Αλίευσα το παρακάτω μύνημα στο φόρουμ του λιφο
και το κάνω copy paste, σχόλια σε παρένθεση δικά μου
.....έχω διαβάσει σχόλια σου και σε κάποια απάντηση, Να ξερεις πως ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σου. Σε νιώθω και σε συμπονώ! Μετά από 12 χρόνια γάμου και πολύ ικανοποιητική σεξουαλική αλλά όχι συναισθηματική σχέση (
), χωρισαμε και έκτοτε πέφτω από τον ένα μ@λ@κ@ στον άλλο! Μετά το τελευταίο μου στραπάτσο το έκλεισα το tinder μέχρι νεότερας… Θέλω κι εγώ σαν άνθρωπος να περάσω καλά. Δεν αποζητώ απαραιτήτως συναισθηματική σχέση αλλά μια σταθερή σεξουαλική σχέση. Και για κάποιο άγνωστο λόγο, μετά το πρώτο πήδημα εξαφανίζονται (
αγάμητοι υπάρχουν πολλοί, αγάμητοι και τρελοί λίγοι). Το αστείο της υπόθεσης είναι πως για να βγω και να κάνω σεξ με κάποιον πρέπει πρώτα να με τραβήξει ως προσωπικότητα (
). Όταν όμως η σχέση ξεκινάει να είναι σεξουαλική, πλέον δεν μιλάμε για τίποτα άλλο. Και συνήθως το sexting πάει σύννεφο! Οπότε ποιος ο λόγος να ψάχνω αν ο άλλος είναι καλό παιδί, φιλόζωος (κλασική τρελή με γατιά και σκυλιά) ή να ζει κοντά;;; Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο εύκολα βρίσκουν να πηδήξουν;;; (
αν θέλουν) Η απόρριψη και η απογοήτευση που εχω φάει δεν μπορούν να εξηγηθούν. Φταίει που είμαι 40ρα; Που είμαι χωρισμένη με παιδιά; Δηλαδή εχω φτάσει πλέον να με επιλεγούν κι όχι να επιλεγώ; (
Ω ΝΑΙ) Σε μακροσκελή συζήτηση με τον ψυχολόγο μου καταλήξαμε στο ότι δεν εχω μάθει να αγαπώ αρκετά τον εαυτο μου και δεν αντέχω να ζω μονη μου, οπότε στην ανάγκη μου να βρω κάποιον, “πουλάω” φτηνά τον εαυτο μου και αγοράζω ακριβά αυτούς έχουν μεγαλύτερη αυταξία από μενα, οσο βλακες κι αν ειναι… (
) Ο ψυχολόγος, ναι είναι η λύση (
), βασικά είναι μια βοήθεια
(μαλάκας είναι να της πει πως απλώς δεν περνάει η μπογιά της και να χάσει το μεροκάματο ). Γιατί σε κάποια θέματα πιο πολύ με βοηθάει το “α μπα”, τα “φεμινιστικά παραληρήματα” και το “ναι, είσαι μισογύνης” που με βοηθούν να καταλάβω πως αυτά που αισθάνομαι δεν είναι παράλογα (
). Πώς σου φαίνεται η ιδέα να στείλω κι εγώ στη στήλη του lifo “σε αναζητω” (
); Μην τα παρατάς πάντως και προσπάθησε να μην κάνεις τους χαζούς “μαγκες”, γιατί μετα παλι τον εαυτο σου θα βράζεις!
Αυτή εδώ συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τι δεν πάει καλά με τις γυναίκες 35plus. Μα καλά είναι τόσο μα τόσο χαζές που νομίζουν πως θα τις αντιμετωπίζουν ακόμα οι άντρες σαν να ήταν 20χρονες; Η πραγματικότητα δαγκώνει και δαγκώνει πολύ άσχημα