Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Ναι γιατί θα την παντρευόμουν και αλήθεια να έλεγε χαχαΕλληνίδες ...μην τις πιστεύεις
Ναι γιατί θα την παντρευόμουν και αλήθεια να έλεγε χαχαΕλληνίδες ...μην τις πιστεύεις
Ή είναι πυροβολημένη ή τρολάρει.Καμία λογική δεν θα έλεγε κατευθείαν για γάμο.Ούτε το 1600 δεν τα λέγανε αυτάΝαι γιατί θα την παντρευόμουν και αλήθεια να έλεγε χαχα
Οχι ρε το έστησε η ξαδέρφη για την πρωταπριλιάΉ είναι πυροβολημένη ή τρολάρει.Καμία λογική δεν θα έλεγε κατευθείαν για γάμο.Ούτε το 1600 δεν τα λέγανε αυτά
Καλά στην πλάκα λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες....άντε καλά στεφαναΟχι ρε το έστησε η ξαδέρφη για την πρωταπριλιά
Αφορμή για κονε τότε.Αν αξίζει,βγείτε ραντεβούΟχι ρε το έστησε η ξαδέρφη για την πρωταπριλιά
Δεν σου αρέσει? Ίσως ειρθε η ώρα να ντυθείς γαμπρός...εμείς θα είμαστε μόνο οι βλάκες που το κάναμε...Οχι ρε το έστησε η ξαδέρφη για την πρωταπριλιά
Κι εγώ τι φταίω δηλαδήΔεν σου αρέσει? Ίσως ειρθε η ώρα να ντυθείς γαμπρός...εμείς θα είμαστε μόνο οι βλάκες που το κάναμε...
Αφού υπάρχει έτοιμη νύφη...να γίνεις νοικοκύρης και εσύ σαν και εμάς ...Κι εγώ τι φταίω δηλαδή
Μπα άσε καλύτερα 38 είναι σίγουρα γάμο θα θέλει, εμένα βρήκε ?Αφορμή για κονε τότε.Αν αξίζει,βγείτε ραντεβού
Μπα προτιμώ ρεμπεσκέςΑφού υπάρχει έτοιμη νύφη...να γίνεις νοικοκύρης και εσύ σαν και εμάς ...
Υπάρχει το στερεότυπο ότι η 38αρα θα πάει κατευθείαν σε γάμο.Η σωστή 38αρα θα βγει ραντεβού,αν της κάνεις κλικ θα συνεχίσει,αν συνεχίσει μπορεί να εξελιχτεί σε σχέση,μετά για συμβίωση και μετά για γάμο.Δεν είναι όλες ανασφαλείςΜπα άσε καλύτερα 38 είναι σίγουρα γάμο θα θέλει, εμένα βρήκε ?
Λίγο σπάνιο μύστη μου νομίζω αυτόΥπάρχει το στερεότυπο ότι η 38αρα θα πάει κατευθείαν σε γάμο.Η σωστή 38αρα θα βγει ραντεβού,αν της κάνεις κλικ θα συνεχίσει,αν συνεχίσει μπορεί να εξελιχτεί σε σχέση,μετά για συμβίωση και μετά για γάμο.Δεν είναι όλες ανασφαλείς
ευγε στη ξαδέρφη που εχει τετοιες φιλες καταρχηνΤι έπαθα σήμερα, φιλη της ξαδέρφης με πήρε πρωί τηλέφωνο (δεν την κατάλαβα) και μου έλεγε τι θέλει να της κάνω το βράδυ στο κρεββάτι κλπ και στο τέλος μου έκανε και πρόταση γάμου, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό...
Τότε ψάξου για λίγο μικρότερες ηλικίες,για να έχεις μεγαλύτερη άνεση χρόνουΛίγο σπάνιο μύστη μου νομίζω αυτό
Μα δεν θέλω να παντρευτώΤότε ψάξου για λίγο μικρότερες ηλικίες,για να έχεις μεγαλύτερη άνεση χρόνου
Σεβαστό.Οπότε κάνε παιχνίδι με όποιες γουστάρειςΜα δεν θέλω να παντρευτώ
Να μας τις κάνει πάσαευγε στη ξαδέρφη που εχει τετοιες φιλες καταρχην
Και καλά κάνεις ...εμείς !!!! Ασε την κάναμε την μαλάκιαΜα δεν θέλω να παντρευτώ
40 είμαι μύστη, αν το σκεφτόμουν για γάμο θα κοιτούσα ηλικίες 25 με 28 μαξ αλλά από την άλλη η ελευθερία είναι το καλύτερο πράγμα (για εμένα τουλάχιστον)Να είμαι πλούσιος, 60 χρονών να παντρευτώ μια 38χρονη τσέχα δίμετρη πολύ ευχαρίστως. Τώρα να είμαι 40 (δεν ξέρω πόσο είσαι) και να παντρευτώ μια ελληνίδα 38 ετών να τρώω την ξυνίλα της καθημερινά, καλύτερα να κάνω χαρακίρι/σεπόκου...