Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Σαντ που μενεις ρε τυπε? Να δούμε αν ειναι κοντα η Αθήνα ή η Σαλονίκη και να σε στείλουμε πακετο σε ενα εσκορτακι για gfe. Θα δεις μετα ολα θα φαίνονται καλύτερα
Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να μένει πιο κοντά σε Θεσσαλονίκη.Μπορεί και να ξεγελιέμαι όμως γιατί αν θυμάμαι καλά έχει σπουδάσει εδώ.Πάντως εδώ μπορεί να έρθει με πρόσχημα ένα διήμερο με φίλους του.Θα τον στείλουμε σε κάποια από αυτές που μιλάνε καλά έως άπταιστα ελληνικά.Το χρειάζεται και το μπίρι-μπίρι,τον έχω ψυχολογήσει

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Οχι GFE φαση με γλωσσοφιλα ρε παιδια,θα κολλησει το μυαλο του και θα ερωτευτει και θα ειναι ασχημο.Εγω πιστευω ενα στουντιο με μια καλη και αρκετα εμφανισημη κοπελα θα του κατσει μια χαρα.Σαντ,μην παρεις απλο προγραμμα ομως,δεν θελω τσιγγουνιες.Παρε τουλαχιστον 69 να την γλειψεις να γουσταρεις.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Οχι GFE φαση με γλωσσοφιλα ρε παιδια,θα κολλησει το μυαλο του και θα ερωτευτει και θα ειναι ασχημο.Εγω πιστευω ενα στουντιο με μια καλη και αρκετα εμφανισημη κοπελα θα του κατσει μια χαρα.Σαντ,μην παρεις απλο προγραμμα ομως,δεν θελω τσιγγουνιες.Παρε τουλαχιστον 69 να την γλειψεις να γουσταρεις.
Λες να ερωτευτεί τη βίζιτα ενώ υπάρχει μετά απόσταση;Ευτυχώς δεν μένει Θεσσαλονίκη δηλαδή

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Λες να ερωτευτεί τη βίζιτα ενώ υπάρχει μετά απόσταση;Ευτυχώς δεν μένει Θεσσαλονίκη δηλαδή

Φανταζεσαι ρε φιλε να ειναι ιεραποστολικο,να τον κοιταει στα ματια το μωρο και να τον αρχισει στα γλωσσοφιλα?Παει,θα την δαγκωσει την λαμαρινα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.785
Πόντοι
8.346
Αυτό δεν το βαλαμε στην εξισωση.. :think:
Ας πάρει τοτε μια για pse να της δωσει το μουνι στο χερι. Να βγάλει το άχτι του γ τις ελλεεινιδες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Φανταζεσαι ρε φιλε να ειναι ιεραποστολικο,να τον κοιταει στα ματια το μωρο και να τον αρχισει στα γλωσσοφιλα?Παει,θα την δαγκωσει την λαμαρινα.
Και να του ψυθιρίζει στο αυτάκι.Και μετά το τέλος,χάδια.Ωχ,ωχ,λες να το καταστρέψουμε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακομη δεν πηρατε χαμπαρι οτι ο ΣαντΜαν δεν θελει στην πραγματικοτητα γκομενα, αλλά θελει απλως να γκρινιαζει και να θυματοποιειται?
Τι αλλο πρεπει να πει για να το δειτε?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Και να του ψυθιρίζει στο αυτάκι.Και μετά το τέλος,χάδια.Ωχ,ωχ,λες να το καταστρέψουμε;
Ζορικα πραγματα αυτα φιλε,δεν ειδες τι γραφει?Εχει απωθημενα ο τυπος.Θα τον χασουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακομη δεν πηρατε χαμπαρι οτι ο ΣαντΜαν δεν θελει στην πραγματικοτητα γκομενα, αλλά θελει απλως να γκρινιαζει και να θυματοποιειται?

Να σου πω την αληθεια κατι ειχα καταλαβει αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Εγώ πιστεύω ότι περνάει φάση πεσιμισμού.Μόλις βρει γκόμενα,θα τη δει αλλιώς τη φάση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγώ πιστεύω ότι περνάει φάση πεσιμισμού.Μόλις βρει γκόμενα,θα τη δει αλλιώς τη φάση
Τύπε οταν κατι κραταει 1-2 χρονια, μπορει να ειναι φαση πεσιμισμου. Οταν κραταει δεκαετιες, ειναι απλως χοντρη καταθλιψάρα για την οποια επρεπε προ πολλού να εχει αναζητησει βοηθεια

Μόλις βρει γκόμενα,θα τη δει αλλιώς τη φάση
Πώς θα βρει γκομενα ρε φιλε? Ποια τρελαθηκε? Ο ανθρωπος ειναι creepy. Kαι την θελει και 9αρι τουλαχιστον και να του την πεσει κι εκεινη. Ελεος δηλαδη

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Ζορικα πραγματα αυτα φιλε,δεν ειδες τι γραφει?Εχει απωθημενα ο τυπος.Θα τον χασουμε
Για αυτό θα τον στείλω σε κάποια που δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.Ωραία εμφάνιση και αδύνατη είναι.Τον έχω κόψει ότι του αρέσουν οι skinny

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Τύπε οταν κατι κραταει 1-2 χρονια, μπορει να ειναι φαση πεσιμισμου. Οταν κραταει δεκαετιες, ειναι απλως χοντρη καταθλιψάρα για την οποια επρεπε προ πολλού να εχει αναζητησει βοηθεια

Πώς θα βρει γκομενα ρε φιλε? Ποια τρελαθηκε? Ο ανθρωπος ειναι creepy. Kαι την θελει και 9αρι τουλαχιστον και να του την πεσει κι εκεινη. Ελεος δηλαδη
Η αλήθεια είναι ότι διακρίνω και εγω στοιχεία κατάθλιψης.Δεν είναι κακό να απευθυνθεί σε ειδικό,δεν είμαστε στο 1910.
Μόλις λύσει τα θέματα,ΑΝ είναι creepy,θα πάψει να είναι.Και πρέπει να ρίξει και λίγο τις απαιτήσεις του.Σε όλους αρέσουν οι μουνάρες,αλλά και οι ομορφούτσικες μια χαρά είναι.Άσε που συνήθως έχουν και πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Η αλήθεια είναι ότι διακρίνω και εγω στοιχεία κατάθλιψης.Δεν είναι κακό να απευθυνθεί σε ειδικό,δεν είμαστε στο 1910.
Μόλις λύσει τα θέματα,ΑΝ είναι creepy,θα πάψει να είναι.Και πρέπει να ρίξει και λίγο τις απαιτήσεις του.Σε όλους αρέσουν οι μουνάρες,αλλά και οι ομορφούτσικες μια χαρά είναι.Άσε που συνήθως έχουν και πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα
Και στο κάτω κάτω ας πάει σε μια μουνάρα βίζιτα,να του φύγει το απωθημένο.Εγώ το έχω κάνει,δεν ντρέπομαι να το πω

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Για αυτό θα τον στείλω σε κάποια που δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.Ωραία εμφάνιση και αδύνατη είναι.Τον έχω κόψει ότι του αρέσουν οι skinny

Να της πεις ομως να το κρατησει αυστηρως επαγγελματικο,μην τον αρχισει στις αγαπουλες,μωρακι μου και τετοια και προπαντος οχι φιλακια.
Ασχετο αλλα μιλαω με μια μαλακω πιτσιρικα απο Αθηνα,Καρδιτσα εγω.Ολο το πρωι μεχρι στις 6 το απογευμα περιπου,ειναι ενεργη και μιλαμε κανονικα.Απο τις 6 περιπου και μετα,μου απανταει καθε μια ωρα ξερω γω.Τωρα ειχε κανενα δυωρο να απαντησει,απαντησε πριν 10 λεπτα και μου κανει,συγγνωμη,εκανα ντουζ.Εφαγα φλασια και λεω,τι στο διαολο,στουντιακο προγραμμα εχει η γκομενα,πρωι δεν εχει πολυ κινηση,μετα απογευμα και βραδυ ξεκιναει η δουλεια,11 το βραδυ ντουζ,τις στελνω,ειχες πελατη?
Τι πελατη μου κανει,πας καλα?Τι εννοεις?χαχαχαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν θα απευθυνθει ποτέ, γιατι δεν αποδεχεται οτι εχει προβλημα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206

Φιλε,εγω πιστευω οτι το 99% των περιπτωσεων αλλα σαντ που κλαιγονται οτι δεν μπορουν να βρουν γκομενα,ειναι τιποτα ορκ που θελουν και 8αρια-9αρια.Αν ριξει λιγο τα στανταρ και προσγειωθει λιγο,μια χαρα μπορει ο καθενας να βρει γκομενα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Να της πεις ομως να το κρατησει αυστηρως επαγγελματικο,μην τον αρχισει στις αγαπουλες,μωρακι μου και τετοια και προπαντος οχι φιλακια.
Ασχετο αλλα μιλαω με μια μαλακω πιτσιρικα απο Αθηνα,Καρδιτσα εγω.Ολο το πρωι μεχρι στις 6 το απογευμα περιπου,ειναι ενεργη και μιλαμε κανονικα.Απο τις 6 περιπου παντα και μετα,μου απανταει καθε μια ωρα ξερω γω.Τωρα ειχε κανενα δυωρο να απαντησει,απαντησε πριν 10 λεπτα και μου κανει,συγγνωμη,εκανα ντουζ.Εφαγα φλασια και λεω,τι στο διαολο,στουντιακο προγραμμα εχει η γκομενα,πρωι δεν εχει πολυ κινηση,μετα απογευμα και βραδυ ξεκιναει η δουλεια,11 το βραδυ ντουζ,τις στελνω,ειχες πελατη?
Τι πελατη μου κανει,πας καλα?Τι εννοεις?χαχαχαχαχα
Και να είναι στουντιοκόριτσο η βίζιτα,θα στο έλεγε;Με τη βίζιτα δεν κάνω εγώ τον μεσάζοντα.Ξέρω όμως ότι απαντάει η γκομενα.Επισης,την έχω ψυχολογήσει,δεν είναι από τα αρπακτικά που αρμέγουν αγαπούληδες.Είναι από τις καλές πάστες ανθρώπων

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.534
Πόντοι
3.786
Δεν θα απευθυνθει ποτέ, γιατι δεν αποδεχεται οτι εχει προβλημα.
Η αποδοχή οδηγεί στη λύση,είναι προαπαιτούμενο.Μακάρι κάποια στιγμή να φάει φλασιά.Επαναλαμβάνω,δεν πρέπει να είναι ταμπού στις μέρες μας αλλά και ούτε χρειάζεται όμως να το μάθει κανένας

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.785
Πόντοι
8.346
- I want Sherlock.
-But we have Sherlock at bou.

Sherlock at bou:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Και να είναι στουντιοκόριτσο η βίζιτα,θα στο έλεγε;Με τη βίζιτα δεν κάνω εγώ τον μεσάζοντα.Ξέρω όμως ότι απαντάει η γκομενα.Επισης,την έχω ψυχολογήσει,δεν είναι από τα αρπακτικά που αρμέγουν αγαπούληδες.Είναι από τις καλές πάστες ανθρώπων

Ε τοτε να τον στειλουμε,εχω αρχισει να πιστευω οτι θα του φερθει πολυ ενταξει το κοριτσι αν ειναι ετσι οπως τα λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom