Το έχω κάνει και αυτο αλλά μέσα σε μαγαζί.. Εννοώ σε μπαρακι
και εγω ειχα ξεκινησει γλωσσοφιλα με μια σχετικα τιμια απελπισμενη ,που μου εριχνε 5 χρονια!
το φασωμα ξεκινησε ομως ΜΕΤΑ απο 2 ωρες πειραγματων -κουβεντας-γελιου-ποτου-πρωτογνωρης χημειας,μου εδειχνε οτι επιζητουσε διασκεδαση γιατι ειχε ηδη ειχε σκυλοβαρεθει αρκετη ωρα στην κεντρικη μπαρα, με τυπους σαν τον Sub Zero τριγυρω
.....σε σημειο που ο ενας απο τους λιγους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κολλητους μου(που ΔΕΝ ηταν σπαζοκλαμπανιας,σαν αυτους που εχω εξιστορησει αλλες φορες) μου εκανε νοηματα με τα ματια διοτι ειχε πηξει με τη χοντρουλα φιλη της
ΕΚΤΙΜΗΣΑ οτι δε με πουλησε στο πρωτο μισαωρο και εκανε μπασκετικο "screen" στη φιλη της, αν και ηταν απο τις λιγες φορες που γρηγορα μπηκα στο ψητο.
ηταν και το μοναδικο one night stand στη ζωη μου,μετα το φασωμα πηγαμε σπιτι της.
Όταν πηγαίνω διακοπές δε μένω στατικός. Κάνω δραστηριότητες και ρίχνω πολύ περπάτημα για να δω το μέρος που πήγα, βλέπω τι δραστηριότητες έχει να κάνω εκει κλπ. Κάνω πρόγραμμα δικό μου και πάω όπου θέλω όταν θέλω. Σίγουρα δεν τις ξέχασα αυτές τις διακοπές.
Αντίθετα τις λίγες φορές που πήγα με γκόμενα και βαρέθηκα και είχα το σπάσιμο να σκέφτομαι αν συμφωνεί τι να κάνουμε, αν στραβώσει και διάφορες μαλακίες. Ειδικά όταν είσαι κολλημένος είναι μαρτύριο. Επίσης η προσοχή σου ρουφιέται από την γκόμενα και δεν προσέχεις και πολύ που βρίσκεσαι.
Αντίθετα αν δεν έχεις συναισθήματα όπως με την άλλη που γνώρισα στις διακοπές είναι ωραία επειδή είσαι άνετος και κάνεις αυτό που θες. Αλλά οκ μπορεί για άλλους να είναι αλλιώς. Βέβαια αν δεν τα έχει κάνει κάποιος τα εξιδανικεύει στη φαντασία του. Όπως και τις γκόμενες γενικά.
καημο το εχω να παω ξανα σε ελληνικα νησακια με καβλακια ετοιμα για ολα. νομιζω εκει γινονται τα πιο ευκολα πεσιματα ever
μια φορα εχω παει Παρο και αλλη μια Ιο με την παλιοπαρεα μου, που κατα 90% ηταν σπασταρχιδες-ματζιρηδες
---σε πιο μικρη ηλικια----
η φαση ηταν του τυπου να μου λενε
"εμεις μαλακα δεν ηρθαμε εδω για μουνια,θελουμε να γυρισουμε ολες τις παραλιες-να γνωρισουμε τα νησια"
σκατομπακουρια του κερατα! εγω να ξυπναω 12μιση-1 το βραδυ για μπαροτσαρκα και αυτοι να μην ακολουθουν η να με κραζουν
ΕΥΤΥΧΩΣ τη μια φορα ηταν ο συναγωνιστης-αδερφος που αναφερω στην προηγουμενη παραθεση προς τον vladimiros και το σωσαμε καπως!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτος ειναι Γερμανια χρονια τωρα---αναγκαστικα αλλαξα παρεες, αλλα απο τοτε φαση για νησι δεν εχει κατσει
δεν το κυνηγησα και ιδιαιτερα για να πω την αληθεια--την εβγαζα Χαλκιδικη
εξαιρετικα τυχεροι οι Νοτιοι που εχετε εναλλακτικες καθε καλοκαιρι ,με ολα τα νησια στα ποδια σας!