Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Μου το λένε.. Δε βλέπεις? Με έπεισανΕίναι τίμια η τοποθέτησή σου...όμως από το περιβάλλον σου δεν σου λένε την λέξη "γάμος" συχνα- πυκνά;
Μου το λένε.. Δε βλέπεις? Με έπεισανΕίναι τίμια η τοποθέτησή σου...όμως από το περιβάλλον σου δεν σου λένε την λέξη "γάμος" συχνα- πυκνά;
Γράφει κιόλας ότι "η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και ανέραστη" ή δεν το ξεχείλωσε τόσο?Εκεί στο reddit λέει μια για 50αρη που σαλιαρίζει βλέποντας 20χρονα. Για μένα λέει μάλλον
Με τι να σαλιαρίζω δηλαδή με τη Ρούλα?
Που να μάθει ότι πηδάμε κιόλας τα 20χρονα με μικρό παράβολο. Θα κάνει καθιστική διαμαρτυρία στο συνταγμα
Και 22 να είσαι πάλι τα αρχιδια σου παίρνειςΜε ότι τρόπο και να πας,παίρνεις τ'αρχίδια σου
Μόνο αν είσαι κάτω των 25 φοιτητής κλπ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη,μπορεί να γνωρίσεις καμία συνομήλικη έτσι.Σε μεγαλύτερες ηλικίες παίζει η αγαμία της αγαμίας για όποιον δεν έχει σχέση
δε μελέτησα σε βάθος, μια ματιά έριξα και το άφησα, κυρίως γιατί περισσότερο έγραφαν σεντόνια σιχαμένοι white knights γλείφτες παρά γυναίκες. Αλλά αυτό το συγκράτησα γιατί τις προάλλες έβλεπα 20χρονα μουνάκια στο κλαμπ και ταυτίστηκαΓράφει κιόλας ότι "η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και ανέραστη" ή δεν το ξεχείλωσε τόσο?
Έχουμε περάσει στη αντεπίθεση εδώ και καιρό τύπε: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης - ODEM.GRΥπάρχει στο διαδύκτιο και αυτό εδώ το φανταστικό site
naieisaimisogynis com δηλαδή ναι είσαι μισογύνης τελεία κομ το οποίο διασπείρει παπαριές αδιαλείπτως από το 2014.
Ήθελα να ήξερα ποιοι το διαβάζουν και την αναγκάζουν να γράφει; Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει;
Πάντως μιλάμε για τόσο μίσος συμπυκνωμένο απέναντι στους άντρες που ακόμα και ο πιο ακραίος μισογύνης φαίνεται γατάκι μπροστά τους.
Πολύ καλόΈχουμε περάσει στη αντεπίθεση εδώ και καιρό τύπε: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης - ODEM.GR
βοηθαω ενα κτηνοτροφο οταν ερχοντε οι σφαγες των αρνιων για το πασχα. αμα βαλω φωτο απο τη διαδικασια με μενα το αρνι και το μαχαιρι στο λαιμο του, λες να εχω επιτυχιες?"αυτη τη φωτο που εισαι εκει και κανεις αυτο,βγαλτη σου χαλαει ολο το προφιλ"
Ούτε και εσύ.... κράτησες τον λόγο σουΤυπε μιλαμε η τυπισσα πρεπει να μου χε πει 100 φορες στη 1η συναντηση εκεινη τη φορα οτι δεν ειναι τετοια φαση τυπος για να παιξει φαση και παει πολυ καλα με το δικο της και να χουμε επαφη απλα. Ολο "ναι καταλαβαινω απολυτα τι λες" απανταγα, μετα το 2ο ραντεβου που τη γαμησα μου στελνε τα ιδια λεγοντας οτι θελει πολυ να κρατησουμε την ωραια επαφη αλλα καλυτερα να μη το επαναλαβουμε και βρεθηκαμε και τη πηδηξα αλλες 3 φορες απο τοτε. Παντως δεν ηταν τετοιος τυπος
γενικα μιλησα. μονο για αυτα μας θελουν. εγω προσωπικα δε κανω like και σχολια σε γυναικεςΤότε γιατί τα κάνεις?
Σφαζεις αρνιά δηλαδή εσυ? Έλεος ρε τυπε.. Τώρα θα μ πεις κάποιος πρέπει να τη κάνει αυτή τη δουλειάβοηθαω ενα κτηνοτροφο οταν ερχοντε οι σφαγες των αρνιων για το πασχα. αμα βαλω φωτο απο τη διαδικασια με μενα το αρνι και το μαχαιρι στο λαιμο του, λες να εχω επιτυχιες?
Μάλλον λέμε το ίδιο γιατί σκοπός είναι να κινηθείς γρήγορα αλλά χωρίς να φανείς ότι κρέμεσαι από πάνω της.Γι αυτό αναφέρω πως πρέπει να παίζεις σε διπλά και τριπλά ταμπλό ώστε να είσαι ταχύς αλλά όχι ''εξαρτημένος''συμφωνω σε γενικες γραμμες αλλα διαφωνω στο κομματι της πιεσης, βιασυνης γιατι φαινεσαι λιγουρης.
δειξε οτι περνας καλα και μαζι της αλλα και γενικα στη ζωη σου και δεν κρεμιεσαι απο πανω της. αυτο ισχυει και στην πορεια της σχεσης.
θελουν αντρες με προσωπικοτητα και ασχολιες-στοχους κτλ.
σου αρεσει μεν αλλα δεν καιγεσαι να κανεις κατι μαζι της γιατι εχεις κι αλλες επιλογες. (ολο το μυστικο ειναι....αυτα δεν τα λες αλλα με μαεστρια, την αφηνεις να τα υποθεσει.) η εναλλαγη ζεστη-κρυο, τις τρελαινει.
κανα ψιλο να βγαινει, τι να κανουμε...Σφαζεις αρνιά δηλαδή εσυ? Έλεος ρε τυπε.. Τώρα θα μ πεις κάποιος πρέπει να τη κάνει αυτή τη δουλειά
Και 22 να είσαι πάλι τα αρχιδια σου παίρνεις
Εγώ ψηφίζω να κρατήσεις την φωτογραφία που έχεις γιατί πραγματικά ταιριάζει με την συναγωνιστικη σου προσωνυμία.βοηθαω ενα κτηνοτροφο οταν ερχοντε οι σφαγες των αρνιων για το πασχα. αμα βαλω φωτο απο τη διαδικασια με μενα το αρνι και το μαχαιρι στο λαιμο του, λες να εχω επιτυχιες?
δε πα να ειναι και της κου κλουξ κλαν. ωραιο μουνι να ειναι......Αν εφαρμόσεις την άλλη σου ιδέα μπορεί να σου την πέσει καμμία σατανιστρια ....
α ρε Δασκαλε τα καλυτερα σου αξιζουνΆμα τα παίρνεις και στα 22,χέσε μέσα.Εκτος αν μένεις σε χωριό.
Ήμουν Θεσσαλονίκη τις προάλλες (είχα καιρό να πάω) και κόντευα να βαρέσω μαλακία απ'τα κωλαράκια
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλεύρι....το λέγανε κάπως έτσι και τα Ημισκούμπρια....σωραιοςςςςςς!!!!!!!δε πα να ειναι και της κου κλουξ κλαν. ωραιο μουνι να ειναι......
Χάθηκε η θυληκοτιτα απ τις Ελληνίδες ....Κάποτε κάναμε ωραίο καμάκι,με σχετικά καλά αποτελέσματα..τώρα φοβασε μη σε καταγγιλουν για σεξουαλικη παρενόχληση...Θέλει να το ψυχολογισεις πρώτα ,και αφού δεις ότι σε πέρνει , τότε περνεις πρωτοβουλία...Αλλάξανε πολύ οι εποχές παιδιά ...παλιότερα ήταν όντος ποιο απλά τα πραγματα.