Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Ξεκινά εσύ με το ταξί να γαμας πελάτισσες.. ?Και ερχόμαστε και εμείς..κάντε κανενα καμάκι και αφηστε τις δικαιολογίες αιντε...παρεες και παρεες
Ξεκινά εσύ με το ταξί να γαμας πελάτισσες.. ?Και ερχόμαστε και εμείς..κάντε κανενα καμάκι και αφηστε τις δικαιολογίες αιντε...παρεες και παρεες
με εσκασες ρε μλκ να στο δωσω μια φορα να δεις οτι δε θα γαμησειςΞεκινά εσύ με το ταξί να γαμας πελάτισσες.. ?Και ερχόμαστε και εμείς..
Ξαναδιαβάστε όλοι αυτό το μιμυμα, μπα ςοαι καταλάβετε γιατί δεν βρίσκετε γκομενες(και εγώ φυσικά)αμα δεν εχεις παρεες ουτε μπαζο μη σου πω,σε ντελα ή μαλακια,το αν εισαι κοινωνικος και εχεις κυκλους παιζει ρολο.
Αυτο λένε εδώ δε βρίσκεις στο ταξι που είναι ευάλωτη η άλλη είστε μόνοι σας εσύ και αυτοί.. Θα βρεις τώρα με. Καμάκι στο δρόμο σαν τον ψάλτη? Πιο πιθανό είναι να γίνεις νούμερο η να σου φέρουν τίποτα μπάτσους.. Χωρίς παρέες με μουνια δε γαμεεις στο ελλαντα..με εσκασες ρε μλκ να στο δωσω μια φορα να δεις οτι δε θα γαμησεις
Σκέτη κτηνωδία το σεξ στα όρθια...χωρίς άνεση χρόνου και χώρου .Ειχα γνωρίσει μια απο τα μπαντου 8-9ρι πολυ ωραια γκόμενα γυμνασμένη,προσωπαρα 28ρα...μιλήσαμε λιγο και βγήκαμε στο καπάκι δωσαμε ραντεβου στο συνταγμα οποτε πηγα χωρις αμάξι...δε γαμιεται λεω αν ειναι να γίνει κατι,την βάζω σε ενα ταξι και τη φέρνω σπιτι που να ψαχνω να παρκάρω. (αυτη η ιστορια ειναι απο τις πιο γρηγορες και extreme φασεις μου) δινουμε ραντεβου κατα τις 8 και απο κοντα μου λέει (ηταν οντως οπως στις φωτο) "λοιπον εχω μονο μια ωρα στη διαθεση μου 9.30 πρεπει να ειμαι πίσω στο σπιτι...στους αμπελοκηπους" οκ της ειπα...(το μυαλο δουλευε με 500 στροφες οταν μου ειπε αυτο λεω πως θα προλάβω τωρα?) καθησαμε εκει σε ενα καφε του κωλου στη πλατεια και στο μισαωρο της ριχνω φάσωμα...(η ωρα ηταν 8.30 και 9.30 επρεπε να ειναι πισω) κατα τις 9 παρα λοιπον της λεω "θα σε παω εγω σπιτι η εκει που θες αμπελοκηπους" μα γιατι λεει τι θα καταλαβεις? " ε ετσι για να ειμαστε περισσοτερο χρονο μαζι της λεω" καλα μου λεει....αν και με τα χιλια ζορια δεχτηκε γιατι το μετρο ηταν διπλα οποτε για αυτη δεν ειναι νόημα.Ομως δε ειχα το αμαξι μαζι μου....οποτε την εβαλα σε ενα ταξι γρηγορα γρηγορα μου λεει "που με πας?" λεω παμε να παρω το αμαξι και σε παω αμεπλοκηπους...αντε λεει οκ..μπαινω σε ενα ταξι,φτάνω σπιτι και περνω το αμαξι...(ειχα μονο μιση ωρα στη διαθεση μου) οποτε την πηγα πισω απο το νοσοκομειο "αγιο σαββα" εκει που ειναι ενα στενάκι απομερο και σκοτεινο...μου λεει "τι με εφερες εδω τι θα κανουμε?" ...κατεβάζω το παντελονι,της περνω το κεφαλι και το βάζω στο πουτσο μου...μετα απο με πιπωσε της λεω βγαλε το παντελονι και κατσε πανω μου..."μα και μου θα μας δουν και οχι και σε ξερω μονο μια ωρα" τις λεω δε πειραζει δεν εχουμε χρονο...το κατεβάζει και τις έριξα ενα γαμησι στο αμαξι αξεχαστο....η ωρα ειχε παει 9.20 ...την ντυνω και μετα την πηγα κανονικα εκει που ηθελε
Επιβεβαιώνω. Πολλά χρόνια πριν έκανα εγγραφή σε ΖΟΟ, είχα την ΑΝΟΗΤΗ ΙΔΕΑ πως εκεί θα γράφανε γυναίκες που θα ψάχνανε πραγματικά γκόμενο. Αμέτρητα μηνύματα, ατέλειωτες ώρες συνομιλίας, βγήκα με καμιά δεκαριά, μόνο με μια πήγε κάτι να γίνει, αλλά μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε σεξ, απλά να βγαίνουμε φιλικάΤο ξαναλέω....όσοι νομίζετε ότι οι γυναίκες εντός διαδικτύου είναι λιγότερο βαρεμενες σε σχέση με αυτές που βλέπετε να κυκλοφορούν έξω ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Αν ήθελε να βγαίνετε φιλικά γιατί δεν έβγαινε με φίλες της η πυροβολημένη;Επιβεβαιώνω. Πολλά χρόνια πριν έκανα εγγραφή σε ΖΟΟ, είχα την ΑΝΟΗΤΗ ΙΔΕΑ πως εκεί θα γράφανε γυναίκες που θα ψάχνανε πραγματικά γκόμενο. Αμέτρητα μηνύματα, ατέλειωτες ώρες συνομιλίας, βγήκα με καμιά δεκαριά, μόνο με μια πήγε κάτι να γίνει, αλλά μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε σεξ, απλά να βγαίνουμε φιλικά
αυτο στο ειπε απο κοντα η πριν βγειτε?Επιβεβαιώνω. Πολλά χρόνια πριν έκανα εγγραφή σε ΖΟΟ, είχα την ΑΝΟΗΤΗ ΙΔΕΑ πως εκεί θα γράφανε γυναίκες που θα ψάχνανε πραγματικά γκόμενο. Αμέτρητα μηνύματα, ατέλειωτες ώρες συνομιλίας, βγήκα με καμιά δεκαριά, μόνο με μια πήγε κάτι να γίνει, αλλά μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε σεξ, απλά να βγαίνουμε φιλικά
οχι ρε...καθομουν στο καθισμα του οδηγου και ανέβηκε επανω μου...απλα το κατέβασα λιγο πίσωΣκέτη κτηνωδία το σεξ στα όρθια...χωρίς άνεση χρόνου και χώρου .
Εκτός από αυτήν την φάση είχατε κι άλλες με μια στοιχειώδη κομψότητα και άνεση η δεν την ξαναειδες άλλο;
έλα ντε. Και μην νομίζεις πως ήθελε να την κερνάω. Το αντίθετο, την πρώτη φορά που βγήκαμε πλήρωσε αυτή. Μου είπε ...Φίλη σαν κι εμένα δεν θα ξαναβρείς..... Της απάντησα την Κλασσική μου Ατάκα ..Φίλους έχω να πέσουν στη φωτιά για την πάρτη μου, Γυναίκα θέλω....Αν ήθελε να βγαίνετε φιλικά γιατί δεν έβγαινε με φίλες της η πυροβολημένη;
όχι βέβαια. Με παίδεψε λίγα ραντεβού, και στη συνέχεια το ξεφούρνισεαυτο στο ειπε απο κοντα η πριν βγειτε?
ειναι δυσκολες σε αυτους που δε ξερουν να προσεγγιζουν και ειναι ντροπαλοι και αυτη ειναι μια αρκετη μεριδα αντρων,σε αυτους ειναι ,αμα εχεις το τροπο που θελουν προσεγγισης τοτε ειναι ευκολες,αρα δε ειναι ευκολες σε ολους αλλα μονο σε αυτους που ξερουν να προσεγγιζουν αρα δε ισχιει αυτο που λες δυσκολες ειναι,επισης οι πακιστανοι μονο στα ντελα γαμανε τωρα που το ειδες οτι γαμανε ελληνιδες ο θεος και η ψυχη σου,εδω δε πανε με ελληνες μια χαρα ανθρωπους θα πανε με δαυτους?ακομα και οι Πακιστανοι γαμανε Ελλεηνιδες, εστω φακλανες!! χαχαχα
ειδες πως κατεβαζε το ζακετακι και παριστανε το χανουμακι στους αλλαχκμπαρηδες???
καταρριπτεται πανηγυρικα η αποψη σου οτι ειναι δυσκολες ! βλαμμενες μπορει να ειναι -δυσκολες οχι
......δεν αντεχουν τη ΜΙΖΕΡΙΑ
σοβαρες γυναικες πανω απολα χαχα,χιλιες φορες οι ιεροδουλες που στη τελικη πανε με ολους,οι αλλες το παιζουν ευκολες μονο στους μαλακες με τη αυτοπεποιθηση κλπ,200 μαλακες θα ηταν αυτοι σωστος ουτε ενας,τετοιους θελουν αυτες οι τελειωμενες οι ελληνιδες,οχι ολες αλλα ενα μεγαλο ποσοστο,οι ιεροδουλες ειναι οι καλες που στη τελικη πανε με ολους και οι ελληνιδες οι κακες γιατι ειναι ευκολες μονο σε αυτους που θελουν,κατι μαλακες δλδ.ναι εννοουν απο σχέση...η πουτσα ομως εχει παει αερα απο καμια 200ρια τυπάδες.
ουτε καν ειναι πανευκολο,μη ακους εδω περα απο παραμυθια αλλο τιποτα,ολοι το παιζουν οτι βρισκουν και οτι γαμανε πολλες ελληνιδες, λιγοι εχουν τα κοτσια να πουνε τη σκληρη αληθεια.Ο τύπος λέει χαζομάρες.. Είναι πανεύκολο λέει να βρεις μέτριες.. Και εγώ έχω δει πάρα πολλούς με εμφάνιση να μη μπορούν να βρούνε ούτε μέτρια άκου πανεύκολο.. ?
Μην το λες ...κάτι ναυάγια Τσυριζαιες μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.ειναι δυσκολες σε αυτους που δε ξερουν να προσεγγιζουν και ειναι ντροπαλοι και αυτη ειναι μια αρκετη μεριδα αντρων,σε αυτους ειναι ,αμα εχεις το τροπο που θελουν προσεγγισης τοτε ειναι ευκολες,αρα δε ειναι ευκολες σε ολους αλλα μονο σε αυτους που ξερουν να προσεγγιζουν αρα δε ισχιει αυτο που λες δυσκολες ειναι,επισης οι πακιστανοι μονο στα ντελα γαμανε τωρα που το ειδες οτι γαμανε ελληνιδες ο θεος και η ψυχη σου,εδω δε πανε με ελληνες μια χαρα ανθρωπους θα πανε με δαυτους?
τωρα ποσο βλημα παιζει να ειναι η αλλη για να σε απορρίψει για τρια εκκατοστα υψους...αμα δε τις ελεγες δε θα το καταλάβανε κιολας...λες και το 1.77 ειναι κοντος για ελληνα...η μηπως ειμαστε απο τις δυναρικες αλπεις...χασιμο χρονο να ασχολεισε με στοκους...μιλουσα με μια στο τίντερ πρόσφατα...στις φωτο εδειχνε 7ρι περιπου τωρα απο κοντα δε ξέρω δεν την ειδα παντως ωραιο προσωπάκι και μετριο σωμα. Μου λεει ειμαι μονη μου 2 χρονια..μπουρου μπουρου (εφαγα να μιλαω μαζι της καμια ωρα περιπου)αλλα δε βρισκω κάποιον να μου κάνει αυτο το κλικ...αφου τελως παντων σκεφτομουν να της πω να βγουμε,,με ρωταει "τι υψος εχεις"τις λεω 1,77....μουγκα...της λεω θες ψηλο? "αχχ πως με κατάλαβες..ναι αν δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1.80 δεν με φτιάχνει" της λεω εσυ ποσο εισαι? 1.68 λεει ...καλα...οποτε τι θες ψηλο δηλ? ναι οπωσδήποτε πανω απο 1,80....ε γραφτο μωρη πατσαβουρα στο προφιλ σου μη χανω το χρονο μου..και τη σβήνω
γιαυτο και δε ειπα ολες και ειπα ενα μεγαλο ποσοστο,ξερω οτι υπαρχουν και σοβαρες κοπελες,συνηθως οι πιο ασχημουλες,γιαυτο να εχει μυαλο και δε με νοιαζει αν θα ναι και του 5,να ειναι καμια σα τις καταντημενες που προανεφερε,200 πουτσους και πιστεψε με θα ηταν καλες αμα καθοντουσαν σε ολους,αφου ειναι που ειναι πουτανες γιατι να ειναι μονο στους μαλακες με τη αυτοπεποιθηση?ξαναλεω χιλιες φορες οι ιεροδουλες που πανε με ολους,οι αλλες ειναι πουτανες μονο στους καραγκιοζηδες με τη αυτοπεποιθηση κλανια μαγκια,και στους αλλους αχ δε μπορω ξεφτυλα χαχα.Μην το λες ...κάτι ναυάγια Τσυριζαιες μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.
ειναι δυσκολες σε αυτους που δε ξερουν να προσεγγιζουν και ειναι ντροπαλοι και αυτη ειναι μια αρκετη μεριδα αντρων,σε αυτους ειναι ,αμα εχεις το τροπο που θελουν προσεγγισης τοτε ειναι ευκολες,αρα δε ειναι ευκολες σε ολους
Πρόσφατα , αυτό συζητούσα με μια γνωστή μου .Γνώρισε έναν κοντό , άσχημο και κομπλεξικό , της έκανε και καλά κλικ το χιούμορ του , τον παντρεύτηκε , έκανε και δυο παιδιά μαζί του κτλ
Και τώρα που ερωτεύτηκε κάποιον κτλ, και δεν την παλεύει με τίποτα ,κτλ παραδέχεται τα αυτονόητα .Ότι τον παντρεύτηκε επειδή οι γονείς του , του έδωσαν διαμέρισμα , και του άνοιξαν μαγαζί .κτλ , και όχι επειδή τον γούσταρε .
Και βασικά τέτοιες περιπτώσεις με το τσουβάλι .
Ρε τύπε ειλικρινα δεν καταλαβαινω, στο zoo θυμαμαι οτι σε τεσσερις την επεσα, και οι τρεις κατσανε, τι κανετε λαθος?Επιβεβαιώνω. Πολλά χρόνια πριν έκανα εγγραφή σε ΖΟΟ, είχα την ΑΝΟΗΤΗ ΙΔΕΑ πως εκεί θα γράφανε γυναίκες που θα ψάχνανε πραγματικά γκόμενο. Αμέτρητα μηνύματα, ατέλειωτες ώρες συνομιλίας, βγήκα με καμιά δεκαριά, μόνο με μια πήγε κάτι να γίνει, αλλά μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε σεξ, απλά να βγαίνουμε φιλικά