ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.049
- Πόντοι
- 3.656
ΦΥΣΙΚΑ. Οι άντρες είναι παλιοτόμαρα και είναι πίσω από κάθε αδίκημα, όλοι το ξέρουν
ΦΥΣΙΚΑ. Οι άντρες είναι παλιοτόμαρα και είναι πίσω από κάθε αδίκημα, όλοι το ξέρουν
Λέω οι μικροί δεν πολυοατανε στα ντελα.. Άρα οι 20αιδες δεν γαμανε αφού ντελα δεν πάνε γκόμενές δεν τους βλέπω να έχουνε τότε που γαμανε? Εγώ τους 18αριδες σαν κατσίκια τους βλέπω ψολαροα παρέες 5, 6..οο κοπέλες στα 18 τους σίγουρα έχουν έντονη σεξουαλική ζωή, ενώ τα αγόρια τα έχει φάει η μαλακια..τα μισα κατάλαβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...μπορει και λιγότερα
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ οπότε πάω μπουρδελα, γισιτ μένω και μακριά από το κέντρο, δεν βλέπω 18αριδες ούτε 20 αρίδες.. Μέσος όρος είναι στα 40 θα έλεγα..αρα οι ικροο δεν πρέπει να πόλυγαμανε και αυτοί αφού γκόμενές δεν έχουνε μπουρδελα δεν πάνε, μάλλον τους έχει φάει η μαλακια..ο8 20αρες σίγουρα γαμιουντα8 για τους 20αρ8δες έχω τις αμφιβολίες μου??
Να τις δώσεις λουλούδι για να φανείς τελειως παρακμήεκει ειναι το πρόβλημα..πως να κανω το καλο παιδι οταν βγαίνω με μια εμπειρη γυναίκα και "νιώθει" οτι εχω παρελθον? (οτι μαλλον δεν θα ειμαι "φρόνιμος" εννοω )
Αν γαμαγανε οσοι ειναι κωλοπαιδα, θα ειχες ξεσκιστει να γαμαςΣε όλες τις ηλικίες,η πλειοψηφία είναι στην αγαμία και τη μαλακία
Οι 20αρηδες έχουν μεν μουνιά γύρω τους,αλλά εννοείται δε γαμάνε όλοι.Τις έχουν...φίλες και μιλάνε για μαθήματα κι εργασίες
Γαμάνε όσοι είναι κωλόπαιδα,κάγκουρες,παίζουν μπάλα,είναι σε καμια δαπ/πασπ/κνε,τέτοια πράγματα.Όλες μ'αυτούς θέλουν να γαμιούνται,τους άλλους τους έχουν χεσμένους
Μαλάκα κριντζάρω άσχημα όταν μιλάει με τον κλώνο του.Αν γαμαγανε οσοι ειναι κωλοπαιδα, θα ειχες ξεσκιστει να γαμας
Αφού είναι καλό παιδί (τρανή επιβεβαίωση τα γραφόμενα για την κοπέλα στην Φολέγανδρο)Αν γαμαγανε οσοι ειναι κωλοπαιδα, θα ειχες ξεσκιστει να γαμας
Σε όλες τις ηλικίες,η πλειοψηφία είναι στην αγαμία και τη μαλακία
Οι 20αρηδες έχουν μεν μουνιά γύρω τους,αλλά εννοείται δε γαμάνε όλοι.Τις έχουν...φίλες και μιλάνε για μαθήματα κι εργασίες
Γαμάνε όσοι είναι κωλόπαιδα,κάγκουρες,παίζουν μπάλα,είναι σε καμια δαπ/πασπ/κνε,τέτοια πράγματα.Όλες μ'αυτούς θέλουν να γαμιούνται,τους άλλους τους έχουν χεσμένους
ισχιει ψωναρες και ξενερωτες στη πλειοψηφια τους,ενταξει θεωρω θα εχει και καποιες με μπεσα και φιλοτιμο και μαζεμενες οχι ψωναρες(συνηθως οι πιο ασχημουλες),οι πιο πολλες αστο και ειδικοτερα οι 20χρονες με 25χρονες φουλ ανωριμες και χωρις μπεσα αμα ψαξεις καμια 30αρα ωριμη κατασταλαγμενη μπορει να βρεις σωστη εκει ή να ειναι στη ηλικια μου 20 εως 22 αλλα να ειναι ασχημουλα .Οι ελλεινιδες είναι κολο χαρακτήρες από εκεί ξεκινάνε όλα, είναι κακοί άνθρωποι στη ψυχη τους, πραγματικά κακές, ξεπερνάνε σε κακια όλες τις άλλες γυναίκες από άλλες χώρες..
αμ δε! θα ηθελες να ειναι ετσι.
...στη λογικη του τυπου "αφου δε γαμανε ΚΑΙ οι αλλοι,ειμαι ευτυχισμενος".
στο ξαναλεω, μου θυμιζεις κατι παλιοφιλους στα φοιτητικα χρονια που ο στοχος τους ηταν να μη γαμαω εγω ,απο τη στιγμη που αυτοι ηταν ακομη σε σταδιο μπακουριασης και δεν ειχαν τα αρχιδια να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα !
βγαιναμε εξω και ο στοχος τους ηταν να μου κοψουν το "πρωταθλημα" ,για να κοιμουνται χαρουμενοι τα βραδια
...οπως ηταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,με τις πρωτες κοπελες (που βρηκαν) εκαναν μεγαλες σχεσεις και εγιναν πιο πυρφοροι και απο τους παντρεμενους,με διαρκως κλιμακουμενη σκατοψυχη συμπεριφορα απεναντι μου,επειδη ΑΠΛΑ ζηλευαν που δεν ημουν σχεσακιας.
δηλαδη ακομη και ως ΕΛΕΥΘΕΡΟ,με πολεμουσαν. και ας ειχαν σχεσεις!
πολλες φορες τους ελεγαν οι δικες τους να με καλουν σε κοινες συναξεις η κερασματα που θα υπηρχαν ελευθερες φιλες τους,αλλα αυτοι με ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ χωρις να εχω δωσω φυσικα το παραμικρο δικαιωμα απεναντι τους ολα τα προηγυομενα χρονια.
....αντιθετως,πολλες φορες τους εκανα πασες??
Ε λοιπον,δε με καλουσαν ποτε! τα μαθαινα βεβαια εκ των υστερων ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο.
...γι αυτο εγω απο τοτε,οσον αφορα τα γκομενικα, εμπεδωσα το εξης αξιωμα : Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥ-ΧΥΜΕΝΩΝ
σε αυτον τον τομεα ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο "ΜΗΤΣΟΣ" ΣΟΥ. μην τρεφεις αυταπατες-μην περιμενεις το μανα εξ ΄ ουρανου.
ναι,μερικες φορες μπορει να γνωρισεις καποια απο σποντα,αλλα αυτη η σποντα τι νοημα θα εχει οταν εχουν ασπρισει τα μαλλια σου?
...ειναι σα να περιμενεις να πιασεις το τζοκερ εναποθετεις ολες τις ελπιδες σου στην ΤΥΧΗ και τη ΣΥΓΚΥΡΙΑ.
ΕΙΜΑΙ 100% σιγουρος πως η ιδιοσυγκρασια σου ειναι ακριβως πανομοιοτυπη με των τυπων που περιεγραψα.
δηλ. να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.
εισαι αρκετα κομπλεξικος-ακαρδος και ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ,θα γινεις σκατοψυχος και εκδικητικος με πολλα απωθημενα προς τον περιγυρο σου.
θυμιζεις "κακια @δερφη" που δε χαιρεται με την προοδο των αλλων και οροσπαθει να την υποβαθμισει.
Αντι να κοιτας πως θα ανεβεις μισο σκαλι παραπανω σαν ανθρωπος και μετα σαν αρσενικο.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΩ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.
χαχα πες το ψεματα,τα περιεργα της ζωης σε οδηγουν στο να κανεις παρατηρησεις περι της ζωης,να την εξηγεις.Εδώ μέσα όλοι έπρεπε να γίνεται ψυχίατροι,αδικείστε
Αν γαμαγανε οσοι ειναι κωλοπαιδα, θα ειχες ξεσκιστει να γαμας
Εδώ μέσα όλοι έπρεπε να γίνεται ψυχίατροι,αδικείστε
μαλακα νομιζουν επειδη ειναι γυναικες εχου τον παπα απ τα ρχιδιαΔεν μπορώ να καταλάβω, τόσο εύκολα βρίσκουν να πηδήξουν;;; (αν θέλουν) Η απόρριψη και η απογοήτευση που εχω φάει δεν μπορούν να εξηγηθούν. Φταίει που είμαι 40ρα; Που είμαι χωρισμένη με παιδιά; Δηλαδή εχω φτάσει πλέον να με επιλεγούν κι όχι να επιλεγώ; (Ω ΝΑΙ)
εμενα με καλουσαν μονο οταν ηταν σίγουροι οτι στη παρέα δεν θα ειχε καλυτερες γκόμενες απο τις γκόμενες τουςαμ δε! θα ηθελες να ειναι ετσι.
...στη λογικη του τυπου "αφου δε γαμανε ΚΑΙ οι αλλοι,ειμαι ευτυχισμενος".
edit: δυστυχως για σενα, γαμανε.
στο ξαναλεω, μου θυμιζεις κατι παλιοφιλους στα φοιτητικα χρονια που ο στοχος τους ηταν να μη γαμαω εγω ,απο τη στιγμη που αυτοι ηταν ακομη σε σταδιο μπακουριασης και δεν ειχαν τα αρχιδια να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα.
βγαιναμε εξω και ο στοχος τους ηταν να μου κοψουν το "πρωταθλημα" ,για να κοιμουνται χαρουμενοι τα βραδια
...οπως ηταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,με τις πρωτες κοπελες (που βρηκαν) εκαναν μεγαλες σχεσεις και εγιναν πιο πυρφοροι και απο τους παντρεμενους,με διαρκως κλιμακουμενη σκατοψυχη συμπεριφορα απεναντι μου,επειδη ΑΠΛΑ ζηλευαν που δεν ημουν σχεσακιας.
δηλαδη ακομη και ως ΕΛΕΥΘΕΡΟ,με πολεμουσαν. και ας ειχαν σχεσεις!
πολλες φορες τους ελεγαν οι δικες τους να με καλουν σε κοινες συναξεις η κερασματα που θα υπηρχαν ελευθερες φιλες τους,
αλλα αυτοι με ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ χωρις να εχω δωσω φυσικα το παραμικρο δικαιωμα απεναντι τους ολα τα προηγουμενα χρονια.
....αντιθετως,πολλες φορες τους εδινα πασες? ?
Ε λοιπον,δε με καλουσαν ποτε! τα μαθαινα βεβαια εκ των υστερων ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο.
...γι αυτο εγω απο τοτε,οσον αφορα τα γκομενικα, εμπεδωσα το εξης αξιωμα : Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥ-ΧΥΜΕΝΩΝ
σε αυτον τον τομεα ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο "ΜΗΤΣΟΣ" ΣΟΥ. μην τρεφεις αυταπατες-μην περιμενεις το μανα εξ ΄ ουρανου.
ναι,μερικες φορες μπορει να γνωρισεις καποια απο σποντα,αλλα αυτη η σποντα τι νοημα θα εχει οταν εχουν ασπρισει τα μαλλια σου?
...ειναι σα να περιμενεις να πιασεις το τζοκερ εναποθετεις ολες τις ελπιδες σου στην ΤΥΧΗ και τη ΣΥΓΚΥΡΙΑ.
ΕΙΜΑΙ 100% σιγουρος πως η ιδιοσυγκρασια σου ειναι ακριβως πανομοιοτυπη με των τυπων που περιεγραψα.
δηλ. να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.
εισαι αρκετα κομπλεξικος-ακαρδος και ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ,θα γινεις σκατοψυχος και εκδικητικος με πολλα απωθημενα προς τον περιγυρο σου.
θυμιζεις "κακια @δερφη" που δε χαιρεται με την προοδο των αλλων και που προσπαθει να την υποβαθμισει.
...ΑΝΤΙ να κοιτας πως θα ανεβεις μισο σκαλι ψηλοτερα πρωτα σαν ανθρωπος και μετα σαν αρσενικο.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ΄ΕΧΩ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΚΥΡΕΣ.
beta male ειναι ολοι οι σχεσάκηδες-παντοφλάκηδες-καλημερα-καληνυχτα-μωρο μου σαγαπω-χροοοοοονια εκει με μια να τον εχουν σαν τσαντάκι μαζι τους σε κάθε εξοδο τους.....εφαγα και γω πόλεμο απο ολους αυτους....οπως ηταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,με τις πρωτες κοπελες (που βρηκαν) εκαναν μεγαλες σχεσεις και εγιναν πιο πυρφοροι και απο τους παντρεμενους,με διαρκως κλιμακουμενη σκατοψυχη συμπεριφορα απεναντι μου,επειδη ΑΠΛΑ ζηλευαν που δεν ημουν σχεσακιας.
Κλώνους άλλοι έχουν οι πυρφοροι και τα φεμιναζί δια.. Βασικά πρέπει να έχουμε πολλές χοντρές εδώ μέσα μασκαρεμενους σε άντρες να γράφουν πιπες..Μαλάκα κριντζάρω άσχημα όταν μιλάει με τον κλώνο του.
Μου θυμίζει Van Norden όταν έφτιαχνε κάτι accounts ονόματι souker κλπ