arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
Ευχαριστώ και ανταποδίδωΤα σέβη μου φίλτατε
Ευχαριστώ και ανταποδίδωΤα σέβη μου φίλτατε
Πολύ σωστό αυτό. Έχουμε κι εμείς το δικό μας αλλά μοιάζει πιο πολύ με βάδην πάρα με αγώνα ταχύτηταςΟμως έχουν και τον αγώνα με τον ΄΄χρόνο΄΄ κατι που εμείς δεν έχουμε !
Oι γυναικα ρε φιλε αμα ξεπερασει τα 35 αρχιζει να ειναι υποψηφια για ραφι. Το ιδιο ειναι με τον αντρα που και στα 45 μπορει να βρει μια 30αρα να παντρευτει?Σιγο
Στατιστικά έχουν πιο πολλές επιλογές από εμάς
ναι αλλα δε θελει και πολυ για να γίνεις και συ βιτρινα....βεβαια εγω με το πρωτο "διαβάστηκε" και κλασιμο,γινομαι λουης.Αφου είσαι δυνατός μύστης μη μασας με τους φολουερς , βιτρίνα είναι
Οχι ρε ουτε καν, γκομενοβοσκοι δεν γινόμαστε ποτέναι αλλα δε θελει και πολυ για να γίνεις και συ βιτρινα....βεβαια εγω με το πρωτο "διαβάστηκε" και κλασιμο,γινομαι λουης.
εισαι μυστης...!! νομιζω στο εχω ξανα πειΟχι ρε ουτε καν, γκομενοβοσκοι δεν γινόμαστε ποτέ
Και εσύ μύστη μου είσαι δυνατός παίχτηςεισαι μυστης...!! νομιζω στο εχω ξανα πει
Συμφωνήσαμε αναλυτικά και σε βάθος ότι διαφωνούμε πληρωσ σε αυτό το θέμα τλχ.εγω δε λεω για τις σωστες...για τις σωστες πρεπει να εισαι και εσυ σωστος,οχι ομως να εισαι και σωστος σε αυτες που σου φερονται λαθος
ξμνμνημνξηξημξμΣυμφωνήσαμε αναλυτικά και σε βάθος ότι διαφωνούμε πληρωσ σε αυτό το θέμα τλχ.
Μα είπα ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα σε αυτό το θέμα. Αλλά κι εμείς έχουμε βιολογικά θέματα αλλά και κοινωνικά. τι να τα κάνεις τα παιδιά αν δε μπορείς να τα χαρείς και να τα βοηθήσεις. Άσε που δύσκολα θα προλάβεις να χαρείς και την αίσθηση του παππού και να στηρίξεις το νέο γονέα.Oι γυναικα ρε φιλε αμα ξεπερασει τα 35 αρχιζει να ειναι υποψηφια για ραφι. Το ιδιο ειναι με τον αντρα που και στα 45 μπορει να βρει μια 30αρα να παντρευτει?
Μια χαρα ειναι ο αντρας στα 40+ και καλος πατερας θα γινει. Αντιθετα η γυναικα σε αυτη την ηλικια δεν κανει παιδια συνηθως.Μα είπα ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα σε αυτό το θέμα. Αλλά κι εμείς έχουμε βιολογικά θέματα αλλά και κοινωνικά. τι να τα κάνεις τα παιδιά αν δε μπορείς να τα χαρείς και να τα βοηθήσεις. Άσε που δύσκολα θα προλάβεις να χαρείς και την αίσθηση του παππού και να στηρίξεις το νέο γονέα.
Ναι περίπου το ίδιο λέμε απλά μην πάμε και στα 50Μια χαρα ειναι ο αντρας στα 40+ και καλος πατερας θα γινει. Αντιθετα η γυναικα σε αυτη την ηλικια δεν κανει παιδια συνηθως.
Ομως έχουν και τον αγώνα με τον ΄΄χρόνο΄΄ κατι που εμείς δεν έχουμε !
ξεμπερδεψε εσυ με αλλα θεματα και σου ευχομαι να γίνεις 100 φορες μπαμπαςΝαι περίπου το ίδιο λέμε απλά μην πάμε και στα 50
Το πιο σημαντικο φιλτατε!
Ο χρονος, ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν αγοραζεται και που δεν γυριζει πισω!!
Και σε αυτο, εχουμε το πλεονεκτημα!
Ετσι είναι μύστη μου !!Το πιο σημαντικο φιλτατε!
Ο χρονος, ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν αγοραζεται και που δεν γυριζει πισω!!
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ηδονικο απο το αγχος που εχει μια 30+ να παντρευτει και τιποτα πιο αστειο απο το να συγκρινεις αυτους που τελικα παιρνουν με τους(πολλους) πρωην που ειχαν...Το πιο σημαντικο φιλτατε!
και αντρες μερικοι μερικοι φτάνουν κοντα 35-40 και περνουν οτι βρεθει μπροστα τους..(ξερω κοσμο)Δεν υπαρχει τιποτα πιο ηδονικο απο το αγχος που εχει μια 30+ να παντρευτει και τιποτα πιο αστειο απο το να συγκρινεις αυτους που τελικα παιρνουν με τους(πολλους) πρωην που ειχαν...
Ήδη κάνατε σχέση ...με άλλες δέκα επικοινωνίες την θεωρείτε ολοκληρωμένη και πάτε για "μονιμοποίηση"...ψηνω ενα μουνακι στο badoo αλλο πραμα...27 χρονων και εχει καταγωγη απο βενεζουελα..για να δουμε προς το παρον εχουμε αλλαξει ινστα και μιλαμε με φωνητικα.