Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε Sub Zero έπρεπε να ήσουν μαζί μου στα Τρίκαλα το φθινόπωρο...έπεσα σε παρόμοια φάση...δεν γίνονται αυτά ρε...:headbang::2funny::headbang:
να σου πω....για τις τρικαλινες τι γνώμη εχεις? εχω λογο που ρωταω

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Το έχω κάνει και αυτο αλλά μέσα σε μαγαζί.. Εννοώ σε μπαρακι
Μου χει τύχει και μένα μια φορά αυτο και ήταν και γαμω τα σκηνικά. Είχα κατέβει σε ένα πάρτυ Αθήνα μόνος γυπαετός και ήταν μπροστά μου 4 κοπέλες φοιτήτριες παρέα. Μιλούσαμε με τη μια για αρκετή ώρα και αφού κατάλαβα ότι της αρέσω μέσα σε λίγη ώρα έκανα μπασιμο για φιλί. Αφού φασωνομασταν σχεδόν σε όλο το πάρτι φύγαμε και μαζί στο τέλος. Και γαμω τις φάσεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Τοσοι παντρεμενοι εδω μεσα, κανεις δεν εξιστορει πως τα περναει στον εγγαμο βιο. Μονο εναν τυπο θυμαμαι, που εκανε παραπονα για την γυναικα του και ανεβαζε φωτογραφιες απο την κουζινα που ηταν μπαχαλο. Ανοικοκυρευτη.

Μια χαρά περνάνε :tooth:

10-11-2019-18-34-5dc8583baf0ca.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
το εχω παθει 2 φορες....οχι ακριβως με βαλιτσες απλα η μια πηγε να μου μπαστακωθει και η αλλη μου ειπε ερχομαι να μεινουμε μαζι ....ακομα το σκεφτομαι και ιδρωνω γιατι απλα δεν ηθελα :undecided:
αυτη πηγε να μου το ρίξει στο φιλότιμο..."τι με διωχνεις??" μου λεει....γιατι εδω μενεις για να σε διωξω? τις ειπα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
Αν όλοι οι άντρες γαμαγαν πόρνες τι θα γινόταν άραγε
έχεις ποτέ συλλογιστεί πόσοι είναι αυτοί?? ποιό το ποσοστό που μπορεί να το κάνει αυτό επί μονίμου βάσεως?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
μιλουσα με μια στο τίντερ πρόσφατα...στις φωτο εδειχνε 7ρι περιπου τωρα απο κοντα δε ξέρω δεν την ειδα παντως ωραιο προσωπάκι και μετριο σωμα. Μου λεει ειμαι μονη μου 2 χρονια..μπουρου μπουρου (εφαγα να μιλαω μαζι της καμια ωρα περιπου)αλλα δε βρισκω κάποιον να μου κάνει αυτο το κλικ...αφου τελως παντων σκεφτομουν να της πω να βγουμε,,με ρωταει "τι υψος εχεις"τις λεω 1,77....μουγκα...της λεω θες ψηλο? "αχχ πως με κατάλαβες..ναι αν δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1.80 δεν με φτιάχνει" της λεω εσυ ποσο εισαι? 1.68 λεει :confused: ...καλα...οποτε τι θες ψηλο δηλ? ναι οπωσδήποτε πανω απο 1,80....ε γραφτο μωρη πατσαβουρα στο προφιλ σου μη χανω το χρονο μου..και τη σβήνα

μιλουσα με μια στο τίντερ πρόσφατα...στις φωτο εδειχνε 7ρι περιπου τωρα απο κοντα δε ξέρω δεν την ειδα παντως ωραιο προσωπάκι και μετριο σωμα. Μου λεει ειμαι μονη μου 2 χρονια..μπουρου μπουρου (εφαγα να μιλαω μαζι της καμια ωρα περιπου)αλλα δε βρισκω κάποιον να μου κάνει αυτο το κλικ...αφου τελως παντων σκεφτομουν να της πω να βγουμε,,με ρωταει "τι υψος εχεις"τις λεω 1,77....μουγκα...της λεω θες ψηλο? "αχχ πως με κατάλαβες..ναι αν δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1.80 δεν με φτιάχνει" της λεω εσυ ποσο εισαι? 1.68 λεει :confused: ...καλα...οποτε τι θες ψηλο δηλ? ναι οπωσδήποτε πανω απο 1,80....ε γραφτο μωρη πατσαβουρα στο προφιλ σου μη χανω το χρονο μου..και τη σβήνω
καμια ομορφη δε θα το πει αυτο ουτε θα βαλει περιοπισμο υψους εσυ ασχολεισαι με μετριες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μου χει τύχει και μένα μια φορά αυτο και ήταν και γαμω τα σκηνικά. Είχα κατέβει σε ένα πάρτυ Αθήνα μόνος γυπαετός και ήταν μπροστά μου 4 κοπέλες φοιτήτριες παρέα. Μιλούσαμε με τη μια για αρκετή ώρα και αφού κατάλαβα ότι της αρέσω μέσα σε λίγη ώρα έκανα μπασιμο για φιλί. Αφού φασωνομασταν σχεδόν σε όλο το πάρτι φύγαμε και μαζί στο τέλος. Και γαμω τις φάσεις
ετσι πρεπει...οι δουλειες πρεπει να γίνονται με αμεση ανταπόκριση..οποιος εχει για πολυ ωρα το ψάρι στο αγκίστρι δεν του βγηκε σε καλο

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Χωρίς γκόμενα,δεν γαμάς στις διακοπές.Αυτό είναι ένα πρόβλημα

Βασικά διακοπες αν δεν συνδιάζονται με γκόμενα ή αν δεν σου κάτσει κάποια εκεί,τις έχεις ξεχάσει με το που γύρισες
αυτο το πραμα οτι πρεπει να γαμησεις ντε και καλα στις διακοπες για να περασεις καλα δεν το καταλαβα ποτε

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
αυτο το πραμα οτι πρεπει να γαμησεις ντε και καλα στις διακοπες για να περασεις καλα δεν το καταλαβα ποτε

Γιατί διακοπές=χαλαρότητα,καύλες στο φουλ,βλέπεις κι αυτά που βλέπεις εκεί,τουρίστριες κλπ,γουστάρεις να ασπρίζεις την τουαλέτα κάθε βράδυ;

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Εγώ δεν βλέπω αδιαφορία,ίσα ίσα που πολλοί ψάχνουν δέσμευση γιατί αλλιώς τους γαμάει η μοναξιά (τους άντρες δηλαδή κυρίως,γιατί αυτοί δεν έχουν επιλογές)

Βέβαια υπάρχει και το άλλο,φοβάσαι πλέον και να εμπιστευτείς γκόμενα.Πες ότι γνωρίζεις κάποια που σ'αρέσει,τρως καψούρα (μεγάλη παγίδα,ειδικά αν περνάς φάση μοναξιάς),αλλά αυτή δε σε βλέπει έτσι και σ'αφήνει στα κρυα του λουτρού.Ε μετά πώς να εμπιστευτείς;
δεν χρειαζεται να εμπιστευτεις .αν η γκομενα σου ταιριαζει δε θα φας ακυρο.μη σου πω κι απο πιο ω ραια αποσενα δετρως ακυρο οχι αμεσα.θα κοιτας μονο αυτες που σουταιριαζουν και πανω αλλιως θα παθεις αυτο που παθε ο αλλος του λεει εισαι 177 θελω 180

αυτο το λαθος κανεις εσυ δεν εχεις απαιτησεις
οι γκομενες θελουν απαιτησεις
οι μπαζομετριες δεν υπαρχουν απλα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
δεν χρειαζεται να εμπιστευτεις .αν η γκομενα σου ταιριαζει δε θα φας ακυρο.μη σου πω κι απο πιο ω ραια αποσενα δετρως ακυρο οχι αμεσα.θα κοιτας μονο αυτες που σουταιριαζουν και πανω αλλιως θα παθεις αυτο που παθε ο αλλος του λεει εισαι 177 θελω 180

αυτο το λαθος κανεις εσυ δεν εχεις απαιτησεις
οι γκομενες θελουν απαιτησεις
οι μπαζομετριες δεν υπαρχουν απλα

Αυτό λεω.Αν δεν φας άκυρο άμεσα,μπορεί να καψουρευτείς,να τη δεις σοβαρά,αλλά αυτή μετά απο λίγο να σε στείλει κι εσύ να μείνεις...με τα ουίσκια.

Καλύτερα δηλαδή να σου ρίξει άκυρο απ'την αρχή ή να σου πει ότι ψάχνει μόνο σεξ,για να μην πέσεις κι εσύ με τα μούτρα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μακρύ τοπικ με διάφορες απόψεις. Δε μου έρθει ποτέ στο μυαλό να τις αποκαλέσω ελλεεινηδες χαχα ίσα ίσα πολλές φορές θυμάμαι όταν ήμουν Αγγλια αλλά και τώρα που βρίσκομαι Βουλγαρία έχω σκεφτεί ότι άμα ήμουν με Ελληνίδες θα έπαιζα καλύτερη μπάλα. Λόγο γλώσσας κυρίως υπάρχει μια μεγαλύτερη άνεση όπως και να το κάνεις.Απ την άλλη αυτοί που καυχιουνται μα μου ότι είναι πανευκολο και το παίζουν γαμαω τάο γενικά είναι συνήθως παπατζηδες :cheesy: . Εγώ χωρίς να χω πάει με παρα πολλές γυναίκες όταν ήμουν ελεύθερος οι καλύτερες φάσεις μου ήταν με Ελληνίδες. Λίγο αυτοπεποίθηση να χετε παιδιά (η να δείχνετε)να είστε κοινωνικοί,ευγενικοί,να προσέχετε λίγο τους εαυτούς σας και να χετε ανοιχτά τα μάτια σας για ευκαιρία που θα παρουσιαστει. Και το θέμα πάει από μόνο του μετα. Είχα μια περίοδο 2 έτους αγαμίας από 22 μέχρι 24 αλλά δε το ρίξα το φταίξιμο στις Ελληνίδες,εγώ είχα φουλ κακή ψυχολογια
Τύπε γιατί δεν τα πας καλά με τις Βουλγάρες; Με 3 έως 5 ραντεβού, γαμας, αρκετά αξιομαχα κομμάτια.

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Τύπε γιατί δεν τα πας καλά με τις Βουλγάρες; Με 3 έως 5 ραντεβού, γαμας, αρκετά αξιομαχα κομμάτια.
Μια χαρά τα χω πάει μαν στον καιρό που είμαι εδώ. Πλέον μένω και με Βουλγάρα :cheesy:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σε αλλα διαφωνουμε ρε μαν αλλα εδω δεν εχεις αδικο, τα σοσιαλ εχουν επιδρασει αρνητικα στις γυναικες . Ο κολλητος μου πριν 2 μηνες περιπου χωρισε με μια γκομενα και του ειπε πριν χωρισουν σε ενα τσακωμο '' αγορι μου ενα λογαριασμο να φτιαξω στο fb και 100 τη 1η μερα θα με παρακαλανε''
Η απάντηση εδώ είναι, ναι έχεις δίκιο. Αλλά δε θα σε παρακαλάνε για να κάνουν σχέση μαζί σου, αλλά για να σε γαμησουν και να φύγουν.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

Stories

Νέο!