Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ανάποδα τα λες,το 5-10% είναι μέσα και γαμάνε και το άλλο 90-95 είναι έξω και ψάχνεται

Τί έχουν λέει,καβατζωμένες μια-δυο γκόμενες΄΄; :2funny: :2funny: :2funny: Ναι στα όνειρά τους,μπορεί.

Αν τις είχαν,θα'ταν κι αυτοί μέσα.Σιγα μη βγαιναν Σαββατο βράδυ ψωλαρία...'να κάνουν φρέσκες γνωριμίες' :2funny::2funny::2funny: Εντάξει,με καμια κωλομπαρού μπορεί να κάναν
Έλα ντε τι μας λέει,πολλοί άντρες λέει δεν θέλουν σχέση και τις χωρίζουν, δηλαδή θα του εχιε βγει η Παναγία του λου να βρει γκόμενά στο αγαμισταν, και άμα βρει μια από θαύμα, θα την χωρίσει, μας λέει.. Το πιο πιθανό είναι ο τύπος με το που βρει γκόμενά θα γίνει αρχιπιρφορος, θα βάλει χειροπέδες και κοριούς στη. Γκομενα να τη παρακολουθεί, που είναι, το κάνει, και θα φοβάται όλη μέρα μη τυχόν και τη χάσει και μείνει αγαμιτοσ για αλλά έξι χρονια????

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θέμα είναι μην ακουσεις και τίποτα παραπερα από κουτσομπολια όπως.... "Με περνει και ο Κώστας σκέφτομαι να τον δοκιμάσω, η χτες γαμιομουν και με τον Νίκο, η ακόμα μιλάω και με τον πρωην" Και διάφορα άλλα... Αντέχεις να ακουσεις και κάτι βαρυ?? ??

σου έχει τύχη να ακούσεις κάτι τέτοιο? ή δεν το επεδίωξες ποτέ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αν ειναι με καμια του πουτσου που την εχω για να περναω καλα,δε θα με νοιαζει..το θεμα ειναι μην το κανω σε τιποτα πιο σοβαρές περιπτωσεις...(εκει δε ξερω αν θελω να το κανω)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
χωρίς κινητό? :think: να φανταστώ με την παλιά μέθοδο το κλασσικό μαγνητοφωνάκι :wink:
oχι ....νομιζω καπου ειχε παρει το ματι μου ενα μπρελοκ για κλειδια...για ριξε μια ματια στο spy.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κατι που μπορεις να αφησεις πανω στο τραπεζι και να φυγεις χωρις να κινησεις υποψίες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αν ειναι με καμια του πουτσου που την εχω για να περναω καλα,δε θα με νοιαζει..το θεμα ειναι μην το κανω σε τιποτα πιο σοβαρές περιπτωσεις...(εκει δε ξερω αν θελω να το κανω)

αν είχα την δυνατότητα θα το έκανα σε όλες, κατά την άποψη μου δεν πρέπει να βάζουμε εξαιρέσεις στις γυναίκες όλες είναι ύποπτες μέχρι αποδείξεως του εναντίου

oχι ....νομιζω καπου ειχε παρει το ματι μου ενα μπρελοκ για κλειδια...για ριξε μια ματια στο spy.gr

κατι που μπορεις να αφησεις πανω στο τραπεζι και να φυγεις χωρις να κινησεις υποψίες

σωστός :thumbsup:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.395
Πόντοι
1.056
Πίκρα.Να φεύγεις απ'την μουνοπηγη και να γυρνάς στη ψωλοπηγή

Εδώ εγώ μια μέρα παω καμια Σαλονικα και όταν γυρνάω είμαι σαν κλαμένο νιμου :cry:
Σαντμαν τελικά είχες δίκιο το πρωί. Κάπου διάβασα ότι σύμφωνα με μαρτυρίες η 32χρονη ήταν σύντροφος του 68χρονου. Άσε έχει αγριεψει ο κόσμος. Παραλίγο να τον κάψει τον άνθρωπο (μεθυσμένοι και οι δύο).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αν είχα την δυνατότητα θα το έκανα σε όλες, κατά την άποψη μου δεν πρέπει να βάζουμε εξαιρέσεις στις γυναίκες όλες είναι ύποπτες μέχρι αποδείξεως του εναντίου
ναι...μπορεις να το κανεις σε ολες ισως βγει σε καλο (η οχι) το θεμα ειναι πως θα διαχειριστεις κατι που δεν περιμενες να ακουσεις.Αλλα μπορεις να ακουσεις πχ "γαμωτο δεν μου κανει αυτο στο κρεβάτι" ...και μετα να της το κανεις (θα μεινει λιγο μαλακας φυσικα η γκόμενα)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Εδώ εγώ μια μέρα παω καμια Σαλονικα και όταν γυρνάω είμαι σαν κλαμένο νιμου :cry:
Τι πίκρα δάσκαλε αυτός λέει ήταν φοιτητής Αθήνα και πήγαινε στα μπουρδελα????.. Δηλαδή οι φοιτητές δε γαμανε και τόσο, ενώ οι φεμιναζί μα ςλενε ότι σαν φοιτητής ξεσκιζεσε να. Γαμάς φοιτητριες?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι μην ακουσεις και τίποτα παραπερα από κουτσομπολια όπως.... "Με περνει και ο Κώστας σκέφτομαι να τον δοκιμάσω, η χτες γαμιομουν και με τον Νίκο, η ακόμα μιλάω και με τον πρωην" Και διάφορα άλλα... Αντέχεις να ακουσεις και κάτι βαρυ?? ??

Και τα κουτσομπολιά των αντρών

-'Ρε Μάκη που είναι εκείνη η ξαδέρφη σου,τί κάνει;'

-'Παίρνω τηλέφωνο την πρώην να ρίξω κανα πούτσο και δεν το σηκώνει,έχω να γαμήσω 3 χρόνια ρε αδερφέ,δεν αντέχω'

-'Πω ρε φίλε,μιλάω εδώ και 1 χρόνο στο fb με μια...απ'το Βλαδιβοστοκ,είναι ο έρωτας της ζωής μου,θέλω να παω να τη βρω ρε φίλε,τί να κάνω;'

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ναι...μπορεις να το κανεις σε ολες ισως βγει σε καλο (η οχι) το θεμα ειναι πως θα διαχειριστεις κατι που δεν περιμενες να ακουσεις.Αλλα μπορεις να ακουσεις πχ "γαμωτο δεν μου κανει αυτο στο κρεβάτι" ...και μετα να της το κανεις (θα μεινει λιγο μαλακας φυσικα η γκόμενα)

είτε βγει σε καλό είτε σε κακό ξέρεις τι παίζεται και μπορείς να πράξεις αναλόγως :wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σε γνωστες μπορει να πει μαλακιες ετσι για να κανει μοστρα και να μην ισχυουν..ενω στη κολλητη το πιθανοτερο ειναι να πει την αληθεια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Και τι σκέφτεσαι να κάνεις για να λύσεις το πρόβλημα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.335
Πόντοι
9.297
Αυτο ειναι το πιο δυσκολο αλλα και συναμα το πιο αποτελεσματικο αν θες να νιωθεις παντα καλα!

Δεν εξαρτασαι απο κανεναν και απο ΚΑΜΙΑ!! :rockon:
Αυτό κάνω μάν και τις έχω όλες γραμμένες στα τριχωτά μου μέζεα....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειδα πριν κανα μηνα σε σουπερ μαρκετ 35αρα Ελληνιδα, ομορφη, περιποιημενη, αδυνατη, σχετικα ψηλη, δεν ηταν ταπα δηλαδη οπως πολλες Ελληνιδες. Ειχε και το μικρο κοριτσακι της μαζι. Του Δημοτικου. Και διπλα της την συνοδευε ενας μαυρος, ψηλος, ιδιας ηλικιας. Σαν οικογενεια δηλαδη. Το κοριτσακι λευκο παντως. Δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες φυσικα, αλλα να εκανε το παιδι η Ελληνιδα, να χωρισε γρηγορα γρηγορα, να παιρνει και καμια διατροφη, και μετα βρηκε αλλον, τον μαυρο.
Γι αυτο πολλοι χωρισμενοι ειναι σε κατασταση υστεριας. Τις γυναικες λενε οτι ειναι υστερικες και οτι κακοπερνανε αμα χωρισουν, αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Ειδα πριν κανα μηνα σε σουπερ μαρκετ 35αρα Ελληνιδα, ομορφη, περιποιημενη, αδυνατη, σχετικα ψηλη, δεν ηταν ταπα δηλαδη οπως πολλες Ελληνιδες. Ειχε και το μικρο κοριτσακι της μαζι. Του Δημοτικου. Και διπλα της την συνοδευε ενας μαυρος, ψηλος, ιδιας ηλικιας. Σαν οικογενεια δηλαδη. Το κοριτσακι λευκο παντως. Δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες φυσικα, αλλα να εκανε το παιδι η Ελληνιδα, να χωρισε γρηγορα γρηγορα, να παιρνει και καμια διατροφη, και μετα βρηκε αλλον, τον μαυρο.
Γι αυτο πολλοι χωρισμενοι ειναι σε κατασταση υστεριας. Τις γυναικες λενε οτι ειναι υστερικες και οτι κακοπερνανε αμα χωρισουν, αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο.

Καμία ψηλή,αδύνατη,ομορφη ελλεεινίδα δεν κακοπερνάει σ'αυτή τη ζωή

Τώρα αυτή και παιδί έκανε,και διατροφή θα τσιμπάει,και το μαύρο φίδι το πνίγει.Τι άλλο να θέλει;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Για ποιο λόγο, τύπε μου; Θα αλλάξει η βιολογία των γυναικών; Θα σταματήσουν να γαμιούνται; Απλά θα γαμάνε όσοι φέρονται σωστά και θα βγει από τη μέση πολλή φύρα που βολευόταν επειδή οι γυναίκες μέχρι τώρα ήταν καταπιεσμένες και τους υπέμεναν.

Ε ναι αυτοί θα έχουν μεγάλο πρόβλημα, γιατί θα κάνουν μαλακίες, θα τρώνε απορρίψεις, θα επιστρέφουν χειρότεροι και θα τρώνε περισσότερες απορρίψεις. Πολλοί θα τρώνε και καταγγελίες.

Τόσο το καλύτερο για όσους από μας παίζουμε σωστό παιγνίδι. Με την ευγένεια θα εξαλείφουμε τις επιφυλάξεις των γυναικών και θα γαμάμε πιο εύκολα.
Οι αγάμητοι βέβαια θα μας τη λένε γιατί μπερδεύουν την ευγένεια με την αγαπουλίαση και τον πυρφορισμό. Αλλά όταν γαμάς, σε νοιάζει τι σκαρφίζονται οι αγάμητοι για να επιβιώσουν ψυχολογικά;

Ρε γιατι μου θυμιζεις τον Σαββιδη;
Οκ, δεν λεω οτι τα λες λαθος, αλλα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom