Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Προφανώς. "Αν δε σου κάτσει η μία, προχώρα στην επόμενη. Έτσι η πρώτη που δε σου έκατσε θα σε δει να την πέφτεις σε άλλη και τότε θα νιώσει "λίγη" που προτίμησες να τη γειώσεις μπροστά της πέφτοντάς την σε άλλη. Έτσι, με τον εγωισμό της πληγωμένο, το βράδυ θα σε περιμένει με τα πόδια ανοιχτά" είναι μια από τις πολλές φράσεις που χρησιμοποιούνται στις σχολές.
Και καποιοι βγαζουν λεφτα "διδασκοντας" αυτες τις ανοησιες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εγω τουλαχιστον φλερταρω και βγαινω ραντεβου και φιλαω.εσυ δε ξερεις καν τι ειναι φλερτ και ραντεβου,μονο με ιεροδουλες πας,δε παιζει να ξερεις πως ειναι οι γυναικες εξω.

ευχομαι να πας στο επομενο σταδιο και να γαμησεις :confused::confused::confused:

πριν μας ελεγες οτι εισαι ντροπαλος και σε γειωνουν:confused::confused::confused::confused:

ενας που γνωριζει ευκολα και φιλαει και στο πρωτο ραντεβου,δεν ειναι πολυ ντροπαλος παντως???

keep walking.... ? ? ? ? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Capo εγώ να δεις τι τους κανω με τη καλημέρα:grin:
Στα παγκακια σαν την ξαδερφη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενας που γνωριζει ευκολα και φιλαει στο πρωτο ραντεβου,δεν ειναι και πολυ ντροπαλος παντως???
Εμενα λιγο creepy μου κανει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
καλα κανουν και σε ριχνουν χυλοπιτες ρε ταγαρι :jerking: :jerking: :jerking:

αν ημουν κοπελα και ερχοσουν να με φιλησεις με το καλημερα,πολυ χειροτερα θα αντιδρουσα:confused::confused::confused:

ΕΥΧΟΜΑΙ να τρολαρει:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

edit: στο προηγουμενο ποστ υπονοησε οτι φιλαει οταν φλερταρει για να ΓΝΩΡΙΣΕΙ,οχι στο πρωτο ραντεβου.
Αφου και γω με το καλημέρα τις φιλάω... Και όχι μόνο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν εχω πιασει γραμμη τυπε μου ακομη με σενα . Στην αρχη τα χωνες κ εβγαζες ενα κομπλεξ σε οσους τη πεφτουν και εχουν αυτοπεποιθηση και εγραψες οτι ειναι οι χειροτεροι μαλακες , μετα εγραψες οτι τη πεφτεις και συ κατευθειαν και φιλας , μετα οτι φιλας στο 1ο ραντεβου στην ωμοπλατη για αρχη . Μαζι σου παντως οπως τη βρισκεις , μη βγαζεις κομπλεξ σε συμβουλευω απλα και αρνητισμο και κοιτα να βελτιωνεσαι . Θελει τριβη το φλερτ , να σαι θετικος και να τολμας . Μη σκεφτεσαι το αρνητικο σεναριο , μονο με το φλερτ θα αποκτησεις εξοικειωση με το αλλο φυλο . Μη πολυσκεφτεσαι , απλα καντο και θα βγαινει μηχανικα απο ενα σημειο και επειτα . Αυτα με καλοσυνη στα λεω
θα σου πω,απλα για να ειμαι αρεστος επρεπε να γινω κατι αλλο,δλδ στα 17 ημουν φουλ ντροπαλος στα 19 μεχρι 22 που ειμαι τωρα τις εβγαλα τις ντροπες και απο κει που κοιταγα κατω εφτασα να φιλαω στη πλατη και στο ωμο απο πρωτο ραντεβου απλα ειμαι ετσι γιατι επρεπε να γινω κατι αλλο δλδ οχι ντροπαλος για να βγαινουν μαζι μου οι γκομενες.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.795
Πόντοι
4.546
Και καποιοι βγαζουν λεφτα "διδασκοντας" αυτες τις ανοησιες
Σε φρι μάρκετ ζούμε. Κάποιοι πληρώνουν για να τον παίξουν (βλέπε onlyfans), τουλάχιστον εδώ πληρώνεις και σου λένε μπορεί και να γαμήσεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
θα σου πω,απλα για να ειμαι αρεστος επρεπε να γινω κατι αλλο,δλδ στα 17 ημουν φουλ ντροπαλος στα 19 μεχρι 22 που ειμαι τωρα τις εβγαλα τις ντροπες και απο κει που κοιταγα κατω εφτασα να φιλαω στη πλατη και στο ωμο απο πρωτο ραντεβου απλα ειμαι ετσι γιατι επρεπε να γινω κατι αλλο δλδ οχι ντροπαλος για να βγαινουν μαζι μου οι γκομενες.
Χώσου κατευθείαν για χείλη και άσε πλατες ώμους αγκώνα και γω δεν ξέρω τι άλλο κανεις

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ευχομαι να πας στο επομενο σταδιο και να γαμησεις :confused::confused::confused:

πριν μας ελεγες οτι εισαι ντροπαλος και σε γειωνουν:confused::confused::confused::confused:

ενας που γνωριζει ευκολα και φιλαει και στο πρωτο ραντεβου,δεν ειναι πολυ ντροπαλος παντως???

keep walking.... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
δε θα το ξαναπω λοιπον ειμαι θυμωμενος μαζι τους γιατι αναγκαστηκα να γινω κατι αλλο για να αρχισω να βγαινω ραντεβου να φιλαω και γενικα να φλερταρω,απλα εχασα το προηγουμενο εαυτο μου για αυτες ολες,εγω φιλε φλερταρω βγαινω εσυ ουτε αυττα δε κανεις μονο με ιεροδουλες πας δε παιζει να εχεις βγει ραντεβου.

Χώσου κατευθείαν για χείλη και άσε πλατες ώμους αγκώνα και γω δεν ξέρω τι άλλο κανεις
αγκονα δε ειναι καν ερωτικο μερος αλλα γενικα αυτο κοιταω να χωνομαι φιλε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σε φρι μάρκετ ζούμε. Κάποιοι πληρώνουν για να τον παίξουν (βλέπε onlyfans), τουλάχιστον εδώ πληρώνεις και σου λένε μπορεί και να γαμήσεις.
Είναι κάτι σα σχολή για φορεξ... Και εκεί εκμεταλλεύονται τη μαλακια του άλλου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Να χωνεσαι ετσι σωστος . Θα το βρεις στη πορεια , απλα να τολμας .Αλλου θα καταλαβεις οτι εισαι υπερβολικος, αλλου μαλθακος και μπουλης , ολα θα τα αλλαξεις και θα τα βελτιωσεις αρκει να τολμας και να χωνεσαι . Χωρις 2η σκεψη να φλερταρεις τυπε μου , εισαι μικρος και θα το βρεις γρηγορα αν το ξεκινησεις νωρις
Γλωσσοφιλο ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Να χωνεσαι ετσι σωστος . Θα το βρεις στη πορεια , απλα να τολμας .Αλλου θα καταλαβεις οτι εισαι υπερβολικος, αλλου μαλθακος και μπουλης , ολα θα τα αλλαξεις και θα τα βελτιωσεις αρκει να τολμας και να χωνεσαι . Χωρις 2η σκεψη να φλερταρεις τυπε μου , εισαι μικρος και θα το βρεις γρηγορα αν το ξεκινησεις νωρις

Γλωσσοφιλο ?
Φυσικα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

μονο οσες εχουμε ηδη ψησει για πρωτο η δευτερο ραντεβου.

αυτος ετσι οπως τα γραφει, εδωσε την εντυπωση οτι φιλαει οταν πρωτοφλερταρει αγνωστες :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

αυτος ετσι οπως τα γραφει, εδωσε την εντυπωση οτι φιλαει οταν πρωτοφλερταρει αγνωστες :confused: :confused:
Το έχω κάνει και αυτο αλλά μέσα σε μαγαζί.. Εννοώ σε μπαρακι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

αυτο καταλαβες εσυ εγω εννοω πρωτο ραντεβου.φαινεται δε εμαθες αναγνωση στο σχολειο.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom