athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
α δεν εισαι μουνοδουλος δηλαδη;H αρχη της ζωης θα ελεγα, μεχρι τα 14-15, μετα ξεκολλαμε απο τετοιες μαλακιες
α δεν εισαι μουνοδουλος δηλαδη;H αρχη της ζωης θα ελεγα, μεχρι τα 14-15, μετα ξεκολλαμε απο τετοιες μαλακιες
Δεν νομιζωα δεν εισαι μουνοδουλος δηλαδη;
μακαρι...Δεν νομιζω
Όταν πηγαίνω διακοπές δε μένω στατικός. Κάνω δραστηριότητες και ρίχνω πολύ περπάτημα για να δω το μέρος που πήγα, βλέπω τι δραστηριότητες έχει να κάνω εκει κλπ. Κάνω πρόγραμμα δικό μου και πάω όπου θέλω όταν θέλω. Σίγουρα δεν τις ξέχασα αυτές τις διακοπές.Χωρίς γκόμενα,δεν γαμάς στις διακοπές.Αυτό είναι ένα πρόβλημα
Βασικά διακοπες αν δεν συνδιάζονται με γκόμενα ή αν δεν σου κάτσει κάποια εκεί,τις έχεις ξεχάσει με το που γύρισες
Μικρες ηλικιες και οι δυο. Και αυτο που του το αναγνωριζω, σε τετοια ηλικια δεν διστασε ουτε να συζησει, ουτε να δεσμευτει με την κοπελα, ουτε να κανει παιδι. Ειδε οτι ειχε κατι πολυ καλο μπροστα του, και κινηθηκε αμεσα για να μην το χασει.
Από το να με πρήζει η σύνοδος μου καλύτερα φωτό και ταξίδι σόλο.Μην είμαστε μουνοδουλοι...αν αυτή δεν μπόρεσε να έρθει η άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή( τρέχα γυρεύε ...) γιατί να γίνω εγώ θύμα της άτυχης συγκυρίας στο παραπέντε;Ε και σόλο δε λέει.Θα πας σόλο μια,δύο,μαλακία να έχεις παντού φώτο μονος σου
Ε μα, ξερω τι λεω. Το 1990 ημασταν τεσσερις φιλοι και πηγαιναμε στην Αιγινα αντροπαρεα διακοπες και περναγαμε τέλεια
Ως τα 30 μας, γυρω στο 2000, ειχαμε παντρευτει ολοι.
Ειχαμε πει οταν γινουμε 40, θα ξαναπαμε μονοι μας. Παπάρια.
Μετα ειπαμε οταν γινουμε 50. Παλι παπάρια. Ποιος αντεχει την γκρινια τους?
Ρε Sub Zero έπρεπε να ήσουν μαζί μου στα Τρίκαλα το φθινόπωρο...έπεσα σε παρόμοια φάση...δεν γίνονται αυτά ρε...Αυτός κοντός,φαλακρός και βρήκε κάποια πάνω απ'τα κυβικά του.Γιατί να θέλει να τη χάσει;Σου λέει τί πιθανότητες έχω να βρω άλλη τέτοια;
Θα τον χαρακτήριζα κωλόφαρδο,αν σε μερικά χρονάκια η νεαρά δεν τον έχει κάνει τάρανδο
Ενας στους τεσσερις και ξαναπαντρευτηκε σε ενα χρονοΚαι πόσοι χωρίσατε;
Η θεοποίηση του μουνιού. Κατάντια
Όταν πηγαίνω διακοπές δε μένω στατικός. Κάνω δραστηριότητες και ρίχνω πολύ περπάτημα για να δω το μέρος που πήγα, βλέπω τι δραστηριότητες έχει να κάνω εκει κλπ. Κάνω πρόγραμμα δικό μου και πάω όπου θέλω όταν θέλω. Σίγουρα δεν τις ξέχασα αυτές τις διακοπές.
Αντίθετα τις λίγες φορές που πήγα με γκόμενα και βαρέθηκα και είχα το σπάσιμο να σκέφτομαι αν συμφωνεί τι να κάνουμε, αν στραβώσει και διάφορες μαλακίες. Ειδικά όταν είσαι κολλημένος είναι μαρτύριο. Επίσης η προσοχή σου ρουφιέται από την γκόμενα και δεν προσέχεις και πολύ που βρίσκεσαι.
Αντίθετα αν δεν έχεις συναισθήματα όπως με την άλλη που γνώρισα στις διακοπές είναι ωραία επειδή είσαι άνετος και κάνεις αυτό που θες. Αλλά οκ μπορεί για άλλους να είναι αλλιώς. Βέβαια αν δεν τα έχει κάνει κάποιος τα εξιδανικεύει στη φαντασία του. Όπως και τις γκόμενες γενικά.
Ενω εμεις ε?
Πεντε περιττα κιλα εχει η αλλη και την απορριπτουν οι μοντελοπνιχτες
εγω όσες φορες εχω παει στη ζωη μου διακοπές με γυναικα ηταν παντα με ξενη...ποτε ελλεηνιδα.Όταν πηγαίνω διακοπές δε μένω στατικός. Κάνω δραστηριότητες και ρίχνω πολύ περπάτημα για να δω το μέρος που πήγα, βλέπω τι δραστηριότητες έχει να κάνω εκει κλπ. Κάνω πρόγραμμα δικό μου και πάω όπου θέλω όταν θέλω. Σίγουρα δεν τις ξέχασα αυτές τις διακοπές.
Αντίθετα τις λίγες φορές που πήγα με γκόμενα και βαρέθηκα και είχα το σπάσιμο να σκέφτομαι αν συμφωνεί τι να κάνουμε, αν στραβώσει και διάφορες μαλακίες. Ειδικά όταν είσαι κολλημένος είναι μαρτύριο. Επίσης η προσοχή σου ρουφιέται από την γκόμενα και δεν προσέχεις και πολύ που βρίσκεσαι.
Αντίθετα αν δεν έχεις συναισθήματα όπως με την άλλη που γνώρισα στις διακοπές είναι ωραία επειδή είσαι άνετος και κάνεις αυτό που θες. Αλλά οκ μπορεί για άλλους να είναι αλλιώς. Βέβαια αν δεν τα έχει κάνει κάποιος τα εξιδανικεύει στη φαντασία του. Όπως και τις γκόμενες γενικά.
εσενα θα σε δουμε στις ειδησεις μια μερα....Ότι πρόγραμμα και να κάνεις,πάλι δεν αλλαζει το ότι γυρνάς μόνος σαν τον τρελό.Βλέπεις και άλλους εκεί με γκόμενες,σάλια,μάλια κλπ και νιώθεις χειρότερα.Αν είναι να παω να ψυχοπλακωθώ,προτιμώ να μην παω
εχουν γραψει Νεαρχε ακομα και εγω που συζω..αν και ειμαι λιγα χρονια φρεσκοςΤοσοι παντρεμενοι εδω μεσα, κανεις δεν εξιστορει πως τα περναει στον εγγαμο βιο. Μονο εναν τυπο θυμαμαι, που εκανε παραπονα για την γυναικα του και ανεβαζε φωτογραφιες απο την κουζινα που ηταν μπαχαλο. Ανοικοκυρευτη.
εχει εδω μεσα κατι ιστορίες με κερατώματα...κατι ειναι και αυτοΤοσοι παντρεμενοι εδω μεσα, κανεις δεν εξιστορει πως τα περναει στον εγγαμο βιο. Μονο εναν τυπο θυμαμαι, που εκανε παραπονα για την γυναικα του και ανεβαζε φωτογραφιες απο την κουζινα που ηταν μπαχαλο. Ανοικοκυρευτη.
εμενα μια φορα μου ηρθε γκομενα σπιτι με βαλιτσες χωρις να με ρωτησει και δεν της βγήκε σε καλοεχουν γραψει Νεαρχε ακομα και εγω που συζω..αν και ειμαι λιγα χρονια φρεσκος
το εχω παθει 2 φορες....οχι ακριβως με βαλιτσες απλα η μια πηγε να μου μπαστακωθει και η αλλη μου ειπε ερχομαι να μεινουμε μαζι ....ακομα το σκεφτομαι και ιδρωνω γιατι απλα δεν ηθελαεμενα μια φορα μου ηρθε γκομενα σπιτι με βαλιτσες χωρις να με ρωτησει και δεν της βγήκε σε καλο