Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.780
Πόντοι
3.556
Εγώ μια φορά είχα κάνει κάτι σε μια γκομενα.. Πάει καιρός ?ώρες ώρες το σκέφτομαι και γελάω. Είχα γνωρίσει κάποτε μια από το τιντερ της εριξα 2-3 γαμησια μετά σκέφτομουν να παω στην επόμενη.. Αυτή όμως επέμενε να με γνωρίσει στις φίλες της.. Ήξερα φυσικά τι ήθελε να κάνει αλλά δεν ήθελα να της δώσω και θάρρος για συνέχεια μιας και σκόπευα να τη στείλω. Αντε λέω να παω. Αλλά επειδή είχα καταλάβει γιατί επέμενε, με είχε φάει η περιέργεια να δω τι σκατά θα πουν. Βγαίνουμε λοιπον παω στο τραπέζι και βλέπω άλλες 2..με γνωρίζει, χάρηκα χάρηκα και στις 2...τα λέμε λίγο και σηκώνομαι για τουαλέτα. Πριν φυγω έβαλα στο κινητό μια εφαρμογή που έχω λέγεται secret video background.. Είναι μια εφαρμογή που την είχα βάλει για μια δουλειά οπότε και να ψάξεις στο κινητό δε φαινεται οτι καταγράψεις. Καθησα λοιπόν τουαλέτα ενα 5-10λεπτο και μετά ξανά γυρισα... Απλά μετά πηγα στο αμάξι φευγοντας και απόλαυσα τη περιεργεια που με είχε φάει ??
Το είχες τεράστια ανάγκη :confused: :confused: :confused:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ μια φορά είχα κάνει κάτι σε μια γκομενα.. Πάει καιρός ?ώρες ώρες το σκέφτομαι και γελάω. Είχα γνωρίσει κάποτε μια από το τιντερ της εριξα 2-3 γαμησια μετά σκέφτομουν να παω στην επόμενη.. Αυτή όμως επέμενε να με γνωρίσει στις φίλες της.. Ήξερα φυσικά τι ήθελε να κάνει αλλά δεν ήθελα να της δώσω και θάρρος για συνέχεια μιας και σκόπευα να τη στείλω. Αντε λέω να παω. Αλλά επειδή είχα καταλάβει γιατί επέμενε, με είχε φάει η περιέργεια να δω τι σκατά θα πουν. Βγαίνουμε λοιπον παω στο τραπέζι και βλέπω άλλες 2..με γνωρίζει, χάρηκα χάρηκα και στις 2...τα λέμε λίγο και σηκώνομαι για τουαλέτα. Πριν φυγω έβαλα στο κινητό μια εφαρμογή που έχω λέγεται secret video background.. Είναι μια εφαρμογή που την είχα βάλει για μια δουλειά οπότε και να ψάξεις στο κινητό δε φαινεται οτι καταγράψεις. Καθησα λοιπόν τουαλέτα ενα 5-10λεπτο και μετά ξανά γυρισα... Απλά μετά πηγα στο αμάξι φευγοντας και απόλαυσα τη περιεργεια που με είχε φάει ??
Κ τι λέγανε τελικά ρε μυστη ;;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όταν γίνεται πόλεμος τέρμα το Ίντερνετ τέρμα το ινσταγκραμ

δεν νομίζω και σε άλλες χώρες πχ στην Ουκρανία το 2014 όταν γινόταν πόλεμος με την Ρωσία ίντερνετ και social μια χαρά υπήρχαν και όλες οι κοπέλες τα χρησιμοποιούσαν περισσότερο και λόγο πολέμου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Κ τι λέγανε τελικά ρε μυστη ;;
Από τα παπουτσια μου, το πουκαμισο μου μέχρι το πουτσο μου, το που μενω, την δουλειά μου το ότι "μπράβο που μας έφερες και έναν ωραίο επιτελους" Αλλά αχχ τον ήθελα λίγο πιο ψηλό (1.77ειμαι) και κάτι αλλες μαλακιες που δεν θυμάμαι

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
δεν νομίζω και σε άλλες χώρες πχ στην Ουκρανία το 2014 όταν γινόταν πόλεμος ιντερνετ και social μια χαρά υπήρχαν
Καλά δεν με νοιάζει εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι στην Αθήνα είχα χορτάσει μουνι με 10 ευρώ και τώρα στην επαρχία το χρυσοπληρωνω σε τριπλάσια τιμή .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πχ κάποια λοξά, κάποιο φετίχ κάποιο γουστο που μπορεί κάποιος να ντρέπεται να το ζητήσει από τη γκομενα του. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε οποία γκομενα και να έχω σα σχέση θα ήθελα να τις δοκιμάζω που και που αφου δεν πρόκειται να τις βρω εκτός μαγαζιών.

Απάντησα σε ένα συγκεκριμμένο ερώτημα που έθεσε χρήστης σε άλλον χρήστη «πώς αντέχεις χωρίς σεξ, δεν πας σε μπουρδέλα κλπ;»

Από τη σκοπιά της βιολογικής ανάγκης, αν έχεις εξωτερική γκόμενα, είναι πιθανό να μην χρειαστεί να πας ποτέ σε μπουρδέλο. Ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφής με τη διατύπωσή μου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αν σου πω και εγώ την ίδια περιέγεια έχω να δω τι λέγανε :grin:
Μπορείς να το κανεις σε τίποτα γκόμενες που απλά θες να περασεις καλά και δε σε νοιάζει.. Άλλωστε εγώ άρπαξα την ευκαιρία γιατί ήξερα ότι αυτή ήθελε να με παει εκεί για κουτσομπολιό

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλά δεν με νοιάζει εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι στην Αθήνα είχα χορτάσει μουνι με 10 ευρώ και τώρα στην επαρχία το χρυσοπληρωνω σε τριπλάσια τιμή .
μετακόμισες στην επαρχία?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Απάντησα σε ένα συγκεκριμμένο ερώτημα που έθεσε χρήστης σε άλλον χρήστη «πώς αντέχεις χωρίς σεξ, δεν πας σε μπουρδέλα κλπ;»

Από τη σκοπιά της βιολογικής ανάγκης, αν έχεις εξωτερική γκόμενα, είναι πιθανό να μην χρειαστεί να πας ποτέ σε μπουρδέλο. Ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφής με τη διατύπωσή μου.
Αν είναι αρχές και πανω στις καυλες ναι λίγο δυσκολο... Αλλά αν περάσει κανας χρόνος και κάτσει λιγοβη κατάσταση εκεί ίσως να θες να δοκιμάσεις και λίγο εξωτικό μπουτακι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μπορείς να το κανεις σε τίποτα γκόμενες που απλά θες να περασεις καλά και δε σε νοιάζει.. Άλλωστε εγώ άρπαξα την ευκαιρία γιατί ήξερα ότι αυτή ήθελε να με παει εκεί για κουτσομπολιό

σωστός :thumbsup: ωραίο κόλπο αυτό για να ακούμε τα κουτσομπολιά των γυναικών

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Επέστρεψα φοιτητής ήμουν στην Αθήνα ?

αυτό είναι το πιο δύσκολο να επιστρέφει κάποιος από φοιτητής πίσω στην επαρχία. Γνώμη μου βρες κάποια φόρμουλα να πηγαίνεις σε τακτική βάση στην Αθήνα είτε για βόλτα είτε για δουλειές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.780
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πχ κάποια λοξά, κάποιο φετίχ κάποιο γουστο που μπορεί κάποιος να ντρέπεται να το ζητήσει από τη γκομενα του. Εμένα πχ μ'αρέσουν οι λατινες οπότε οποία γκομενα και να έχω σα σχέση θα ήθελα να τις δοκιμάζω που και που αφου δεν πρόκειται να τις βρω εκτός μαγαζιών.
Μα εκεί είναι όλη η μαγεία μύστη, να λες τα φετιχ στην γκομενά σου, η απόλαυση είναι μεγαλύτερη όταν τα κάνεις μαζί της :sunglasses:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σωστός :thumbsup: ωραίο κόλπο αυτό για να ακούμε τα κουτσομπολιά των γυναικών
Το θέμα είναι μην ακουσεις και τίποτα παραπερα από κουτσομπολια όπως.... "Με περνει και ο Κώστας σκέφτομαι να τον δοκιμάσω, η χτες γαμιομουν και με τον Νίκο, η ακόμα μιλάω και με τον πρωην" Και διάφορα άλλα... Αντέχεις να ακουσεις και κάτι βαρυ?? ??

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.502
Πόντοι
3.656
Επέστρεψα φοιτητής ήμουν στην Αθήνα ?

Πίκρα.Να φεύγεις απ'την μουνοπηγη και να γυρνάς στη ψωλοπηγή

Εδώ εγώ μια μέρα παω καμια Σαλονικα και όταν γυρνάω είμαι σαν κλαμένο νιμου :cry:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86

Εδώ εγώ μια μέρα παω καμια Σαλονικα και όταν γυρνάω είμαι σαν κλαμένο νιμου :cry:
Γάμησε τα και το εισιτήριο είναι 50 ευρώ πήγαινε έλα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θέμα είναι μην ακουσεις και τίποτα παραπερα από κουτσομπολια όπως.... "Με περνει και ο Κώστας σκέφτομαι να τον δοκιμάσω, η χτες γαμιομουν και με τον Νίκο, η ακόμα μιλάω και με τον πρωην" Και διάφορα άλλα... Αντέχεις να ακουσεις και κάτι βαρυ?? ??

γενικά έχω πάθει ανοσία σε κάτι τέτοια ότι και να ακούσω πλέον δεν σοκάρομαι με τίποτα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

από την Βέροια είσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom