Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε γιατι μου θυμιζεις τον Σαββιδη;
Οκ, δεν λεω οτι τα λες λαθος, αλλα ....
Ο Καλόγερος από τη Νότια Γαλλία είναι ο Ρώσο πόντιος ο Σαββίδης από το Μενίδι που πουλάει παπά ότι γαμαει μουνάρες.. ??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελλεινιδα στω 6αρι,χωρις γκομενο.. Όλες το βρεχπυν το μουνακι τους.. Ακομα και οι χοντρές καποιον θα βρου ε να γαμηθουνε.. Σήμερα πχ πήγα γυμναστήριο το βράδυ ήμουνα εγώ και καμιά 5ψωλες ακόμα ήμασταν όλοι κανονικοί και όμορφοι σε. Εμφάνιση.. Μουνια μέσα ούτε ένα δεν είχε, μόνο το μπαζο στη ρεσεπσιον που και αυτή σημασία δε δίνει σε κανεναν.. Άρα λέω για να μην έχει μουνια το gym κάτι άλλο κάνουν Παρασκευή βράδυ,, γαμιονυνται φυσικά, ενώ εμείς οι άντρες ψωλαρ9α, 6 ματραχαλοι να κάνουν πάγκο και να κλαίνε τη μοίρα τους όλη ειμασταν μέσα στη θλιψη???

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Σαντμαν τελικά είχες δίκιο το πρωί. Κάπου διάβασα ότι σύμφωνα με μαρτυρίες η 32χρονη ήταν σύντροφος του 68χρονου. Άσε έχει αγριεψει ο κόσμος. Παραλίγο να τον κάψει τον άνθρωπο (μεθυσμένοι και οι δύο).
ΠΑΝΤΑ εχει δικαιο ο Δασκαλος :rockon: :rockon: :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ανάποδα τα λες,το 5-10% είναι μέσα και γαμάνε και το άλλο 90-95 είναι έξω και ψάχνεται

Τί έχουν λέει,καβατζωμένες μια-δυο γκόμενες΄΄; :2funny: :2funny: :2funny: Ναι στα όνειρά τους,μπορεί.

Αν τις είχαν,θα'ταν κι αυτοί μέσα.Σιγα μη βγαιναν Σαββατο βράδυ ψωλαρία...'να κάνουν φρέσκες γνωριμίες' :2funny::2funny::2funny: Εντάξει,με καμια κωλομπαρού μπορεί να κάναν

εξαρταται απο τις ηλικιες

οι πιο σποροι λογικο να ψαχνονται κατα πλειοψηφια γιατι ακομη εχουν καβλοσπυρα και τρωνε με το στανιο τις χυλοπιτες
Σαββατο κυριως τετοιοι βγαινουν--οι μεγαλυτεροι που βγαινουν σ/κ συνηθως γαμανε μεσοβδομαδα

...λογικο επομενως να βλεπεις ψωλαριες,εκτος εαν εσυ εβγαινες για πεσιματικη με φιλεναδες και οχι φιλους σου:confused: :confused: :confused: :confused:

ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ:dunno::helpplea:

το δικο σου target group στις γυναικες....ποιο ειναι?:confused::confused::confused:

βαθμολογησε μου με αριστα το 10 τις παρακατω κατηγοριες

↪️με βαση τις δικες σου προτιμησεις-γουστα-ενδιαφεροντα στη φαση που βρισκεσαι

ο βαθμος εχει να κανει με το ηλικιακο κριτηριο επιλογης✅

18-24❓

25-32❓

33-40❓

41-51❓

52-60+❓

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ:dunno::helpplea:

το δικο σου target group στις γυναικες....ποιο ειναι?:confused::confused::confused:

βαθμολογησε μου με αριστα το 10 τις παρακατω κατηγοριες

↪️με βαση τις δικες σου προτιμησεις-γουστα-ενδιαφεροντα στη φαση που βρισκεσαι

ο βαθμος εχει να κανει με το ηλικιακο κριτηριο επιλογης✅

18-24❓

25-32❓

33-40❓

41-51❓

52-60+❓

Ταργκετ γκρουπ στην Ελλάδα μόνο στις πουτάνες μπορείς να έχεις

Όταν δεν έχεις επιλογές,δεν είσαι κάποιος γνωστός/λεφτάς κλπ δεν μπορείς να έχεις και ταργκετ γκρουπ.Ουσιαστικά πας με όποια κάτσει,είτε είναι 20,είτε 30,είτε 40

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
2.292

Όταν δεν έχεις επιλογές,δεν είσαι κάποιος γνωστός/λεφτάς κλπ δεν μπορείς να έχεις και ταργκετ γκρουπ.Ουσιαστικά πας με όποια κάτσει,είτε είναι 20,είτε 30,είτε 40
Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο λες; Έστω για αρπαχτές;

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

και η αγνωστη στο μπαρ η το τιντερ , που και πως θα ξερει αν εχεις η δεν εχεις λεφτα?

εγω πχ προτιμω ανω των 23-24 γιατι οι πιο μικρες ειναι συνηθως καμμενα χαρτια ,εχω αναφερει πολλες φορες τους λογους.
ουδεν πεδιο επικοινωνιας με τη γενια του τικ-τοκ και νομιζω το παρατηρεις κι εσυ.
....χαιρομαι ειλικρινα καποιους 60αρηδες που βγαινουν με 20αρες,
ακομα και αν συνειδητα αποδεχονται το γεγονος οτι βγαινουν μαζι τους για τα κονε και το χρημα.

αφου λοιπον εσυ δεν εχεις ειδικες προτιμησεις,πως γινεται να μη σου καθεται καμια απο τοσο ευρεια γκαμα γυναικων?
ολο και με καποια θα χαμουρευεσαι, εχω την αισθηση οτι μας τρολαρεις λιγο.
εστω κανενα μπαζακι. εκτος αν δεν κανεις κατι απο επιλογη, για να μην εχεις καποια πχ να σου σπαει τα αρχιδια η απλα επειδη βαριεσαι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Στο ξαναλεω,το χρημα δεν παιζει ρολο στις γνωριμιες και τα γαμησακια.

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΝΑΙ,ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ....:tooth: ΑΞΙΑ Η ΛΕΝΙΩ....:confused::confused::confused:

‘Βόμβα’: Έγκυος η Λένα Ζευγαρά από Ρώσο μεγιστάνα;

Η Λένα Ζευγαρά είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες. Η ίδια φαίνεται να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή κρυφή, και έχει επιλέξει να συζητιέται μόνο σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

Τα προηγούμενα έτη φαίνεται πως ήταν αρκετά δυσάρεστα για την τραγουδίστρια αφού αναγκάστηκε να αναβάλλει τις συναυλίες της, όμως η νέα χρονιά ενδεχομένως να είναι ευοίωνη για εκείνη αφού σαν βόμβα έσκασε η είδηση της πιθανής εγκυμοσύνης της.

Είναι έγκυος η Λένα Ζευγαρά;
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Soulaglamorous στο Instagram με την γνωστή σε όλους διαδικτυακή περσόνα να ανακοινώνει πως η Λένα Ζευγαρά είναι έγκυος.

Μάλιστα, όχι μόνο ανακοίνωσε την πιθανή εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τον σύντροφο της. Η Soulaglamorous έγραψε:

“Ρώσος μεγαλέμπορος επιχειρηματίας ο πατέρας. Λένε επίσης μένουν μαζί και δεν την αφήνει να εργαστεί ξανά και δε θα έχει επιπτώσεις με το συμβόλαιο της. Αυτή η πληροφορία έσκασε έχω βάλει τα κεντρικά να μάθουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι”.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
και η αγνωστη στο μπαρ η το τιντερ , που και πως θα ξερει αν εχεις η δεν εχεις λεφτα?

εγω πχ προτιμω ανω των 23-24 γιατι οι πιο μικρες ειναι συνηθως καμμενα χαρτια ,εχω αναφερει πολλες φορες τους λογους.
ουδεν πεδιο επικοινωνιας με τη γενια του τικ-τοκ και νομιζω το παρατηρεις κι εσυ.
....χαιρομαι ειλικρινα καποιους 60αρηδες που βγαινουν με 20αρες,
ακομα και αν συνειδητα αποδεχονται το γεγονος οτι βγαινουν μαζι τους για τα κονε και το χρημα.

αφου λοιπον εσυ δεν εχεις ειδικες προτιμησεις,πως γινεται να μη σου καθεται καμια απο τοσο ευρεια γκαμα γυναικων?
ολο και με καποια θα χαμουρευεσαι, εχω την αισθηση οτι μας τρολαρεις λιγο.
εστω κανενα μπαζακι. εκτος αν δεν κανεις κατι απο επιλογη, για να μην εχεις καποια πχ να σου σπαει τα αρχιδια η απλα επειδη βαριεσαι.

Θα το ξαναπώ,στην Ελλάδα το δύσκολο είναι να γνωρίσεις.Αν γνωρίσεις,το μετά είναι εύκολο.Και οι ελλεεινίδες έχουν μεγάλο θέμα να μιλήσουν σε κάποιον άγνωστο.Εδώ ακόμα και σε μαγαζιά που δουλεύουν,με το ζόρι σου λένε δυο κουβέντες.

Ειχα πάει να κουρευτώ τις προάλλες και ήταν μια κομμωτρια κάπου 25 την έκανα.Ε όσο με κούρευε,δεν είπε κουβέντα και τα μούτρα της μέχρι κάτω.Και να θες να κάνεις παιχνίδι,σε απωθούν.

Και αυτό είναι το πρόβλημα,όταν δεν έχεις επιλογές ή παρέες να σου κάνουν κονέ,κάπως έτσι πρέπει να γνωρίσεις.Κάποια τυχαία ή στα σοσιαλ.Και στην Ελλάδα αυτά έχουν πιθανότητες από 0 εως 1%

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Παίδες τι κρύβεται πίσω από μια γυναίκα γνωστή σου που σου προτείνει να βγείτε για καφέ;

Θεωρείτε σίγουρο οτι θα θέλει κάτι ερωτικό;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Κι άλλη γυναικοκτονία...:(:(:(

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ε ρε μλκα ελβις εκμεταλλευσου το 5 ψωλαραδες είστε , πάτε αποδυτηρια , πετάτε έξω τις πουτσες σας και ρίχνετε πουτσοσκαμπιλα μεταξύ σας να δείτε ποιανού θα ματωσει πρωτη
Έτσι όπως πάμε στο τέλος εκεί θα πάμε σαν τους πακιδες θα γίνουμε..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.340
Πόντοι
9.297
Κι άλλη γυναικοκτονία...:(:(:(

Τα κανάλια σιωπούν υποκύπτοντας στον φεμιναζιστικο ζυγό....:confused::embarrased:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Θα το ξαναπώ,στην Ελλάδα το δύσκολο είναι να γνωρίσεις.Αν γνωρίσεις,το μετά είναι εύκολο.Και οι ελλεεινίδες έχουν μεγάλο θέμα να μιλήσουν σε κάποιον άγνωστο.Εδώ ακόμα και σε μαγαζιά που δουλεύουν,με το ζόρι σου λένε δυο κουβέντες.

Ειχα πάει να κουρευτώ τις προάλλες και ήταν μια κομμωτρια κάπου 25 την έκανα.Ε όσο με κούρευε,δεν είπε κουβέντα και τα μούτρα της μέχρι κάτω.Και να θες να κάνεις παιχνίδι,σε απωθούν.

Και αυτό είναι το πρόβλημα,όταν δεν έχεις επιλογές ή παρέες να σου κάνουν κονέ,κάπως έτσι πρέπει να γνωρίσεις.Κάποια τυχαία ή στα σοσιαλ.Και στην Ελλάδα αυτά έχουν πιθανότητες από 0 εως 1%
Ας της κούναγε το 200διαενρο το κίτρινο η κομμώτρια θα γινότανε το πουτανακι σου σε χρόνο ντετε θα δίνε τιλεφονο και το βράδυ θα κανονίζατε γαμισακι??.. Θα έλεγε στο. Πιρφορακος της μαλακοκαβλη της η κομοτριουλα κάλιο ψέμα για. Να έρθει. Να γαμιθιτε το βράδυ με 200,ξερος Νίκο αγάπη. Μου αρωστησαν οι γονείς μου στο χωριό και πάω να τους βάλω τη κοπρεσα???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο λες; Έστω για αρπαχτές;
Τυπε μου εσύ μου νομίζεις ότι. Κανείς αρπαχτές επειδή έχεις. Εμφάνιση να σου κάνω μέσα μια ερώτηση αλλά θέλω απάντηση αληθινή.. Μήπως έχει κύκλο με γνωριμίες. Και παρέες με Μουνακια, και για Αφτο γαμας?.. Και νομίζεις τώρα εσύ ότι. Είσαι ο μπράντι πιτι του ελλαντα ξέρω εγώ?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96

Δασκαλε ακου τι λεει ο αλλος Δασκαλος εδω που σε επιβεβαιωνει :rockon: :rockon: :rockon:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι ελλεινιδες είναι καπαρομενες..οποιος πρόλαβε και είχε παρέες κύκλο,γαμαει.. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.. Οι υπόλοιποι τι να πω να βγούμε στο δρόμο να την πέφτουμε σε τυχαιες??.. Αντε πες το κάνω και φως δε βλέπω να βρω δηλαδή έστω μια και να μπλέξεις.πορυ τώρα με τις φεμιναζί και με μπάτσους μπορεί να μπλέξεις.. Καλά είμαι ντροπαλός άσε εκεί δε γαμας με τίποτα..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελλεινιδα στω 6αρι,χωρις γκομενο.. Όλες το βρεχπυν το μουνακι τους.. Ακομα και οι χοντρές καποιον θα βρου ε να γαμηθουνε.. Σήμερα πχ πήγα γυμναστήριο το βράδυ ήμουνα εγώ και καμιά 5ψωλες ακόμα ήμασταν όλοι κανονικοί και όμορφοι σε. Εμφάνιση.. Μουνια μέσα ούτε ένα δεν είχε, μόνο το μπαζο στη ρεσεπσιον που και αυτή σημασία δε δίνει σε κανεναν.. Άρα λέω για να μην έχει μουνια το gym κάτι άλλο κάνουν Παρασκευή βράδυ,, γαμιονυνται φυσικά, ενώ εμείς οι άντρες ψωλαρ9α, 6 ματραχαλοι να κάνουν πάγκο και να κλαίνε τη μοίρα τους όλη ειμασταν μέσα στη θλιψη?
Ισχιει απο 6αρι και πανω ολο και καποιον βρισκουν,για να θελει η αλλη και να μη μπορει πρεπει να ειναι καμια του 5 5μισι,ντροπαλη,να ειναι αντισεξυ,και ακαμπυλωτη δλδ χωρις κωλο και βυζια και γενικα να μην εχει τη τσακπινια να ειναι σοβαρη στιλ,δυσκολα εως αδυνατον να βρει μια τετοια,θα αργησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom