Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
μου χει σπασει τα αρχιδια...και δεν εχουν καλο τελος αυτεςΓια Πισπιρίγκου την κόβω
μου χει σπασει τα αρχιδια...και δεν εχουν καλο τελος αυτεςΓια Πισπιρίγκου την κόβω
Tα κάνω μασουρι έχω μόνο πενηνταρικα και θέλω σε μωβ πεντακόσιαέχει σκάσει το πορτοφόλι σου τύπε;;
Τύπε, δε θέλω να σου γκρεμίσω το όνειρο, αλλά ποια είναι η πιο κοντινή απόσταση που έχεις βρεθεί με Τσέχα;Να είμαι πλούσιος, 60 χρονών να παντρευτώ μια 38χρονη τσέχα δίμετρη πολύ ευχαρίστως. Τώρα να είμαι 40 (δεν ξέρω πόσο είσαι) και να παντρευτώ μια ελληνίδα 38 ετών να τρώω την ξυνίλα της καθημερινά, καλύτερα να κάνω χαρακίρι/σεπόκου...
Συνήθως δεν έχουν καλό τέλος οι γύρω τουςμου χει σπασει τα αρχιδια...και δεν εχουν καλο τελος αυτες
Φίλε μου όταν λες συναίνεση τι εννοείς; Να γνωρίσεις κάποια αποκλειστικά και μόνο για να κάνετε και να μεγαλώσετε παιδί ή να βρεις παρένθετη μητέρα;Εγω με αυτα που βλεπω, σκεφτομαι να κανω παιδι χωρις δεσμευσεις.. (αλλα απο την αλλη δεν θελω το παιδι να μεγαλωσει με τετοιες πεποιθησεις, μου αρεσουν τα παραδοσιακα σε αυτα)
Υπαρχει κατι με συννενεση αλλα δεν το εχω ψαξει, ειναι πολυ νωρις ακομα!
Που εχουμε καταντησει με τα ζωα ρε μυστες..
Έπρεπε να της πεις 140 η ώρα outcall 2 τελειώματαΤι έπαθα σήμερα, φιλη της ξαδέρφης με πήρε πρωί τηλέφωνο (δεν την κατάλαβα) και μου έλεγε τι θέλει να της κάνω το βράδυ στο κρεββάτι κλπ και στο τέλος μου έκανε και πρόταση γάμου, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό...
Φίλε μου όταν λες συναίνεση τι εννοείς; Να γνωρίσεις κάποια αποκλειστικά και μόνο για να κάνετε και να μεγαλώσετε παιδί ή να βρεις παρένθετη μητέρα;
Έπρεπε να της πεις 140 η ώρα outcall 2 τελειώματα
Αυτήν την περίπτωση στείλτην κατευθείαν στον Ευαγγελάτο όσο είναι νωρίς, μην περιμένουμε να πεθάνουν από φυσικές αιτίες 5-6 άτομα πριν αναλάβει το εγκληματολογικό του μπουμια αλλη με ταραξε στις καρδουλες και τα μωρο μου να σε δω...και μετα μου το ακυρωνει για αυριο,μου λεει κυριακη και βλεπουμε..ααρε σαντ μαν
Και τι ειπε?
To είχα πει σε πρώην που ήθελε να τη ξαναγαμήσω!!
Νομίζω είναι δύσκολο να βρεις γυναίκα που δε θέλει να έχει παιδί μέσα στα πλαίσια δημιουργίας οικογένειας,Μπορει να το ειπα και εγω λαθος, αλλα οπως προανεφερα, δεν το εχω ψαξει και δεν γνωριζω.
Αυτο που θελω να πω, ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να μεγαλωσουμε μαζι παιδι χωρις ιδιαιτερες δεσμευσεις..
Την μπλόκαρα δεν αντεξαΑυτήν την περίπτωση στείλτην κατευθείαν στον Ευαγγελάτο όσο είναι νωρίς, μην περιμένουμε να πεθάνουν από φυσικές αιτίες 5-6 άτομα πριν αναλάβει το εγκληματολογικό του μπου
στα νειάτα μου είχα πετύχει και εγώ μια τέτοια περίπτωση. 800 κλήσεις όσο ήμουν σινεμά με άλλη γκόμενα. Μετά από τόσες αναπάντητες δεν ξαναπήρε, μπορεί να αυτοκτόνησεπωω ρε μλκ απαλευτη η τυπισσα...απαλευτη τελειως 200 μηνυματα,10 κλησεις viber...συνεχεια στελνει,στελνει...και εχεις τον σαντ μαν να σου λεει για μπακουρια
- «Είσαι μεγάλος μαλάκας αγοράκι μου»Και τι ειπε?
Μέχρι τα 25 μου γούσταρα να καρφώνω καμιά τρελή, έτσι για τον σουρεαλισμό της φάσης και γιατί έκαναν καλά γαμήσια.στα νειάτα μου είχα πετύχει και εγώ μια τέτοια περίπτωση. 800 κλήσεις όσο ήμουν σινεμά με άλλη γκόμενα. Μετά από τόσες αναπάντητες δεν ξαναπήρε, μπορεί να αυτοκτόνησε
Δεν πάει ακριβώς έτσι, γι’ αυτό γελάμε με τα χάλια πολλών πυρφόρων εδώ μέσα. Ήξερα έναν διδακτορικό στο πανεπιστήμιο που ανήκει ξεκάθαρα στους αόρατους από άποψη εμφάνισης και πορτοφολιού (φτωχομπινές, μοναδικό εισόδημα κάτι ψίχουλα από το phd κι αυτά λόγω δικτυωμένου τομέα) αλλά ευφυέστατος (ο τύπος παίζει να είχε 4 εγκεφάλους ενσωματωμένους σε έναν) και με αρχίδια. Καυλάντιζε στα εργαστήρια αρκετά μουνιά όμως και κατάφερνε αρκτές από αυτές να τις βγάζει έξω, με μόνο αντάλλαγμα βοήθεια στα μαθήματα του προπτυχιακού κι αυτή όχι πάντα. Μια μέρα αράξαμε έξω από ένα αμφιθέατρο και πιάσαμε κουβέντα. Τον ρώτησα (μιλάγαμε άνετα μεταξύ μας) τι έκανε με 2 μουνιά (το ένα άνετα 8άρι) που φημολογείτο ότι είχε πάρε δώσε μαζί τους και άρχισε να μου δείχνει τη συνομιλία με το ένα στο κινητό (όπως ο Βλαντ καλή ώρα). Δεν φαντάζεσαι τι έρωτα και τι μανούρα τραβούσε με το τύπο. Αυτός να της ρίχνει ξεφτίλισμα και γράψιμο εντωμεταξύ. Έβλεπες μια ντάνα από αναπάντητα μηνύματα της κι αυτός να έχει απαντήσει σε ελάχιστα. Αν τη ρώταγες πριν τη τύπισσα στο άσχετο αν θα έκανε κάτι με αυτόν (χωρίς να τον ξέρει εννοώ), παίζει να σε πέρναγε για τρελό.και οπως θα λεγανε μερικοι.... ''αλλοι παρακαλανε να τους δωσουν εστω και λιγο σημασια οι γκομενες διοτι ανηκουν στους αορατους αντρες, και αλλοι μπουχτιζουν απο αυτες και τις μπλοκαρουν κιολας''
Χώρα;Την ειδα και γω την διαφορά μεταξύ ελληνιδων και υπολοίπων γυναικών στο εξωτερικό σχετικά πρόσφατα. Εξω σε μπαρακι κ γυρισε και με επιασε κουβέντα μια μουναρα απο μονη της στο ξεκαρφωτο. Εδω σιγά μην σ ανοίξει κουβέντα ελληνιδα. Κάποιες εχουν ψηλά τον αμανε λογω ινστα και πορφυρων κ ολη τους η ζωη ειναι σε μια οθονη κ ενα προφίλ ,αλλες γτ ακομα στο συγκεκριμένο άθλημα του φλερτ εχουμε μεινει πισω. Υπάρχουν πολλα στερεότυπα. Γυναικες δν πανε να φλερταρουν γιατι τι θα πει ο κοσμος