Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν περιμενει αυτη την αντιμετωπιση απο μενα στο κερασμα στο πρωτο ραντεβου, τοτε περιμενω κι εγω αλλα αντιστοιχα απο εκεινη.
μα αυτο σου λεω...τι να περιμενεις απο καποια που βλεπεις οτι δε γουσταρει? αρα γιατι να κερασεις? αφου δε θα δεις ανταποκριση

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
λιγο μπερδεμενα μου τα λες....κατσε γιατι οι ταρίφες δε φημιζονται για την εξυπνάδα τους..το να εχει θηλυκότητα καποια τι σχεση εχει για το αν θα πληρωσεις η οχι?
δεν ειπα θηλυκοτητα αλλα να αποδεχεται τον ρολο του θηλυκου και να θελει εναν αντρα σαν εμενα αντιστοιχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν ειπα θηλυκοτητα αλλα να αποδεχεται τον ρολο του θηλυκου και να θελει εναν αντρα σαν εμενα αντιστοιχα
κατσε γιατι ειναι και καποιες που αποδεχονται τον ρολο του θυληκου με την δικαιολογια οτι ειναι θυληκα για να πληρωσει ο αντρας (ο μαλακας)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θηλυκο...

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
δηλαδη οταν πληρωνεις εσυ νιωθεις οτι περνεις τον ρολο του αρσενικου,και αντιστοιχα του θηλυκου η γυναικα...μαλλον αυτο θα λες
ναι ειναι μια προεκταση του αρσενικου οπως το οριζω εγω. μ αρεσει να φροντιζω το ταιρι η την απλα εκαστοτε παρεα μου με οποιον τροπο μπορω.
οποτε μπορουσα το εκανα και οικονομικα με χαρα οταν εισεπρατα καποιου ειδους φροντιδα και απ τη μερια της.
ας πουμε να φροντισει το σπιτι η να μαγειρεψει κτλ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ναι ειναι μια προεκταση του αρσενικου οπως το οριζω εγω. μ αρεσει να φροντιζω το ταιρι η την απλα εκαστοτε παρεα μου με οποιον τροπο μπορω.
οποτε μπορουσα το εκανα και οικονομικα με χαρα οταν εισεπρατα καποιου ειδους φροντιδα και απ τη μερια της.
ρε τυπε αρρωστημενε....αλλο λεω εγω αλλο λες εσυ

λεμε τελειως διαφορετικα πραγματα

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
μα αυτο σου λεω...τι να περιμενεις απο καποια που βλεπεις οτι δε γουσταρει? αρα γιατι να κερασεις? αφου δε θα δεις ανταποκριση
δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα ετσι νιωθω και ετσι πραττω για τους λογους που ανελυσα λιγες γραμμες παραπανω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα ετσι νιωθω και ετσι πραττω για τους λογους που ανελυσα λιγες γραμμες παραπανω
μα οι λογοι που ανελυσες δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εγραψα

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
μα οι λογοι που ανελυσες δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εγραψα
ναι εσυ μιλας για μια που βγηκες και αν παιζει να σου κατσει την κερνας ενω αν φας ακυρο τοτε δεν την κερνας.
εγω σου ειπα οτι διαφωνω και κερναω παντα γιατι ετσι νιωθω και γιατι ο κοσμος ειναι μικρος.
μετα μιλας για τζαμπατζου γενικα αλλα δεν ειπα πουθενα οτι αποδεομαι κατι τετοιο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Το nick σου πάντως σε χαρακτηρίζει μια στάλα ή είν’ ιδέα μου; :2funny: :2funny: (ήρεμα το λέω)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω σου ειπα οτι διαφωνω και κερναω παντα γιατι ετσι νιωθω και γιατι ο κοσμος ειναι μικρος.
μια χαρα τα λεμε λοιπον...εγω δε μιλησα ομως ουτε για ταιρια,ουτε για καλες και ομορφες καταστάσεις,ουτε και για κάποιια που βγηκα πρωτη φορα και περασα "ομορφα" μαζι της (φασωμα)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το nick σου πάντως σε χαρακτηρίζει μια στάλα ή είν’ ιδέα μου; :2funny: :2funny: (ήρεμα το λέω)
αν μου πεις πως το εννοεις θα σου απαντησω. και καλα εκανες και εσβησες το μαλακα....για να τα λεμε ομορφα.
εκτος αν ηταν πανω στην κουβεντα οποτε δεν τρεχει μια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχουμε διαφορετικο mindset τυπε...πολυ απλα.Kαι μου ειναι αδιάφορο ποσο μικρος ειναι ο κοσμος οταν αντιμετωπιζω μια κατασταση που δεν με ευνοει.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
μια χαρα τα λεμε λοιπον...εγω δε μιλησα ομως ουτε για ταιρια,ουτε για καλες και ομορφες καταστάσεις,ουτε και για κάποιια που βγηκα πρωτη φορα και περασα "ομορφα" μαζι της (φασωμα)
ποτε δεν ξερεις ομως πως θα εξελιχθει μια γνωριμια. ακομα και να στραβωσει το πρωτο ραντεβου η να εχει ανατροπη ακομα κι αυτο.
τεσπα γιατι μαλλον απλα διαφωνουμε. ας κανει ο καθενας οπως νιωθει και κακως ανακατευτηκα.

εχουμε διαφορετικο mindset τυπε...πολυ απλα.Kαι μου ειναι αδιάφορο ποσο μικρος ειναι ο κοσμος οταν αντιμετωπιζω μια κατασταση που δεν με ευνοει.
δεκτο και σεβαστο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν μου πεις πως το εννοεις θα σου απαντησω. και καλα εκανες και εσβησες το μαλακα....για να τα λεμε ομορφα.
εντάξει και σε μενα λεει μερικες φορες χαιδευτικα "ρε μλκ" ...δε πειραζει.. :tooth: σκεψου οτι ειναι στην ηλικια του τζιμάκου,με μερικα κιλα μυαλο παραπανω ομως. :wanker:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
εντάξει και σε μενα λεει μερικες φορες χαιδευτικα "ρε μλκ" ...δε πειραζει.. :tooth: σκεψου οτι ειναι στην ηλικια του τζιμάκου,με μερικα κιλα μυαλο παραπανω ομως. :wanker:
δεν τον ξερω τον τζιμακο και γνκ κανεναν εδω μεσα. αλλα το ειπα ηδη οτι αν το ειπε σαν σχημα λογου δεν υπαρχει κανενα θεμα απο μενα.
κι ευχαριστως να λυσω οποια απορια μπορω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν τον ξερω τον τζιμακο και γνκ κανεναν εδω μεσα. αλλα το ειπα ηδη οτι αν το ειπε σαν σχημα λογου δεν υπαρχει κανενα θεμα απο μενα.
κι ευχαριστως να λυσω οποια απορια μπορω
ο τζιμάκος ηταν μια 22χρονη κατσαριδα που εκανε βόλτες εδω μεσα αναμεσα απο τα μηνυματα...δεν μπορει να μην την ειδες :think: ..αλλα με λιγο αροξολ εγινε η δουλεια

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
ο τζιμάκος ηταν μια 22χρονη κατσαριδα που εκανε βόλτες εδω μεσα αναμεσα απο τα μηνυματα...δεν μπορει να μην την ειδες :think: ..αλλα με λιγο αροξολ εγινε η δουλεια
θυμαμαι κατι σαν jimakos900. αλλα δεν ξερω τι κακο εκανε. αροξολ υποθετω μπαν γιατι κατι εκανε λαθος?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
εννοείται αυτό, αλλά το έσβησα γιατί σε ρώτησε το ίδιο ακριβώς πράμα ο Βλαντ. Να μην κάθεσαι να απαντάς σε δυο μεριές

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
οπως πολυ σωστα, δεν θυμαμαι ποιος το ειπε.
να φερεσαι σε καθε γυναικα που γνωριζεις οπως θα ηθελες να φερονται στη μανα σου η την αδερφη σου. τοσο απλο και τα λεει ολα.
αν θεωρεις οτι δεν το αξιζει, μπορεις απλα να αποχωρησεις χωρις να της κανεις τη ζωη δυσκολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom