Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν είναι τυχαίο που σε πολλές χώρες η πορνεία είναι παράνομη....θεωρείται περιττή...υπάρχει τόση προσφορά γυναικών που παρά τις κομπλεξικες υπάρχουν αρκετές ακόμα διαθέσιμες.Εδω στην Ελλάδα...καληνύχτα κι έφεξε.
οταν λες προσφορα εννοεις σε αριθμο η παστα γυναίκας? (ευκολες -δυσκολες)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στη Σουηδία που η πορνεία είναι παράνομη κάπου διάβασα για πάνω από 5000 βιασμούς τον χρόνο.
1641424466509.png

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σιγά μη γαμανε οι 7 στους 10..γεματη μπουρδελα είναι η Αθήνα, άμα γαμαγανε τ7 στους δέκα θα είχανε κλείσει όλα τα μπουρδελα.. Δεν υπάρχει άλλη ποη στο κόσμο με τόσα μπουρδελα,άρα υπάρχει πείνα..
ναι πολλοι που εχω ρωτησει λενε και στο εξωτερικο που γαμανε εχει μπουρδελα,γιατι και γω αυτο τους ειπα οτι εχει μπουρδελα η αθηνα αρα σιγα μη γαμανε τοσοι πολλοι και λενε παντου εχει δεν ειναι αποδειξη αυτη,οτι να ναι ακους ακρη δε βγαζεις.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.337
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Άκου τώρα! Η πόρνη μπορεί να εργάζεται ελεύθερα (αυτοδιάθεση σώματος) ενώ ο πελάτης θεωρείται παράνομος :confused:
Τι κουλό είναι αυτό;
εγω παντως δεν θεωρω εκμεταλλευση τη πορνεια απο τη στιγμη που μια γυναικα το κάνει με την θέληση της (οχι ομως με τη βια)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Γιατί,μήπως γαμάει κανένας και στα μπουρδέλα;Οι ίδιοι και οι ίδιοι πάνε συνέχεια.

Οι περισσότεροι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,με 20-30 ευρώ περνάνε τη βδομάδα,μην πω και το μήνα

Αν πέσει κανα χαρτζιλίκι απ'τη γιαγιά μόλις πάρει τη σύνταξη,μπορεί να πάνε :2funny:

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang::jerking2::jerking2::jerking2:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αν σ'έχουν για περίεργο,ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

Το περίεργος το εννοoύν αντικοινωνικός,αγάμητος,μπορεί και gay

Καλύτερα κωλόπαιδο,χασικλής,αληταράς,αλλά ΟΧΙ περίεργος

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

επειδη εχασε ο ΑΡΗΣ αποψε....δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη να σου απαντησω σοβαρα:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: ?????????

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ τύπε μου πρέπει να σαι πολύ καλό παιδί
Nταξει ρε τπυε αυτο ελειπε να μη γαμαει και κανας μποντιμπιλτερας ποσω μαλλον αμ ειναι διασημος και χωμενος για ρωτα τους αντιστοιχους των γυμναστηριων της γοιτωνιας αν πηδανε ανω του μετριου

καποτε ολοι πιστευαν πως ημουν

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ειναι αδιορθωτος ο πουστης...το ειδα λεω να απαντήσω να μην απαντήσω..τι να του γράψω?? :confused:

να παει να κανει ερωτα.....:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

το τραγικο ειναι οτι βγαζει κακεντρεχεια κιολας......χαιρεκακος επειδη μπορει να γαμανε καποιοι ακομα και με χαρτζιλικι της γιαγιας!
ακομα και αυτο τον πειραζει και κραζει σαν κατινα.....:confused::confused::confused::confused::confused:
αυτος και την περιουσια του Λατση να ειχε,και αδερφος του Κασιδοκωστα να ηταν,παλι λουζερ θα παρεμενε....

....μου θυμιζει κατι "παλιοφιλους" στα πρωτα φοιτητικα ετη ....
...που οταν βγαιναμε και εκανα πεσιμο,παρακαλουσαν να φαω χυλοπιτα....η μου εκαναν χαλαστρα:confused:
ειναι ο ορισμος του ματζιρη-γκρινιαρη-μαγκουφη-κραχτη--μιζερου-κομπλεξικου... και δεν το λεω κακοπροαιρετα
η νοοτροπια του ειναι....να ψοφησει η κατσικα του γειτονα!:confused::confused::confused::confused:

ας το ριξουμε στο χασισι λοιπον, οπως ολοι οι λουζερ....τοσο κομπλεξικος που νομιζει οτι αυτο εχει περαση στις γυναικες!
υποβιβαζει τον εαυτο του ακομα και σε συγκριση με τους χασικλες....

...και εξισωνει το "μυστηριο" που προκαλεις σε μια γυναικα,με την ομοφυλοφιλια...:confused::confused::confused:

....τρικυμια εν κρανιω......

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
εγω δεν ειπα ποτε οτι δε παιζουν οι γυναικες μπαλα στο ταξι μαζι μου..παιζουν και παρα παιζουν εγω λεω οτι απλα μενουν στο παιχνιδι.
Τύπε καμιά σουρωμένη ξημερώματα δεν έχει κάτσει να μαζέψεις από club; Να την πας καμιά μεγάλη κούρσα ξέρω γω και να την κεράσεις πιπέτο; :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Έχω αρκετές εμπειρίες στην μέχρι τώρα σεξουαλική πορεία μου. Οι χειρότερες σε αυτόν τον τομέα είναι οι Ελληνίδες. Πολύ σεμνοτυφες χωρίς καμμία πρωτοβουλία . Έχω πάθει πλάκα με αλβανίδες και ισλανδες. Ακομπλεξαριστες οι Σκωτσέζος και αρκετά δωτικες
(αν είσαι τυχερός και δεν πετύχεις καμμιά με αξύριστη μασχάλη). Ούτε κρύο ούτε ζέστη μαλτέζες αυστριακές και ελβετικές.

σε αυτο δεν εχεις 100% αδικο. μερικες(οχι ολες) Ελληνιδες ειναι κυριως του φαινεσθαι.
ενδιαφερονται πιο πολυ για το ντυσιμο -το image-τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης.

δε ξερω αν σας εχει τυχει,μια φορα μου εκατσε φαση που η γκομενα δεν εκανε καν κινηση να μου τον παιξει...στα προκαταρκτικα....
...τον εβγαλα εξω..μονος μου γιατι δεν αντεχα αλλο φασωμα...:lipsrsealed:
περιμενα ωρα να κανει αυτη καποια κινηση προς το επιμαχο σημειο ,εστω με το χερι της...αλλα τιποτα
ξεκουμπωσα λοιπον το παντελονι μου και με κοιτουσε λες και ημουν UFO....:grin:
ενιωσα μαλακας,λιγο ακομα και θα ενιωθα βιαστης. ημουν 20 και αυτη 24!!!

σημειωτεον,ηταν μετριοκαλη,αλλα μαλλον αβγαλτη-ανεραστη...οχι παρθενα ομως!
επισης ειχε πολυ μικρο-σχεδον ανυπαρκτο βυζακι.
δηλαδη οταν φτανεις στο σημειο εσυ ο ιδιος να της τον ακουμπησεις σχεδον διπλα στο στομα της, για να σου κανει κλαρινο.....
ε ξενερωνεις και νιωθεις αμηχανα...περα απο το οτι μπορει να σε περασει για κανεναν καφρο:glasses:
εν τελει, μου τον επαιξε απλως χειρωνακτικα...εστω αγαρμπα....:woldman::confused: και συνεχισαμε, με σχετικα ξινο γαμησι(για την τιμη των..οπλων)

ειχα ξενερωσει οχι γιατι δεν ηταν πορνοσταρ,ασφαλως δεν περιμενα να ειναι και η Βουλα Βαβατση.
...αλλα επειδη καθονταν σαν φυτο,δεν ηταν καβλιαρα-ορεξατη.. και ενιοτε μπλοκαρε !

η γυναικα λοιπον εννοειται οτι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι συμμετοχικη...και να εχει την "πουτανια" στο κρεβατι.

ειδαλλως δουλεια δε γινεται! ειναι και που θα πεσεις, καμια φορα τα φαινομενα απατουν...δεν ειναι φραση κλισε:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Αλίευσα το παρακάτω μύνημα στο φόρουμ του λιφο :vomit: και το κάνω copy paste, σχόλια σε παρένθεση δικά μου

.....έχω διαβάσει σχόλια σου και σε κάποια απάντηση, Να ξερεις πως ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σου. Σε νιώθω και σε συμπονώ! Μετά από 12 χρόνια γάμου και πολύ ικανοποιητική σεξουαλική αλλά όχι συναισθηματική σχέση (:jerking:), χωρισαμε και έκτοτε πέφτω από τον ένα μ@λ@κ@ στον άλλο! Μετά το τελευταίο μου στραπάτσο το έκλεισα το tinder μέχρι νεότερας… Θέλω κι εγώ σαν άνθρωπος να περάσω καλά. Δεν αποζητώ απαραιτήτως συναισθηματική σχέση αλλά μια σταθερή σεξουαλική σχέση. Και για κάποιο άγνωστο λόγο, μετά το πρώτο πήδημα εξαφανίζονται (αγάμητοι υπάρχουν πολλοί, αγάμητοι και τρελοί λίγοι). Το αστείο της υπόθεσης είναι πως για να βγω και να κάνω σεξ με κάποιον πρέπει πρώτα να με τραβήξει ως προσωπικότητα (:jerking:). Όταν όμως η σχέση ξεκινάει να είναι σεξουαλική, πλέον δεν μιλάμε για τίποτα άλλο. Και συνήθως το sexting πάει σύννεφο! Οπότε ποιος ο λόγος να ψάχνω αν ο άλλος είναι καλό παιδί, φιλόζωος (κλασική τρελή με γατιά και σκυλιά) ή να ζει κοντά;;; Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο εύκολα βρίσκουν να πηδήξουν;;; (αν θέλουν) Η απόρριψη και η απογοήτευση που εχω φάει δεν μπορούν να εξηγηθούν. Φταίει που είμαι 40ρα; Που είμαι χωρισμένη με παιδιά; Δηλαδή εχω φτάσει πλέον να με επιλεγούν κι όχι να επιλεγώ; (Ω ΝΑΙ) Σε μακροσκελή συζήτηση με τον ψυχολόγο μου καταλήξαμε στο ότι δεν εχω μάθει να αγαπώ αρκετά τον εαυτο μου και δεν αντέχω να ζω μονη μου, οπότε στην ανάγκη μου να βρω κάποιον, “πουλάω” φτηνά τον εαυτο μου και αγοράζω ακριβά αυτούς έχουν μεγαλύτερη αυταξία από μενα, οσο βλακες κι αν ειναι… (:jerking::jerking:) Ο ψυχολόγος, ναι είναι η λύση (:headbang:), βασικά είναι μια βοήθεια (μαλάκας είναι να της πει πως απλώς δεν περνάει η μπογιά της και να χάσει το μεροκάματο :angel:). Γιατί σε κάποια θέματα πιο πολύ με βοηθάει το “α μπα”, τα “φεμινιστικά παραληρήματα” και το “ναι, είσαι μισογύνης” που με βοηθούν να καταλάβω πως αυτά που αισθάνομαι δεν είναι παράλογα (:think:). Πώς σου φαίνεται η ιδέα να στείλω κι εγώ στη στήλη του lifo “σε αναζητω” (:2funny:); Μην τα παρατάς πάντως και προσπάθησε να μην κάνεις τους χαζούς “μαγκες”, γιατί μετα παλι τον εαυτο σου θα βράζεις!

Αυτή εδώ συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τι δεν πάει καλά με τις γυναίκες 35plus. Μα καλά είναι τόσο μα τόσο χαζές που νομίζουν πως θα τις αντιμετωπίζουν ακόμα οι άντρες σαν να ήταν 20χρονες; Η πραγματικότητα δαγκώνει και δαγκώνει πολύ άσχημα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Κατι τετοια τα γουσταρω πολυ, να μας στελνεις πιο συχνα..:2funny:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γιατί,μήπως γαμάει κανένας και στα μπουρδέλα;Οι ίδιοι και οι ίδιοι πάνε συνέχεια.

Οι περισσότεροι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,με 20-30 ευρώ περνάνε τη βδομάδα,μην πω και το μήνα

Αν πέσει κανα χαρτζιλίκι απ'τη γιαγιά μόλις πάρει τη σύνταξη,μπορεί να πάνε :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ οπότε πάω μπουρδελα, γισιτ μένω και μακριά από το κέντρο, δεν βλέπω 18αριδες ούτε 20 αρίδες.. Μέσος όρος είναι στα 40 θα έλεγα..αρα οι ικροο δεν πρέπει να πόλυγαμανε και αυτοί αφού γκόμενές δεν έχουνε μπουρδελα δεν πάνε, μάλλον τους έχει φάει η μαλακια..ο8 20αρες σίγουρα γαμιουντα8 για τους 20αρ8δες έχω τις αμφιβολίες μου??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έχω αρκετές εμπειρίες στην μέχρι τώρα σεξουαλική πορεία μου. Οι χειρότερες σε αυτόν τον τομέα είναι οι Ελληνίδες. Πολύ σεμνοτυφες χωρίς καμμία πρωτοβουλία . Έχω πάθει πλάκα με αλβανίδες και ισλανδες. Ακομπλεξαριστες οι Σκωτσέζος και αρκετά δωτικες
(αν είσαι τυχερός και δεν πετύχεις καμμιά με αξύριστη μασχάλη). Ούτε κρύο ούτε ζέστη μαλτέζες αυστριακές και ελβετικές.
Οι ελλεινιδες είναι κολο χαρακτήρες από εκεί ξεκινάνε όλα, είναι κακοί άνθρωποι στη ψυχη τους, πραγματικά κακές, ξεπερνάνε σε κακια όλες τις άλλες γυναίκες από άλλες χώρες..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ οπότε πάω μπουρδελα, γισιτ μένω και μακριά από το κέντρο, δεν βλέπω 18αριδες ούτε 20 αρίδες.. Μέσος όρος είναι στα 40 θα έλεγα..αρα οι ικροο δεν πρέπει να πόλυγαμανε και αυτοί αφού γκόμενές δεν έχουνε μπουρδελα δεν πάνε, μάλλον τους έχει φάει η μαλακια..ο8 20αρες σίγουρα γαμιουντα8 για τους 20αρ8δες έχω τις αμφιβολίες μου??
τα μισα κατάλαβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...μπορει και λιγότερα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom