Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.991
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.049
Πόντοι
3.656
1641424466509.png
ΦΥΣΙΚΑ. Οι άντρες είναι παλιοτόμαρα και είναι πίσω από κάθε αδίκημα, όλοι το ξέρουν

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
τα μισα κατάλαβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...μπορει και λιγότερα :confused:
Λέω οι μικροί δεν πολυοατανε στα ντελα.. Άρα οι 20αιδες δεν γαμανε αφού ντελα δεν πάνε γκόμενές δεν τους βλέπω να έχουνε τότε που γαμανε? Εγώ τους 18αριδες σαν κατσίκια τους βλέπω ψολαροα παρέες 5, 6..οο κοπέλες στα 18 τους σίγουρα έχουν έντονη σεξουαλική ζωή, ενώ τα αγόρια τα έχει φάει η μαλακια..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.452
Πόντοι
3.656
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ οπότε πάω μπουρδελα, γισιτ μένω και μακριά από το κέντρο, δεν βλέπω 18αριδες ούτε 20 αρίδες.. Μέσος όρος είναι στα 40 θα έλεγα..αρα οι ικροο δεν πρέπει να πόλυγαμανε και αυτοί αφού γκόμενές δεν έχουνε μπουρδελα δεν πάνε, μάλλον τους έχει φάει η μαλακια..ο8 20αρες σίγουρα γαμιουντα8 για τους 20αρ8δες έχω τις αμφιβολίες μου??

Σε όλες τις ηλικίες,η πλειοψηφία είναι στην αγαμία και τη μαλακία :bigdick:

Οι 20αρηδες έχουν μεν μουνιά γύρω τους,αλλά εννοείται δε γαμάνε όλοι.Τις έχουν...φίλες και μιλάνε για μαθήματα κι εργασίες:2funny:

Γαμάνε όσοι είναι κωλόπαιδα,κάγκουρες,παίζουν μπάλα,είναι σε καμια δαπ/πασπ/κνε,τέτοια πράγματα.Όλες μ'αυτούς θέλουν να γαμιούνται,τους άλλους τους έχουν χεσμένους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.749
Πόντοι
3.556
εκει ειναι το πρόβλημα..πως να κανω το καλο παιδι οταν βγαίνω με μια εμπειρη γυναίκα και "νιώθει" οτι εχω παρελθον? (οτι μαλλον δεν θα ειμαι "φρόνιμος" εννοω :confused: )
Να τις δώσεις λουλούδι για να φανείς τελειως παρακμή :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Οι 20αρηδες έχουν μεν μουνιά γύρω τους,αλλά εννοείται δε γαμάνε όλοι.Τις έχουν...φίλες και μιλάνε για μαθήματα κι εργασίες:2funny:

Γαμάνε όσοι είναι κωλόπαιδα,κάγκουρες,παίζουν μπάλα,είναι σε καμια δαπ/πασπ/κνε,τέτοια πράγματα.Όλες μ'αυτούς θέλουν να γαμιούνται,τους άλλους τους έχουν χεσμένους
Αν γαμαγανε οσοι ειναι κωλοπαιδα, θα ειχες ξεσκιστει να γαμας

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Μαλάκα κριντζάρω άσχημα όταν μιλάει με τον κλώνο του.
Μου θυμίζει Van Norden όταν έφτιαχνε κάτι accounts ονόματι souker κλπ

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

αμ δε! θα ηθελες να ειναι ετσι.

...στη λογικη του τυπου "αφου δε γαμανε ΚΑΙ οι αλλοι,ειμαι ευτυχισμενος".

edit: δυστυχως για σενα, γαμανε.

στο ξαναλεω, μου θυμιζεις κατι παλιοφιλους στα φοιτητικα χρονια που ο στοχος τους ηταν να μη γαμαω εγω ,απο τη στιγμη που αυτοι ηταν ακομη σε σταδιο μπακουριασης και δεν ειχαν τα αρχιδια να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα.
βγαιναμε εξω και ο στοχος τους ηταν να μου κοψουν το "πρωταθλημα" ,για να κοιμουνται χαρουμενοι τα βραδια:buck2:

...οπως ηταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,με τις πρωτες κοπελες (που βρηκαν) εκαναν μεγαλες σχεσεις και εγιναν πιο πυρφοροι και απο τους παντρεμενους,με διαρκως κλιμακουμενη σκατοψυχη συμπεριφορα απεναντι μου,επειδη ΑΠΛΑ ζηλευαν που δεν ημουν σχεσακιας.
δηλαδη ακομη και ως ΕΛΕΥΘΕΡΟ,με πολεμουσαν. και ας ειχαν σχεσεις!
πολλες φορες τους ελεγαν οι δικες τους να με καλουν σε κοινες συναξεις η κερασματα που θα υπηρχαν ελευθερες φιλες τους,
αλλα αυτοι με ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ:uglystupid: χωρις να εχω δωσω φυσικα το παραμικρο δικαιωμα απεναντι τους ολα τα προηγουμενα χρονια.
....αντιθετως,πολλες φορες τους εδινα πασες? ?

Ε λοιπον,δε με καλουσαν ποτε! τα μαθαινα βεβαια εκ των υστερων:tooth::tooth: ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο.
...γι αυτο εγω απο τοτε,οσον αφορα τα γκομενικα, εμπεδωσα το εξης αξιωμα : Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥ-ΧΥΜΕΝΩΝ

σε αυτον τον τομεα ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο "ΜΗΤΣΟΣ" ΣΟΥ. μην τρεφεις αυταπατες-μην περιμενεις το μανα εξ ΄ ουρανου.
ναι,μερικες φορες μπορει να γνωρισεις καποια απο σποντα,αλλα αυτη η σποντα τι νοημα θα εχει οταν εχουν ασπρισει τα μαλλια σου?
...ειναι σα να περιμενεις να πιασεις το τζοκερ:jerking2: εναποθετεις ολες τις ελπιδες σου στην ΤΥΧΗ και τη ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

ΕΙΜΑΙ 100% σιγουρος πως η ιδιοσυγκρασια σου ειναι ακριβως πανομοιοτυπη με των τυπων που περιεγραψα.
δηλ. να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

εισαι αρκετα κομπλεξικος-ακαρδος και ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ,θα γινεις σκατοψυχος και εκδικητικος με πολλα απωθημενα προς τον περιγυρο σου.
θυμιζεις "κακια @δερφη" που δε χαιρεται με την προοδο των αλλων και που προσπαθει να την υποβαθμισει.
...ΑΝΤΙ να κοιτας πως θα ανεβεις μισο σκαλι ψηλοτερα πρωτα σαν ανθρωπος και μετα σαν αρσενικο.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΩ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΚΥΡΕΣ.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οι ελλεινιδες είναι κολο χαρακτήρες από εκεί ξεκινάνε όλα, είναι κακοί άνθρωποι στη ψυχη τους, πραγματικά κακές, ξεπερνάνε σε κακια όλες τις άλλες γυναίκες από άλλες χώρες..
ισχιει ψωναρες και ξενερωτες στη πλειοψηφια τους,ενταξει θεωρω θα εχει και καποιες με μπεσα και φιλοτιμο και μαζεμενες οχι ψωναρες(συνηθως οι πιο ασχημουλες),οι πιο πολλες αστο και ειδικοτερα οι 20χρονες με 25χρονες φουλ ανωριμες και χωρις μπεσα αμα ψαξεις καμια 30αρα ωριμη κατασταλαγμενη μπορει να βρεις σωστη εκει ή να ειναι στη ηλικια μου 20 εως 22 αλλα να ειναι ασχημουλα .

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.452
Πόντοι
3.656

στο ξαναλεω, μου θυμιζεις κατι παλιοφιλους στα φοιτητικα χρονια που ο στοχος τους ηταν να μη γαμαω εγω ,απο τη στιγμη που αυτοι ηταν ακομη σε σταδιο μπακουριασης και δεν ειχαν τα αρχιδια να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα !
βγαιναμε εξω και ο στοχος τους ηταν να μου κοψουν το "πρωταθλημα" ,για να κοιμουνται χαρουμενοι τα βραδια:buck2:

...οπως ηταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,με τις πρωτες κοπελες (που βρηκαν) εκαναν μεγαλες σχεσεις και εγιναν πιο πυρφοροι και απο τους παντρεμενους,με διαρκως κλιμακουμενη σκατοψυχη συμπεριφορα απεναντι μου,επειδη ΑΠΛΑ ζηλευαν που δεν ημουν σχεσακιας.
πολλες φορες τους ελεγαν οι δικες τους να με καλουν σε κοινες συναξεις η κερασματα που θα υπηρχαν ελευθερες φιλες τους,αλλα αυτοι με ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ:uglystupid: χωρις να εχω δωσω φυσικα το παραμικρο δικαιωμα απεναντι τους ολα τα προηγυομενα χρονια.
....αντιθετως,πολλες φορες τους εκανα πασες??

Ε λοιπον,δε με καλουσαν ποτε! τα μαθαινα βεβαια εκ των υστερων:tooth::tooth::tooth: ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο.
...γι αυτο εγω απο τοτε,οσον αφορα τα γκομενικα, εμπεδωσα το εξης αξιωμα : Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥ-ΧΥΜΕΝΩΝ

σε αυτον τον τομεα ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο "ΜΗΤΣΟΣ" ΣΟΥ. μην τρεφεις αυταπατες-μην περιμενεις το μανα εξ ΄ ουρανου.
ναι,μερικες φορες μπορει να γνωρισεις καποια απο σποντα,αλλα αυτη η σποντα τι νοημα θα εχει οταν εχουν ασπρισει τα μαλλια σου?
...ειναι σα να περιμενεις να πιασεις το τζοκερ:jerking2: εναποθετεις ολες τις ελπιδες σου στην ΤΥΧΗ και τη ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

ΕΙΜΑΙ 100% σιγουρος πως η ιδιοσυγκρασια σου ειναι ακριβως πανομοιοτυπη με των τυπων που περιεγραψα.

εισαι αρκετα κομπλεξικος-ακαρδος και ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ,θα γινεις σκατοψυχος και εκδικητικος με πολλα απωθημενα προς τον περιγυρο σου.
θυμιζεις "κακια @δερφη" που δε χαιρεται με την προοδο των αλλων και οροσπαθει να την υποβαθμισει.
Αντι να κοιτας πως θα ανεβεις μισο σκαλι παραπανω σαν ανθρωπος και μετα σαν αρσενικο.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΩ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.

Εδώ μέσα όλοι έπρεπε να γίνεται ψυχίατροι,αδικείστε :jerking:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

διαφωνω:hi:

ας γραφτει ΠΡΩΤΑ στην ΚΝΕ....αν δεν γαμησει κι εκει,η επομενη λυση ειναι να γινει κωλοπαιδο:confused:

προς το παρον ειναι ο ορισμος του κομπλεξικου !

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο εύκολα βρίσκουν να πηδήξουν;;; (αν θέλουν) Η απόρριψη και η απογοήτευση που εχω φάει δεν μπορούν να εξηγηθούν. Φταίει που είμαι 40ρα; Που είμαι χωρισμένη με παιδιά; Δηλαδή εχω φτάσει πλέον να με επιλεγούν κι όχι να επιλεγώ; (Ω ΝΑΙ)
μαλακα νομιζουν επειδη ειναι γυναικες εχου τον παπα απ τα ρχιδια
η τελευταια φραση ολα τα λεφτα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μπορεις να γινεις και τραπερ μαζι με τους 20χρονους απο τα ΕΠΑΛ

παρε νεροπιστολο και χρυση αλυσιδα:thefinge::buck2: αλητεια λεμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

edit: δυστυχως για σενα, γαμανε.

στο ξαναλεω, μου θυμιζεις κατι παλιοφιλους στα φοιτητικα χρονια που ο στοχος τους ηταν να μη γαμαω εγω ,απο τη στιγμη που αυτοι ηταν ακομη σε σταδιο μπακουριασης και δεν ειχαν τα αρχιδια να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα.

πολλες φορες τους ελεγαν οι δικες τους να με καλουν σε κοινες συναξεις η κερασματα που θα υπηρχαν ελευθερες φιλες τους,
αλλα αυτοι με ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ:uglystupid: χωρις να εχω δωσω φυσικα το παραμικρο δικαιωμα απεναντι τους ολα τα προηγουμενα χρονια.
....αντιθετως,πολλες φορες τους εδινα πασες? ?

Ε λοιπον,δε με καλουσαν ποτε! τα μαθαινα βεβαια εκ των υστερων:tooth::tooth: ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο.

θυμιζεις "κακια @δερφη" που δε χαιρεται με την προοδο των αλλων και που προσπαθει να την υποβαθμισει.
...ΑΝΤΙ να κοιτας πως θα ανεβεις μισο σκαλι ψηλοτερα πρωτα σαν ανθρωπος και μετα σαν αρσενικο.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΩ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΚΥΡΕΣ.
εμενα με καλουσαν μονο οταν ηταν σίγουροι οτι στη παρέα δεν θα ειχε καλυτερες γκόμενες απο τις γκόμενες τους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
beta male ειναι ολοι οι σχεσάκηδες-παντοφλάκηδες-καλημερα-καληνυχτα-μωρο μου σαγαπω-χροοοοοονια εκει με μια να τον εχουν σαν τσαντάκι μαζι τους σε κάθε εξοδο τους.....εφαγα και γω πόλεμο απο ολους αυτους.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μαλάκα κριντζάρω άσχημα όταν μιλάει με τον κλώνο του.
Μου θυμίζει Van Norden όταν έφτιαχνε κάτι accounts ονόματι souker κλπ
Κλώνους άλλοι έχουν οι πυρφοροι και τα φεμιναζί δια.. Βασικά πρέπει να έχουμε πολλές χοντρές εδώ μέσα μασκαρεμενους σε άντρες να γράφουν πιπες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom