arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
θεωρω τα ορια τους ευδιακριτα αλλα οκ ας μην παιζουμε με τις λεξεις.Και ο σεβασμός χωρίς όρια γίνεται εκμετάλλευση οπότε προσοχή στις λεπτές γραμμές.
θεωρω τα ορια τους ευδιακριτα αλλα οκ ας μην παιζουμε με τις λεξεις.Και ο σεβασμός χωρίς όρια γίνεται εκμετάλλευση οπότε προσοχή στις λεπτές γραμμές.
οτι νομιζεις....υπαρχουν καποια βλεμματα που λαμβανεις απο μια γυναικα, τα οποια ειναι πολυ πιο σημαντικα απ τα λογια και σε διαβεβαιωνουν οτι δεν εχει ματια για αλλον. τλχ ετσι το κρινω με βαση τις δικες μου εμπειριες.
στο ασχετο εξω, αν δεν πας συστημενος, πρεπει να εχεις ωραιο τροπο και να την πετυχεις σε καλη στιγμη και διαθεση.
τιπ...βοηθαει πολυ, το να σε εχει προσεξει απο πριν με παρεα, να χαμογελας και να περνας ομορφα.
οχι μιζερια και απογνωση
να στο πω κι αλλιως. προτιμω να σκεφτομαι ετσι, και αν την πατησω την πατησα.οτι νομιζεις....
μου εχουν ριξει ματιες και κοριτσια του χωρου. καθολου απιθανο να σε γουσταρει και μια τετοια γκομενα η απλα να σε βλεπει σαν πιο ευχαριστη συναντηση σε σχεση με αλλους. αυτο ομως δεν εχει σχεση με μια κοπελα που γνωριζεις και θελετε περιπου τα ιδια πραγμτατα.πηγαινε σε ενα μπουρδελο και δες με τι ματια θα σε κοιταξει μια πουτανα...σαν να νομιζεις οτι δε θα μπει αλλος πελατης μεσα
και στο κατω κατω, εχουμε δημιουργησει και μια παραδοση στο να συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.πηγαινε σε ενα μπουρδελο και δες με τι ματια θα σε κοιταξει μια πουτανα...σαν να νομιζεις οτι δε θα μπει αλλος πελατης μεσα
Πολυ τα γενίκευεις τα πράγματα παντα σε σχέση με τον εαυτό σου. Είναι σα να λέω εγώ εφόσον εγώ δε γαμαω, τέλος δε γαμαει κανεις... Για κάτσε...Με ότι τρόπο και να πας,παίρνεις τ'αρχίδια σου
Μόνο αν είσαι κάτω των 25 φοιτητής κλπ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη,μπορεί να γνωρίσεις καμία συνομήλικη έτσι.Σε μεγαλύτερες ηλικίες παίζει η αγαμία της αγαμίας για όποιον δεν έχει σχέση
οχι γιατι ειναι ελληνιδα..... γιατι απλα δε σε/με/μας γουσταρουν. μολις ανοιξε η ελευθερη κυκλοφορια, ξανα βρεθηκαν μαυτους που γαμιουντε παντα...μπορει να εβραζαν απο αγαμια οντως μετα το λοκνταουν αλλα θα σου ριξει ακυρο ετσι γιατι....ειναι ελλεηνιδα
Αν είναι έτσι πάω πασσονα στο πω κι αλλιως. προτιμω να σκεφτομαι ετσι, και αν την πατησω την πατησα.
λιγο πολυ, ολα στη ζωη ρισκο ειναι. οποτε επιλεγω να βλεπω την θετικη πλευρα στα πραγματα.
κατηγορουν αυτους που γουσταρουν. γιατι μονοι αυτοι θελουν να τις τη πεφτουν. οι υπολοιποι ειμαστε αορατοι... γιαυτες χρησημευουμε μονο για να παιρνουν επιβεβαιωση ειτε απο πεσιματα εξω, ειτε απο μηνυματα, ειτε απο like και σχολια.Ε, δεν γίνονται αυτά. Πάντως, σε σχέση με άλλες εθνικότητες, οι ελληνίδες είναι πολύ πίσω στην πρωτοβουλία κινήσεων ενώ την ίδια ώρα κατηγορούν εμάς ότι "δεν το έχουμε" με το φλερτ.
Τότε γιατί τα κάνεις?κατηγορουν αυτους που γουσταρουν. γιατι μονοι αυτοι θελουν να τις τη πεφτουν. οι υπολοιποι ειμαστε αορατοι... γιαυτες χρησημευουμε μονο για να παιρνουν επιβεβαιωση ειτε απο πεσιματα εξω, ειτε απο μηνυματα, ειτε απο like και σχολια.
τολμας να αμφισβητησεις τον Δασκαλο?Πολυ τα γενίκευεις τα πράγματα παντα σε σχέση με τον εαυτό σου. Είναι σα να λέω εγώ εφόσον εγώ δε γαμαω, τέλος δε γαμαει κανεις... Για κάτσε...
Πολυ τα γενίκευεις τα πράγματα παντα σε σχέση με τον εαυτό σου. Είναι σα να λέω εγώ εφόσον εγώ δε γαμαω, τέλος δε γαμαει κανεις... Για κάτσε...
...οι οποίοι σχεδόν πάντα προέρχονται από κάποιον κύκλο( κοινωνικό,επαγγελματικό κτλ).Το παίζουν μυξοπαρθένες μόνο στους άγνωστους.Και μια χαρά δέχονται τα καφριλίκια απ'αυτούς που γουστάρουν.
Εγώ γαμαω ρε Σαντ μαν. Και τώρα που μιλάμε αν θέλω ξανά ζεσταινω μερικές..απλα θα μου πριξουν τα αρχιδια παλι... Να γιατί προτιμώ τα μπουρδελα. Στο λέω για να μη μου πεις και συ ότι επειδή πηγαινω σε μπουρδελα άρα δε μπορώ να βρω και έξω γκόμενεςΕσύ βλέπεις να γαμάνε πολλοί;
Εγώ γαμαω ρε Σαντ μαν. Και τώρα που μιλάμε αν θέλω ξανά ζεσταινω μερικές..απλα θα μου πριξουν τα αρχιδια παλι... Να γιατί προτιμώ τα μπουρδελα. Στο λέω για να μη μου πεις και συ ότι επειδή πηγαινω σε μπουρδελα άρα δε μπορώ να βρω και έξω γκόμενες
τηπε τα πρωσαιχουν αφτα. Αλλοι φωρα να ξεςρε δε μου αφησε καν περιθωρια λεμε. "αμαν ρε ...... με το καλημαιρα" και τελος.
εμεινα κοκκαλο.
Δεν θέλω μόνιμη γκόμενα, οποία και να είναι πρώτον θα τη βαρεθώ και δευτερον και να μη τη βαρεθώ παλι θα θέλω και κάτι άλλο.Η πλειοψηφία όμως χωρίς μόνιμη γκόμενα γαμάει την παλάμη της
Είναι τίμια η τοποθέτησή σου...όμως από το περιβάλλον σου δεν σου λένε την λέξη "γάμος" συχνα- πυκνά;Δεν θέλω μόνιμη γκόμενα, οποία και να είναι πρώτον θα τη βαρεθώ και δευτερον και να μη τη βαρεθώ παλι θα θέλω και κάτι άλλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όποτε έχω μόνιμη είναι σα να έχω έναν μόνιμο πονοκεφαλο.