Όεο;!;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.994
Πόντοι
2.846
Το πολύ πολύ αν είναι Αθηναία και δεν έχει και αυτή χώρο το κάνουμε μέσα στο αμάξι σιγά τώρα, απλά πρέπει να πάμε σε απομονωμένο μέρος
χμμ, τα απομονωμένα μέρη συνήθως είναι γνωστά. Επανειλημμένα έχω πέσει σε ματάκηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom