Σοβαρά τώρα το κατάλαβες;Πάντως και μόνο το ότι υπάρχουν "σχολές φλερτ" δείχνει ότι υπάρχει γενικότερο θέμα και δεν είναι απλά 5-6 βλαμμένοι που δεν βρίσκουν γκόμενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
δε εχεις βγει καν πρωτο ραντεβου πως να σου πω τι να κανεις?καμμενο χαρτι εισαι εσυ αστο.
διδαξε με ρε τζιμακο στο φλερτ καλος ειμαι...στο πρωτο ραντεβου ομως τι να κανω??
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
5 η 5-10-15-20-25 κιλα να εχει παραπάνω?Ενω εμεις ε?
Πεντε περιττα κιλα εχει η αλλη και την απορριπτουν οι μοντελοπνιχτες
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Όχι, απλά τώρα ήρθε η συζήτησηΣοβαρά τώρα το κατάλαβες;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
ξεκινα με 40 παραπανω5 η 5-10-15-20-25 κιλα να εχει παραπάνω?
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εχω εναν συναδελφο, κοντος, φαλακρος, δουλευταρας, χαμηλων τονων, μετρημενος, να βοηθησει τους αλλους, καλο παιδι που λενε. Εδω και 1 χρονο συζει με την κοπελα του και προσφατα κανανε και παιδι. Η κοπελα αρκετα εμφανισημη. Την βλεπω με τον μαρσιπο με το μωρο. Αθλητικα παπουτσια, απλα ντυμενη.
Αυτο το λεω, πρωτον γιατι υπηρχε συζητηση για το πως πρεπει να ειναι κανεις κωλοπαιδο για να δει προκοπη.
Και δευτερον, το θεμα ειναι να πεσεις σε καλη, αξια γυναικα, χωρις πολλες τρελες απαιτησεις. Γιατι και αυτος του μεροκαματου ειναι, δεν εχει περιουσια.
Αυτο το λεω, πρωτον γιατι υπηρχε συζητηση για το πως πρεπει να ειναι κανεις κωλοπαιδο για να δει προκοπη.
Και δευτερον, το θεμα ειναι να πεσεις σε καλη, αξια γυναικα, χωρις πολλες τρελες απαιτησεις. Γιατι και αυτος του μεροκαματου ειναι, δεν εχει περιουσια.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
νταξ τα λεμε αλλα καποιοι εχουν κολλησει στον μικροκοσμο τους και στις ιδεοληψιες τους δυστυχωςΕχω εναν συναδελφο, κοντος, φαλακρος, δουλευταρας, χαμηλων τονων, μετρημενος, να βοηθησει τους αλλους, καλο παιδι που λενε. Εδω και 1 χρονο συζει με την κοπελα του και προσφατα κανανε και παιδι. Η κοπελα αρκετα εμφανισημη. Την βλεπω με τον μαρσιπο με το μωρο. Αθλητικα παπουτσια, απλα ντυμενη.
Αυτο το λεω, πρωτον γιατι υπηρχε συζητηση για το πως πρεπει να ειναι κανεις κωλοπαιδο για δει προκοπη.
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Ή πήγαινε μπακουροπαρέα, να λέτε για τις ομάδεςΚαι τα ταξίδια ας πούμε θες έναν ανθρωπο μαζί για να τα απολαμβάνεις.Το να πας ένα ταξίδι ερωτευμένος είναι πολύ καλύτερο απ'το να πας σολο
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
εγω απο πριν το ελεγα φιλε οτι δε θελουν ολες μαλακες αλλα πολλοι εδω το εμφισβητουν,λενε ολες τετοιους θελουν.Εχω εναν συναδελφο, κοντος, φαλακρος, δουλευταρας, χαμηλων τονων, μετρημενος, να βοηθησει τους αλλους, καλο παιδι που λενε. Εδω και 1 χρονο συζει με την κοπελα του και προσφατα κανανε και παιδι. Η κοπελα αρκετα εμφανισημη. Την βλεπω με τον μαρσιπο με το μωρο. Αθλητικα παπουτσια, απλα ντυμενη.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
Καλύτερα να πας σόλο παρά να το ακυρώσεις αν δεν κάτσουν οι αδειες η αν τύχει κάτι στην κοπέλα π.χ.αν αργήσει να ξυπνήσει η ο,τιδηποτε.
Ε και σόλο δε λέει.Θα πας σόλο μια,δύο,μαλακία να έχεις παντού φώτο μονος σου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
και θα συνεχισουν να το λενεεγω απο πριν το ελεγα φιλε οτι δε θελουν ολες μαλακες αλλα πολλοι εδω το εμφισβητουν,λενε ολες τετοιους θελουν.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
θα συνεχισουν να το λενε γιατι ειναι ξεροκεφαλοι,αμα δλδ καποια ειναι απο τις κοπελες χαμηλων τονων να μην εχει κατακτησεις να ειναι λιγο ασχημουλα τετοιους θα θελει δλδ μη λεμε μαλακιες,το οτι πολλες ειναι ετσι δε σημαινει ειναι ολες.και θα συνεχισουν να το λενε
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
δε εχεις βγει καν πρωτο ραντεβου πως να σου πω τι να κανεις?καμμενο χαρτι εισαι εσυ αστο.
γι ΄αυτο ρωταω εσενα που βγηκες
δε θελεις να βοηθας αλλους? τι να σου πω ρε τυπε
να μου σκασει ενα ραντεβου και να μη ξερω τι να κανω
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
δε θα καταφερεις κατι με το να ειρωνευεσαι αντιθετα πας πιο χαμηλα.γι ΄αυτο ρωταω εσενα που βγηκες
δε θελεις να βοηθας αλλους? τι να σου πω ρε τυπε
να μου σκασει ενα ραντεβου και να μη ξερω τι να κανω
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
Εχω εναν συναδελφο, κοντος, φαλακρος, δουλευταρας, χαμηλων τονων, μετρημενος, να βοηθησει τους αλλους, καλο παιδι που λενε. Εδω και 1 χρονο συζει με την κοπελα του και προσφατα κανανε και παιδι. Η κοπελα αρκετα εμφανισημη. Την βλεπω με τον μαρσιπο με το μωρο. Αθλητικα παπουτσια, απλα ντυμενη.
Τι ηλικίες είναι;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
και οι ομορφες θελουν καλα παιδια..εντωμεταξυ το λεω εγω που δεν ημουν και το καλυτερο παιδι μεχρι πριν 3 χρονιαθα συνεχισουν να το λενε γιατι ειναι ξεροκεφαλοι,αμα δλδ καποια ειναι απο τις κοπελες χαμηλων τονων να μην εχει κατακτησεις να ειναι λιγο ασχημουλα τετοιους θα θελει δλδ μη λεμε μαλακιες,το οτι πολλες ειναι ετσι δε σημαινει ειναι ολες.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
οι ομορφες δυσκολο τυπε,οχι ακατορθωτο αλλα δυσκολο.και οι ομορφες θελουν καλα παιδια..εντωμεταξυ το λεω εγω που δνε ημουν και το καλυτερο παιδι μεχρι πριν 3 χρονια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Το ωραιο ειναι οτι παραπανω λεει ο αλλος τι ωραια ειναι να παει διακοπες με γυναικα, και ολοι εμεις οι παντρεμενοι εχουμε καημο να καταφερουμε να κανονισουμε να παμε καπου αντροπαρέα 5-6 μερες, οπως πηγαιναμε πριν παντρευτουμε και δεν τα καταφερνουμε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
απαξ και ειναι αρκετες εστω λιγες ειναι σημαντικο..οι ομορφες δυσκολο τυπε,οχι ακατορθωτο αλλα δυσκολο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις κάνει πολλά στη ζωη σου τύπε ε?και οι ομορφες θελουν καλα παιδια..εντωμεταξυ το λεω εγω που δεν ημουν και το καλυτερο παιδι μεχρι πριν 3 χρονια