Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
283 σχόλια μέχρι στιγμής στο post για τους έλληνες άντρες στο r/greece :rockon: Το ξέχεσμα απ' τις ελληνίδες πάει σύννεφο :rockon::rockon::rockon:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.174
Πόντοι
3.786
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
283 σχόλια μέχρι στιγμής στο post για τους έλληνες άντρες στο r/greece :rockon: Το ξέχεσμα απ' τις ελληνίδες πάει σύννεφο :rockon::rockon::rockon:
για στειλε link
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ας μπουν εδω μεσα να παιξουμε ενα debate...τις προκαλω

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Οτι θα του την επεφταν χωρις να κουνησει το δαχτυλακι του, ακομη και σε αυτον
Ε, δεν γίνονται αυτά. Πάντως, σε σχέση με άλλες εθνικότητες, οι ελληνίδες είναι πολύ πίσω στην πρωτοβουλία κινήσεων ενώ την ίδια ώρα κατηγορούν εμάς ότι "δεν το έχουμε" με το φλερτ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ε, δεν γίνονται αυτά. Πάντως, σε σχέση με άλλες εθνικότητες, οι ελληνίδες είναι πολύ πίσω στην πρωτοβουλία κινήσεων ενώ την ίδια ώρα κατηγορούν εμάς ότι "δεν το έχουμε" με το φλερτ.
Aν θελεις τη γνωμη μου, το ζητημα δεν ειναι να αναλαμβανουν εκεινες την πρωτοβουλία. Αλλά το πώς αντιδρούν στις δικές μας. Και θεωρω οτι δεν ειναι απο τις πιο αρνητικες στον κοσμο σε αυτο. Άλλο τωρα αν καποιοι θεωρουν οτι θα πουν ενα καφριλικι και οφειλει η γυναικα να πεσει ξερη απο επιθυμια

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.174
Πόντοι
3.786
Aν θελεις τη γνωμη μου, το ζητημα δεν ειναι να αναλαμβανουν εκεινες την πρωτοβουλία. Αλλά το πώς αντιδρούν στις δικές μας. Και θεωρω οτι δεν ειναι απο τις πιο αρνητικες στον κοσμο σε αυτο. Άλλο τωρα αν καποιοι θεωρουν οτι θα πουν ενα καφριλικι και οφειλει η γυναικα να πεσει ξερη απο επιθυμια
Και όμως φίλε σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη που έχω ζήσει κάποια χρόνια,το παίζουν μυξοπαρθένες οι περισσότερες.Μπορεί ενώ γουστάρουν κατά βάθος,να το παίζουν δύσκολες,μην τυχόν και η παρωχημένη ελληνική νοοτροπία τις χαρακτηρίσει τσούλες.Δε λέω να πάμε στο άλλο άκρο και να δέχονται τα καφριλίκια,αλλά αντιδρούν δύσκολα στις δικές μας πρωτοβουλίες.Τωρα εσύ αν τις συγκρίνεις με τις χώρες του Ισλάμ,είναι πολύ απελευθερωμένες

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Προσωπικά και πιστεύω οι περισσότεροι δεν έχουμε την απαίτηση απ' την γυναίκα να πάρει την πρωτοβουλία. Τα καφριλίκια εννοείται ότι είναι απαράδεκτα. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι ελληνίδες γενικά απορρίπτουν πολύ εύκολα, ακόμα και αν (μια καλοπροαίρετη πρωτοβουλία) ενός άντρα θεωρηθεί κάπως "άγαρμπη", η μέση ελληνίδα δεν θα το συγχωρήσει αυτό.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Οι γκόμενες δεν ειναι ανοιχτές στο φλερτ εξω στα μαγαζιά. Και οι περισσότεροι μετά απο 1-2-5-10 ακυρα σταματησαν να ασχολούνται. Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος ολων, αλλα τουλάχιστον εγω προσωπικά καφρος δν ειμαι. Οποτε ας αραξουν εκει με τα κινητά τους να ανεβάζουν stories τυπου "τα Σάββατα μας" "τριαδα φωτια" και φωτογραφίες π φασωνονται με τις κολλητουλες τους για λαικς. Ειναι τοσο εξαρτημενες πλεον απο τα σοσιαλ μιντια που αν τους πάρεις το κινητό απο τα χερια θα κανουν οπως τα τζανκις όταν κόβουν την πρεζα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.470
Πόντοι
456
Μπήκα και το είδα. Αν δεν ήταν φυλακή θα ορκιζόμουν πως πάνω από τα μισά σχόλια τα έχουν γράψει η Πισπιρίγκου και η βιτριολίστρια η Καρκαράντζουλα.

Πάντως σε κάτι twitter κτλ έχω παρατηρήσει πως τις πιο τοξικές απόψεις τις έχουν κάτι σκυλομητέρες, γατομητέρες, vegan sapiosexual κτλ που έχουν μείνει χρόνια στο ράφι. Δυστηχώς αυτές κάνουν και πολύ θόρυβο επειδή προσπαθούν να κάνουν και τις υπόλοιπες γυναίκες σαν τα μούτρα τους.

Από την άλλη πλευρά με νέες κοπέλες, γυναίκες που δουλεύουν σε μια φυσιολογική δουλειά ή ακόμα και με μητέρες παιδιών και όχι τετράποδων χαίρεσαι να μιλάς και να ανταλάσεις απόψεις. Δυστηχώς όμως αυτές δεν ακούγονται όσο οι άλλες. Έχουν και μια ζωή να ζήσουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Και όμως φίλε σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη που έχω ζήσει κάποια χρόνια,το παίζουν μυξοπαρθένες οι περισσότερες.Μπορεί ενώ γουστάρουν κατά βάθος,να το παίζουν δύσκολες,μην τυχόν και η παρωχημένη ελληνική νοοτροπία τις χαρακτηρίσει τσούλες.Δε λέω να πάμε στο άλλο άκρο και να δέχονται τα καφριλίκια,αλλά αντιδρούν δύσκολα στις δικές μας πρωτοβουλίες.Τωρα εσύ αν τις συγκρίνεις με τις χώρες του Ισλάμ,είναι πολύ απελευθερωμένες

Το παίζουν μυξοπαρθένες μόνο στους άγνωστους.Και μια χαρά δέχονται τα καφριλίκια απ'αυτούς που γουστάρουν.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.816
Πόντοι
1.056
ειναι οι πιο αγαμητες,και οι πιο θεατρινες στο να το κρυβουν

Και που τις γαμας..(αυτο το μυνημα κρυβει πολλα, αλλα δεν μπορω να γραφω..)

Μετα ανναρωτιεσαι μετα απο ολο αυτο που περασες, αν αξιζε αυτο που πηρες..

(δεν ισχυει για ολες, αλλα για τις περισσοτερες)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Όσο και αν έχει ξεχαρβαλωθει η Επιθεώρηση Εργασίας κάτι θα μπορεί να κάνει...ούτε δώρα δεν σας δίνουν;
κινειται στα ορια του νομου, πολυ προσεκτικα και οταν πιανεται αδιαβαστος, βρισκει συνηθως τροπους να το διορθωσει, με τις ευλογιες παντα του κρατους που αφηνει παραθυρακια.
μιας και ανεφερες επιθεωρηση, να σου πω ποσο γελοιοι ειναι.

μια μερα σηκωνω γραμμη(θα μπορουσα να ειμαι οποιοςδηποτε στην εταιρια, απο τον τελευταιο υπαλληλο μεχρι τον ιδιοκτητη. δε με ρωτησε ποτε)
και μου λεει "μας εχει γινει μια καταγγελια απο εναν εργαζομενο σας. ειμαι σιγουρη οτι εχει γινει καποια παρεξηγηση και σας καλεσα για να τη λυσουμε". τα συμπερασματα δικα σας.
αν μαθευτηκε και ποιος την εκανε, αν και ανωνυμα, καταλαβαινεις.

και αλλη μια φορα, μας κανουν ντου και μας βρισκουν μετα το ωραριο σχεδον ολους. 15κ το προστιμο που δεν πληρωθηκε ποτε αφου τοτε ανακαλυψαμε την υπερεργασια. το καλυτερο ομως ειναι οτι ειχε και αναδρομικη ισχυ απο τοτε που δηλωθηκε.
ασε που βρηκαμε τροπο να ειμαστε και καλλυμενοι για το μελλον. :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Δε ξερω καν ποσα ζητάει.. Αλλά έτσι από περίεργεια μπορεί να το κάνω καμια φορα έτσι να δω ποιο το όφελος
εβαλα 2-3 φορες το μαξ, πλατινουμ το λενε αν θυμαμαι καλα και δεν εχει αλλαξει.
εχει μεγαλη διαφορα αντικειμενικα αλλα και επειδη σε πριμοδοτει για να σε εχει πελατη.
δινει δωρο κι ενα μισαωρο μπουστ, που αν το χρησιμοποιησεις καλη ωρα και σε καλο μερος, σε κανει ψιλοφριμα:wink:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι από το τέλος του 2019 από την στιγμή που σκάει το πρώτο lockdown έχει γαμηθεί η προσωπική-ερωτική μου ζωή. Έχασα (από δικές μου μαλακίες) φίλους. Έμεινα με έναν φίλο και στο θέμα γκόμενα φλερτ τίποτα η απόλυτη γκαντεμιά ξεκινάμε κουβέντα και στην πορεία χαλάει. Πλήρη απογοήτευση η τελική απόφαση εγκαταλείπω το άθλημα του φλερτ και ασχολούμαι αποκλειστικά με τον αγοραίο έρωτα και πουτάνες.
μυστη, αν μου επιτρεπεις, ειναι καλο που καταλαβες τα λαθη σου.
ξεκινα φτιαχνοντας τη σχση με τους φιλους και αυτο θα σου δωσει ωθηση και ψυχολογια σταδιακα.
ολοι εχουμε κανει λαθη με φιλους αλλα 1-2-3 καλοι, συγχωρουν και μενουν αν το θελουμε.
ζησε την εμπειρια του αγοραιου ερωτα, αν αυτο νιωθεις οτι χρειαζεσαι αλλα μην εγκλωβιστεις γιατι ειναι μεγα λαθος.
συνεχισε παραλληλα το φλερτ και θα φτιαξει αργα η γρηγορα. θα βοηθησει στην ψυχολογια σου και το ξεμπουκωμα, η αισθηση πληροτητας σε αυτο το τομεα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
στο φλερτ το εχουμε ελα ομως που καθε φορα που τη πεφτεις σε ελλεηνιδα ειναι λες και πας να ανοιξεις τραπεζικο λογαριασμο,σου ζητανε ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα και σφραγιδα απο το κεπ οτι θες σχεση-γαμο-παιδια-εγγονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γνησιο υπογραφης

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Προσωπικά και πιστεύω οι περισσότεροι δεν έχουμε την απαίτηση απ' την γυναίκα να πάρει την πρωτοβουλία. Τα καφριλίκια εννοείται ότι είναι απαράδεκτα. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι ελληνίδες γενικά απορρίπτουν πολύ εύκολα, ακόμα και αν (μια καλοπροαίρετη πρωτοβουλία) ενός άντρα θεωρηθεί κάπως "άγαρμπη", η μέση ελληνίδα δεν θα το συγχωρήσει αυτό.
εχω φαει ακυρο στο τιντερ για ενα και μονο ορθογραφικο λαθος. (μου το ειπε η ιδια)
υ.γ. ηταν χοντρο λαθος απο βιασυνη, στην πρωτη χαιρετουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom