Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.548
- Πόντοι
- 206
Δεν πήγαινα, και δεν έχω πάει και ποτέ.Tυπε χωρις σέξ δεν παλεύεται. Τουλάχιστον σε κανα πηδηχτήριο δεν πηγαινες ;
Δεν πήγαινα, και δεν έχω πάει και ποτέ.Tυπε χωρις σέξ δεν παλεύεται. Τουλάχιστον σε κανα πηδηχτήριο δεν πηγαινες ;
Δεν πήγαινα, και δεν έχω πάει και ποτέ.
Μα αν βρίσκεις εξωτερικές γκόμενες γιατί να πας; Δεν κατάλαβα να μιλάει ο φίλος για πλήρη σεξουαλική αποχή.Πως αντέχεις τύπε; ιδεολογικά εισια κατα των μπουρδελων των μασάζ και των στούντιο ;
γιατι θα ανεβενουν οι απαιτησεις και ολοι θα ψαχνουμε το τελειο αρα λιγοτερο σεξΓια ποιο λόγο, τύπε μου; Θα αλλάξει η βιολογία των γυναικών; Θα σταματήσουν να γαμιούνται; Απλά θα γαμάνε όσοι φέρονται σωστά και θα βγει από τη μέση πολλή φύρα που βολευόταν επειδή οι γυναίκες μέχρι τώρα ήταν καταπιεσμένες και τους υπέμεναν.
Ε ναι αυτοί θα έχουν μεγάλο πρόβλημα, γιατί θα κάνουν μαλακίες, θα τρώνε απορρίψεις, θα επιστρέφουν χειρότεροι και θα τρώνε περισσότερες απορρίψεις. Πολλοί θα τρώνε και καταγγελίες.
Τόσο το καλύτερο για όσους από μας παίζουμε σωστό παιγνίδι. Με την ευγένεια θα εξαλείφουμε τις επιφυλάξεις των γυναικών και θα γαμάμε πιο εύκολα.
Οι αγάμητοι βέβαια θα μας τη λένε γιατί μπερδεύουν την ευγένεια με την αγαπουλίαση και τον πυρφορισμό. Αλλά όταν γαμάς, σε νοιάζει τι σκαρφίζονται οι αγάμητοι για να επιβιώσουν ψυχολογικά;
Μα αν βρίσκεις εξωτερικές γκόμενες γιατί να πας; Δεν κατάλαβα να μιλάει ο φίλος για πλήρη σεξουαλική αποχή.
Κι εγώ δύο φορές έχω πάει στη ζωή μου σε μπουρδέλο, όταν ήμουν φαντάρος.
Ναι, από την πρώην στη νυν ήταν 5 μήνες. Δεν είχα θέμα και μάλιστα περνούσα πολύ καλά.Είπε οτι κάποιους μήνες ηταν τελειως όφφ. Καταλαβα για 7-8 και τον ρωτησα απλα πως άντεξε.
Ναι, από την πρώην στη νυν ήταν 5 μήνες. Δεν είχα θέμα και μάλιστα περνούσα πολύ καλά.
2 χρόνιαμε την πρώην ποσο τα είχατε τύπε ;
2 χρόνια
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πχ κάποια λοξά, κάποιο φετίχ κάποιο γουστο που μπορεί κάποιος να ντρέπεται να το ζητήσει από τη γκομενα του. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε οποία γκομενα και να έχω σα σχέση θα ήθελα να τις δοκιμάζω που και που αφου δεν πρόκειται να τις βρω εκτός μαγαζιών.Μα αν βρίσκεις εξωτερικές γκόμενες γιατί να πας; Δεν κατάλαβα να μιλάει ο φίλος για πλήρη σεξουαλική αποχή.
Κι εγώ δύο φορές έχω πάει στη ζωή μου σε μπουρδέλο, όταν ήμουν φαντάρος.
Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν γιατί με τα social media και ιδίως τα dating apps ανακαλύψαμε όλοι μας (άντρες και γυναίκες) ότι έχουμε περισσότερες δυνατότητες.γιατι θα ανεβενουν οι απαιτησεις και ολοι θα ψαχνουμε το τελειο αρα λιγοτερο σεξ
Ενω τώρα γαμαμε δηλαδή ;Εγώ πιστεύω πως τα πράγματα θα φτιάξουν από το καλοκαίρι ο κόσμος της ελλεεινιδας θα γκρεμιστεί .Αν γίνει πόλεμος με τη Τουρκία δεν πιστεύω να βασίζεται στο Instagram πάλι τόσο ηλίθιες δεν τις εχωΕρε αγαμια που θα πέσει τα επόμενα χρόνια
Ξέρεις όμως πόσες γυναίκες θέλουν να έχουν εναν πυρφόρο δίπλα τους?
εσυ βλεπεις το 5-10% που κυκλοφορει εξω ΝΥΧΤΑ και προφανως ψαχνεται.
οι υπολοιποι ειναι μεσα και πολυ πιθανον ..να γαμανε!
ξυπνα.....επισης πολλοι αντρες δεν ειναι σχεσακηδες.
μην παιρνεις ορκο οτι αυτοι ,που εσυ βλεπεις εξω ,δεν εχουν καβατζωμενες μια-δυο γκομενες για γαμησι ΟΠΟΥ και ΟΠΟΤΕ αυτοι θελησουν.
απλως,αναζητουν νεες-φρεσκες γνωριμιες για να ανανεωνονται...και καλα κανουν!
καθε γυναικα, σε καθε χωρα του κοσμου ,εχει μια χουφτα πυρφορων. αυτη ειναι η φυση,δε θα την αλλαξουμε.
η γυναικα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ βρισκει πιο ευκολα ταιρι,ΑΜΑ θελει.
ο αντρας ειναι κυνηγος,δυστυχως στο εσχατο σημειο (για να γαμησει)αναγκαζεται να μεταμορφωνεται σε πυρφορος.
αυτο ισχυει κυριως για πιο μικρες ηλικιες αντρων που δεν εχουν φαει "χαστουκια" και δε μπορουν να διαχειριζονται τη ψυχολογια των γυναικων.
δεν υπαρχει πιο εθιστικο και αφροδισιακο παιχνιδι απο αυτο
Τι θα γινει το καλοκαιρι?Ενω τώρα γαμαμε δηλαδή ;Εγώ πιστεύω πως τα πράγματα θα φτιάξουν από το καλοκαίρι ο κόσμος της ελλεεινιδας θα γκρεμιστεί .Αν γίνει πόλεμος με τη Τουρκία δεν πιστεύω να βασίζεται στο Instagram πάλι τόσο ηλίθιες δεν τις εχω
εγώ δεν έχω καταλάβει που ακριβώς σχετίζεται η αγαμίια με έναν ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία?Ενω τώρα γαμαμε δηλαδή ;Εγώ πιστεύω πως τα πράγματα θα φτιάξουν από το καλοκαίρι ο κόσμος της ελλεεινιδας θα γκρεμιστεί .Αν γίνει πόλεμος με τη Τουρκία δεν πιστεύω να βασίζεται στο Instagram πάλι τόσο ηλίθιες δεν τις εχω
Όταν γίνεται πόλεμος τέρμα το Ίντερνετ τέρμα το ινσταγκραμεγώ δεν έχω καταλάβει που ακριβώς σχετίζεται η αγαμίια με έναν ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία?
Αν μπορείς ανάλυσε το διότι δεν κατάλαβα την τοποθέτηση σου