Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
δε θα το ξαναπω λοιπον ειμαι θυμωμενος μαζι τους γιατι αναγκαστηκα να γινω κατι αλλο για να αρχισω να βγαινω ραντεβου να φιλαω και γενικα να φλερταρω,απλα εχασα το προηγουμενο εαυτο μου για αυτες ολες,εγω φιλε φλερταρω βγαινω εσυ ουτε αυττα δε κανεις μονο με ιεροδουλες πας δε παιζει να εχεις βγει ραντεβου.
Το να φλερτάρεις δε σε κάνει μάγκα. Εξάλλου, φλερτάρεις για να σου ανοίξει η άλλη τα πόδια και όχι για να την πιάσεις για κοπέλα. Ο άλλος πληρώνει ιερόδουλες για να του ανοίξει τα πόδια, γλυτώνοντας χρόνο. Εφόσον ο σκοπός είναι ο ίδιος, δεν κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο (ίσως αυτοπεποίθηση και κοινωνικοποίηση, αλλά αν την είχες εξ αρχής, τότε ούτε αυτό).

• Αγάπη
Αντιδράσεις: tony1

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Να χωνεσαι ετσι σωστος . Θα το βρεις στη πορεια , απλα να τολμας .Αλλου θα καταλαβεις οτι εισαι υπερβολικος, αλλου μαλθακος και μπουλης , ολα θα τα αλλαξεις και θα τα βελτιωσεις αρκει να τολμας και να χωνεσαι . Χωρις 2η σκεψη να φλερταρεις τυπε μου , εισαι μικρος και θα το βρεις γρηγορα αν το ξεκινησεις νωρις

Γλωσσοφιλο ?
στα 17 με 18 φιλε δε χονομουν καθολου ειχα βγει με μια 5 φορες και δε εκανα τιποτα απο τα 19 μεχρι 22 που ειμαι τωρα μιλαω και βγαινω ραντεβου εχει τυχει να φλερταρω μεσα σε λεοφορειο και μια αλλη να τη φιλαω απο πρωτο ραντεβου και γενικα χωνομαι φλερταρω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Νομίζω πως το θρέντ πρέπει πλέον να αλλάξει τίτλο και να μετονομαστεί σε " τι τρέχει με τους ανθρώπους γενικά και δεν θέλουν σχέση" και όχι στο τι τρέχει με τις ελλεινιδες....γιατί εγώ βλέπω εδώ και χρόνια μία γενικότερη αδιαφορία και των δύο φύλων να επιθυμούν την δέσμευση...και πολλοί εξ' αυτών που "σχετίζονται"(αδόκιμος όρος ξέρω) στην πραγματικότητα το κάνουν από άλλη αιτία...

Εγώ δεν βλέπω αδιαφορία,ίσα ίσα που πολλοί ψάχνουν δέσμευση γιατί αλλιώς τους γαμάει η μοναξιά (τους άντρες δηλαδή κυρίως,γιατί αυτοί δεν έχουν επιλογές)

Βέβαια υπάρχει και το άλλο,φοβάσαι πλέον και να εμπιστευτείς γκόμενα.Πες ότι γνωρίζεις κάποια που σ'αρέσει,τρως καψούρα (μεγάλη παγίδα,ειδικά αν περνάς φάση μοναξιάς),αλλά αυτή δε σε βλέπει έτσι και σ'αφήνει στα κρυα του λουτρού.Ε μετά πώς να εμπιστευτείς;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Εγώ δεν βλέπω αδιαφορία,ίσα ίσα που πολλοί ψάχνουν δέσμευση γιατί αλλιώς τους γαμάει η μοναξιά (τους άντρες δηλαδή κυρίως,γιατί αυτοί δεν έχουν επιλογές)

Βέβαια υπάρχει και το άλλο,φοβάσαι πλέον και να εμπιστευτείς γκόμενα.Πες ότι γνωρίζεις κάποια που σ'αρέσει,τρως καψούρα (μεγάλη παγίδα,ειδικά αν περνάς φάση μοναξιάς),αλλά αυτή δε σε βλέπει έτσι και σ'αφήνει στα κρυα του λουτρού.Ε μετά πώς να εμπιστευτείς;
Τιτανα :rockon: :rockon: :rockon:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
στα Τιρρανα μεγαλωσα τυπε.... :confused: :confused: :confused: :confused: ξερεις που πεφτουν,σωστα?
το να ειρωνευεσαι δειχνει οτι δεν εισαι καν σοβαρος,βγες πρωτα ραντεβου φιλα την αλλη και εκεινη να γουσταρει γιατι αρεσει και μετα τα λεμε,εσυ μονο με ιεροδουλες εχεις κανει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ευχομαι να πας στο επομενο σταδιο και να γαμησεις :confused::confused::confused:

πριν μας ελεγες οτι εισαι ντροπαλος και σε γειωνουν:confused::confused::confused::confused:

ενας που γνωριζει ευκολα και φιλαει και στο πρωτο ραντεβου,δεν ειναι πολυ ντροπαλος παντως???

keep walking.... ? ? ? ? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ήμουν και γω κάποτε έτσι ντροπαλός. Ξέρεις τι μουνι ειχα χάσει? Σιγά σιγά πίεσα τον εαυτό μου να χώνεται και το ξεπερασα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
το να ειρωνευεσαι δειχνει οτι δεν εισαι καν σοβαρος,βγες πρωτα ραντεβου φιλα την αλλη και εκεινη να γουσταρει γιατι αρεσει και μετα τα λεμε,εσυ μονο με ιεροδουλες εχεις κανει.

ε και τι αλλο να κανω? :confused::confused::confused: ακομα και οι Πακιστανοι γαμανε στην Ελλαδα..

δε μας γουσταρουν οι Ελλεηνιδες εμας απο Τιρρανα..! :confused: :confused: :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ήμουν και γω κάποτε έτσι ντροπαλός. Ξέρεις τι μουνι ειχα χάσει? Σιγά σιγά πίεσα τον εαυτό μου να χώνεται και το ξεπερασα
οπως ησουν ημουν στα 17 με 18 απο τα 19 μεχρι 22 που ειμαι τωρα αρχισα να μιλαω καμακι μεχρι και στο λεοφορειο και την επομενη μερα ραντεβου και την αλλη μου την εφερε ο φιλος μου στο πρωτο ραντεβου και φιλαγα φουλ και γενικα το προσπαθω να μη ξαναγινω οπως τα 17 18.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες πια δεν καλύπτονται από πολύ μεγάλη μερίδα των υπαρχόντων διαθέσιμων αντρών και τους σνομπάρουν, έχοντας θέσει τον πήχυ πολύ ψηλά.

Σ'αυτό φταίνε πολύ τα σοσιαλ που τους έχουν γαμήσει τα μυαλά.

Ο άντρας ακόμα κι απο μια γυναίκα να πάρει επιβεβαίωση,ανεβαίνει η ψυχολογία του.Φαντάσου τώρα να'σαι γυναίκα και να παίρνεις επιβεβαίωση από δεκάδες και εκατοντάδες που θέλουν να μιλήσουν και να βγουν μαζί σου.Πώς να μην ψωνιστείς μετά;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ε και τι αλλο να κανω? :confused::confused::confused: ακομα και οι Πακιστανοι γαμανε στην Ελλαδα..

δε μας γουσταρουν οι Ελλεηνιδες εμας απο Τιρρανα..! :confused: :confused: :confused:
μη το ξαναπεις οτι γαμανε οι πακιστανοι γιατι θα γελαει ολο το μπου μαζι σου,ειναι αστειο απλα,ποσο ναυαγιο εισαι για να λες αυτη τη πατατα που δε ισχιει οτι γαμαν οι πακιστανοι?

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Νομίζω πως το θρέντ πρέπει πλέον να αλλάξει τίτλο και να μετονομαστεί σε " τι τρέχει με τους ανθρώπους γενικά και δεν θέλουν σχέση" και όχι στο τι τρέχει με τις ελλεινιδες....γιατί εγώ βλέπω εδώ και χρόνια μία γενικότερη αδιαφορία και των δύο φύλων να επιθυμούν την δέσμευση...και πολλοί εξ' αυτών που "σχετίζονται"(αδόκιμος όρος ξέρω) στην πραγματικότητα το κάνουν από άλλη αιτία...
Για πολλούς ανθρώπους οι δυνατότητες που παρέχει ο σύγχρονος κόσμος, (ταξίδια, καλοπέραση) είναι πολύ προτιμότερες από μια δέσμευση.
Και πολύ σωστά επισημαίνεις τις σχέσεις - deals, που γίνονται για άλλους λόγους.
Το έγραψα και πριν, είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα της μοναξιάς και δικαίως η κατάθλιψη λέγεται η αρρώστεια του μέλλοντος.
Δεν μπορεί όλοι αυτοί ταυτόχρονα να κάνουν κάτι λάθος.
Όσοι το έχετε με τις σχέσεις, μην τα θεωρείτε το ίδιο εύκολα για όλους

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Σ'αυτό φταίνε πολύ τα σοσιαλ που τους έχουν γαμήσει τα μυαλά.

Ο άντρας ακόμα κι απο μια γυναίκα να πάρει επιβεβαίωση,ανεβαίνει η ψυχολογία του.Φαντάσου τώρα να'σαι γυναίκα και να παίρνεις επιβεβαίωση από δεκάδες και εκατοντάδες που θέλουν να μιλήσουν και να βγουν μαζί σου.Πώς να μην ψωνιστείς μετά;
Σε αλλα διαφωνουμε ρε μαν αλλα εδω δεν εχεις αδικο, τα σοσιαλ εχουν επιδρασει αρνητικα στις γυναικες . Ο κολλητος μου πριν 2 μηνες περιπου χωρισε με μια γκομενα και του ειπε πριν χωρισουν σε ενα τσακωμο '' αγορι μου ενα λογαριασμο να φτιαξω στο fb και 100 τη 1η μερα θα με παρακαλανε''

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

μπα εγω ακομα και μικρος ουδεποτε υπηρξα ντροπαλος ...17-18 χρονων την επεφτα σε 35αρες :tooth: :tooth:

χυλοπιτακιας ομως υπηρξα :cheesy: οσο ζεις,παθαινεις και μαθαινεις:hi:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Σε αλλα διαφωνουμε ρε μαν αλλα εδω δεν εχεις αδικο, τα σοσιαλ εχουν επιδρασει αρνητικα στις γυναικες . Ο κολλητος μου πριν 2 μηνες περιπου χωρισε με μια γκομενα και του ειπε πριν χωρισουν σε ενα τσακωμο '' αγορι μου ενα λογαριασμο να φτιαξω στο fb και 100 τη 1η μερα θα με παρακαλανε''
Αν όλοι οι άντρες γαμαγαν πόρνες τι θα γινόταν άραγε

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Επίσης, οι γυναίκες στο ίντερνετ, στα social media έχουν αρχίσει να βλέπουν άλλο στυλ αντρών.
Όχι απλά βλέπουν, βομβαρδίζονται από παραστάσεις Σπαλιάρα, Ρουβά, πιο παλιά Βeverly Hills κλπ
Πώς να κοιτάξουν μετά το απλό παιδί της διπλανής πόρτας ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Επίσης, οι γυναίκες στο ίντερνετ, στα social media έχουν αρχίσει να βλέπουν άλλο στυλ αντρών.
Όχι απλά βλέπουν, βομβαρδίζονται από παραστάσεις Σπαλιάρα, Ρουβά, πιο παλιά Βeverly Hills κλπ
Πώς να κοιτάξουν μετά το απλό παιδί της διπλανής πόρτας ;
Ενω εμεις ε?
Πεντε περιττα κιλα εχει η αλλη και την απορριπτουν οι μοντελοπνιχτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom