Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
Οι γυναίκες θα έπρεπε να είναι σαν τσάμπα πουτανες δηλαδή να ανοίγουν τα πόδια εύκολα σε όλους και όχι σε πολλούς ταυτόχρονα.Δυστυχωσ η ελεεινιδα έχει υπερκοστολογησει το μουνι φτάνοντας το στα ύψη και κάνοντας το ακριβότερο και από τις πουτανες κρίμα.badoo Philippines σε μια ώρα 40 matches badoo Ελλάδα σε μια βδομάδα κανένα αυτό λέει πολλά
Σιγά το κατόρθωμα ρε μεγάλε...θα βγεις με τα εν Φιλιππιναις ματσάκια σου σε εμπορικό κέντρο της εξωτικής Μανίλα;Klain main froylain....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μιλουσα με μια στο τίντερ πρόσφατα...στις φωτο εδειχνε 7ρι περιπου τωρα απο κοντα δε ξέρω δεν την ειδα παντως ωραιο προσωπάκι και μετριο σωμα. Μου λεει ειμαι μονη μου 2 χρονια..μπουρου μπουρου (εφαγα να μιλαω μαζι της καμια ωρα περιπου)αλλα δε βρισκω κάποιον να μου κάνει αυτο το κλικ...αφου τελως παντων σκεφτομουν να της πω να βγουμε,,με ρωταει "τι υψος εχεις"τις λεω 1,77....μουγκα...της λεω θες ψηλο? "αχχ πως με κατάλαβες..ναι αν δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1.80 δεν με φτιάχνει" της λεω εσυ ποσο εισαι? 1.68 λεει :confused: ...καλα...οποτε τι θες ψηλο δηλ? ναι οπωσδήποτε πανω απο 1,80....ε γραφτο μωρη πατσαβουρα στο προφιλ σου μη χανω το χρονο μου..και τη σβήνω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
μιλουσα με μια στο τίντερ πρόσφατα...στις φωτο εδειχνε 7ρι περιπου τωρα απο κοντα δε ξέρω δεν την ειδα παντως ωραιο προσωπάκι και μετριο σωμα. Μου λεει ειμαι μονη μου 2 χρονια..μπουρου μπουρου (εφαγα να μιλαω μαζι της καμια ωρα περιπου)αλλα δε βρισκω κάποιον να μου κάνει αυτο το κλικ...αφου τελως παντων σκεφτομουν να της πω να βγουμε,,με ρωταει "τι υψος εχεις"τις λεω 1,77....μουγκα...της λεω θες ψηλο? "αχχ πως με κατάλαβες..ναι αν δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1.80 δεν με φτιάχνει" της λεω εσυ ποσο εισαι? 1.68 λεει :confused: ...καλα...οποτε τι θες ψηλο δηλ? ναι οπωσδήποτε πανω απο 1,80....ε γραφτο μωρη πατσαβουρα στο προφιλ σου μη χανω το χρονο μου..και τη σβήνω
Το ξαναλέω....όσοι νομίζετε ότι οι γυναίκες εντός διαδικτύου είναι λιγότερο βαρεμενες σε σχέση με αυτές που βλέπετε να κυκλοφορούν έξω ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ξαναλέω....όσοι νομίζετε ότι οι γυναίκες εντός διαδικτύου είναι λιγότερο βαρεμενες σε σχέση με αυτές που βλέπετε να κυκλοφορούν έξω ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
βασικα στο διαδικτυο ειναι περισσότερο βαρεμένες :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μη νομίζεις οτι εχει και τη τρελη διαφορα απο το να παω σε ενα ντελο να ριξω εναν...απλα για τη φάση βγαινω

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

καλα εκανες,αντε με το καθε αναποδο πυθαρι που..θετει και προυποθεσεις???

εγω πριν λιγο εκανα match με μια Σκοπιανη 31 χρονων

καστανη -skinny στο σωμα αλλα με τιμιο βυζακι - nerdy με γυαλακια που με καβλωνουν

...για να δουμε:orchestra:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Δεν έχει άδικο....θα φαντάζοσουν την Αντζελίνα Τζολί με τον Μπίλι Μπομπ Θορντον;Δεν την πλησίασαν πιο εμφανίσιμοι ,με φράγκα;Αυτή κατέληξε μαζί του...έστω προσωρινά.

Όντως,ο Μπιλι τη γλέντησε στα καλύτερά της.Τον είχε χτυπήσει και τατουαζ στο μπράτσο (που μετά το έσβησε)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τίποτα δεν είναι εύκολο φίλε.Αν κάνουν τιντερ μια μέτρια κι ένας εμφανίσιμος,η μέτρια θα έχει προτάσεις κάθε μέρα κι ο εμφανίσιμος θα παίρνει τ'αρχίδια του.Δεν μιλάω καν για μέτριο δηλαδή.

Τώρα το να'ναι κάποιος κανονικός και να κυνηγάει χοντρές ή να παντρεύεται χωρισμένη με παιδιά,αυτό είναι ξεφτίλα

αφιερωμενο ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ με πολλη αγαπη :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning1:

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
μιλουσα με μια στο τίντερ πρόσφατα...στις φωτο εδειχνε 7ρι περιπου τωρα απο κοντα δε ξέρω δεν την ειδα παντως ωραιο προσωπάκι και μετριο σωμα. Μου λεει ειμαι μονη μου 2 χρονια..

Δηλαδή 2 χρόνια 'τρώω τη μια πούτσα πίσω απο την άλλη,αλλά...είμαι μόνη μου'

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ε ρωταει "τι υψος εχεις"τις λεω 1,77....μουγκα...της λεω θες ψηλο? "αχχ πως με κατάλαβες..ναι αν δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1.80 δεν με φτιάχνει" της λεω εσυ ποσο εισαι? 1.68 λεει :confused: ...καλα...οποτε τι θες ψηλο δηλ? ναι οπωσδήποτε πανω απο 1,80....ε γραφτο μωρη πατσαβουρα στο προφιλ σου μη χανω το χρονο μου..και τη σβήνω
Επρεπε να της πεις οτι τα 3 εκατοστα που υπολειπονται θα τα βρει αλλου :wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αναπολω τα χρόνια που τις ξεκώλιαζα στο 2ωρο και μετα εβγαινα με φίλους στα μπαρακια.....ααρε νιατα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ειχα γνωρίσει μια απο τα μπαντου 8-9ρι πολυ ωραια γκόμενα γυμνασμένη,προσωπαρα 28ρα...μιλήσαμε λιγο και βγήκαμε στο καπάκι δωσαμε ραντεβου στο συνταγμα οποτε πηγα χωρις αμάξι...δε γαμιεται λεω αν ειναι να γίνει κατι,την βάζω σε ενα ταξι και τη φέρνω σπιτι που να ψαχνω να παρκάρω. (αυτη η ιστορια ειναι απο τις πιο γρηγορες και extreme φασεις μου) δινουμε ραντεβου κατα τις 8 και απο κοντα μου λέει (ηταν οντως οπως στις φωτο) "λοιπον εχω μονο μια ωρα στη διαθεση μου 9.30 πρεπει να ειμαι πίσω στο σπιτι...στους αμπελοκηπους" οκ της ειπα...(το μυαλο δουλευε με 500 στροφες οταν μου ειπε αυτο λεω πως θα προλάβω τωρα?) καθησαμε εκει σε ενα καφε του κωλου στη πλατεια και στο μισαωρο της ριχνω φάσωμα...(η ωρα ηταν 8.30 και 9.30 επρεπε να ειναι πισω) κατα τις 9 παρα λοιπον της λεω "θα σε παω εγω σπιτι η εκει που θες αμπελοκηπους" μα γιατι λεει τι θα καταλαβεις? " ε ετσι για να ειμαστε περισσοτερο χρονο μαζι της λεω" καλα μου λεει....αν και με τα χιλια ζορια δεχτηκε γιατι το μετρο ηταν διπλα οποτε για αυτη δεν ειναι νόημα.Ομως δε ειχα το αμαξι μαζι μου....οποτε την εβαλα σε ενα ταξι γρηγορα γρηγορα μου λεει "που με πας?" λεω παμε να παρω το αμαξι και σε παω αμεπλοκηπους...αντε λεει οκ..μπαινω σε ενα ταξι,φτάνω σπιτι και περνω το αμαξι...(ειχα μονο μιση ωρα στη διαθεση μου) οποτε την πηγα πισω απο το νοσοκομειο "αγιο σαββα" εκει που ειναι ενα στενάκι απομερο και σκοτεινο...μου λεει "τι με εφερες εδω τι θα κανουμε?" ...κατεβάζω το παντελονι,της περνω το κεφαλι και το βάζω στο πουτσο μου...μετα απο με πιπωσε της λεω βγαλε το παντελονι και κατσε πανω μου..."μα και μου θα μας δουν και οχι και σε ξερω μονο μια ωρα" τις λεω δε πειραζει δεν εχουμε χρονο...το κατεβάζει και τις έριξα ενα γαμησι στο αμαξι αξεχαστο....η ωρα ειχε παει 9.20 ...την ντυνω και μετα την πηγα κανονικα εκει που ηθελε:tooth::tooth::tooth:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δηλαδή 2 χρόνια 'τρώω τη μια πούτσα πίσω απο την άλλη,αλλά...είμαι μόνη μου'

ακομα και οι Πακιστανοι γαμανε Ελλεηνιδες, εστω φακλανες!! χαχαχα

ειδες πως κατεβαζε το ζακετακι και παριστανε το χανουμακι στους αλλαχκμπαρηδες???:tooth::tooth::tooth:

καταρριπτεται πανηγυρικα η αποψη σου οτι ειναι δυσκολες ! βλαμμενες μπορει να ειναι -δυσκολες οχι:rockon::rockon::rockon:

......δεν αντεχουν τη ΜΙΖΕΡΙΑ :rockon::rockon::rockon:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τίποτα δεν είναι εύκολο φίλε.Αν κάνουν τιντερ μια μέτρια κι ένας εμφανίσιμος,η μέτρια θα έχει προτάσεις κάθε μέρα κι ο εμφανίσιμος θα παίρνει τ'αρχίδια του.Δεν μιλάω καν για μέτριο δηλαδή.

Τώρα το να'ναι κάποιος κανονικός και να κυνηγάει χοντρές ή να παντρεύεται χωρισμένη με παιδιά,αυτό είναι ξεφτίλα
Ο τύπος λέει χαζομάρες.. Είναι πανεύκολο λέει να βρεις μέτριες.. Και εγώ έχω δει πάρα πολλούς με εμφάνιση να μη μπορούν να βρούνε ούτε μέτρια άκου πανεύκολο.. ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
στην ελλαδα οι εξυπνοι γινονται mgtow

αλλιως γινονται φιλελε πυρφοροι και αργοπεθαινουν
Είμαστε οι τελευταίοι ΈΞΥΠΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΑΝΔΡΕΣ...Τo bou είναι το τελευταίο καταφύγιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom