ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.681
- Πόντοι
- 3.656
Κατά τη γνώμη μου είναι παγίδαλοιπον μαγκες...οποιος θελει να παρει τη θεση μου,μου στελνει εγω δε ψήνομαι καθόλου
Κατά τη γνώμη μου είναι παγίδαλοιπον μαγκες...οποιος θελει να παρει τη θεση μου,μου στελνει εγω δε ψήνομαι καθόλου
Τέτοια διαβάζω και δεν αρραβωνιάζομαι μια από αυτές που κάνουν ουράΒγηκα με γκομενα (αρραβωνιασμενη η τυπισσα) σε ενα μαγαζι που χεις αναφερει και της αρεσε τοσο που ηθελε να το κανει στεκι
Ωραιος τυπε δε θα το γραψω ποιο ειναι αλλα εχεις γουστο ( 2 μηνες πριν περιπου ειχα βγει )
Τυπε μιλαμε η τυπισσα πρεπει να μου χε πει 100 φορες στη 1η συναντηση εκεινη τη φορα οτι δεν ειναι τετοια φαση τυπος για να παιξει φαση και παει πολυ καλα με το δικο της και να χουμε επαφη απλα. Ολο "ναι καταλαβαινω απολυτα τι λες" απανταγα, μετα το 2ο ραντεβου που τη γαμησα μου στελνε τα ιδια λεγοντας οτι θελει πολυ να κρατησουμε την ωραια επαφη αλλα καλυτερα να μη το επαναλαβουμε και βρεθηκαμε και τη πηδηξα αλλες 3 φορες απο τοτε. Παντως δεν ηταν τετοιος τυποςΤέτοια διαβάζω και δεν αρραβωνιάζομαι μια από αυτές που κάνουν ουρά
Ελπίζω να μην την περασες για πουτανα.. στο είπε σλλωστε, δεν είναι τέτοιος τύποςΤυπε μιλαμε η τυπισσα πρεπει να μου χε πει 100 φορες στη 1η συναντηση εκεινη τη φορα οτι δεν ειναι τετοια φαση τυπος για να παιξει φαση και παει πολυ καλα με το δικο της και να χουμε επαφη απλα. Ολο "ναι καταλαβαινω απολυτα τι λες" απανταγα, μετα το 2ο ραντεβου που τη γαμησα μου στελνε τα ιδια λεγοντας οτι θελει πολυ να κρατησουμε την ωραια επαφη αλλα καλυτερα να μη το επαναλαβουμε και βρεθηκαμε και τη πηδηξα αλλες 3 φορες απο τοτε. Παντως δεν ηταν τετοιος τυπος
Η νοοτροπία του ποναώ αλλα μ αρέσειΤυπε μιλαμε η τυπισσα πρεπει να μου χε πει 100 φορες στη 1η συναντηση εκεινη τη φορα οτι δεν ειναι τετοια φαση τυπος για να παιξει φαση και παει πολυ καλα με το δικο της και να χουμε επαφη απλα. Ολο "ναι καταλαβαινω απολυτα τι λες" απανταγα, μετα το 2ο ραντεβου που τη γαμησα μου στελνε τα ιδια λεγοντας οτι θελει πολυ να κρατησουμε την ωραια επαφη αλλα καλυτερα να μη το επαναλαβουμε και βρεθηκαμε και τη πηδηξα αλλες 3 φορες απο τοτε. Παντως δεν ηταν τετοιος τυπος
Σε γενικές γραμμές ολοι είναι προβληματικοι. Αν βγεις ενα Σαββατόβραδο κ δεις την νεολαία,ολοι μεσα στα μαγαζιά είναι με τα κινητά στο χερι.Τύποι στο Reddit
/Greece έχει ανοίξει νήμα για τους Έλληνες...
Προβληματικοί, λένε τα κορίτσια.
Φιλε μην απογοητευεσαι. Λιγο πολυ ολοι πάθαμε κατι παρόμοιο. Θα ανακαμψειςΜπορώ να πω με σιγουριά ότι από το τέλος του 2019 από την στιγμή που σκάει το πρώτο lockdown έχει γαμηθεί η προσωπική-ερωτική μου ζωή. Έχασα (από δικές μου μαλακίες) φίλους. Έμεινα με έναν φίλο και στο θέμα γκόμενα φλερτ τίποτα η απόλυτη γκαντεμιά ξεκινάμε κουβέντα και στην πορεία χαλάει. Πλήρη απογοήτευση η τελική απόφαση εγκαταλείπω το άθλημα του φλερτ και ασχολούμαι αποκλειστικά με τον αγοραίο έρωτα και πουτάνες.
Σ ευχαριστώ για την υποστήριξει αλλά δεν ξέρω είμαι 34 μέτριος εμφανισιακά δεν είμαι χάλια νορμάλ στα κιλά μου αλλά το σκατό πάει σύννεφο τόση γκαντεμιά χρόνια είχα να δω ούτε μια γνωριμία δεν ξέρω τι φταίει η απόλυτη απογοήτευση τουλάχιστον υπάρχουν πουτάνες και ξεκαυλώνουμεΦιλε μην απογοητευεσαι. Λιγο πολυ ολοι πάθαμε κατι παρόμοιο. Θα ανακαμψεις
Σ ευχαριστώ για την υποστήριξει αλλά δεν ξέρω είμαι 34 μέτριος εμφανισιακά δεν είμαι χάλια νορμάλ στα κιλά μου αλλά το σκατό πάει σύννεφο τόση γκαντεμιά χρόνια είχα να δω ούτε μια γνωριμία δεν ξέρω τι φταίει η απόλυτη απογοήτευση τουλάχιστον υπάρχουν πουτάνες και ξεκαυλώνουμε
Όσοι δεν τα βλέπουν ως φυσιολογικά αυτά, έχουν πάρει τα ψυχοφαρμακα τους συντετριμμένοι από την καθημερινότητα και έχουν πέσει για ύπνο.....για πολλους εδω μεσα,κατι τετοια νορμαλ τους φαινονται
Το να δεχθεις να κάνεις σχέση δεν σημαίνει ότι σταμάτησες το ψάξιμο...απλά το βάζεις στο ψυγείο το ψάξιμο.Αν στραβωσει κάτι συνεχίζεις ...τόσο απλά.Δε μπορώ εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
9 στις 10 μου ζητουσε σχέση
δεν εχω προβλημα με τις σχεσεις,αλλα με τις προβληματικες γυναικες που μου ζητανε σχεσηΤο να δεχθεις να κάνεις σχέση δεν σημαίνει ότι σταμάτησες το ψάξιμο...απλά το βάζεις στο ψυγείο το ψάξιμο.Αν στραβωσει κάτι συνεχίζεις ...τόσο απλά.
Oσο ψαρεύεις μέσω διαδικτύου όλο σε τέτοιες θα πέφτεις....βγάζε τα γούστα σου αλλά μέσω διαδικτύου όλο σε πυροβολημένες θα πέφτεις.δεν εχω προβλημα με τις σχεσεις,αλλα με τις προβληματικες γυναικες που μου ζητανε σχεση
τις ξερω ολες αυτες ,...απλα καλοπερναω (χρονια τωρα)Oσο ψαρεύεις μέσω διαδικτύου όλο σε τέτοιες θα πέφτεις....βγάζε τα γούστα σου αλλά μέσω διαδικτύου όλο σε πυροβολημένες θα πέφτεις.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι από το τέλος του 2019 από την στιγμή που σκάει το πρώτο lockdown έχει γαμηθεί η προσωπική-ερωτική μου ζωή. Έχασα (από δικές μου μαλακίες) φίλους. Έμεινα με έναν φίλο και στο θέμα γκόμενα φλερτ τίποτα η απόλυτη γκαντεμιά ξεκινάμε κουβέντα και στην πορεία χαλάει. Πλήρη απογοήτευση η τελική απόφαση εγκαταλείπω το άθλημα του φλερτ και ασχολούμαι αποκλειστικά με τον αγοραίο έρωτα και πουτάνες.
Τίμια, το ξεκαθάρισε. Γι'αυτό δεν πρέπει να τις λέμε πουτάνεςΤυπε μιλαμε η τυπισσα πρεπει να μου χε πει 100 φορες στη 1η συναντηση εκεινη τη φορα οτι δεν ειναι τετοια φαση τυπος για να παιξει φαση και παει πολυ καλα με το δικο της και να χουμε επαφη απλα. Ολο "ναι καταλαβαινω απολυτα τι λες" απανταγα, μετα το 2ο ραντεβου που τη γαμησα μου στελνε τα ιδια λεγοντας οτι θελει πολυ να κρατησουμε την ωραια επαφη αλλα καλυτερα να μη το επαναλαβουμε και βρεθηκαμε και τη πηδηξα αλλες 3 φορες απο τοτε. Παντως δεν ηταν τετοιος τυπος
Πιο άρρωστες τις βρίσκω μετά το λοκ ντάουν.Το έχω ξαναπεί,στο λοκ νταουν όσοι είχαν γκόμενα,σώθηκαν.Όσοι δεν είχαν,τον ήπιαν.
Πχ τα ζευγάρια το πέρασαν σαν να μην υπήρχε λοκ νταουν ( και δε μιλάω για ζευγάρια που ήταν ήδη σκοτωμένοι,παντρεμένους κλπ αλλά για τα άλλα)
Κατα τ'αλλα,περιμέναμε μετά τα λοκ νταουν να είναι οι γκόμενες πιο λυσσάρες,αλλά παπάρια.