argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.929
- Πόντοι
- 9.297
Που διαφωνείς;και συ λαθος εισαι
Που διαφωνείς;και συ λαθος εισαι
Ισχύει...όμως συνήθως γυναίκα δεν θα πέσει σε πιο μπαζο από την ίδια.Ανδρες με ανασφάλειες και ψυχολογικά θέματα θα καταλήξουν με μπάζα γιατί ,κουτοπόνηρα σκεπτόμενοι,ξέρουν ότι δεν θα γυρίσουν να κοιτάξουν κάποιον άλλον αν δεν βλέπονται οι ίδιες.Σιγο
Στατιστικά έχουν πιο πολλές επιλογές από εμάς
tipota re plaka kanwΠου διαφωνείς;
Είναι σαφές λοιπόν πως δεν μπορείς να κατανοήσεις τη στάση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Χειραφετημένων Γυναικών της Γερμανίας και της Σκανδιναβίας, οι οποίες εδώ και δεκαετίες πληρώνουν τα δικά τους. Άλλη μια απόδειξη, για ποιο λόγο η Ελλάδα δεν μπορεί να λογαριαστεί σαν Ευρωπαική Χώραδε μιλησα ουτε για ξινα ουτε για αντιποινα αλλα για σταση ζωης και ανθρωπου. κανω αυτο που νιωθω και γουσταρω και μετα κρινω και την αλλη.
στο πρωτο δε με νοιαζει καθολου να κανει κινηση οπως ειπα. φτανει να νιωθει γενικα το ρολο του θηλυκου. στο δευτερο θα ηθελα μια κινηση αλλα και παλι δεν την αφηνω.
ετσι μου βγαινει και αντιστοιχα ξαναλεω οτι θελω τη γυναικα θηλυκο.
περα απ αυτα ομως, το να αφηνεις μια ωραια εντυπωση στις γυναικες, σε μια παρεα η στον εργασιακο σου χωρο, μονο σε καλο μπορει να σου βγει.
Σε έβρισε γιατί με τον τρόπο σου της έδειξες ότι δεν την έχεις ανάγκη. Είχε συνηθίσει διαφορετική αντιμετώπιση από τα άλλα παρτσακλά, να τη γλύφουν, να τη θεοποιούν κλπμαγκες θελω μια γνωμη...μιλουσα πριν κανα 2ωρο με ενα ωραιο μουνακι απο το badoo,αλλαξαμε και ινστα..μου ελεγε οτι ηταν αρρωστη κτλ κτλ....σε καποια στιγμη της λεω οκ θα παω σε μια δουλεια και ξανα ερχομαι...μου λεει "οκ καλα να περνας"...υστερα απο κανα 2 ωρο της εστειλα να δω τι κανει και δεν απαντησε....Της ξανα εστειλα αλλο ενα μηνυμα (δεν το διαβασε) και δεν απαντησε και παλι.Την εσβησα....αφου την σβηνω,δεν περνανε δευτερολεπτα και αρχιζει να με βριζει. (μαλιστα με εκραξε μια στο ινστα και μια στο badoo) "δε πας καλα,εισαι κομπλεξικος κτλ κτλ"....λοιπον θα σας πω τη γνωμη μου σαν αντρας και να μου πειτε και σεις.Εγω ξερω τι εκανα και γιατι το εκανα....και μαλιστα εγω ξερω πολυ καλα οτι εβλεπε οτι της ειχα στειλει,αλλα με εκλανε επιτηδες οποτε επειδη δεν περιμενε εγω να αντιδρασω ετσι,(να τη σβησω δηλ) αντεδρασε και αυτη με αυτον τον τροπο....στην περιπτωση που ελειπε και δεν ειχε δει οτι της ειχα στειλει...πως τοτε με εβρισε στο καπακι που την εσβησα??? αρα??? ηταν μεσα και απλα με εκλανε...
Επρεπε να της στείλεις μόνο μια φωτογραφία με έναν δονητή τίποτα άλλο !!μαγκες θελω μια γνωμη...μιλουσα πριν κανα 2ωρο με ενα ωραιο μουνακι απο το badoo,αλλαξαμε και ινστα..μου ελεγε οτι ηταν αρρωστη κτλ κτλ....σε καποια στιγμη της λεω οκ θα παω σε μια δουλεια και ξανα ερχομαι...μου λεει "οκ καλα να περνας"...υστερα απο κανα 2 ωρο της εστειλα να δω τι κανει και δεν απαντησε....Της ξανα εστειλα αλλο ενα μηνυμα (δεν το διαβασε) και δεν απαντησε και παλι.Την εσβησα....αφου την σβηνω,δεν περνανε δευτερολεπτα και αρχιζει να με βριζει. (μαλιστα με εκραξε μια στο ινστα και μια στο badoo) "δε πας καλα,εισαι κομπλεξικος κτλ κτλ"....λοιπον θα σας πω τη γνωμη μου σαν αντρας και να μου πειτε και σεις.Εγω ξερω τι εκανα και γιατι το εκανα....και μαλιστα εγω ξερω πολυ καλα οτι εβλεπε οτι της ειχα στειλει,αλλα με εκλανε επιτηδες οποτε επειδη δεν περιμενε εγω να αντιδρασω ετσι,(να τη σβησω δηλ) αντεδρασε και αυτη με αυτον τον τροπο....στην περιπτωση που ελειπε και δεν ειχε δει οτι της ειχα στειλει...πως τοτε με εβρισε στο καπακι που την εσβησα??? αρα??? ηταν μεσα και απλα με εκλανε...
Καλά σου είπε! Πρώτον δεν έπρεπε να στείλεις τόσα πολλά μηνύματα και δεύτερον έπρεπε να περιμένεις γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά.μαγκες θελω μια γνωμη...μιλουσα πριν κανα 2ωρο με ενα ωραιο μουνακι απο το badoo,αλλαξαμε και ινστα..μου ελεγε οτι ηταν αρρωστη κτλ κτλ....σε καποια στιγμη της λεω οκ θα παω σε μια δουλεια και ξανα ερχομαι...μου λεει "οκ καλα να περνας"...υστερα απο κανα 2 ωρο της εστειλα να δω τι κανει και δεν απαντησε....Της ξανα εστειλα αλλο ενα μηνυμα (δεν το διαβασε) και δεν απαντησε και παλι.Την εσβησα....αφου την σβηνω,δεν περνανε δευτερολεπτα και αρχιζει να με βριζει. (μαλιστα με εκραξε μια στο ινστα και μια στο badoo) "δε πας καλα,εισαι κομπλεξικος κτλ κτλ"....λοιπον θα σας πω τη γνωμη μου σαν αντρας και να μου πειτε και σεις.Εγω ξερω τι εκανα και γιατι το εκανα....και μαλιστα εγω ξερω πολυ καλα οτι εβλεπε οτι της ειχα στειλει,αλλα με εκλανε επιτηδες οποτε επειδη δεν περιμενε εγω να αντιδρασω ετσι,(να τη σβησω δηλ) αντεδρασε και αυτη με αυτον τον τροπο....στην περιπτωση που ελειπε και δεν ειχε δει οτι της ειχα στειλει...πως τοτε με εβρισε στο καπακι που την εσβησα??? αρα??? ηταν μεσα και απλα με εκλανε...
την προειδοποιησα εξ αρχης..."ειμαι ο τελευταιος που θες να με υπολογιζεις σαν follower"Σε έβρισε γιατί με τον τρόπο σου της έδειξες ότι δεν την έχεις ανάγκη. Είχε συνηθίσει διαφορετική αντιμετώπιση από τα άλλα παρτσακλά, να τη γλύφουν, να τη θεοποιούν κλπ
2 μηνυματα της εστειλα....και δευτερον τι να ειχε δουλεια??? σε κλασματα δευτερολεπτου ειδε οτι την εσβησα...Καλά σου είπε! Πρώτον δεν έπρεπε να στείλεις τόσα πολλά μηνύματα και δεύτερον έπρεπε να περιμένεις γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά.
Κατά κύριο κανόνα ποτέ δεν στέλνουμε μηνύματα, μόνο τηλεφώνημα και αυτό με το σταγονόμετρο...
Ακραίο αλλά οι προϋποθέσεις σου πολύ σωστέςΤα έχουμε ξαναπεί, η ζωή για τον άντρα ξεκινάει μετά τα 40... Με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε έχει προσέξει 1) την υγεία του και 2) να έχει μια σταθερή εργασία.
Μπορεί να χρειάστηκε να πάει τουαλέτα μια στιγμή ή ο,τιδήποτε άλλο. Μόλις γύρισε είδε αμέσως ότι την έσβησες και δικαίως νευρίασε.αν το εβλεπε υστερα απο καμια ωρα οκ,να πω εκανα μαλακια,κοιμοταν,ειχε δουλεια κατι ρε παιδι μου....σου λεω σε κλασματα δευτερολεπτου ειδε οτι την εσβησα..τα μηνυματα δεν τα ειδε?? (η εκανε οτι δεν τα εβλεπε)...οχι τυπε
Τίποτα καθυστερημένη θα ήταν μύστη μου, μην ασχολείσαι..αν το εβλεπε υστερα απο καμια ωρα οκ,να πω εκανα μαλακια,κοιμοταν,ειχε δουλεια κατι ρε παιδι μου....σου λεω σε κλασματα δευτερολεπτου ειδε οτι την εσβησα..τα μηνυματα δεν τα ειδε?? (η εκανε οτι δεν τα εβλεπε)...οχι τυπε
Καθόλου ακραίο μύστη, πολύ σωστή η τοποθέτηση του άνωθεν μύστηΑκραίο αλλά οι προϋποθέσεις σου πολύ σωστές
στελνω ενα και υστερα απο ενα μισαωρο αλλο ενα...πρωτον..δευτερον γυναικα που να μη παρει ακομα και στο ταφο της το κινητο και το ινστα,δεν υπάρχει...οποτε μιλαμε για τρελη συμπτωση ολως τυχαιως να αντιδρασει μονο στη περιπτωση που την εσβησα...και τριτον..πως ειδε οτι την εσβησα μεσα σε 3 χιλ followers? τυπε ξερω πολυ καλα ολες αυτες οι γκομενες εχουν διαφορα app που σε ειδοποιουν αμεσως ποιος σε εσβησε...οποτε ασεΜπορεί να χρειάστηκε να πάει τουαλέτα μια στιγμή ή ο,τιδήποτε άλλο. Μόλις γύρισε είδε αμέσως ότι την έσβησες και δικαίως νευρίασε.
Μην ασχολείσαι με την κάθε βλαμμένη στο διαδίκτυο γιατί για να επικοινωνήσεις μαζί της πρέπει να ρίξεις πολύ χαμηλά το επίπεδο με αποτέλεσμα στο τέλος να καταντήσεις σαν αυτές...ΜΑΚΡΥΑ!!!μαγκες θελω μια γνωμη...μιλουσα πριν κανα 2ωρο με ενα ωραιο μουνακι απο το badoo,αλλαξαμε και ινστα..μου ελεγε οτι ηταν αρρωστη κτλ κτλ....σε καποια στιγμη της λεω οκ θα παω σε μια δουλεια και ξανα ερχομαι...μου λεει "οκ καλα να περνας"...υστερα απο κανα 2 ωρο της εστειλα να δω τι κανει και δεν απαντησε....Της ξανα εστειλα αλλο ενα μηνυμα (δεν το διαβασε) και δεν απαντησε και παλι.Την εσβησα....αφου την σβηνω,δεν περνανε δευτερολεπτα και αρχιζει να με βριζει. (μαλιστα με εκραξε μια στο ινστα και μια στο badoo) "δε πας καλα,εισαι κομπλεξικος κτλ κτλ"....λοιπον θα σας πω τη γνωμη μου σαν αντρας και να μου πειτε και σεις.Εγω ξερω τι εκανα και γιατι το εκανα....και μαλιστα εγω ξερω πολυ καλα οτι εβλεπε οτι της ειχα στειλει,αλλα με εκλανε επιτηδες οποτε επειδη δεν περιμενε εγω να αντιδρασω ετσι,(να τη σβησω δηλ) αντεδρασε και αυτη με αυτον τον τροπο....στην περιπτωση που ελειπε και δεν ειχε δει οτι της ειχα στειλει...πως τοτε με εβρισε στο καπακι που την εσβησα??? αρα??? ηταν μεσα και απλα με εκλανε...
ΟΚ, για το δεύτερο πάω πάσο, ίσως έχεις δίκιο, θα επιμείνω όμως στο πρώτο ότι εξαρχής δεν έπρεπε να της στείλεις καθόλου.στελνω ενα και υστερα απο ενα μισαωρο αλλο ενα...πρωτον..δευτερον γυναικα που να μη παρει ακομα και στο ταφο της το κινητο και το ινστα,δεν υπάρχει...οποτε μιλαμε για τρελη συμπτωση ολως τυχαιως να αντιδρασει μονο στη περιπτωση που την εσβησα...και τριτον..πως ειδε οτι την εσβησα μεσα σε 3 χιλ followers? τυπε ξερω πολυ καλα ολες αυτες οι γκομενες εχουν διαφορα app που σε ειδοποιουν αμεσως ποιος σε εσβησε...οποτε ασε
Ναι γι αυτό αυτές οι κοινωνίες πάνε μπροστά δημιουργώντας ευτυχισμένες οικογένειες. Αν δεν κάνω λάθος είναι η κορυφαία χώρα σε κτηνοβασία. Και οι Σκανδιναβοι η πρώτοι σε κατάθλιψη και γι αυτό το ρίχνουν στο ποτό να ξεχαστούν. σορρυ αλλά έχω αλλά πρότυπα ευτυχίας. Α ξέχασα...και οι γκόμενές τους λύσσανε τα καλοκαίρια εδώ και σε άλλες ερωτικές χώρεςΕίναι σαφές λοιπόν πως δεν μπορείς να κατανοήσεις τη στάση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Χειραφετημένων Γυναικών της Γερμανίας και της Σκανδιναβίας, οι οποίες εδώ και δεκαετίες πληρώνουν τα δικά τους. Άλλη μια απόδειξη, για ποιο λόγο η Ελλάδα δεν μπορεί να λογαριαστεί σαν Ευρωπαική Χώρα