Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Κι αυτό θέλει κάποια στρατηγική.εχω φιλες....καλυτερες απο αυτες ποτε δεν μου γνωρισαν
Κι αυτό θέλει κάποια στρατηγική.εχω φιλες....καλυτερες απο αυτες ποτε δεν μου γνωρισαν
εξωτερικο παζει πιο πολυ το τιντερ οποτε λενε εσυ πρεπει να κανεις δυνατο προφιλμπορει να υπάρχει και μια γευση γνωριμιων αποκλειστικα απο κυκλο και στο εξωτερικο αλλα αποκλειεται τοσο εντονη οσο εδω.
εξωτερικο δεν ασχολουμαι με αυτα...εδω ναι του γαμαω τη μανα,αλλα εξω ειναι τοσο απλο το καμακι και τοσο ανθρωπινα και φυσικολογικα τα πραγματα,που δεν μου χρειάστηκε..Το ειχα βαλει καποτε απο συνηθεια αλλα μετα που καταλαβα οτι δεν ειχα να κανω με νοοτροπια ελλαδας,το εσβησα.εξωτερικο παζει πιο πολυ το τιντερ οποτε λενε εσυ πρεπει να κανεις δυνατο προφιλ
να δειχνεις για παραδειγμα οτι πηγαινεις συνεχεια ταξιδια καλα αμαξια και ετσι να δειχνεις την εικονα του επιτυχημένου
δε ξερω τωρα με την υποθεση tinder swindler αν εχουν αλλαξει πια αυτα ομως
Συμφωνω πως η μεταθεση ευθυνων μονο καλο δεν κανει αγαπητε ΑλεξΟταν εχεις μαθει επι 20 χρονια να κλαιγεσαι, να θυματοποιεισαι, να σου φταινε ολοι και ολα και να εχεις φτιαξει μια safety zone που λεει οτι οι αλλοι φταινε για αυτα που περνας και για την δυστυχια σου, θα αποτελούσε πολιτισμικο σοκ να αποκτησεις γκομενα. Δεν ξερεις τι να την κανεις. Δεν εχεις τι να προσφερεις. Τι θα προσφερεις ετσι που εχεις στεγνωσει την ψυχη σου? Ειναι σαν το ΚΚΕ ξαφνικα να κερδισει τις εκλογες. Τι να το κάνει? Ξερει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε με πουτανες παει λεει. Εχεις αναρωτηθει γιατι?
μυστη, σχεδον ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου τον βρεχουν τακτικα ετσι η αλλιως.Η πλειοψηφία όμως χωρίς μόνιμη γκόμενα γαμάει την παλάμη της
θα συμφωνησω στο γεγονος οτι ειναι καλο να παιζουμε σε πολλα ταμπλω μεχρι να βρουμε αυτο που μας κανει.Μάλλον λέμε το ίδιο γιατί σκοπός είναι να κινηθείς γρήγορα αλλά χωρίς να φανείς ότι κρέμεσαι από πάνω της.Γι αυτό αναφέρω πως πρέπει να παίζεις σε διπλά και τριπλά ταμπλό ώστε να είσαι ταχύς αλλά όχι ''εξαρτημένος''
Τα υπόλοιπα φίλε μου που λες για προσωπικότητες κτλ ε ναι θέλουν αλλά άστες να θέλουν.
Δεν θα διαθέσουμε την όποια αξία της προσωπικότητάς μας για να γαμήσουμε ένα μουνί.
Δε τους αξίζει τέτοιο δώρο.
Μιλάω δηλαδή για την τέχνη της εξαπάτησης.Γιατί μόλις γαμήσεις μετά θα καταλάβουν πως ξαφνικά δε πολυ θες να κανεις τα ταξιδια που τους εταζες ούτε να μοιραστείτε μαζί εμπειρίες,σνοουμπορντ,ελεύθερη πτώση από αεροσκάφος κτλ
Τα αρχίδια μας θα πάρουν μετά.
Αλλοιώς φίλε αν ''είσαι ο εαυτός σου'' ή την κερδίσεις δείχνοτας το μεγαλείο της προσωπικότητάς σου για ΄ένα μουνί υπάρχει ο κίνδυνος να πιστέψεις κι εσύ το ρόλο σου και να πάρεις τη γυναίκα στα σοβαρά.
μυστη, σχεδον ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου τον βρεχουν τακτικα ετσι η αλλιως.
αλλα δεν περνανε τοσες ωρες καθε μερα εδω στη γυαλα, οπως εμεις.
μην κρινεις τι συμβαινει στον κοσμο με βαση τι κανουμε εδω 500-1000 ατομα.
που και παλι, και ατομα απο εδω κατι κανουν κατα καιρους, λιγοτερο η παραπανω.
ο κυνηγος ειναι εξω στα λειβαδια και ψαχνει φρεσκο κρεας η το εχει κανει για ενα διαστημα και τωρα τρωει απ τα ετοιμα, αναλογα με την ορεξη του.
εμεις περναμε αρκετες ωρες εδω, αλλα και σε αλλες αχρηστες συνηθειες,κλαψουριζοντας σα γκομενες, ενω θα μπορουσαμε να κανουμε κατι ωστε να βελτιωθουμε σαν ανθρωποι.
αλλα και απ την ειδησεογραφεια και ταση της εποχης γενικοτερα. μην το υποτιμουμε.η αβάντα του κυκλου προκύπτει απο τη μαλακια και την ανασφαλεια της ελληνιδας...τιποτα λιγότερο,τίποτα περισσοτερο.Πουθενα στο κοσμο δε λενε για κυκλους περα απο ελλαδα.
εχω συναναστραφει αρκετες τουριστριες αλλα και ταξιδεψει στο εξωτερικο.μπορει να υπάρχει και μια γευση γνωριμιων αποκλειστικα απο κυκλο και στο εξωτερικο αλλα αποκλειεται τοσο εντονη οσο εδω.
Τύπε μου σοβαρά το ρωτάς;;Και πώς τις γνωρίζουν αυτοί που τον βρέχουν τακτικά;Στη δουλειά τους;Ζουν Αθήνα;Είναι παντρεμένοι και παίζουν με παντρεμένες;Είναι σαβουρογάμηδες που πάνε με όποια να'ναι;
Στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν τεράστιο θέμα στο να κάνουν απλά μια γνωριμία.Πολλοί όχι γυναίκα δεν βρίσκουν αλλά δεν μιλάνε καν με γυναίκες αν δεν έχουν στον κύκλο τους.
Τύπε μου σοβαρά το ρωτάς;;
ναι φιλε για αθηνα μιλαω, δεν ξερω για αλλου.Και πώς τις γνωρίζουν αυτοί που τον βρέχουν τακτικά;Στη δουλειά τους;Ζουν Αθήνα;Είναι παντρεμένοι και παίζουν με παντρεμένες;Είναι σαβουρογάμηδες που πάνε με όποια να'ναι;
Στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν τεράστιο θέμα στο να κάνουν απλά μια γνωριμία.Πολλοί όχι γυναίκα δεν βρίσκουν αλλά δεν μιλάνε καν με γυναίκες αν δεν έχουν στον κύκλο τους.
Το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να γνωρισεις γυναικες αλλα και να κανεις και παρεα μαζι τους. Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο, αρκει να εισαι ενας απλος ανθρωπος. Που μιλαει, γελαει, εκφραζεταιναι φιλε για αθηνα μιλαω, δεν ξερω για αλλου.
τις γνωριζουν παντου και χωρις υπερβολη, μην κρινεις απ τον μικροκοσμο εδω. (για καποιο λογο ειμαστε εδω και οχι εξω, κατα κανονα.)
δουλεια, apps, σοσιαλ, καφε, μπαρ, δραστηριοτητες(χορο, τεννις, μποουλινγκ), στη σταση, αουπερ μαρκετ σε ιντερνετικα γκρουπακια, παρεες κτλ
Το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να γνωρισεις γυναικες αλλα και να κανεις και παρεα μαζι τους. Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο, αρκει να εισαι ενας απλος ανθρωπος. Που μιλαει, γελαει, εκφραζεται
δεν θα σου πω οτι ειναι ευκολο(για καποιον που εχει σκουριασει στο σπορ) γιατι δεν το θεωρω, ειδικα αν μενεις σε καποιο χωριο.Προφανώς.
Δεν υπαρχει καμια συγκριση με εξωτερικο. Δειτε εδω χθεσινο ποστ απο απλη γκομενα σε γκρουπ στο fb. Μονο αν συναναστραφεις με γυναικες μεγαλωμενες απο μικρες σε δυτικες χωρες, μπορεις να καταλαβεις τι θα πει γυναικεια "απελευθερωση"
ναι φιλε για αθηνα μιλαω, δεν ξερω για αλλου.
τις γνωριζουν παντου και χωρις υπερβολη, μην κρινεις απ τον μικροκοσμο εδω. (για καποιο λογο ειμαστε εδω και οχι εξω, κατα κανονα.)
δουλεια, apps, σοσιαλ, καφε, μπαρ, δραστηριοτητες(χορο, τεννις, μποουλινγκ), στη σταση, αουπερ μαρκετ σε ιντερνετικα γκρουπακια, παρεες κτλ