Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εσυ φιλε οχι εγω εμενα μαρεσουν οι ντροπαλες κοπελες χαμηλων τονων αντιθετα αυτες τις αντιπαθητικες με υφος χιλιων πηθικων ουτε να τις κλασω,απλα εγω ημουν παλια απο τα 18 19 και μετα αρχισα νακανω προσπαθειες να τη πεφτω, μια τη φιλαγα απο πρωτο ραντεβου πχ πλατη ωμο απλα μια διαπιστωση εκανα γιατι να φερονται ετσι στους ντροπαλους.
Καταλαβες τι εγραψα ή μπα?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
εσυ φιλε οχι εγω εμενα μαρεσουν οι ντροπαλες κοπελες χαμηλων τονων αντιθετα αυτες τις αντιπαθητικες με υφος χιλιων πηθικων ουτε να τις κλασω,απλα εγω ημουν παλια απο τα 18 19 και μετα αρχισα νακανω προσπαθειες να τη πεφτω, μια τη φιλαγα απο πρωτο ραντεβου πχ πλατη ωμο απλα μια διαπιστωση εκανα γιατι να φερονται ετσι στους ντροπαλους.
Κατσε ρε μαν για το συλλαβω . Φιλαγες τη πλατη ειπες στο 1ο ραντεβου ? πως γκενεν αυτο ?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
καλα κανουν και σε ριχνουν χυλοπιτες ρε ταγαρι :jerking: :jerking: :jerking:

αν ημουν κοπελα και ερχοσουν να με φιλησεις με το καλημερα,πολυ χειροτερα θα αντιδρουσα:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατσε ρε μαν για το συλλαβω . Φιλαγες τη πλατη ειπες στο 1ο ραντεβου ? πως γκενεν αυτο ?

ΕΥΧΟΜΑΙ να τρολαρει:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

edit: στο προηγουμενο ποστ υπονοησε οτι φιλαει οταν φλερταρει για να ΓΝΩΡΙΣΕΙ,οχι στο πρωτο ραντεβου.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καλα κανουν και σε ριχνουν χυλοπιτες ρε ταγαρι :jerking: :jerking: :jerking:

αν ημουν κοπελα και ερχοσουν να με φιλησεις με το καλημερα,πολυ χειροτερα θα αντιδρουσα:confused::confused::confused:
αρνουμαι απλα να ασχοληθω μαζι σου γιατι εισαι κακοηθης,και καλυτερα να φιλαω απο το πρωτο ραντεβου παρα σα και σενα που δε κανεις ουτε αυτο,και πας μονο με ιεροδουλες.

τι σου κανει εντυπωση ρε φιλε ακριβως?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
την εχω πεσει φιλε και μαλιστα κατευθειαν φιλαγα γιατι ξερω πως αν δεν μιλας δε θα βρεις,απλα δε καταλαβαινω γιατι να κοιτανε ετσι τον ντροπαλο αυτο επειδη ημουν παλια μετα αρχισα να κανω φλερτ,αλλα εσυ κατευθειαν να κραξεις κομπλεξικος αγαμητος.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ΕΥΧΟΜΑΙ να τρολαρει:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

edit: στο προηγουμενο ποστ υπονοησε οτι φιλαει οταν φλερταρει για να ΓΝΩΡΙΣΕΙ,οχι στο πρωτο ραντεβου.
οχι οταν φλερταρω στο πρωτο ραντεβου εννοω εξυπνε,και εγω φιλαω απο πρωτο ραντεβου,εσυ βγαινεις καν ραντεβου?τι ρωταω μονο με ιεροδουλες πας.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Καλα αυτοί που πάνε σε διάφορες σχολές για φλερτ πρεπει να είναι τίγκα βλαμμενοι
Το πιστεύεις ή όχι γνωρίζω ένα παλικάρι που πηγαίνει σε σχολή φλερτ (ονλάιν) και όποτε πιάνουμε συζήτηση για γυναίκες, μου λέει ότι για να ρίξεις μια γυναίκα χρειάζεται να κάνεις 1, 2, 3 βήματα και τσουπ θα είναι στο κρεβάτι σου σε χρόνο ντε τε. Μάλιστα, οι εν λόγο καθηγητές φλερτ έχουν φτιάξει και ένα μοντέλο, με σκοπό να κάνουν τη μάθηση ακόμα πιο κατανοητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μισά που λένε δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα και τα άλλα μισά είναι αντιγραφή από το εξωτερικό.

Ο κόσμος είναι απελπισμένος να γαμήσει, που πιστεύει τον κάθε "ειδικό" στο πως να την πέφτει σε μουνιά...:jerking:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
οχι οταν φλερταρω στο πρωτο ραντεβου εννοω εξυπνε,και εγω φιλαω απο πρωτο ραντεβου,εσυ βγαινεις καν ραντεβου?τι ρωταω μονο με ιεροδουλες πας.

και στο πρωτο ραντεβου ντυνεσαι batman η sub zero? :think:

...η μηπως elvis presley?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τύπε με αυτο το ποσταρισμα, αποδεικνυεται περιτρανα οτι καποιοι αρνειστε να αποδεχθειτε στοιχειωδη πραγματα και ετσι ενεργειτε λαθος. Η γυνα

Το πιστεύεις ή όχι γνωρίζω ένα παλικάρι που πηγαίνει σε σχολή φλερτ (ονλάιν) και όποτε πιάνουμε συζήτηση για γυναίκες, μου λέει ότι για να ρίξεις μια γυναίκα χρειάζεται να κάνεις 1, 2, 3 βήματα και τσουπ θα είναι στο κρεβάτι σου σε χρόνο ντε τε. Μάλιστα, οι εν λόγο καθηγητές φλερτ έχουν φτιάξει και ένα μοντέλο, με σκοπό να κάνουν τη μάθηση ακόμα πιο κατανοητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μισά που λένε δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα και τα άλλα μισά είναι αντιγραφή από το εξωτερικό.

Ο κόσμος είναι απελπισμένος να γαμήσει, που πιστεύει τον κάθε "ειδικό" στο πως να την πέφτει σε μουνιά...:jerking:
Ε είναι ζώα.... Το ξερω τι άλλο να πω.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
και στο πρωτο ραντεβου ντυνεσαι batman η sub zero? :think:
εγω τουλαχιστον φλερταρω και βγαινω ραντεβου και φιλαω.εσυ δε ξερεις καν τι ειναι φλερτ και ραντεβου,μονο με ιεροδουλες πας,δε παιζει να ξερεις πως ειναι οι γυναικες εξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ειχε γραψει εδω πριν μερες ενας τετοιος, και ειπε οτι ακολουθησε τις οδηγιες σε μια καφετερια και τον πεταξανε εξω γιατι ενοχλουσε τις πελατισσες

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Φαντασου δηλαδη να τα φτιαξεις με καποια, και να της πεις "ξερεις, βρηκα το θαρρος να σε προσεγγισω επειδη πηγα σε σχολη φλερτ". Θα σε στειλει η κοπελα στο διαολο την ιδια στιγμη και θα εχει και δικιο? Δηλαδη αυριο για να μεγαλωσουνε κανενα παιδι, θα πανε και σε σχολη ανατροφης παιδιων. Ναυαγια
:2funny: :2funny:
Σωστό.
Πέρα από την πλάκα όμως το πρόβλημα "εξεύρεση γυναίκας" είναι υπαρκτό. Να κοιτάμε την αλήθεια κατάματα.
Αρχίζει να καταγράφεται τις τελευταίες δεκαετίες, κυρίως στις χώρες του δυτικού κόσμου .
Πολλοί κοινωνιολόγοι , αναλυτές κλπ αρχίζουν και το επισημαίνουν το πρόβλημα. Οι γυναίκες πια δεν καλύπτονται από πολύ μεγάλη μερίδα των υπαρχόντων διαθέσιμων αντρών και τους σνομπάρουν, έχοντας θέσει τον πήχυ πολύ ψηλά.
Οι ίδιες συζητήσεις γίνονται σε όλες τις χώρες, πίστεψέ με. Η γυναίκα αρχίζει να γίνεται ένα είδος τροπαίου και όποιος έχει "γκόμενα" γίνεται μάγκας, σαν να έκανε κατόρθωμα.
Σίγουρα υπάρχουν ντροπαλοί, incels, ναυάγια κλπ κλπ αλλά υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί όλοι όσοι δεν βρίσκουν γυναίκα να κάνουν κάτι λάθος ή να είναι ναυάγια
Μην κλείνουμε τα μάτια μας στο γενικότερο πρόβλημα, εστιάζοντας στους βλαμμένους και τα ναυάγια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω τουλαχιστον φλερταρω και βγαινω ραντεβου και φιλαω.εσυ δε ξερεις καν τι ειναι φλερτ και ραντεβου,μονο με ιεροδουλες πας,δε παιζει να ξερεις πως ειναι οι γυναικες εξω.
Ενα βασικο λαθος που κανετε, ειναι οτι φλερταρετε με αγχος, σαν να δινετε πανελληνιες εξετασεις. Το φλερτ πρεπει να ειναι ευχαριστο, να σας προκαλει ευεξια. Να νιωθετε ομορφα. Οχι σαν να εκτελείτε το τελευταιο πεναλτυ στον τελικο του γιουρο

:2funny: :2funny:
Σωστό.
Πέρα από την πλάκα όμως το πρόβλημα "εξεύρεση γυναίκας" είναι υπαρκτό. Να κοιτάμε την αλήθεια κατάματα.
Αρχίζει να καταγράφεται τις τελευταίες δεκαετίες, κυρίως στις χώρες του δυτικού κόσμου .
Πολλοί κοινωνιολόγοι , αναλυτές κλπ αρχίζουν και το επισημαίνουν το πρόβλημα. Οι γυναίκες πια δεν καλύπτονται από πολύ μεγάλη μερίδα των υπαρχόντων διαθέσιμων αντρών και τους σνομπάρουν, έχοντας θέσει τον πήχυ πολύ ψηλά.
Οι ίδιες συζητήσεις γίνονται σε όλες τις χώρες, πίστεψέ με. Η γυναίκα αρχίζει να γίνεται ένα είδος τροπαίου και όποιος έχει "γκόμενα" γίνεται μάγκας, σαν να έκανε κατόρθωμα.
Σίγουρα υπάρχουν ντροπαλοί, incels, ναυάγια κλπ κλπ αλλά υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί όλοι όσοι δεν βρίσκουν γυναίκα να κάνουν κάτι λάθος ή να έχουν πρόβλημα.
Μην κλείνουμε τα μάτια μας στο γενικότερο πρόβλημα, εστιάζοντας στους βλαμμένους και τα ναυάγια
Οταν καποιος αντρας δεν βρισκει γυναικα, φταιει ο αντρας. Τελεία παραγραφος

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ναι ωμο και πλατη
Δεν εχω πιασει γραμμη τυπε μου ακομη με σενα . Στην αρχη τα χωνες κ εβγαζες ενα κομπλεξ σε οσους τη πεφτουν και εχουν αυτοπεποιθηση και εγραψες οτι ειναι οι χειροτεροι μαλακες , μετα εγραψες οτι τη πεφτεις και συ κατευθειαν και φιλας , μετα οτι φιλας στο 1ο ραντεβου στην ωμοπλατη για αρχη . Μαζι σου παντως οπως τη βρισκεις , μη βγαζεις κομπλεξ σε συμβουλευω απλα και αρνητισμο και κοιτα να βελτιωνεσαι . Θελει τριβη το φλερτ , να σαι θετικος και να τολμας . Μη σκεφτεσαι το αρνητικο σεναριο , μονο με το φλερτ θα αποκτησεις εξοικειωση με το αλλο φυλο . Μη πολυσκεφτεσαι , απλα καντο και θα βγαινει μηχανικα απο ενα σημειο και επειτα . Αυτα με καλοσυνη στα λεω

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Ειχε γραψει εδω πριν μερες ενας τετοιος, και ειπε οτι ακολουθησε τις οδηγιες σε μια καφετερια και τον πεταξανε εξω γιατι ενοχλουσε τις πελατισσες
Προφανώς. "Αν δε σου κάτσει η μία, προχώρα στην επόμενη. Έτσι η πρώτη που δε σου έκατσε θα σε δει να την πέφτεις σε άλλη και τότε θα νιώσει "λίγη" που προτίμησες να τη γειώσεις μπροστά της πέφτοντάς την σε άλλη. Έτσι, με τον εγωισμό της πληγωμένο, το βράδυ θα σε περιμένει με τα πόδια ανοιχτά" είναι μια από τις πολλές φράσεις που χρησιμοποιούνται στις σχολές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom