Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Ρε μάγκες για πείτε επειδή είμαι Νεάπολη τώρα, τι παίζει εδώ από κορίτσια μπας και κάνουμε τίποτα. Σήμερα πάω Χαλκιδική βασικά μετά θα ξαναέρθω για κάποιες μέρες
Παθων μαθων γιατι κι εγω καποτε εκανα επιλογες κι εδειξα ευαισθησια κτλΤις έχει προικίσει η φύση να είναι πιο μπροστά από τον άντρα (τις περισσότερες φορές), γιατί θα γίνουν μανούλες (τουλάχιστον γιαυτό προορίζονται).
Αυτές "χρησιμοποιούν αυτό το χάρισμα" για την πάρτη τους στην σημερινή εποχή...
Αν επιτρέπεται troubaman, τον σφύριξες σε καμιά ακάποτα παλαιότερα και την φούσκωσες;
Γιαυτό λες παθών και μαθών;
Οι τουρίστες έχουν καλύτερους μισθούς και αυτές που κουβαλανε τις έχουν χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό ,όχι όταν κλείσανε τα εισιτήρια ...Όντως,δεν πήγα καθόλου νότια ή βόρεια,γυρνούσα κυρίως κέντρο.Φαντάζομαι τουπέ που θα παίζει εκει πέρα.Πάντως είδα καλά μουνιά κάτω,πέρα απο ξένες δηλαδή είδα και ελλεεινίδες,απομυθοποίησα κάπως τη Θεσσαλονίκη σ'αυτόν τον τομέα.
ΥΓ Ότι και να λέμε,καλοκαίρι ειδικά ένα γκομενάκι το χρειάζεσαι για να βολτάρεις.Να πω την αλήθεια,ψιλοζήλεψα τουρίστες που τους έβλεπα με μουνάρες να βολτάρουν Πλάκα,Θησείο κλπ,μακάρι να'χαμε κι εμεις καμια ξένη να τη γυρνούσαμε
Τζιμάκο, δεν θα έχεις πρόβλημα όσο είσαι φοιτητής. Το πρόβλημα θα το έχεις μετά, όταν τελειώσεις τη σχολή και μέχρι να μπεις στην αγορά εργασίας κανονικά. Αυτό το διάστημα είναι μαρτύριο, γιατί θα είσαι στα καλύτερα σου χρόνια χωρίς λεφτά, μένοντας στο πατρικό, χωρίς πολλές ευκαιρίες για γυναίκες και με μία limited ζωή. Και μπορεί να τραβήξει πολλά χρόνια.Το πολύ πολύ αν είναι Αθηναία και δεν έχει και αυτή χώρο το κάνουμε μέσα στο αμάξι σιγά τώρα, απλά πρέπει να πάμε σε απομονωμένο μέρος
Ενω οταν μιλαμε για γκομενες, ασπριζει η καρδια σου?Ρε μαλάκες μη μας μαυρίζετε κι άλλο την καρδιά με δουλειές και μεταναστεύσεις,γραψτε τίποτα για γκόμενες να πούμε.Μπαίνουμε εδώ να ξεχαστούμε και μαυρίζουμε κι άλλο
Οι τουρίστες έχουν καλύτερους μισθούς και αυτές που κουβαλανε τις έχουν χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό ,όχι όταν κλείσανε τα εισιτήρια ...
Ενδεχομένως να μη θέλει να ζήσει μακρυά τους αλλά αυτό είναι κάτι που η άλλη μπορεί να εξάγει εφόσον του ζήτησε να φυγουν κ της αρνήθηκε. Προσωπικά αν ημουν σε αυτή τη θέση δεν θα αρνιόμουν σε καμία περιπτωση. Αλλά σίγουρα δεν θα αφηνα ένα διαμέρισμα η χώρο επειδή είναι αι στην ίδια οικοδομή για να παω να ζησω άλλου.
Μαγειρευεις το φαγητό σου πλενεις τα ρουχα σου κλείνεις τη πορτα κ τελείωσε. Ζεις μόνος σου κ περιπου 70% τελείως ανεξάρτητος. Από το να προσπαθείς να συνεννοηθείς με τους άλλους ενοίκους θα έχεις τους γονείς σου.
Προφανώς αυτή η γελοία μόδα με τα μούσια ίσως έχει αρχίσει να υποχωρεί από τον υπόλοιπο κόσμο αλλά όχι από εδώ....Δεν είπα ότι δεν τις αξίζουν,πέρα απο τους μισθούς εννοείται είναι και πιο όμορφοι λαοί γενικώς,και οι άντρες και οι γυναίκες.Βλέπεις ταιριαστά ζευγάρια εμφανισιακά,ψηλός-ψηλή,ξανθός-ξανθιά,οικογένειες με παιδιά όλοι όμορφοι,από τη μια έβλεπες τη μαυρίλα των λαθρογυφτων,την καγκουρομουσίλα των ελλήνων κι απ'την άλλη το ξανθό γένος.Είδα και εξαιρέσεις βέβαια,κάτι βρωμολατίνους με ξανθιές,έναν τάπα Ιταλό με μια μουνάρα 2 κεφάλια ψηλότερή του με παιδί,αλλά γενικώς έβλεπες ωραίο κόσμο.Ωραίο πράγμα να βλέπεις κόσμο απο πολιτισμένες χώρες και όχι μόνο τους πακιστανογυφτους
Νομίζω αυτό εννοούσε ο συναγωνιστής.Κουραζεται με δουλειές του σπιτιού για την εμπειρία ενώ θα μπορούσε να μην κουράζεται ...αν θέλει ας μας επιβεβαιώσει τι γίνεται.Τύπε μη μου πεις ότι ζεις στην ίδια οικοδομή με τη μάνα σου...αλλά μαγειρεύεις και πλένεις τα ρούχα σου εσύ.Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο γιατί.
Οι πλεμποπληθυσμοι τις θυμίζουν το πραγματικό τους επίπεδο από το οποίο δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν....Το έχουμε ξαναπεί...
αν δείτε σε τι παιδιά έριξαν χυλόπιτα οι Ελλεινιδες στην Ελλάδα...
Και με τι αραβοτουρκους πηδιουνται στην Αγγλία και Γερμανία θα τις σιχάθειται
Αλλά αυτές είναι οι Ελλεινηδες συναγωνιστές ...
Γιαυτό οι γνωστες επιμένουμε στο ανατολικο μπλοκ...
Δασκαλε μου γιατι δεν μας ειδοποιησες για αυτογραφα?Αυτό το 3ήμερο που δεν έγραφα,ήμουν Αθήνα.Είχα να κατεβώ πολλά χρόνια.Σκέφτηκα να επικοινωνήσω με κανα μύστη εδώ μέσα να κάναμε καμια καμακοκατάσταση,αλλά τελικά δεν το κανα.
Έπαθα πλάκα με το πόσο τουρισμό έχει η Αθήνα.Και ειδικά τουρίστριες.Τόσο ξανθό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.Είδα μουνάρες που τις χάζευα σαν μαλάκας.Ποια Θεσσαλονίκη που λέμε ότι έχει και τουρισμό;Καμία σχέση με την Αθήνα.Είδα και πολλά καυλάκια ελλεεινίδες πιτσιρίκες.
Αυτό που περίμενα ότι θα με χάλαγε ήταν οι λάθρο,γύφτοι και άστεγοι.Ομόνοια να αηδιάζεις,και στο Μοναστηράκι ειδικά στο μετρό.
Γενικά Αθήνα αξίζει για βόλτα στην Ακρόπολη και για τις γυναίκες.Κατα τ'άλλα μια πενταβρώμικη τσιμεντούπολη όπως και η Θεσσαλονίκη,απλά με μεγαλύτερη έκταση και μετρό.
Διάβασε απο πανω σου την ανάρτηση μου...Άκυρο τελείως αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς την άποψη σας ως μεγαλύτεροι και πιο της πιάτσας. Ελλεινίδες με μαύρους. Τι τους βρίσκουν ; Το βλέπω πλέον καθημερινά. Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δε μπορείς να κατέβεις κέντρο χωρίς να δεις mix raced ζευγαράκι.
Είναι μόνο το μέγεθος της πούτσας τους που τις ελκύει η παίζει κάποιο περίεργο ψυχολογικό σύνδρομο ;
εάν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να μείνεις μόνος σου, απλά τις γράφεις στ' @@@@δια σου, λες "σε όποια αρέσω" και πηγαίνεις με όσες επαγγελματίες επιτρέπει το εισόδημά σου.Δηλαδή εγώ που θα μένω με γονείς θα κάνω κακη εντύπωση?
Άκυρο τελείως αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς την άποψη σας ως μεγαλύτεροι και πιο της πιάτσας. Ελλεινίδες με μαύρους. Τι τους βρίσκουν ; Το βλέπω πλέον καθημερινά. Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δε μπορείς να κατέβεις κέντρο χωρίς να δεις mix raced ζευγαράκι.
Είναι μόνο το μέγεθος της πούτσας τους που τις ελκύει η παίζει κάποιο περίεργο ψυχολογικό σύνδρομο ;
Άκυρο τελείως αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς την άποψη σας ως μεγαλύτεροι και πιο της πιάτσας. Ελλεινίδες με μαύρους. Τι τους βρίσκουν ; Το βλέπω πλέον καθημερινά. Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δε μπορείς να κατέβεις κέντρο χωρίς να δεις mix raced ζευγαράκι.
Ενδέχεται να είναι αθλητές κάποιοι από αυτούς.Άκυρο τελείως αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς την άποψη σας ως μεγαλύτεροι και πιο της πιάτσας. Ελλεινίδες με μαύρους. Τι τους βρίσκουν ; Το βλέπω πλέον καθημερινά. Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δε μπορείς να κατέβεις κέντρο χωρίς να δεις mix raced ζευγαράκι.
χμμ, τα απομονωμένα μέρη συνήθως είναι γνωστά. Επανειλημμένα έχω πέσει σε ματάκηδες.Το πολύ πολύ αν είναι Αθηναία και δεν έχει και αυτή χώρο το κάνουμε μέσα στο αμάξι σιγά τώρα, απλά πρέπει να πάμε σε απομονωμένο μέρος