Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
μονο με καμια τουριστρια οτι γινει στο ταξι...(και αν)...ειναι αναλογα τι πιστευει καθε χωρα για αυτο το επαγγελμα
Να σου πω την αλήθεια, σε όποια χώρα και αν έχει πέσει σαν κουβέντα, δεν έχω ακούσει κάτι καλό.μονο με καμια τουριστρια οτι γινει στο ταξι...(και αν)...ειναι αναλογα τι πιστευει καθε χωρα για αυτο το επαγγελμα
Το ξερω...Να σου πω την αλήθεια, σε όποια χώρα και αν έχει πέσει σαν κουβέντα, δεν έχω ακούσει κάτι καλό.
Πράγα όλοι οι ντόπιοι τους θεωρούν καθίκια που κλέβουν τους τουρίστες.
Γερμανία που το 99% των ταξιτζήδων είναι τουρκοάραβες,
αν εσύ σαν Ευρωπαίος δηλώσεις ταξιτζής σε γκόμενα, χωρίς να πεις καμιά παραμύθα ότι σου ανήκουν
10 ταξί και σήμερα οδηγάς γιατί κάποιος οδηγός σου αρρώστησε, έχεις μπει απευθείας στην κατηγορία ΝΑΥΑΓΙΟ
Καλο ειναι αν πεις χοντρό ψέμα να γαμήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται..Βάλτο ρε μλκ να δούμε τι μεζέ θα πιάσει η απόχη σου. Κι αν δεις ότι ζορίζει το πράμα δώσε ένα πενηντάρικο στον Άλεξ να συνεχίσει εκείνος το παιχνίδι. Σιγά το πολύ πολύ να πάρουν χαμπάρι ότι κανείς από τους δυο σας δεν είναι κανονικός δικηγόρος ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ειδικά σε ηλικίες κάτω των 30 το status μετράει περισσότερο,παρά οι αριθμοί.Να έχεις μια δουλειά δικιά σου να είσαι αφεντικό να βγάζεις 2-3 χιλιάρικα και να σου λένε και μαλακίες ακόμα και αυτοί που είναι σε χειρότερη μοίρα.. Αλλά ποιος στην Ελλάδα κοιτάει τα μουτρα του?
Για εξωτερικό όχι, για Ελλάδα σχεδόν ΣπαλιάραςΜιλαω για μέσο όρο.. Μπορεί σε ένα χρόνο να είναι 13-14 τον άλλο χρονο 4-5
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακουγονται πολλα εε?? .. Καλά...
Τα στερεότυπα πάντα υπάρχουν και μπορεί να βγεις αδικημένος κι ας είσαι ο καλύτερος στο είδος σου. Οπότε κάνεις ένα επαγγελματικό image για όλον τον κόσμο, κι όχι μόνο για τις γκόμενες, και είσαι ΟΚ.Να έχεις μια δουλειά δικιά σου να είσαι αφεντικό να βγάζεις 2-3 χιλιάρικα και να σου λένε και μαλακίες ακόμα και αυτοί που είναι σε χειρότερη μοίρα.. Αλλά ποιος στην Ελλάδα κοιτάει τα μουτρα του?
Υπάρχουν γυναίκες που δεν τους νοιάζει τίποτε από αυτά, ειδικά αυτές που έχουν κάτι να παρουσιάσουν.Π.χ.βλέπεις έναν οδηγό ταξί. Πώς μπορείς να ξέρεις αν και πόσες άδειες ταξί έχει, αν επενδύει σε εταιρείες ταξί, αν έχει άλλες δραστηριότητες με αυτοκίνητα πχ αγοραπωλησίες, εμπειρογνωμοσύνη κλπ., αν έχει έσοδα από γκαράζ/πάρκιγκς κλπ.
Ήμουν με παρεα που δν μ επέτρεπε να το κυνηγησω περισσότερο.Και μετά τί έγινε,σού έκατσε;
Αυτές που δεν θα ενδιαφερθούν για μία βελτιωμένη version πχ «δραστηριότητες στο χώρο του αυτοκινήτου» δεν θα εκτιμήσουν ούτε την πραγματική version πχ ταξιτζής. Τις έχει χάσει από την αρχή του παιχνιδιού, γιατί βρίσκονται σε διαφορετικούς κόσμους.Υπάρχουν γυναίκες που δεν τους νοιάζει τίποτε από αυτά, ειδικά αυτές που έχουν κάτι να παρουσιάσουν.
Σπουδές, εμφάνιση, δουλειά.
Να πω την αλήθεια, αν είχα αδερφή και ήταν σπουδαγμένη/μάχιμη,καλή δουλειά,κ.λ.π.
δε θα ήθελα γαμπρό ταξιτζή και ας είχε και 10 ταξί.
Δεν είναι τα λεφτά το θέμα, είναι ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους με τελείως διαφορετικό υπόβαθρο,
που οι πορείες τους δηλώνουν πολλά για τα θέλω τους στη ζωή.
Και αυτό δεν είναι μομφή για κανέναν Βλαδίμηρο, απλά το έχω δει το έργο με την κολλητή της πρώην μου,
που τελικά παντρεύτηκε κάποιον που υπήρχε τέτοιο χάσμα και ο τύπος ένιωθε τέτοιο κόμπλεξ
απέναντι στους υπόλοιπους, που μας έσπαγε τα αρχίδια κάθε φορά.
εχω εναν οδηγο σε μια δευτερη αδεια που εχω.Αυτος εχει και δικια του εταιρεια ενοικιασης αυτοκινητων και μαλιστα βγαζει λεφτα δεν ειναι οτι δεν βγάζει.Τον ρωτησα μια μερα πως και δουλευεις ταξι? μου λεει γιατι περα απο αυτα που βγαζω..(που θα δωσω 6-7 κατοσταρικα σε εναν ιδιοκτητη ταξι και θα του νοικιασω μια αδεια) το να δουλευεις ταξι ειναι και μια εξτρα πηγη εισοδηματος..βγαζει πχ και απο κει κανα 2ρι το μηνα..δεν ειναι και ασχημα (θελει να λειπει και απο τη γυναικα του)Πχ βλέπεις έναν οδηγό ταξί. Πώς μπορείς να ξέρεις αν και πόσες άδειες ταξί έχει, αν επενδύει σε εταιρείες ταξί, αν έχει άλλες δραστηριότητες με αυτοκίνητα πχ αγοραπωλησίες, εμπειρογνωμοσύνη κλπ., αν έχει έσοδα από γκαράζ/πάρκιγκς κλπ.
οτι θες μπορεις να πετυχεις σε αυτο το επαγγελμα,πολλοι το κανουν για ενα εξτρα εισοδημα. δεν χρειάζεται να εισαι ιδιοκτητης.Ενας φιλος τα ειχε καποτε μια μια μπατσινα,ο πατερας της ηταν καθηγητς πανεπιστημου και δουλευε εξτρα σαν οδηγος ταξι.Η πολλοι αλλοι βγαινουν σε συνταξη (απο καλες δουλειες) και επειδη βαριουνται δουλευουν ταξι...προσφατα ενας φιλος ναυπηγος με ρωτησε αν ειναι καλη εποχη για ταξι γιατι σκεφτεται να δουλεει οσο ειναι εδω ελλαδα...Να πω την αλήθεια, αν είχα αδερφή και ήταν σπουδαγμένη/μάχιμη,καλή δουλειά,κ.λ.π.
δε θα ήθελα γαμπρό ταξιτζή και ας είχε και 10 ταξί.
Ωραιος ρε μαγκα. Εγω κατεβασα τώρα τελευταία το tinder αλλά δεν βλέπω να παίζει τπτ της προκοπής ουτε κινηση υπάρχει. Τώρα αν θέλει να βαλω premium να πα να γαμηθει.Εγώ μόνο από badoo-tinder τα τελευταία 12 χρόνια πρέπει να έχω φάει στο παρατσακ 3ψηφιο αριθμό γυναικών... (10 γκόμενες το χρόνο περιπου..)Αν σε όλες έλεγα την αληθεια δεν θα είχα φάει καμια
Δεν έχω πληρώσειΩραιος ρε μαγκα. Εγω κατεβασα τώρα τελευταία το tinder αλλά δεν βλέπω να παίζει τπτ της προκοπής ουτε κινηση υπάρχει. Τώρα αν θέλει να βαλω premium να πα να γαμηθει.
Καλά σε πολλές χώρες θεωρείται άτιμη φάρα η κατηγορία των ταξιτζήδων.Να σου πω την αλήθεια, σε όποια χώρα και αν έχει πέσει σαν κουβέντα, δεν έχω ακούσει κάτι καλό.
Πράγα όλοι οι ντόπιοι τους θεωρούν καθίκια που κλέβουν τους τουρίστες.
Γερμανία που το 99% των ταξιτζήδων είναι τουρκοάραβες,
αν εσύ σαν Ευρωπαίος δηλώσεις ταξιτζής σε γκόμενα, χωρίς να πεις καμιά παραμύθα ότι σου ανήκουν
10 ταξί και σήμερα οδηγάς γιατί κάποιος οδηγός σου αρρώστησε, έχεις μπει απευθείας στην κατηγορία ΝΑΥΑΓΙΟ
Σε λάθος χώρα είσαι...μόνο σε Σκανδιναβικά εδάφη αυτά...αλλά και εκεί μέσα στα ψυχολογικά αδιέξοδα είναι με την έλλειψη ηλίου και τον περιορισμό του αγοραίου έρωτα.Αγκαλια με τοπληκτρολόγιο και όπου βγάλει, όλη τους η ζωή αυτό είναι.Εγω με αυτα που βλεπω, σκεφτομαι να κανω παιδι χωρις δεσμευσεις.. (αλλα απο την αλλη δεν θελω το παιδι να μεγαλωσει με τετοιες πεποιθησεις, μου αρεσουν τα παραδοσιακα σε αυτα)
Υπαρχει κατι με συννενεση αλλα δεν το εχω ψαξει, ειναι πολυ νωρις ακομα!
Που εχουμε καταντησει με τα ζωα ρε μυστες..